Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ο Στρατος ειναι ετσι οπως ειναι για να

1)Μπαινουν ενα σωρο ανεπροκοποι και να χρυσοπληρωνονται. Βοδια ορθια που παιρνουν συνταξη στα 45 και εφαπαξ. Οι πιο εξυπνοι απο αυτους μετα δουλευουν και λιγο εκτος ελλαδος και κρατανε τη συνταξη.
2) Υπαρχει η πολιτικη πελατεια μεσω βυσματων
3)Υπαρχουν ενα σωρο αχρηστα στρατοπεδα για να ζουν τα τοπικα καφενεια
4)Συντηρουμε ενα μυθο για τον ελληνικο στρατο ωστε να τρωνε στους εξοπλισμους

Το πιο ωραιο ειναι οτι καποιοι ειναι περηφανοι που υπηρετησαν σε αυτον τον Ελληνικο στρατο και πιστευουν στο αξιομαχο του.

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
20
Πόντοι
1
ο Στρατος ειναι ετσι οπως ειναι για να

1)Μπαινουν ενα σωρο ανεπροκοποι και να χρυσοπληρωνονται. Βοδια ορθια που παιρνουν συνταξη στα 45 και εφαπαξ. Οι πιο εξυπνοι απο αυτους μετα δουλευουν και λιγο εκτος ελλαδος και κρατανε τη συνταξη.
2) Υπαρχει η πολιτικη πελατεια μεσω βυσματων
3)Υπαρχουν ενα σωρο αχρηστα στρατοπεδα για να ζουν τα τοπικα καφενεια
4)Συντηρουμε ενα μυθο για τον ελληνικο στρατο ωστε να τρωνε στους εξοπλισμους

Το πιο ωραιο ειναι οτι καποιοι ειναι περηφανοι που υπηρετησαν σε αυτον τον Ελληνικο στρατο και πιστευουν στο αξιομαχο του.

Έτσι ακριβώς!

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
αυτο μας ελειπε να κολλαγες
κρατα γερα και με τσαμπουκα
ρουφα και καταπινε τα χυσια απ'ολα τα καυλια
Πρέπει να έφαγες χοντρό χώσιμο στον στρατό. Και σου βγαίνει το κόμπλεξ τώρα.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Γιατί φυγόπονος? Μπορεί απλά ο τύπος να μην είναι χασομέρης και να θέλει να κάνει κάτι παραγωγικό και χρήσιμο στη ζωή του.
Ακριβώς φίλε τώρα όλο το καλοκαίρι είμαι στην δουλειά. Δεν μπορώ να διακόπτω χρήσιμα πράγματα που μου αποφέρουν χρήμα για να πηγαίνω στα μπουρδέλα,να μην πηδάω δηλαδή για να κάνω την υπηρέτρια των καραβανάδων; Ούτε μια ώρα στον στρατό.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Ακριβώς φίλε τώρα όλο το καλοκαίρι είμαι στην δουλειά. Δεν μπορώ να διακόπτω χρήσιμα πράγματα που μου αποφέρουν χρήμα για να πηγαίνω στα μπουρδέλα,να μην πηδάω δηλαδή για να κάνω την υπηρέτρια των καραβανάδων; Ούτε μια ώρα στον στρατό.

Και εμένα μου βγαίνει ο πάτος 12 ώρες τη μέρα και δε θέλω να ταίζω άχρηστους. Αλλά πληρώνω τους φόρους μου. Μακάρι να μπορούσα να διαλέξω εγώ να πληρώνω μόνο για τους δρόμους που χρησιμοποιώ και την υγεία. Αλλά οι νόμοι άλλα λένε και τους σέβομαι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μάγκες έτυχα σε έναν ψυχίατρο ο οποίος δεν μου έδινε άλλη αναβολή και ήθελε να με κατατάξει σαν Ι4. Από ότι διαβάζω όμως Ι4 βάζουν σε όσους παίρνουν αναβολή. Δηλαδή μήπως ήθελε να με ψαρώσει. Είχα πάρει για 1έτος και τώρα πήγαινα για την δεύτερη. Ποια η γνώμη σας;
Tελικά πήρες απαλλαγή ή οχι ;Αναβολή σου έδωσαν;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τύποι αν δε πάτε στρατό δε θα μάθετε ποτέ πως πραγματικά δουλεύει το Δημόσιο και ότι η κοινωνία έξω είναι copy paste της ζωής στο στρατό.

Τους καλοπληρωμένους δεν τους βλέπεις δεν ξέρουν ότι υπάρχεις

εντολές παίρνεις από τους τεμπελχανάδες και τους ακατάλληλους

αν δεν έχεις βύσμα δεν πας πουθενά

όλη η ζωή είναι ορθοστασία και αναμονή

Αν δεν είστε γόνοι πετρελαιάδων καλύτερα να μη πάρετε ι5 :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.890
Πόντοι
606
Μάγκες έτυχα σε έναν ψυχίατρο ο οποίος δεν μου έδινε άλλη αναβολή και ήθελε να με κατατάξει σαν Ι4. Από ότι διαβάζω όμως Ι4 βάζουν σε όσους παίρνουν αναβολή. Δηλαδή μήπως ήθελε να με ψαρώσει. Είχα πάρει για 1έτος και τώρα πήγαινα για την δεύτερη. Ποια η γνώμη σας;
η γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να σε πλακωσει στις κλωτσες και να σου πει τραβα ρε χαραμοφαη να κανεις τη θητεια σου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
η γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να σε πλακωσει στις κλωτσες και να σου πει τραβα ρε χαραμοφαη να κανεις τη θητεια σου.
είχα τύπο στο κέντρο που έλεγε ότι θα πάει στην ψυχολόγο να πει ότι φοβάται τα όπλα και φόραγε μπλούζα με στάμπα ak-47   :takethis:

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Αυριο μεθαυριο παω για αναβολη ετσι λιτα και αερινα με εσπρεσακι στο χερι και διφυλλακι στο παπαρι.

Μακαρι να ειχα χρονο να σας κερασω λιγο ουρικο οξυ αλλα ειμαι πολυασχολος τελευταια σορρυ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.890
Πόντοι
606
είχα τύπο στο κέντρο που έλεγε ότι θα πάει στην ψυχολόγο να πει ότι φοβάται τα όπλα και φόραγε μπλούζα με στάμπα ak-47   :takethis:
εγω εχω φιλο που στη τριτη αναβολη πηγε βαμενος και ντυμενος με τα ρουχα της αδερφης του  :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.890
Πόντοι
606
Αυριο μεθαυριο παω για αναβολη ετσι λιτα και αερινα με εσπρεσακι στο χερι και διφυλλακι στο παπαρι.

Μακαρι να ειχα χρονο να σας κερασω λιγο ουρικο οξυ αλλα ειμαι πολυασχολος τελευταια σορρυ.
το διφυλλακι στο σωβρακο αλβανικο σκανκ να υποθεσω?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
όχι, θες να εξηγήσεις τί παραγωγικό και χρήσιμο προσφέρει ο στρατός σ' έναν νέο? χωρίς επίκληση στο συναίσθημα κι άλλα γραφικά
αας βαλουμε λοιπον στην ακρη το συναισθημα πραγμα αχριαστο για εναν πισωγλεντη σαν και του λογου σου και ας παμε στα λοιπα που προσφερει ο στρατος

ο στρατος θα σου μαθει τι ακριβως παιζει στην ζωη, πραγμα που εσεις οι βουτριομπεμπεδες δεν θα το μαθετε γιατι εχετε στρωμενη δουλεια (η μαμα μπορει να εχει κανει πιπες για να μπειτε στο δημοσιο ή σε καμια εταιρια σε θεση που θα κωλοβαρατε),θα σας μαθει να ξεχωριζεται τους πραγματικους φιλους απο τους γλυφτες
θα σας μαθει να στηριζεστε στις δικες σας δυναμεις θα σας μαθει να τιματε τα αρχιδια σας και πολλα αλλα

φυσικα οι αγγαρειες οι σκοπιες τα 4ωρα υπνο την ημερα κλπ κλπ σας ατσαλωνουν γιατι σε περιπτωση πολεμου δεν θα πολεματε 9-5 και το βραδακι θα εχει υπνο 8ωρο
στον πολεμο θα κανετε και δυο μερες χωρις υπνο
θα μαθετε εστω και τ οαπλο να ριχνετε βολη θα μυρισετε το μπαρουτι θα ακουσετε τις σφαιρες να σφυριζουν πανω απο τα κεφαλια σας θα δαγκωσετε το καυλι σας απο το κρυο οταν κανετε σκοινακια στην χειμερινη διαβιωση κλπ κλπ
φυσικα ολα αυτα φλωραντσες σα νεσας δε νθελετε να τα κανετε κα ιαρχιζετε τις παπαριες του στιλ ειαν ιχασιμο χρονου και διαφορες αλλες πουστικες δικαιολογιες
δεν πειραζε ιμικρα πισωγλεντικα ποσουμ στην τελικη αν μπει ο εχθρος γιοσουφακια θα γινετε αυτο ξερετε, αυτο σας εκαναν οι γονεις σας, αυτο θα κανετε και στην ζωη σας μικρα πισωγλεντικα ποσουμ, θα γλυφετε τα παπαρια του καθε ανωτερου σας μπας και παρετε προαγωγη

σας οικτιρω και σας ευχομαι καλες ψωλες στον πατο σας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αας βαλουμε λοιπον στην ακρη το συναισθημα πραγμα αχριαστο για εναν πισωγλεντη σαν και του λογου σου και ας παμε στα λοιπα που προσφερει ο στρατος

ο στρατος θα σου μαθει τι ακριβως παιζει στην ζωη, πραγμα που εσεις οι βουτριομπεμπεδες δεν θα το μαθετε γιατι εχετε στρωμενη δουλεια (η μαμα μπορει να εχει κανει πιπες για να μπειτε στο δημοσιο ή σε καμια εταιρια σε θεση που θα κωλοβαρατε),θα σας μαθει να ξεχωριζεται τους πραγματικους φιλους απο τους γλυφτες
θα σας μαθει να στηριζεστε στις δικες σας δυναμεις θα σας μαθει να τιματε τα αρχιδια σας και πολλα αλλα

φυσικα οι αγγαρειες οι σκοπιες τα 4ωρα υπνο την ημερα κλπ κλπ σας ατσαλωνουν γιατι σε περιπτωση πολεμου δεν θα πολεματε 9-5 και το βραδακι θα εχει υπνο 8ωρο
στον πολεμο θα κανετε και δυο μερες χωρις υπνο
θα μαθετε εστω και τ οαπλο να ριχνετε βολη θα μυρισετε το μπαρουτι θα ακουσετε τις σφαιρες να σφυριζουν πανω απο τα κεφαλια σας θα δαγκωσετε το καυλι σας απο το κρυο οταν κανετε σκοινακια στην χειμερινη διαβιωση κλπ κλπ
φυσικα ολα αυτα φλωραντσες σα νεσας δε νθελετε να τα κανετε κα ιαρχιζετε τις παπαριες του στιλ ειαν ιχασιμο χρονου και διαφορες αλλες πουστικες δικαιολογιες
δεν πειραζε ιμικρα πισωγλεντικα ποσουμ στην τελικη αν μπει ο εχθρος γιοσουφακια θα γινετε αυτο ξερετε, αυτο σας εκαναν οι γονεις σας, αυτο θα κανετε και στην ζωη σας μικρα πισωγλεντικα ποσουμ, θα γλυφετε τα παπαρια του καθε ανωτερου σας μπας και παρετε προαγωγη

σας οικτιρω και σας ευχομαι καλες ψωλες στον πατο σας
τύπε σιγά μην ακούσουν και τις κόρνες των βίκιγκς να έρχονται για να πιουν το αίμα τους.

για ποιο στρατό μιλάς της συρίας? στον Ελληνικό Στρατό από όσα έγραψες μόνο τον ύπνο χάνεις άντε και να φας κάνα κρύο αν πας Έβρο...

άσε που αν θες να βρεις ένα παράδειγμα τύπων που έκανε η μάνα τους πίπες για να μπουν σε μια θέση σίγουρη που θα κολοβαράνε δεν υπάρχει πιο μεγάλο παράδειγμα από τους επόπ... :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
φυσικα ολα αυτα φλωραντσες σαν εσας δεν θελετε να τα κανετε και αρχιζετε τις παπαριες του στιλ ειανι χασιμο
χρονου και διαφορες αλλες πουστικες δικαιολογιες
δεν πειραζει μικρα πισωγλεντικα ποσουμ στην τελικη αν μπει ο εχθρος γιοσουφακια θα γινετε αυτο ξερετε, αυτο
σας εκαναν οι γονεις σας, αυτο θα κανετε και στην ζωη σας μικρα πισωγλεντικα ποσουμ, θα γλυφετε τα παπαρια
του καθε ανωτερου σας μπας και παρετε προαγωγη  σας οικτιρω και σας ευχομαι καλες ψωλες στον πατο σας
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom