Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλώς τον πούστη!  :2funny:

Σε διέλυσε ο τρισμέγιστος Πήτερ και μιλάς ρε πουρέ;

όταν εμείς φορούσαμε τα πολιτικά και έτρεμε το στρατόπεδο σε κάθε μας βήμα (προς την έξοδο)

εσείς ακούγατε ιδρωμένοι με ελπίδα το "αεροπλάνα" του Β.Καζούλη!

:2funny: :2funny: :2funny:
πουστικος είναι ο πικερισμος καθοτι γαμιεστε από τον κωλο ειτε από πουτανες ειτε από τραβεστί, οποτε τα πουστικα στην παρεα σου τρολοντακοτα ανικανε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
πουστικος είναι ο πικερισμος καθοτι γαμιεστε από τον κωλο ειτε από πουτανες ειτε από τραβεστί, οποτε τα πουστικα στην παρεα σου τρολοντακοτα ανικανε

Υποθέσεις επί υποθέσεων...

Δεν θα μάθεις ποτέ τα μυστικά μας!  :respect: Που να σκάσεις Φιονάκια!  :gay:

Πεκερετιπελεκήσατε τον φτωχό Πίκερ μαζεμένοι σαν τους πούστηδες σε παράταξη Π  :gay:

κι αυτός μας κάλεσε να σας γαμήσουμε!

Εμείς δεν γυρεύουμε συμπαράσταση. Είμαστε αρχι-πυρηνάρχες. Εντολές εκτελούμε!  :sunglasses:

Είμαστε οι περήφανοι αυθεντικοί γιωτάδες!

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειστες αυθεντικες κοτες
και ακολουθειτε τα βηματα του πικερ στον πρωκτικο παθητικο σεξ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ειστες αυθεντικες κοτες
και ακολουθειτε τα βηματα του πικερ στον πρωκτικο παθητικο σεξ

Δεν μας έδωσε όμως μία, ω εσύ πουλημένε δημόσιε υπάλληλε!

Για την πατούρα σας ήρθαμε! Είστε βιαγκράκηδες παππούδες!

Πααίνετε, πααίνετε τώρα να γαμηθείτε με ψωλές από cg με μισή ώρα στραπ  :gay:

και άλλη μισή σόσιαλ...  :gay:

.
.
.
.
.
.
.
.
.

(μικροτσούτσουνοι)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
που τα ειδες αυτά τα ονειρα κοτουλα?
εγω γαμαω χωρις φαρμακα κάθε μερα και αν κανω κεφι και 2-3 φορες την ημερα.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΝΚΩΛΕΝ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κόπηκαν τα δώρα (σας) και δεν υπάρχει μία για βιάγκρα...

:2funny:

Σύντομα θα σας πάρουν και τα σπίτια! Στην ιχθυόσκαλα θα την βγάζετε!

Αγύμναστοι και χαλαροί... :gay:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΚΟΝΩΝΙΕΣ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

Σε αυτό έχεις δίκιο. Οι μουνόδουλοι είναι περισσότεροι.

Ακόμα κι από τους καραβανάδες. 

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτή την στιγμή στο κέντρο της Αθήνας οι μετανάστες τ'αδέρφια μας μοιράζουν φυλλάδια

για άμεσο διορισμό (τους) στο δημόσιο. Ίση μεταχείριση των ανθρώπων.

Τους λέγατε τεμπέληδες. Να λοιπόν, να που τώρα κι αυτοί πολεμούν για τα αυτονόητα. Είμαστε μαζί τους!  :rockon:

Όποιος τους ακουμπήσει, θα έχει να κάνει μαζί μας.  >:(

Ήρθε η ώρα να πάει το δημόσιο στο ταμείο ανεργίας κι οι άνεργοι στο δημόσιο!

Να είστε άνθρωποι βρε αλήτες! Άνθρωποι!

:sunglasses:

Επισκέπτης
Γιαμενα οποιος παει φανταρος το 2020 ειναι δηλωμενη αδερφη σαν τον μπιγκ νικ και παει για τις ψωλες οπως οι γεροι στις παραλιες γυμνιστων.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
μονο σωματα ασφαλειας χανεις με ι5. κατα τ αλλα δεν εχεις προβλημα πουθενα.ισα ισα που αν ποτε χρειαστεις ενα ελαφρυντικο για κατι, αποτελει πολυ ισχυρο χαρτι.
ολοι πρεπει να πηγαινουν στρατο πριν τα 20  αλλιως μετα δεν υπαρχει λογος και δεν σου προσφερει τιποτα παρα μονο απογοητευση και χασιμο χρονου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μονο σωματα ασφαλειας χανεις με ι5. κατα τ αλλα δεν εχεις προβλημα πουθενα.ισα ισα που αν ποτε χρειαστεις ενα ελαφρυντικο για κατι, αποτελει πολυ ισχυρο χαρτι.
ολοι πρεπει να πηγαινουν στρατο πριν τα 20  αλλιως μετα δεν υπαρχει λογος και δεν σου προσφερει τιποτα παρα μονο απογοητευση και χασιμο χρονου.
εγω πηγα στα 23
ουτε απογοητευση ενοιωσα, ουτε χασιμο χρονου, επρεπε μετα το πανεπιστημιο να γινω και αντρας οποτε ο στρατος εκανε αυτό που πρεπει,

οι κοτουλες οι ντακοτες ακολουθουν πικερισμο και πηγαινουν με τραβελια να δοκιμασουν τον σκληρο πουτσο της βικυς, βλεπε βαννορντεν,

κατά το προτυπο του πικερ που κωλοδακτυλιαζεται βεβαίως βεβαιως,

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιαμενα οποιος παει φανταρος το 2020 ειναι δηλωμενη αδερφη σαν τον μπιγκ νικ και παει για τις ψωλες οπως οι γεροι στις παραλιες γυμνιστων.
οποιος αποφευγει τον στρατο τον λενε αδερφη, αλλα εσυ δεν εχεις πρόβλημα, εσυ γεύεσαι πουτσους σαν της βικυ και το χαιρεσαι

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
εγω πηγα στα 23
ουτε απογοητευση ενοιωσα, ουτε χασιμο χρονου, επρεπε μετα το πανεπιστημιο να γινω και αντρας οποτε ο στρατος εκανε αυτό που πρεπει,

οι κοτουλες οι ντακοτες ακολουθουν πικερισμο και πηγαινουν με τραβελια να δοκιμασουν τον σκληρο πουτσο της βικυς, βλεπε βαννορντεν,

κατά το προτυπο του πικερ που κωλοδακτυλιαζεται βεβαίως βεβαιως,
εγω λοιπον δεν πηγα γιατι σπουδαζα και δουλευα ταυτοχρονα απ τα 17 μου μεχρι τα 30 μου ασταματητα.
πιστευεις οτι οποιος δεν παει στο στρατο δεν γινεται αντρας?
για καποιους ειναι ενα μεσο να ενηλικιωθουν , το δεχομαι, αλλα δεν ειναι το μονο μεσο.
η πιατσα  σε κανει αντρα, ο δρομος, και η οικογενεια σου .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω λοιπον δεν πηγα γιατι σπουδαζα και δουλευα ταυτοχρονα απ τα 17 μου μεχρι τα 30 μου ασταματητα.
πιστευεις οτι οποιος δεν παει στο στρατο δεν γινεται αντρας?
για καποιους ειναι ενα μεσο να ενηλικιωθουν , το δεχομαι, αλλα δεν ειναι το μονο μεσο.
η πιατσα  σε κανει αντρα, ο δρομος, και η οικογενεια σου .
στις χωρες που δεν εχουν στρατο αυτά.

στις χωρες που εχουν στρατο αν αποφυγεις την υποχρεωση σου ως αντρας, δεν λεγεσαι αντρας, ντακοτα λεγεσαι, τελος.

[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/ντακότα[/url]

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
στις χωρες που δεν εχουν στρατο αυτά.

στις χωρες που εχουν στρατο αν αποφυγεις την υποχρεωση σου ως αντρας, δεν λεγεσαι αντρας ντακοτα λεγεσαι, τελος.
η υποχρεωση ως αντρας ειναι να πας φανταρος και να αραζεις ολη μερα και να γινεσαι απ τα ντουμανια που πινουν ολοι χορτο ολη μερα?
Η αποψη μου ειναι η εξης.
Στρατο σε οποιον θελει για 6 μηνες αλλα με φουλ εκπαιδευση και τιποτε αλλο και σε οποιον δε θελει 3 μηνες με εκπαιδευση σε βασικα πραγματα (βολες,κλπ) και αυτο γιατι ζουμε σε ευφλεκτη περιοχη.
Να ξεκαθαρισω οτι αγαπω την πατριδα μου, την χωρα μου . την θρησκεια μου και την ιστορια μου ΑΛΛΑ η σημερινη μορφη του στρατου κατα 90% ειναι απλως χασιμο χρονου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η υποχρεωση ως αντρας ειναι να πας φανταρος και να αραζεις ολη μερα και να γινεσαι απ τα ντουμανια που πινουν ολοι χορτο ολη μερα?
αν δεν μπορεις να ανεχτεις όλα αυτά τα ευκολα ποσο λιγοτερο αντρας εισαι από αυτους που πηγαν πριν 50 ή 100 χρονια που ετρεχαν πολύ περισσοτερο και για πολύ περισσοτερο χρονικο διάστημα,

δηλαδή οι παππούδες μας ζουσαν σε σχοινάκια 2 χρονια για την πατριδα και εμεις ουτε μια τριχα από τα αρχιδια τους δεν ειμαστε και σημερα αν παει καποιος 9 μηνες με ζεστο νερακι και ανεσεις δεν το αντεχει, ΠΟΣΟ ΚΟΤΟΥΛΑ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΓΙΝΕ??
(ΕΓΙΝΕ ΤΝΤ60)

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
αν δεν μπορεις να ανεχτεις όλα αυτά τα ευκολα ποσο λιγοτερο αντρας εισαι από αυτους που πηγαν πριν 50 ή 100 χρονια που ετρεχαν πολύ περισσοτερο και για πολύ περισσοτερο χρονικο διάστημα,

δηλαδή οι παππούδες μας ζουσαν σε σχοινάκια 2 χρονια για την πατριδα και εμεις ουτε μια τριχα από τα αρχιδια τους δεν ειμαστε και σημερα αν παει καποιος 9 μηνες με ζεστο νερακι και ανεσεις δεν το αντεχει, ΠΟΣΟ ΚΟΤΟΥΛΑ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΓΙΝΕ??
(ΕΓΙΝΕ ΤΝΤ60)
ενταξει εξαρταται απο τη ζωη του καθενος και την πορεια του. εγω εχω περασει /κανει πραγματα απο τα 20 στα 30 μου , άλλα με τη θεληση μου και 'αλλα γιατι επρεπε, που το φανταριλικι θα ηταν διακοπες ευχαριστες.
για πολλους ειναι οντως μια καλη ευκαιρια να φυγουν απ το σπιτι τους και να "ανδρωθουν" αλλα οπως ειπα και πριν οχι να πηγαινουν να αραζουν 9 μηνες. να πανε 6 και να γαμηθουν στην εκπαιδευση.κομαντα ολοι.ειμαστε πολυ λιγοι για να μην εκπαιδευομαστε σκληρα.
εγω να εισαι σιγουρος οτι ειμαι παντα ετοιμος να προστατεψω αυτα που πιστευω και αγαπω και ας μην πηγα στρατο.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
υ.γ. δεν ειμαι αριστερος 'η αναρχικός η' κατι τετοιο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πηγαινε να γινεις αντρας.

και οι παππούδες μας τρεις πολεμους ειχαν ζησει, αλλα όταν πηγαν στρατο ειπαν ότι εγιναν αντρες.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
πηγαινε να γινεις αντρας.

και οι παππούδες μας τρεις πολεμους ειχαν ζησει, αλλα όταν πηγαν στρατο ειπαν ότι εγιναν αντρες.
ενταξει προφανως δεν καταλαβαινόμαστε οπότε δεν εχει νόημα .
καλημέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom