Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Μου αρεσε πολυ,για το 10ρικο ηταν οτι καλυτερο...τι σε νοιαζει;
Μου αρεσε πολυ,για το 10ρικο ηταν οτι καλυτερο...τι σε νοιαζει;
:SΘα λείψω για απόψε. Έχω μία υποχρέωση Συγγρού
Θα πάω με δυο Νιγηριανούς.
Να μην ξεχάσω να πω ότι το Ι5
δεν σου απαγορεύει το δημόσιο
διότι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
απαγορεύουν την αναγραφή του λόγου.
Συνεπώς δεν σου στερεί το δημόσιο.
Νομίζω το έχουν γράψει μέλη.
Μόνο σε σώματα ασφαλείας απαγορεύεται.
Κάτι που όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν
εκτός όσων θέλουν να πάνε εκεί.
Δεν θα μάθετε ποτέ τα μυστικά μας!
Είμαστε οι περήφανοι αυθεντικοί γιωτάδες!
Δες η γλυκούλα μιλφ γερμανίδα πόσο καλά έμαθε ελληνικάστα παπαρια μας και τα ελληνικα! Σιγα τη γλωσσα! Κανενας ξενος δε θελει να μαθει ελληνικα, εξον των αλβανων.
Θα λείψω για απόψε.
Έχω μία υποχρέωση σε ένα σπίτι καραβανά.
Λείπει Συγγρού και δεν έχει κι αυτόνομη θέρμανση.
Κρυωνει η κυρία καραβανά.
Θα πάω με δυο Νιγηριανούς.
Η πιο τρανή απόδειξη ότι ο στρατός ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΑ είναι η εμπειρία όσων από εμάς πήγαμε στα 28 μας (μετά τη λήξη της αναβολής λόγω σπουδών) ως ολοκληρωμένοι άνθρωποι με σεξουαλική εμπειρία, εργασιακή εμπειρία και το πτυχίο παραμάσχαλα.
Που λέτε δεν άκουσα ποτέ κανέναν από εμάς να λέει ότι ο στρατός του προσέφερε κάτι. Π Ο Τ Ε. Για όλους από εμάς ήταν ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου που μας φρέναρε ή διέλυσε τα σχέδια και τις σχέσεις που είχαμε έξω.
Όσοι πιστεύουν ότι ο στρατός τους έμαθε κάτι ή τους έκανε άντρες είναι εκείνοι που πήγαν με τα κοντοπαντέλονα στα 19 τους, χωρίς να ξέρουν πόσα λεπτά βράσιμο θέλει το μελάτο και πόσα το σφιχτό.
Μπαμ κάνεις ότι είσαι γιωτάς ρε τύπε.
Επίσκεψη με δύο Νιγηριανούς;
Αν είχες υπηρετήσει θα γνώριζες οτι όταν περιστοιχίζεσαι από δύο Νιγηριανές καβλωμένες ψωλές τότε καλύπτεις τα νώτα σου, εφαρμόζεις απόκρυψη/παραλλαγή και ανασυντάσσεσαι υποχωρώντας σε μη βαλλόμενη ζώνη.
Με ευχαριστείς αργότερα.
Σε όλες τις σοβαρές εταιρείες στις αιτήσεις για δουλειά έχει ερώτημα αν έχεις παει στρατό ! Γενικά παίζει ρόλο στον ιδιωτικό τομέα ! Προσωπικά δεν πήγα είχα σοβαρό λόγο αληθινό ! Εν μέρη το μετάνιωσα γιατι θα μπορούσα να πάω βέβαια δεν θα έκανα τίποτα ! Όσοι έχουν πάει μου λένε δεν έχασες και κάτι γενικά καλύτερα που δεν πήγες ! Όσο όμως και να έχει ο στρατος είναι σχολείο και μια μικροκοινωνια που σε διδάσκει πολλά!
επεσε γερη εκκαθαριστικη πικεριστικη .....
πούστης είσαι και φαίνεσαι.. και αν κρίνουμε απο το ποιόν σου, 1 εικόνα 1000 λέξεις κυρά μαιμούTους απέφυγα με πίβοτ
γιατι δεν το λες ολοκληρο ρε νταΚΟΤΑ?Η επιτροπή έκρινε ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ 18ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
όχιΗ πιο τρανή απόδειξη ότι ο στρατός ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΑ είναι η εμπειρία όσων από εμάς πήγαμε στα 28 μας (μετά τη λήξη της αναβολής λόγω σπουδών) ως ολοκληρωμένοι άνθρωποι με σεξουαλική εμπειρία, εργασιακή εμπειρία και το πτυχίο παραμάσχαλα.
Που λέτε δεν άκουσα ποτέ κανέναν από εμάς να λέει ότι ο στρατός του προσέφερε κάτι. Π Ο Τ Ε. Για όλους από εμάς ήταν ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου που μας φρέναρε ή διέλυσε τα σχέδια και τις σχέσεις που είχαμε έξω.
Όσοι πιστεύουν ότι ο στρατός τους έμαθε κάτι ή τους έκανε άντρες είναι εκείνοι που πήγαν με τα κοντοπαντέλονα στα 19 τους, χωρίς να ξέρουν πόσα λεπτά βράσιμο θέλει το μελάτο και πόσα το σφιχτό.
παντα οι πλουσιοι πηγαιναν στο στρατο απο χομπυ οπως ο πριγκηπας Χαρυ που πηγε και αφγανισταν. Εκανε το χομπυ του ο κουτσος και στα παπαρια μας. Εγω παιζω πιγκ πογκ. Ελα να μου δωσεις βραβειο.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ! ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
γιατι δεν το λες ολοκληρο ρε νταΚΟΤΑ?
ξερεις τι σημαινει εραστης στα αρχαια ελληνικα ή θεωρεις ότι η μεταφραση σου λεει το σωστο επειδή το λες εσυ και η λεξη εραστης και ερωμενος σημαινουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?Γενικά για την ομοφυλοφιλία στο στρατό
Πλατωνος Συμποσιο 179α:
εἰ οὖν μηχανή τις γένοιτο ὥστεπόλιν γενέσθαι ἢ στρατόπεδον ἐραστῶντε καὶ παιδικῶν, οὐκ ἔστιν ὅπως ἂνἄμεινονοἰκήσειαντὴν ἑαυτῶνἢἀπεχόμενοι πάντων τῶν αἰσχρῶν καὶφιλοτιμούμενοιπρὸς ἀλλήλους, καὶμαχόμενοίγ ̓ἂνμετ ̓ἀλλήλωνοἱτοιοῦτοινικῷεν ἂν ὀλίγοι ὄντες ὡς ἔπος εἰπεῖνπάντας ἀνθρώπους...
Μετάφραση:Αν,λοιπόν,κατά κάποιο τρόπο,υπήρχε η δυνατότητα να δημιουργηθείπόλη ή στρατόπεδο εραστών και περιπόθητων αγοριών, δεν θα υπήρχε καλύτερη μορφή οργάνωσης και δια-βίωσηςγια τους πολίτες από το να απέχουν απ'όλα τα αισχρά και να συναγωνίζονται στο καλό μεταξύτους και,πολεμώντας μεταξύ τους τέτοιοι άνθρωποι,αν και λίγοι,για να μιλήσω γενικά, θα νικούσαν όλους τους ανθρώπους της γης...[/b]
Στη Σπάρτη ήταν υποχρεωτικό να σε γαμήσουν από το Σύνταγμα
Λακεδαιμονίων Πολιτεία:
λεκτέον δέ μοι δοκεῖ εἶναι καὶ περὶ τῶν παιδικῶν ἐρώτων: ἔστι γάρ τι καὶ τοῦτο πρὸς παιδείαν. οἱ μὲν τοίνυν ἄλλοι Ἕλληνες ἢ ὥσπερ Βοιωτοὶ ἀνὴρ καὶ παῖς συζυγέντες ὁμιλοῦσιν, ἢ ὥσπερ Ἠλεῖοι διὰ χαρίτων τῇ ὥρᾳ χρῶνται: εἰσὶ δὲ καὶ οἳ παντάπασι τοῦ διαλέγεσθαι τοὺς ἐραστὰς εἴργουσιν ἀπὸ τῶν παίδων. [13] ὁ δὲ Λυκοῦργος ἐναντία καὶ τούτοις πᾶσι γνούς, εἰ μέν τις αὐτὸς ὢν οἷον δεῖ ἀγασθεὶς ψυχὴν παιδὸς πειρῷτο ἄμεμπτον φίλον ἀποτελέσασθαι καὶ συνεῖναι, ἐπῄνει καὶ καλλίστην παιδείαν ταύτην ἐνόμιζεν·
Μου φαίνεται πως έχω υποχρέωση να τονίσω και τον έρωτα, που σαν αντικείμενο του έχει τ'αγόρια. Είναι δηλ. και αυτό συγγενικό με την παιδεία. Οι μεν άλλοι Έλληνες λοιπόν ή συναναστρέφονται με άντρες και παιδιά έχοντας σχέσεις ερωτικές μεταξύ τους, όπως οι Βοιωτοί,και απολαμβάνουντην ομορφιά ενός νέου ανθρώπου κάνοντας του δώρα,όπως οι Ηλείοι.Υπάρχουν και μερικοί που εμποδίζουν εντελώς τους εραστές από του να έρχονται σε επαφή με τα παιδιά. Ο Λυκούργος όμως παίρνοντας αντίθετες αποφάσεις και στις δυο αυτές λύσεις,αν μεν κάποιος προσπαθούσε ν'αποκτήσει άψογο φίλο και να έχει σχέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι αυτός είναι προικισμένος με αρετές και ότι έχει θαυμάσει το ψυχικό κάλλος του παιδιού, επιδοκίμαζε αυτού του είδους τη σχέση .και τη θεωρούσε σαν την καλύτερη μορφή παιδείας.
Και άλλες πηγές πάμπολλες που αναφέρονται σε αυτό τα ζητήματα δε θα κάτσω να τις βάλλω όλες