Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.  :headbaning2:

Οι πραγματικοί άντρες καταλαβαίνουν ποιοί είναι και ποιός ο ρόλος στην κοινωνία.Ναι με ενδιέφερε η επιβίωση και να δουλέψω και να κάνω κομπόδεμα.Αλλά ζω σε μια χώρα που παρά το στραβά και τα άναποδά της είναι η χώρα μου.Αν γίνει του πούστη και μπουν οι Τούρκοι να πάρω το G3 και μην τους αφήσω να περάσουν ατουφέκιστοι.

Οι γκόμενες εκεί είναι.Έφαγα 9 μήνες ταλαιπωρία στην παραμεθώριο αλλά έμαθα πράγματα.Να κόβω χαρακτήρες,να κρατάω μια πισινή για όλους,να δίνω ένα χέρι βοήθειας σε όποιον εχει ανάγκη για να ζητήσω και εγώ βοήθεια όταν χρειαστώ.

Απλά πράγματα που δεν θα τα μάθεις ποτε

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Οι πραγματικοί άντρες καταλαβαίνουν ποιοί είναι και ποιός ο ρόλος στην κοινωνία.Ναι με ενδιέφερε η επιβίωση και να δουλέψω και να κάνω κομπόδεμα.Αλλά ζω σε μια χώρα που παρά το στραβά και τα άναποδά της είναι η χώρα μου.Αν γίνει του πούστη και μπουν οι Τούρκοι να πάρω το G3 και μην τους αφήσω να περάσουν ατουφέκιστοι.

Οι γκόμενες εκεί είναι.Έφαγα 9 μήνες ταλαιπωρία στην παραμεθώριο αλλά έμαθα πράγματα.Να κόβω χαρακτήρες,να κρατάω μια πισινή για όλους,να δίνω ένα χέρι βοήθειας σε όποιον εχει ανάγκη για να ζητήσω και εγώ βοήθεια όταν χρειαστώ.

Αυτά η ζωή στα μαθαίνει φίλε. Όχι η θητεία όπως είναι.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

περιμενεις τωρα εσυ να κανεις τον ρουφοκαυλετιδη να παραδεχτει το ποσο χεστης ειναι και φοβαται να παει στρατο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Αυτά η ζωή στα μαθαίνει φίλε. Όχι η θητεία όπως είναι.
και τι ειναι η θητεια μωρη ρουφοκαυλετα, μερος της ζωης ειναι,εσυ σαν τελιο ξεκωλιασμενο πουσταριο προσπαθεις να αποφυγεις τις υποχρεωσεις σου αλλα απαιτεις να εχεις ολα τα δικαιωματα που σου εχου ναπραχωρησει οσοι πηγαν και πολεμησαν για να υπαρχει αυτο το κρατος
τοσο ξεκωλιασμενη πουσταρα εισαι που απαιτεις αλλοι να μπαινουν μπροστα να υπερασπιζονται την σκατοζωη σου και εσυ δεν θελεις να αφιερωσεις ουτε 9 μηνες σε κατι τοσο απλο
ενας μικρος πουστροψυχος ξεκωλιαρης εισαι που φοβασαι ακομη και την σκια σου

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Η θητεια οπως ειναι , ειναι για το πουτσο.

Εβρο ημουν και δεν εμαθα κατι το ιδιαιτερο.

Αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλες κοτες εκει εξω, η νεα γενια ελληνων ειναι πυρφοροι αγαπουληδες που κρυβονται πισω απο τα φουστανια της μανας τους.

Πως να μην γινουν ανοργασμικες οι γκομενες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
BigJay σε είπανε ρουφοκαβλέτα,αν όντως ισχύει,μαλακία κάνεις που δεν πας να καταταγείς. :S :S :S

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Η θητεια οπως ειναι , ειναι για το πουτσο.

Εβρο ημουν και δεν εμαθα κατι το ιδιαιτερο.

Αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλες κοτες εκει εξω, η νεα γενια ελληνων ειναι πυρφοροι αγαπουληδες που κρυβονται πισω απο τα φουστανια της μανας τους.

Πως να μην γινουν ανοργασμικες οι γκομενες
κανεις δεν ειπε οτι η θητεια ειναι δυσκολη ή επιπονη ή σου μαθαινει να σκοτωνεις εναν λοχο με το καλαμακι του καφε,ειναι αρκετα χαλαρη με δυο τρια σπαστικα πραγματα που και αυτα κατι θα σε μαθουν
το κακο ειναι οτι ειναι τοσο φλωροπουσταρες ξεκωλιασμενοι φοβικοι καρπαζοειπρακτορες οι σημερινοι νεοι που ουτε αυτη την χαβαλοθητεια δεν μπορουν να αντεξουν

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
κανεις δεν ειπε οτι η θητεια ειναι δυσκολη ή επιπονη ή σου μαθαινει να σκοτωνεις εναν λοχο με το καλαμακι του καφε,ειναι αρκετα χαλαρη με δυο τρια σπαστικα πραγματα που και αυτα κατι θα σε μαθουν
το κακο ειναι οτι ειναι τοσο φλωροπουσταρες ξεκωλιασμενοι φοβικοι καρπαζοειπρακτορες οι σημερινοι νεοι που ουτε αυτη την χαβαλοθητεια δεν μπορουν να αντεξουν
Δεν γουστάρω να χάνω τον χρόνο μου τσάμπα φυλώντας αυτό το μπουρδελοκράτος. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.670
Πόντοι
201
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.  :headbaning2:

Αυτό ακριβώς να πεις στην επιτροπή που θα σε εξετάσει για το Ι5....
Πες τους  βγάλτε με ανίκανο γιατί δεν μπορώ τη ποδαρίλα και την αποχή από τα μπουρδέλα....

Μεγάλε δεν παίζει να έχεις ζοριστεί ούτε λεπτό στη ζωή σου έτσι???

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.  :headbaning2:
Ποδαριλα ;; Ξέρεις πόσοι έβαζαν κρεμουλες σώματος αποσμητικά σώματος ενυδατικές αλοιφές προσώπου αλλά και σώματος  Έκαναν αποτρίχωση με λέιζερ έπαιρναν συμπληρώματα διατροφησ Και άλλη αναβολικά ακόμα και έβγαζαν θητεία κοκέτες ;;;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
Που τα είδες αυτά, ρε τύπε; :S

Στην εποχή μου το πιο gay ήταν το after shave. :grin:

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.432
Πόντοι
2.391
Παιδιά μπαίνω στρατό Σεπτέμβριο και θέλω απεγνωσμένα Ι5 διότι δεν την παλεύω.Ξέρω έναν στρατιωτικό ψυχίατρο που μπορεί να βοηθήσει.Ειλικρινά θα έχω πρόβλημα σε δουλειά αργότερα;;(υποψιν θα ανοιξω δικό μου ιατρείο οπότε για δημόσιο δεν καίγομαι).Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει απο πρώτο χέρι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
Παιδιά μπαίνω στρατό Σεπτέμβριο και θέλω απεγνωσμένα Ι5 διότι δεν την παλεύω.Ξέρω έναν στρατιωτικό ψυχίατρο που μπορεί να βοηθήσει.Ειλικρινά θα έχω πρόβλημα σε δουλειά αργότερα;;(υποψιν θα ανοιξω δικό μου ιατρείο οπότε για δημόσιο δεν καίγομαι).Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει απο πρώτο χέρι.
προβλημα με τη δουλεια εαν δεν θες δημοσιο τομεα η σεκιουριτυ δεν θα εχεις αλλα με τον εαυτο σου θα εισαι οκ?

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.432
Πόντοι
2.391
προβλημα με τη δουλεια εαν δεν θες δημοσιο τομεα η σεκιουριτυ δεν θα εχεις αλλα με τον εαυτο σου θα εισαι οκ?
Μια χαρά θα είμαι,απλά υπαρχει περιπτωση να μαθει κανεις τον λόγο απαλλαγής μου;;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
Μια χαρά θα είμαι,απλά υπαρχει περιπτωση να μαθει κανεις τον λόγο απαλλαγής μου;;
ρε παληκαρι μου δεν εχεις κανενα λογο να μην πας,εμεις που πηγαμε ειμασταν μαλακες?η θητεια σας πλεον ειναι για γελια 9 μηνες 12 καπου τοσο δεν ειναι δεν θα παεις τιποτα.κανεις δεν σου ζηταει απολυτηριο στρατου εκτος των περιπτωσεων που σου ειπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom