Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Τι ειναι αυτοι ρε;
Τι σκατα μοδα, να μην θελει ο αλλος να υπηρετησει θητεια. Λες και θα σας πεσει ο κωλος. Θα πας 9 η 12 μηνες και χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι.
Και δεν μας λες το ονομα του ψυχιατρου; (τρομαρα του στρατιωτικος)
Εγω πηγα 18 μηνες, Ι1, μετα απο σοβαρο ατυχημα, χειρουργεια νοσοκομεια κλπ με κανανε Ι4 και κινησα θεους και δαιμονες για να το κανω τελικα Ι2.
Ουτε στρατοκαυλος ημουν, ουτε ειμαι, ουτε ειμαι κομαντο, αλλα του πουστη! Φυγε λιγο απο την ποδια της μανας σου, ζησε λιγο σε λιγοτερο ευνοικες συνθηκες!
Παρεμπιπτοντως, τις καλυτερες φιλιες, φασεις κλπ τις κανεις στον στρατο. Κι οσο πιο μακρια, τοσο το καλυτερο!

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Τι ειναι αυτοι ρε;
Τι σκατα μοδα, να μην θελει ο αλλος να υπηρετησει θητεια. Λες και θα σας πεσει ο κωλος. Θα πας 9 η 12 μηνες και χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι.
Και δεν μας λες το ονομα του ψυχιατρου; (τρομαρα του στρατιωτικος)
Εγω πηγα 18 μηνες, Ι1, μετα απο σοβαρο ατυχημα, χειρουργεια νοσοκομεια κλπ με κανανε Ι4 και κινησα θεους και δαιμονες για να το κανω τελικα Ι2.
Ουτε στρατοκαυλος ημουν, ουτε ειμαι, ουτε ειμαι κομαντο, αλλα του πουστη! Φυγε λιγο απο την ποδια της μανας σου, ζησε λιγο σε λιγοτερο ευνοικες συνθηκες!
Παρεμπιπτοντως, τις καλυτερες φιλιες, φασεις κλπ τις κανεις στον στρατο. Κι οσο πιο μακρια, τοσο το καλυτερο!
Δεν την παλεύω για κανένα λόγο ,απλά ήθελα να μάθω αν αναγράφεται ο λόγος ώστε να μην μου δημιουργησει πρόβλημα αργότερα,αλλά απ οτι έμαθα μας προστατεύει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων νομίζω κάτι τετοιο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
παντως αμα δεν εχει ο αλλος κανα σπουδαιο λογο (πχ σε περιμενει να σε προσλαβει η γοογλε ή πρεπει οπωσδηποτε να δουλεψεις για να συντηρησεις την κατακοιτη μανα σου κτλ.), ποσο ναυαγιο πρεπει να εισαι για να καταδεχτεις να παρεις τρελοχαρτο επειδη ετσι απλα δεν την παλευεις.....:confused:
τρελοχαρτο ρε μαλακα, ετσι για την πλακα του ο αλλος....και κωλο αν του λεγαν να δωσει, θα εδινε...
τι σκατα συμβαινει στο μυαλο της νεας γενιας???
:confused::confused::confused::confused::confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παντως αμα δεν εχει ο αλλος κανα σπουδαιο λογο (πχ σε περιμενει να σε προσλαβει η γοογλε ή πρεπει οπωσδηποτε να δουλεψεις για να συντηρησεις την κατακοιτη μανα σου κτλ.), ποσο ναυαγιο πρεπει να εισαι για να καταδεχτεις να παρεις τρελοχαρτο επειδη ετσι απλα δεν την παλευεις.....:confused:
τρελοχαρτο ρε μαλακα, ετσι για την πλακα του ο αλλος....και κωλο αν του λεγαν να δωσει, θα εδινε...

σκασε ρε μαλακα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Όταν στην ιεραρχία ο ανώτερος από τον οποίο παίρνεις εντολές και θα "χύσεις την τελευταία ρανίδα" είναι αυτό:
https://[URL unfurl="true"]www.cretapost.gr/wp-content/uploads/2020/01/4-8.jpg[/img[/URL]] τότε κάτι δεν πάει καλά.
Άμα θέλει να σκληραγωγηθεί το παιδί ας πάει κατασκήνωση ή σαφάρι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

σκασε ρε μαλακα

θα φωναξω τον μπαμπα σου και θα βαλεις παλι τα κλαμματα οπως εκεινο το καλοκαιρι....:2funny:
URL]]

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• βρισιδια σε αντριαννα 1.png
    βρισιδια σε αντριαννα 1.png
    145,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • βρισιδια σε αντριαννα 2.png
    βρισιδια σε αντριαννα 2.png
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • βρισιδια σε αντριαννα 3.png
    βρισιδια σε αντριαννα 3.png
    127,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • βρισιδια σε αντριαννα 4.png
    βρισιδια σε αντριαννα 4.png
    210,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • βρισιδια σε αντριαννα 5.png
    βρισιδια σε αντριαννα 5.png
    217,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • βρισιδια σε αντριαννα 6.png
    βρισιδια σε αντριαννα 6.png
    158,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • βρισιδια σε αντριαννα 7.png
    βρισιδια σε αντριαννα 7.png
    164,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • βρισιδια σε αρτεμις.png
    βρισιδια σε αρτεμις.png
    222,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ευτυχώς πήγα στρατό στα 23 που ήμουν πιο στ'αρχίδια μου,αν πήγαινα τώρα δεν θα άντεχα ούτε μέρα με όλους αυτούς τους μαλάκες εκεί μέσα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Είπε ο Λοκαντζης μπαρμπαπηδουλας

Με τις ικανότητες του σαν ματακιας ήταν ο νούμερο ένα ανιχνευτής των λοκαντζηδων

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είπε ο Λοκαντζης μπαρμπαπηδουλας

Με τις ικανότητες του σαν ματακιας ήταν ο νούμερο ένα ανιχνευτής των λοκαντζηδων
Kαι σε αυτό έπεσες έξω αδερφάρα! Δεν ήμουν λοκατζής! Καλά για σένα δεν ρωτάω... τι να ρωτήσω... είπαμε...!!! :effemine:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Ευτυχώς πήγα στρατό στα 23 που ήμουν πιο στ'αρχίδια μου,αν πήγαινα τώρα δεν θα άντεχα ούτε μέρα με όλους αυτούς τους μαλάκες εκεί μέσα
Βρε και εγω 23 ειμαι αλλα και πάλι δεν παλεύεται:P :P

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ι5 ησουνα βρε λουγκρα αλλα δε πειραζει....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι λες ρε τύπε

Μακαρι να με επαιρναν τωρα μια βδομαδουλα που ειμαι 49

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βασικα θελω να παω στρατο και τους εστειλα μειλ

να με φωναξουν μιια βδομαδα δεκα μερες για μετεκπαιδευση

το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να με παρουν ρε γμτ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τυποι με Ι5 τι δουλεια περιμενετε να βρειτε? Εγω στο βιογραφικο μου δεν ειχα βαλει την θητεια μου. Στη συνεντευξη για τη πρωτη δουλεια μου οταν με πηραν, ο στρατος ηταν κυριολεκτικα η πρωτη ερωτηση. Πριν ρωτησουν οτιδηποτε αλλο, ρωτησαν αν εχω παει στρατο (το οποιο νομιζω ειναι παρανομο κιολας, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Καπου ειχα διαβασει/μου ειχαν πει οτι το να μην εχεις παει ακομα ειναι παρανομος λογος απορριψης)

Μαλιστα μου ειπαν κανονικα δε θα με καλουσαν καν για συνεντευξη αλλα ειχαν δει καποια πραγματα στα πτυχια μου. Θεωρω οτι σε καποιες δουλειες μεχρι τοτε ισως να μη με ειχαν καλεσει καν για αυτο το λογο.

Τωρα εξωτερικο, ποτε κανενας δε με ρωτησε τιποτα. Μαλιστα οταν το βλεπουν (το ειχα στην αρχη) με ρωταγαν αν ημουν μισθοφορος. Ναι μωρη ο Ραμπο ημουν και ηρθα να σας γ@μησω.

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Τυποι με Ι5 τι δουλεια περιμενετε αν βρειτε? Εγω στο βιογραφικο μου δεν ειχα βαλει την θητεια μου. Στη συνεντευξη για τη πρωτη δουλεια μου οταν με πηραν, ο στρατος ηταν κυριολεκτικα η πρωτη ερωτηση. Πριν ρωτησουν οτιδηποτε αλλο, ρωτησαν αν εχω παει στρατο (το οποιο νομιζω ειναι παρανομο κιολας, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Καπου ειχα διαβασει/μου ειχαν πει οτι το να μην εχεις παει ακομα ειναι παρανομος λογος απορριψης)

Μαλιστα μου ειπαν κανονικα δε θα με καλουσαν καν για συνεντευξη αλλα ειχαν δει καποια πραγματα στα πτυχια μου. Θεωρω οτι σε καποιες δουλειες μεχρι τοτε ισως να μη με ειχαν καλεσει καν για αυτο το λογο.

Τωρα εξωτερικο, ποτε κανενας δε με ρωτησε τιποτα. Μαλιστα οταν το βλεπουν (το ειχα στην αρχη) με ρωταγαν αν ημουν μισθοφορος. Ναι μωρη ο Ραμπο ημουν και ηρθα να σας γ@μησω.
Δηλαδή οντως επηρεαζει;;Π.χ αν κάποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας σε τι να τον επηρεάσει;;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τυποι με Ι5 τι δουλεια περιμενετε να βρειτε? Εγω στο βιογραφικο μου δεν ειχα βαλει την θητεια μου. Στη συνεντευξη για τη πρωτη δουλεια μου οταν με πηραν, ο στρατος ηταν κυριολεκτικα η πρωτη ερωτηση.
Αν έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις ρωτάνε, γιατί είναι παράνομο να σε προσλάβουν αλλιώς. Ο Ι5 έχει εκπληρωμένες υποχρεώσεις. Γενικά δε ρωτάνε τι ικανότητα πήρες, δεν τους νοιάζει και είναι και παράνομο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δηλαδή οντως επηρεαζει;;Π.χ αν κάποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας σε τι να τον επηρεάσει;;
Το πιο επικίνδυνο είναι ότι θα φαίνεται στο ιατρικό ιστορικό σου ότι είσαι π.χ. "σχιζοφρενής". Τώρα ακόμα ισχύει το απόρρητο και δεν μπορεί να γίνει διάκριση σε βάρος σου. Αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις... Βρείτε μια ασθένεια που να είναι αναστρέψιμη, αν και νομίζω ο γιατρός θα τα ξέρει αυτά.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.593
Πόντοι
2.306
Επαγγελματικά δεν θα χεις κανένα πρόβλημα φίλε μου. Go ahead .
Κοινωνικά από την άλλη θα χεις πρόβλημα πολύ φοβάμαι. Οχι για το Ι5 και το στρατό αλλά γιατί έχεις ψυχοσύνθεση φυγόπονου μαμάκια , συμπλεγματικού ηττοπαθη και αντικοινωνικου ναυαγίου. Και ξέρεις , η ζωή γενικά δεν είναι εύκολη. Και δε θα χεις παντα το μπαμπακα και τις γνωριμιες του να καθαριζουν για παρτη σου. Ουτε ολα τα προβληματα κρυβονται κατω απ το χαλακι με μια απαλλαγη οπως στην περιπτωση της θητειας.
Κανε ο,τι θες με το στρατο αλλα παραλληλα καλο θα ταν να κανεις και ψυχοθεραπεια για να βρεις τους λογους του "δε την παλευω" . Γιατι σε καμια 15ρια χρονια σε βλεπω ή used and abused με βαρια ψυχοφαρμακα ή να πηδας απο κανα παραθυρο. Και πιστεψε με , ξερω πολλα τετοια παραδειγματα που "δε την παλευαν" και κανεις δεν ειχε καλο τελος. Φιλικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom