Επισκέπτης
θες να ακουσεις για την ξερεις ποια τιποτα; γκευτο διορθωσα βικογαμημενε
θες να ακουσεις για την ξερεις ποια τιποτα; γκευτο διορθωσα βικογαμημενε
δεν ειμαι γκεηθες να ακουσεις για την ξερεις ποια τιποτα; γκευ
βρωμοπουσταααααααααδεν ειμαι γκεη
ουτε εχω παει με καμμια τρανς αν και ξερω τις μισες της θεσσαλονικης
ρουφα τα αβγο σου τωρα εσυ τραβελογαμημενε πουστη και πηγαινε να τα πειτε με τον άλλο κωλογαμημενο τον πικερ
και αφου εγω ΔΕΝ σε βριζω και ΔΕΝ λεω ψεματα για εσενα ,ουτε για κανεναν άλλο πχ πικερ το ιδιο να κανετε και εσεις πουσταρες.
πουσταρες=αυτοι που γαμιουνται από τον κωλο σαν εσενα και τον πικερ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, μονοι σας το ειπατε ότι γαμηθηκατε από τον κωλο.
δεν ειμαι γκεη ουτε εχω παει με καμμια τρανς
πουσταρες = αυτοι που γαμιουνται από τον κωλο σαν εσενα και τον πικερ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, μονοι σας το ειπατε ότι γαμηθηκατε από τον κωλο.
εχεις απιστευτο iq !Ολοι οι κοπριτες μαζι
Αληθεια τυπε ποσες συνδεσεις γουαιφαι κλεβεις και τι προξυ χρησιμοποιεις και ποσο το πληρωνεις (?) για να γραφεις εδω στο μπου και να απαντας στον εαυτο σου ? ενδιαφερομαι γιατι θελω να το κανω και εγω
ποτε δεν ειπε κατι τετοιο ...όταν εχεις ομολογησει πως σε γαμησε ο δυνατος πουτσος της βικυς πως εχεις μουτρα να λες άλλους αδερφες??????????
ave !Χαίρε my 3 cents, χαίρε Πήτερ, μείναμε μόνοι μας τελικά! 3 κι ο δάσκαλος να μας θαυμάζει!
Ήμασταν ενωμένοι μέχρι το τέλος σε αυτό το νήμα μέσα από την ναυαγιότητά μας
χωρίς φιγούρες και επιβεβαιώσεις.
Δεν νομίζω να ξέρουμε ούτε κι οι ίδιοι γιατί ήρθαμε τελικά. Θέλαμε όμως.
Εμείς τα ναυάγια είμαστε που κάνουμε και θα κάνουμε την διαφορά στην ζωή.
Χωρίς εμάς, χάνεται το μέτρο σύγκρισης. Άρα κάτι αξίζουμε κι εμείς. ;)
Δεν αποκαλύψαμε τα τρομερά μυστικά μας παρά την σκληρή ανάκριση. ;)
Οι εντολές ήταν εντολές. Δεν απέσπασαν πληροφορίες.
Είμαστε οι περήφανοι αυθεντικοί γιωτάδες!
Και τώρα παίρνω άδεια ως αρχι-πυρηνάρχης, χωρίς να την ζητήσω μιας κι είμαι αρχι-πυρηνάρχης!
Θα τα ξαναπούμε. Με καλή διάθεση πάντα!
Αρχι-πυρηνάρχης = γυναίκα-γκόμενες-πουτάνες.
Πρέπει να πάρω πάλι δυνάμεις...τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην ζωή.
Χαίρε my 3 cents, χαίρε Πήτερ, μείναμε μόνοι μας τελικά! 3 κι ο δάσκαλος να μας θαυμάζει!
οκ να το ξεκαθαρισει ο ιδιος να λεω κωλογαμημενο μονο τον πικερ,ποτε δεν ειπε κατι τετοιο ...
το εμαθε απο τον al pacino πως εχει δυνατο πουτσο ..
οπως εσυ ...... για τη φιονα ..
Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με αυτά που βίωσα στο κωλοχανείο που ονομάζετε Ε.Σ. Ξεκινάμε λοιπόν!πριν πας στο στρατό είσαι παιδί. Αυτό έχει βάση. Στο στρατό θα αναλάβεις ευθύνες που δε σου εμπιστεύεται ούτε ο πατέρας σου. Οδηγείς ρεό/στάγιερ, λεωνίδας, παίρνεις όπλο στο χέρι αντί για το πουλί σου. Βέβαια αυτά είναι αυτονόητα, αλλά με νοημοσύνη κάτω από 80 περιμένεις να σου τα πω εγώ, αντί να τα καταλάβεις μόνος σου
πούστη σε κάνει ο θείος ή ο γείτονάς σου, γιατί ως γνωστόν οι πούστηδες πολλαπλασιάζονται αγγίζοντας παιδάκια.
Δεν ξέρω τι ισχύει για άλλους αλλά εγώ πριν κάνω την βλακεία και καταταγώ είχα αναλάβει πολλές ευθύνες, μπορώ να πω πολύ μεγαλύτερες για την ηλικία μου διοτι κρατούσα ένα μαγαζί ολόκληρο όταν έλειπε το αφεντικό, όσο αναφορά το ότι μαθαίνεις και οδηγείς η δουλεία μου ήταν σε συνεργείο και κατά καιρούς οδηγούσα και πήγαινα για παραλαβή παράδοση αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων δραχμών. Παρεμπιπτόντως κάποιοι που αναλάμβαναν και καλά “υπεύθυνα” πόστα ήταν ανεύθυνοι αυτούς άραγε πως και δεν τους έκανε ο στρατός "υπεύθυνους" ?πριν πας στο στρατό είσαι παιδί. Αυτό έχει βάση. Στο στρατό θα αναλάβεις ευθύνες που δε σου εμπιστεύεται ούτε ο πατέρας σου. Οδηγείς ρεό/στάγιερ, λεωνίδας, .
Το ότι δίνετε σε κάποιον όπλο η πυρομαχικά δεν τον κάνει αυτόματα πιο υπεύθυνο ισα ισα ενδέχεται να γίνει πιο επικίνδυνος, διοτι είχαμε άτομο με ψυχολογικά το οποίο ήταν ένοπλος, ας μην παραλείψω ότι ένας μαλάκας λοχαγός ένα βράδυ που είχαμε πάει για νυχτερινή βολή έριξε για "πλάκα" μια σφαίρα στη φωτιά που είχαμε ανάψει για να ζεσταθούμε ! αυτούς άραγε και ειδικά τους μόνιμους πως και δεν τους έμαθε ο στρατός να κρατούν όπλο μαζί με τα συν αυτό παρελκόμενα αντί για το πουλί τους ?παίρνεις όπλο στο χέρι αντί για το πουλί σου
πούστη σε κάνει ο θείος ή ο γείτονάς σου, γιατί ως γνωστόν οι πούστηδες πολλαπλασιάζονται αγγίζοντας παιδάκια. .
Βέβαια αυτά είναι αυτονόητα, αλλά με νοημοσύνη κάτω από 80 περιμένεις να σου τα πω εγώ, αντί να τα καταλάβεις μόνος σου
Σε καλωσορίζω πίσω έστω και σε αυτό το μικρό guest.Ας το γράψω εδώ...επειδή έτσι μου αρέσει!
Τι συμβαίνει; γιατί κατεβάζετε μαύρες πλερεζες στο σάιτ;
ας το δούμε θετικά κι ας μην συμφωνούμε
σε όλα. Επαναλάβετε μέσα σας κι ααααααααν τυχόν συμφωνείτε μαζί μου.
"Κάθε φορά που τα κάνω όλα ακάποτα
με γυναίκα που γουστάρω και με γουστάρει
το μονο που επιθυμώ είναι άλλη μία φορά.
Και αυτό ισχύει για πάντα."
Η ουσία είναι να βρούμε αυτή την γυναίκα.
Για όλους υπαρχει μία ιδανική.
Εκεί εστιάζουμε σαν άνδρες και έχουμε ορμή. Μην τα λένε ξανά και κάνουμε ρυτίδες από την επανάληψη.
Δείτε όλο αυτό που γίνεται ως ευκαιρία
να ξεδιπλώστε τις αρετές σας.
Δεν μπορεί να μην έχετε αρετές.
Δεν το πιστεύω.
Όταν ζεστάνει ο καιρός
θα ανοίξουν ξανά τα μπουρδέλα
γιατί έτσι πάνε αυτά ρε μάγκες.
Απλά δεν θα είναι όπως τα ξέρατε.
Προς το παρόν κοιτάξτε άλλου.
Ίσως να σας αρέσει πιο πολύ.
Ίσως...οπότε αρπάξτε την ευκαιρία, τώρα!
Εύχομαι υγεία σε όλους μας!
(αυτά από ένα καλό παιδί που ήταν λίγο
έως και πολύ αντιδραστικό αλλά ποτέ κακό)
λοιπον αδερφε για δημοσιο δε ξερω ποσο θα σε επηρεασει.λογικα ναι.αλλα για ιδιωτικο τομεα καθολου.τωρα τονπεριγυρο σου γραφτον.σημασια εει εσυ τι κουπι τραβας.μη σε νοιαζει τι θα πουνΕντός του Ιουνίου θα πρέπει να καταταχθώ στον στρατό. Έχω συμπληρώσει 1 έτος αναβολής για λόγους υγείας(ψυχολογικούς), υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια. Θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας αν πρέπει να την εκπληρώσω ή να συνεχίσω μέχρι την απαλλαγή. Αξίζει να πάω στην άκρη του κόσμου να φυλάω ένα φυλάκιο όταν τα χρέη και οι υποχρεώσεις τρέχουν; Πόσο πιστεύετε ότι θα με επηρεάσει μετέπειτα στην επαγγελματική μου πορεία και πως θα με αντιμετωπίζει ο κοινωνικός μου περίγυρος;
Εντός του Ιουνίου θα πρέπει να καταταχθώ στον στρατό. Έχω συμπληρώσει 1 έτος αναβολής για λόγους υγείας(ψυχολογικούς), υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια. Θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας αν πρέπει να την εκπληρώσω ή να συνεχίσω μέχρι την απαλλαγή. Αξίζει να πάω στην άκρη του κόσμου να φυλάω ένα φυλάκιο όταν τα χρέη και οι υποχρεώσεις τρέχουν; Πόσο πιστεύετε ότι θα με επηρεάσει μετέπειτα στην επαγγελματική μου πορεία και πως θα με αντιμετωπίζει ο κοινωνικός μου περίγυρος;
λοιπον αδερφε για δημοσιο δε ξερω ποσο θα σε επηρεασει.λογικα ναι.αλλα για ιδιωτικο τομεα καθολου.τωρα τονπεριγυρο σου γραφτον.σημασια εει εσυ τι κουπι τραβας.μη σε νοιαζει τι θα πουν
θα στο κανω και πιο λιανα.ο αδερφος μου λογο καποιον περιστασεων πριν πολλα χρονια πηρε Ι5.δεν ηθελε να παει.ειχε ενα καρο πτυχια ταυτοχρονα.ε 2 μηνες μετα επιασε δουλεια και βγαζει γαμω το χρημα χρονια τωρα.Εντός του Ιουνίου θα πρέπει να καταταχθώ στον στρατό. Έχω συμπληρώσει 1 έτος αναβολής για λόγους υγείας(ψυχολογικούς), υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια. Θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας αν πρέπει να την εκπληρώσω ή να συνεχίσω μέχρι την απαλλαγή. Αξίζει να πάω στην άκρη του κόσμου να φυλάω ένα φυλάκιο όταν τα χρέη και οι υποχρεώσεις τρέχουν; Πόσο πιστεύετε ότι θα με επηρεάσει μετέπειτα στην επαγγελματική μου πορεία και πως θα με αντιμετωπίζει ο κοινωνικός μου περίγυρος;
Εντός του Ιουνίου θα πρέπει να καταταχθώ στον στρατό. Έχω συμπληρώσει 1 έτος αναβολής για λόγους υγείας(ψυχολογικούς), υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια. Θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας αν πρέπει να την εκπληρώσω ή να συνεχίσω μέχρι την απαλλαγή. Αξίζει να πάω στην άκρη του κόσμου να φυλάω ένα φυλάκιο όταν τα χρέη και οι υποχρεώσεις τρέχουν; Πόσο πιστεύετε ότι θα με επηρεάσει μετέπειτα στην επαγγελματική μου πορεία και πως θα με αντιμετωπίζει ο κοινωνικός μου περίγυρος;