Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Να ειμαστε λιγο δικαιοι εδω τυπε. Ο Στρατος μαθαινει τη ζωη στο βουτυρομπεμπεδες που ΔΕΝ ειναι βυσματα. Επισης τα υπολοιπα που λες ειναι μονο για βουτυρομπεμπεδες.

Εμενα που ΔΕΝ ημουν βουτυρομπεμπες ΟΥΤΕ βυσμα, ο στρατος το μονο που μου εμαθε ειναι ποσο βρωμικο ειναι το δημοσιο και πως κατι ανεπροκοποι αγραμματοι ανικανοι και απαιδευτοι τυποι μπορουν να εχουν εξουσια και να γαμανε κοσμο. Δεν περιμενα ο Ελληνικος στρατος να ειναι τοσο για τον ΠΟΥΤΣΟ.

Για τη μικρογραφια της κοινωνιας ναι σωστος, αλλα και παλι αν εχεις δουλεψει και μαλιστα εχει δουλεψει για μαλακες παλι δε μαθαινεις τιποτα.

Για τις βολες να σου δωσω ενα δικιο.

Δεν ειμαι κατα του στρατου, ειμαι κατα αυτου του γελοιου στρατου. Πρεπει να γινουμε σαν το Ισραηλ μιας και ειμαστε λιγοι. Αν ειναι ο στρατος να ειναι ετσι οπως τον εζησα εγω, αν μπει ο Τουρκος θα φτασει μεχρι τη Αθηνα προτου εμεις ξυπνησουμε.

Αν και υποπτευομαι οτι μαλλον και οι μπιρ αλλαχηδες ετσι θα ειναι.
True story σε όλα...μόνο μια σημείωση στο "γαμάνε κόσμο"...αρχίδια γαμάνε, είχα λοχαγό που το "έπαιζε" μάγκας σε εμάς τα φανταράκια, αλλά έγλυφε την αρχιδοραφή του ταξιάρχου κάθε φορά που μας επισκεπτόταν...τέτοιες συμπεριφορές είναι πραγματικά για γέλοια

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Κάτι μου λέει ότι είσαι 50αρης, αργόσχολος, και ζεις από τη σύνταξη της μάνας σου. Έπεσα μέσα? Συνήθως κάτι τέτοιοι είναι τόσο φανατισμένοι με τον στρατό και το παίζουν κομάντο
μωρη ρουφοκαυλετα θα προτιμουσα να πεθανω παρα να ζω απο την συνταξη της μανας μου κατι που παρακαλας εσυ να κανεις γιατι εχεις βαρεθει να γλυφεις πουτσες για 5 ευρο
που στον πουτσο ειδες να μιλαω για κομαντο ρε πεοζητουλα,
κοιτα κατι πισωγλεντιδες που θεωρουν το να κανεις βολη και το να κοιμηθεις 3 μερες τον χειμωνα σε σκηνη κατασταση κομαντο
χαχαχαχα ρε σας εχει φυρανει το μυαλο η πολλη πουτσα που τρωτε
χαχαχαχαχαχαχαχα ακου κομαντο χαχαχαχαχαχαχα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
εχετε υποψη σας οτι αρκετοι εργοδοτες αν δεν πατε το απολυτηριο στρατου απλα δεν σας προσλαμβανουν...επισης ζητανε και ποινικο μητρωο..
πληροφοριακα :)
Ποινικό μητρώο νομίζω ανάλογα τη δουλειά

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
και προφανως και ζητανε ποινικο μητρωο και να εχεις παει στρατο σε καθε δουλεια.

καποια αφεντικα θα τα πειραζει καποια δε θα τα πειραζει, σιγουρα θα χασεις δουλειες αν βγεις Ι5.

Εκτος αν πας για μεταναστης οποτε πουτσα σου

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
εχετε υποψη σας οτι αρκετοι εργοδοτες αν δεν πατε το απολυτηριο στρατου απλα δεν σας προσλαμβανουν...επισης ζητανε και ποινικο μητρωο..
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΑΡΤΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑΙΙΙΙΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΟ WC

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Διαβάστε αυτό !!!!!!!!
https://[URL unfurl="true"]www.ithaque.gr/wp-content/uploads/2012/03/astrofeggia.jpg[/img[/URL]]

γραμμένο πριν 90 χρόνια , είναι σαν να είναι γραμμένο μετά από 50 χρόνια !!!!!!

Ο γιός του φουκάρα, πήγε πολεμώντας μέχρι το αφιόν καραχισάρ, κόλλησε χτικιό
και ψόφησε μετά που γύρισε , σε ένα αντίσκηνο στις κουκουβάουνες,
αφού τους χτικιάρηδες αθηναίους τους σούταραν να ψοφήσουν εκτός αθηνών (και εκτός νοσοκομείων τους φτωχούς) !!!!!!

Ο ανιψιός του πολιτικού ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ... ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ... ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ !!!!!!!

Και ο γιός του λεφτά, ήταν στη φρουρά του ... Ζαπείου !!!!!!!

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Tελικά πήρες απαλλαγή ή οχι ;Αναβολή σου έδωσαν;
Κάνεις δεν ξέρει φίλε. Μπροστά μου έγραψε Ι4 και μου λέει θα μπεις. Εγώ όμως είχα περιθώριο ακόμα για 1 έτος αναβολής. Εκτός αν μπλόφαρε. Δεν ξέρω.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Αν δλδ ήταν να υπηρετούσατε τώρα θα το θέλατε το παιδί, ή όποιον άλλο δεν θέλει με την καμία να κάνει στρατό, συστρατιώτη σας; Εγώ όταν ήμουν μέσα με κούραζε και το πήξιμο αλλά ούτε στο ένα δέκατο απ' όσο με κούραζαν οι γκρινιάρηδες ή οι προβληματικοί που έκαναν μαλακίες και τ ακούγαμε και τρέχαμε μετά οι υπόλοιποι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.605
Πόντοι
12.756
έτσι είναι, επίσης ενώ το να κάνεις στρατό δεν σου προσδίδει και πολλά καθώς δεν είναι καμιά μεγάλη διαδικασία το να μην κάνεις στρατό δείχνει ότι μπήκες σε τόσο κόπο να αποφύγεις κάτι που το κάνουν όλοι και συμπερασματικά θα σε θεωρήσουν φυγόπονο.
ετσι ακριβως...
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΑΡΤΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑΙΙΙΙΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΟ WC
ο δικος μου εργοδοτης και σε 3 φιλους μου
εγω σας λεω τι παιζει και τι μπορει να γινει δικη σας η αποφαση παιδια οτι θελετε κανετε :)

Sadam Pussein

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δυο δουλειες αλλαξα κανεις δε με ζητησε κανενα χαρτι..

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

Συμφωνω, μερικοι εδω εχουν μπερδεψει το ι4 με το ι5 του αναπηρων  :jerking: και εμενα καποτε μου ζητησαν αποδεικτικο εκπληρωμενης στρατευσης κανονικα και ποσα αλλα

Το αντιθετο τυπε, ειδικα για δουλειες που εχεις μια υποψια οτι υπαρχουν και δεν θα σε παρουν ποτε εκει και γιατι να σε παρουν? καλοπληρωμενη δουλεια ειναι και το χαμαλικι να μαζεβεις τα φρουτα απ τα δεντρα και να γεμιζεις τα καφασια η να κανεις πατοφτυαρο εκει που δεν μπαινει η φρεζα, εκει ναι δεν θα χρειαστει κατι τετοιο ... και καταζητουμενος να εισαι παλι δεν θα νοιαξει κανεναν

Ακριβώς φίλε τώρα όλο το καλοκαίρι είμαι στην δουλειά. Δεν μπορώ να διακόπτω χρήσιμα πράγματα που μου αποφέρουν χρήμα για να πηγαίνω στα μπουρδέλα,να μην πηδάω δηλαδή για να κάνω την υπηρέτρια των καραβανάδων; Ούτε μια ώρα στον στρατό.

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα στενος μου φιλος και γειτονας αντιρησιας συνειδησης εβγαλε την θητεια του σε 7-8 χρονια αν θυμαμαι καλα και τοτε που ηταν 13 μηνες,το ειχε ψαξει και δεν μπορουσε να την αποφυγει,με το που παρουσιαστηκε βγηκε ι4 και απ το κεντρο και υστερα στην μοναδα που πηγε βαρουσε αναβολη στον μηνα νομιζω παρακατω δεν μπορεις, βαρουσε θαλαμοφυλικι και αγγαρεια στα μαγειρεια καθε χρονο και μετα απο 8 χρονια την ολοκληρωσε, με την διαφορα οτι ειναι ενα τεμπελοσκυλο και δεν το αρνειται νοικιαζει 2 διαμερισματα + την συνταξη της μανας του και λιωνει ολη την ωρα στα παιχνιδια στο πσ ακομα και σημερα 37 χρονων μαντραχαλος, αλλα εκπληρωσε το χρεος του

Τυποι οσοι θελετε να αποφυγετε τον στρατο να πω οτι ο χειροτερος γιωτομπαλας ειναι καλυτερος απο εσας που εκπληρωσε την θητεια του

Μπορειτε να πιασετε δουλεια στον επιχειρηματια - αφεντικο του μπου παρακατω και μην το ψαχνετ περαιτερω  :2funny:

Εχεις υποψη πως δεν εχουμε ολοι εργοδοτες αλλα μπορει να ειμαστε οι ιδιοι?;)
Αυριο μεθαυριο παω για αναβολη ετσι λιτα και αερινα με εσπρεσακι στο χερι και διφυλλακι στο παπαρι.
Τυπε ποδηλατακι εχω μονο πλεον και αμα μπω σε αμαξι θα ναι κανενος πουτσου που σπρωχνω τον κωλο μου

Στον λεοναρδο και χωρις πολλα πολλα  :jerking2:  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σας πουλησει και διφυλλακι βγαλμενο απ την κωλοτρυπιδα του  :2funny: :2funny: :2funny:

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Συμφωνω, μερικοι εδω εχουν μπερδεψει το ι4 με το ι5 του αναπηρων  :jerking: και εμενα καποτε μου ζητησαν αποδεικτικο εκπληρωμενης στρατευσης κανονικα και ποσα αλλα

Το αντιθετο τυπε, ειδικα για δουλειες που εχεις μια υποψια οτι υπαρχουν και δεν θα σε παρουν ποτε εκει και γιατι να σε παρουν? καλοπληρωμενη δουλεια ειναι και το χαμαλικι να μαζεβεις τα φρουτα απ τα δεντρα και να γεμιζεις τα καφασια η να κανεις πατοφτυαρο εκει που δεν μπαινει η φρεζα, εκει ναι δεν θα χρειαστει κατι τετοιο ... και καταζητουμενος να εισαι παλι δεν θα νοιαξει κανεναν

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα στενος μου φιλος και γειτονας αντιρησιας συνειδησης εβγαλε την θητεια του σε 7-8 χρονια αν θυμαμαι καλα και τοτε που ηταν 13 μηνες,το ειχε ψαξει και δεν μπορουσε να την αποφυγει,με το που παρουσιαστηκε βγηκε ι4 και απ το κεντρο και υστερα στην μοναδα που πηγε βαρουσε αναβολη στον μηνα νομιζω παρακατω δεν μπορεις, βαρουσε θαλαμοφυλικι και αγγαρεια στα μαγειρεια καθε χρονο και μετα απο 8 χρονια την ολοκληρωσε, με την διαφορα οτι ειναι ενα τεμπελοσκυλο και δεν το αρνειται νοικιαζει 2 διαμερισματα + την συνταξη της μανας του και λιωνει ολη την ωρα στα παιχνιδια στο πσ ακομα και σημερα 37 χρονων μαντραχαλος, αλλα εκπληρωσε το χρεος του

Τυποι οσοι θελετε να αποφυγετε τον στρατο να πω οτι ο χειροτερος γιωτομπαλας ειναι καλυτερος απο εσας που εκπληρωσε την θητεια του

Μπορειτε να πιασετε δουλεια στον επιχειρηματια - αφεντικο του μπου παρακατω και μην το ψαχνετ περαιτερω  :2funny:

Θα σας πουλησει και διφυλλακι βγαλμενο απ την κωλοτρυπιδα του  :2funny: :2funny: :2funny:
Σε 2 χρονια τελειώνεις ρε. Όλα καλά. Μάλλον δεν ήξερε τα κόλπα.

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1

Αμα τα χωνω σε απλυτο κωλο τυπε να δεις πως χρυσοπουλιονται μετα για σουπερ σκανκς σε κατι μυρωδιαδες σαν και του λογου σου.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Σε 2 χρονια τελειώνεις ρε. Όλα καλά. Μάλλον δεν ήξερε τα κόλπα.

Ετσι ελεγε και αυτος τυπε που "τα ηξερε τα κολπα"  και εχασε και χρηματα "για να τα μαθει"  :2funny: ξεχασα να πω οτι το ταξιδακι γινετε με δικα σου εξοδα μια φορα τον χρονο 

Αρα θα βγαζεις αγγαρεια στα ας πουμε δυο χρονια που λες ?  :2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Αμα τα χωνω σε απλυτο κωλο τυπε να δεις πως χρυσοπουλιονται μετα για σουπερ σκανκς σε κατι μυρωδιαδες σαν και του λογου σου.
Γαμωτο σε πεταξαν εξω ρε εργοδοτη και πανω που εψαχνα για δουλεια  :happy:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Αυτό που ξέρω είναι ότι πλέον είτε Ι1 είτε Ι4 το απολυτήριο λέει πάνω Ι1-Ι2-Ι3-Ι4 δηλαδή ότι έχεις κάνει θητεία χωρίς να λεει βαθμό ικανότητας.Αφού πάνε πολλοί μυγιάγγιχτοι ή τεμπέληδες και θέλουν Ι4 και κλαίγονται στους γιατρούς και παίρνουν απαλλαγή και από ασκήσεις και απο καθαριότητες..Είχα στο πεζικό έναν τυπά είχε σπουδάσει ΑΣΟΕΕ και ισχυριζόταν ότι είχε οπλοφοβία και φοβόταν τους κρότους.Ότι του έμεινε ψυχολογικό από παιδί από κάποια Ανάσταση που τρόμαξε..Όλοι το πίστεψαν και έκανε μόνο θαλαμοφύλακας όταν εμείς φάγαμε κρύο και περίπολα και πύλη..Ώσπου βλέπω 1 χρόνο μετα στο facebook του να είναι σε γάμο σε χωριό και ανάμεσα σε άλλους πυροβολισμούς με καραμπίνες να ρίχνει και αυτός με πιστόλι χωρίς να τον ενοχλεί καθόλου! Για το Ι5 λέει απαλαγή.Στον ιδιωτικό σε ρωτάνε αν έχεις εκπληρώσει υποχρεώσεις.Μόνο αυτό.Λες ναι και τέλος.Στο δημόσιο μόνο σε σώματα ασφαλείας,αστυνομία εκεί το βλέπουν.Όπως και για επαγγελματίες οδηγούς νταλίκας.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Στον ιδιωτικό σε ρωτάνε αν έχεις εκπληρώσει υποχρεώσεις.Μόνο αυτό.Λες ναι και τέλος.Στο δημόσιο μόνο σε σώματα ασφαλείας,αστυνομία εκεί το βλέπουν.
Έτσι. Όσοι σου λένε το ανάποδο είτε μιλάνε για άλλες εποχές είτε θέλουν να παρασύρουν κι άλλους στο λάκκο που πέσανε κι αυτοί μέσα.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν κάθε φορά που μας δίνουν αναβολή ορίζουν και την σωματική μας κατάσταση Ι. Δηλαδή με την ένδειξη Ι4 σημαίνει ότι μας δίνουν αναβολή, όταν ακόμα έχουμε το περιθώριο των αναβολών; Εγώ 1 έτος έχω πάρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom