Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
77
Πόντοι
0
Παίδες, τώρα είδα αυτό το topic και αν κατάλαβα το βασικό ερώτημα είναι εάν έχοντας απαλλαγή λόγο Ι5 υπάρχει κάποιος περιορισμός στις πιθανότητες εύρεσης εργασίας... Υποθέτω προφανώς ότι συζητούμε ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα υγείας τόσο σοβαρό, αλλά αν κάποιος θέλει να το τραβήξει από τα μαλλιά...

Δύο θεματάκια, όπως έχουν πει και παραπάνω... Στον ιδιωτικό τομέα (ιδίως εάν μιλάμε για δουλειές γραφείου) δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που ζητάνε είναι εάν έχεις εκκρεμείς στρατιωτικές υποχρεώσεις.... εάν τις έχεις εκπληρώσει (και εάν έχεις πάρει οριστική απαλλαγεί μπορείς να βάλεις ότι τις έχεις εκπληρώσει) περνάς, και πιστέψτε με κανείς δεν κάθετε να αναλύσει ιδιαίτερα αυτό το σημείο του βιογραφικού. Αυτό που έχει σημασία είναι τα προσόντα/ εμπειρία/ μισθός που ζητάς...

ΌΜΩΣ... έχετε σκεφθεί τι θα σημαίνει το Ι5 εάν πάτε να κάνετε μία ασφάλιση υγείας??? Και εκεί δεν υπάρχει ιατρικό απόρρητο κλπ κλπ, είναι προαπαιτούμενο ότι δίνεις πλήρες ιστορικό...  Τα ασφάλιστρα θα πάνε x2 και εάν...

Δεν αξίζει τον κόπο, την υποχρέωση, τα έξοδα... Ο στρατός δεν είναι τίποτα τραγικό, εάν περάσεις την βασική εκπαίδευση και τις πρώτες μια-δυο βδομάδες στη μονάδα μετά είναι εκδρομή και εμπειρία...

Εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία... και πιστέψτε με είμαι πολύ πολύ μακριά από στρατοκαυλος...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν κάθε φορά που μας δίνουν αναβολή ορίζουν και την σωματική μας κατάσταση Ι. Δηλαδή με την ένδειξη Ι4 σημαίνει ότι μας δίνουν αναβολή, όταν ακόμα έχουμε το περιθώριο των αναβολών; Εγώ 1 έτος έχω πάρει.
Τύπε τι έγινε;Σφίξαν τα γάλατα;Εσύ δεν μας έλεγες
Ούτε μια ώρα στον στρατό. Ι5, Δημόσιο και ζιγκολίκι μόνο έτσι βγαίνει.
ή ήταν κανα ξαδερφάκι σου ;

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Κάτσε ρε τυπε.. Να το σκεφτούμε λίγο.. Μη βιάζεσαι.
Σε παίρνουν στρατό και δεν προλαβαίνεις να χτυπήσεις νέα αναβολή?
Είπαν να μπω σαν Ι4 αλλά δικαιούμαι 1 χρόνο αναβολή ακόμα. Δεν έχω συμπληρώσει τα 2 έτη. Και λέω μήπως μπλόφαρε, μου έδωσε την αναβολή και μου έβαλε σαν ένδειξη το Ι4.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ότι και να γίνει ρε θα την πάρω από στρατόπεδο χαλαρά.Ήρεμα.
με το που θα μπεις στο στρατοπαιδο πλακωσε στα τσιμπουκια τον λοχια και πες του οτι ανυπομονεις να πας στον θαλαμο να ρουφιξεις ολων τα καβλια,πες οτι σε φτιαχνει αφανταστα η στολη
θα το παρεις το ι5 αμεσως

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
με το που θα μπεις στο στρατοπαιδο πλακωσε στα τσιμπουκια τον λοχια και πες του οτι ανυπομονεις να πας στον θαλαμο να ρουφιξεις ολων τα καβλια,πες οτι σε φτιαχνει αφανταστα η στολη
θα το παρεις το ι5 αμεσως
Φόρα και το στρινγκ έξω απο το παντελόνι.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Οι πραγματικοί άντρες δεν πάνε φαντάροι ρε. Μόνο οι πισογλέντηδες πάνε για να βλέπουν ξεβράκωτους και ημίγυμνους άντρες. Οι πραγματικοί άντρες βρίσκονται έξω για να πηδάνε στα μπουρδέλα.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Φόρα και το στρινγκ έξω απο το παντελόνι.
το βρισκω υπερβολικο,αρκει να πλακωσει στις πιπες τον λοχια,θα τα παει πολυ καλα,ετσι και αλλιως πουσταρα ειναι αφου φοβαται να παει στρατο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Οι πραγματικοί άντρες δεν πάνε φαντάροι ρε. Μόνο οι πισογλέντηδες πάνε για να βλέπουν ξεβράκωτους και ημίγυμνους άντρες. Οι πραγματικοί άντρες βρίσκονται έξω για να πηδάνε στα μπουρδέλα.
χαχαχαχαχα ελα τωρα πες και ποσο αντρας εισαι που παιρνεις ψωλες ελεφαντα χωρις να χυσεις δακρυ

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα ελα τωρα πες και ποσο αντρας εισαι που παιρνεις ψωλες ελεφαντα χωρις να χυσεις δακρυ
Είσαι πολύ κομπλεξικός φίλε. Οι πραγματικοί άντρες πηδάνε. Δεν βρίσκουν λόγους να παίρνουν μάτι άλλους άντρες και να είναι κοντά τους.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Είσαι πολύ κομπλεξικός φίλε. Οι πραγματικοί άντρες πηδάνε. Δεν βρίσκουν λόγους να παίρνουν μάτι άλλους άντρες και να είναι κοντά τους.
ρε πλακωσε στις πιπες τον λοχια να παρεις το χαρτι λεμε, ρουφα και καταπινε μωρη ρουφοκαυλετα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
είναι δοκιμασμένη η τεχνική παίχτη ;
απο την στιγμη που δεν πετυχα στην θητεια μου πουστρακι μεσα θεωρω οτι καπως ετσι θα το επαιρναν το χαρτι,στην τελικη δεν εχει να χασει κατι,πιπες κανει εκτος στρατου πιπες θα κανει και στον λοχια

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201

Φίλε εάν δεν τρολάρεις όντως είσαι για ψυχολογικό ι5.......

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.  :headbaning2:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.  :headbaning2:

Καλά ξηγιέσαι, και μην σε ανησυχεί αν το Ι5 σχετικά με δουλειά,αν ποτέ έχεις ανάγκη στείλε πμ να σε προσλάβω εγώ!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.  :headbaning2:
ρε πλακωσε τους ολους στα τσιμπουκια και θα το παρεις το ι5 λεμε,τι διαολο τσαμπα το εξασκεις το σπορ τοσα χρονια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom