Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Κάτσε ρε τυπε.. Να το σκεφτούμε λίγο.. Μη βιάζεσαι.Κάποια άποψη παιδιά;
Σε παίρνουν στρατό και δεν προλαβαίνεις να χτυπήσεις νέα αναβολή?
Κάτσε ρε τυπε.. Να το σκεφτούμε λίγο.. Μη βιάζεσαι.Κάποια άποψη παιδιά;
Τύπε τι έγινε;Σφίξαν τα γάλατα;Εσύ δεν μας έλεγεςΓεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν κάθε φορά που μας δίνουν αναβολή ορίζουν και την σωματική μας κατάσταση Ι. Δηλαδή με την ένδειξη Ι4 σημαίνει ότι μας δίνουν αναβολή, όταν ακόμα έχουμε το περιθώριο των αναβολών; Εγώ 1 έτος έχω πάρει.
ή ήταν κανα ξαδερφάκι σου ;Ούτε μια ώρα στον στρατό. Ι5, Δημόσιο και ζιγκολίκι μόνο έτσι βγαίνει.
Είπαν να μπω σαν Ι4 αλλά δικαιούμαι 1 χρόνο αναβολή ακόμα. Δεν έχω συμπληρώσει τα 2 έτη. Και λέω μήπως μπλόφαρε, μου έδωσε την αναβολή και μου έβαλε σαν ένδειξη το Ι4.Κάτσε ρε τυπε.. Να το σκεφτούμε λίγο.. Μη βιάζεσαι.
Σε παίρνουν στρατό και δεν προλαβαίνεις να χτυπήσεις νέα αναβολή?
Ότι και να γίνει ρε θα την πάρω από στρατόπεδο χαλαρά.Ήρεμα.Τύπε τι έγινε;Σφίξαν τα γάλατα;Εσύ δεν μας έλεγες ή ήταν κανα ξαδερφάκι σου ;
Ευτυχως που μου το είπες γιατί το είχα μια έγνοια.Ότι και να γίνει ρε θα την πάρω από στρατόπεδο χαλαρά.Ήρεμα.
με το που θα μπεις στο στρατοπαιδο πλακωσε στα τσιμπουκια τον λοχια και πες του οτι ανυπομονεις να πας στον θαλαμο να ρουφιξεις ολων τα καβλια,πες οτι σε φτιαχνει αφανταστα η στοληΌτι και να γίνει ρε θα την πάρω από στρατόπεδο χαλαρά.Ήρεμα.
Φόρα και το στρινγκ έξω απο το παντελόνι.με το που θα μπεις στο στρατοπαιδο πλακωσε στα τσιμπουκια τον λοχια και πες του οτι ανυπομονεις να πας στον θαλαμο να ρουφιξεις ολων τα καβλια,πες οτι σε φτιαχνει αφανταστα η στολη
θα το παρεις το ι5 αμεσως
το βρισκω υπερβολικο,αρκει να πλακωσει στις πιπες τον λοχια,θα τα παει πολυ καλα,ετσι και αλλιως πουσταρα ειναι αφου φοβαται να παει στρατοΦόρα και το στρινγκ έξω απο το παντελόνι.
χαχαχαχαχα ελα τωρα πες και ποσο αντρας εισαι που παιρνεις ψωλες ελεφαντα χωρις να χυσεις δακρυΟι πραγματικοί άντρες δεν πάνε φαντάροι ρε. Μόνο οι πισογλέντηδες πάνε για να βλέπουν ξεβράκωτους και ημίγυμνους άντρες. Οι πραγματικοί άντρες βρίσκονται έξω για να πηδάνε στα μπουρδέλα.
Είσαι πολύ κομπλεξικός φίλε. Οι πραγματικοί άντρες πηδάνε. Δεν βρίσκουν λόγους να παίρνουν μάτι άλλους άντρες και να είναι κοντά τους.χαχαχαχαχα ελα τωρα πες και ποσο αντρας εισαι που παιρνεις ψωλες ελεφαντα χωρις να χυσεις δακρυ
ρε πλακωσε στις πιπες τον λοχια να παρεις το χαρτι λεμε, ρουφα και καταπινε μωρη ρουφοκαυλεταΕίσαι πολύ κομπλεξικός φίλε. Οι πραγματικοί άντρες πηδάνε. Δεν βρίσκουν λόγους να παίρνουν μάτι άλλους άντρες και να είναι κοντά τους.
ρε πλακωσε στις πιπες τον λοχια να παρεις το χαρτι λεμε, ρουφα και καταπινε μωρη ρουφοκαυλετα
απο την στιγμη που δεν πετυχα στην θητεια μου πουστρακι μεσα θεωρω οτι καπως ετσι θα το επαιρναν το χαρτι,στην τελικη δεν εχει να χασει κατι,πιπες κανει εκτος στρατου πιπες θα κανει και στον λοχιαείναι δοκιμασμένη η τεχνική παίχτη ;
Οι πραγματικοί άντρες δεν πάνε φαντάροι ρε. Μόνο οι πισογλέντηδες πάνε για να βλέπουν ξεβράκωτους και ημίγυμνους άντρες. Οι πραγματικοί άντρες βρίσκονται έξω για να πηδάνε στα μπουρδέλα.
Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.
ρε πλακωσε τους ολους στα τσιμπουκια και θα το παρεις το ι5 λεμε,τι διαολο τσαμπα το εξασκεις το σπορ τοσα χρονια;Οι πραγματικοί άντρες θέλουν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε γυναίκες όχι δίπλα σε άντρες φίλε που βρωμοκοπάνε από ποδαρίλα.
Ευχαριστώ φίλε. Και εσύ Ι5 έχεις;Καλά ξηγιέσαι, και μην σε ανησυχεί αν το Ι5 σχετικά με δουλειά,αν ποτέ έχεις ανάγκη στείλε πμ να σε προσλάβω εγώ!