You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 864
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
η χούντα φταίει για τα δεινά της χώρας!!!! μετά από 40 χρόνια αυτοί είναι πίσω από την πολιτική σκηνή της χώρας,
μας εκδικουνται!!!
Ζήτω η δημοκρατία και οι 300 βουλετές μας που παλεύουν να κρατήσουν το έθνος ενωμένο και δυνατό.
μας εκδικουνται!!!
Ζήτω η δημοκρατία και οι 300 βουλετές μας που παλεύουν να κρατήσουν το έθνος ενωμένο και δυνατό.
Επισκέπτης
Προπαγανδα!
Να το ακουστετε ολοι εσεις οι ανιδεοι!
Μπα πιο πολυ για προβοκατσια μου κανει εμενα.
Μπα πιο πολυ για προβοκατσια μου κανει εμενα.
Πες το οπως θελεις.........
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
επειδη δεν υπαρχει λιγο & πολυ πουστης,θα συμφωνησω μαζι σου & μαλιστα προτεινω να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικασιες στο συνταγμα..
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σεβομαστε αυτον τον κωλοπουστα & μερικοι μαλιστα να του αποδιδουν & τιμες..
Εννοείται ότι απόλυτη καταδίκη στον Ιωαννίδη . Αλλά , αυτός και οι όμοιοι του είναι ακίνδυνοι - για την ώρα ...
Η σύγχρονη καταστροφή της χώρας οφείλεται όμως στο μεγάλο παραμύθι περί δημοκρατίας - αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ...
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εννοείται ότι απόλυτη καταδίκη στον Ιωαννίδη . Αλλά , αυτός και οι όμοιοι του είναι ακίνδυνοι - για την ώρα ...
Η σύγχρονη καταστροφή της χώρας οφείλεται όμως στο μεγάλο παραμύθι περί δημοκρατίας - αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ...
Δηλαδή..?
Τι προτείνεις?
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βάλε και τα Δημοκρατικά όμως ετσι..
και σύγκρινε την ΧΟΥΝΤΑ με την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
Επισκέπτης
αυτα πεστα στους μαλακες που ψηφιζουν..Εννοείται ότι απόλυτη καταδίκη στον Ιωαννίδη . Αλλά , αυτός και οι όμοιοι του είναι ακίνδυνοι - για την ώρα ...
καθολου ακινδυνοι..
εχουν ενδυθει τον μανδυα του κοινοβουλευτισμου(ΛΑΟΣ)& καραδοκουν να αρπαξουν την ψηφο του χαζομαλακα ελλΕηνα πατωντας πανω στις πουστιες των εκαστοτε κυβερνωντων καθηκιων προκειμενου να εφαρμοσουν τις φασιστικες ιδεες τους..
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δηλαδή..?
Τι προτείνεις?
ΧΟΥΝΤΑ
----------------------------- = 1
(ΧΟΥΝΤΑ με φουστανακι)
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
Kαταρχήν ο έντιμος αξιωματικός που επικαλείσαι ονομάζεται Χατζηζήσης και όχι Χατζησάββας. Αν βρισκόντουσαν στη θέση που λες θα την αντιμετώπιζαν αντρίκεια και όχι σαν κοριτσάκια όπως ο Μουστακλής και ο Μίνης που με την απειλή μιας φάπας κλαψούριζαν και τα ξερνούσαν όλα... Ο Παττακός από το 90 κυκλοφορεί στην Αθήνα και κάθε δυο μέτρα που κάνει τον σταματάν και του σφίγγουν το χέρι. Τα τελευταία 20 χρόνια που είναι ελεύθερος μόνο ένα περιστατικό συνέβη στο σούπερμαρκετ που ψωνίζει:Επρεπε να τους ειχαμε σε φυλακες αναλογες εκεινων που διοικουσαν,εκεινων των κολαστηριων οπου
ανθρωπος διελυε την αξιοπρεπεια αλλου ανθρωπου
Αλλα ειπαμε...τα θρασυδειλα πουστρακια,κλαινε ευκολα μολις δουνε το κνουτο...
Παντως ρε πουστη μου,μαραζι το εχω να δω ενα τετοιο αποβρασμα (Μαλλιος Μπαμπαλης Ιωαννιδης
Ντερτιλης Σπανος Χατζησαββας...) μπροστα σε μαστιγιο τι θα εκαναν.....Θα στεκοντουσαν οπως
ο Μουστακλης και τοσοι αλλοι,αντρικεια,αφωνα;
Ή θα εσκουζαν σαν πρωτοβγαλτα παρθενακια....;;;
Πιθανολογω το δευτερο,αν κρινω απο κατι φασιστοειδη που πετυχα μια μερα να βασανιζουν ενα σκυλο...
Γυναίκα ψευτοανατιστασιακή: -Ο Παττακός; Ο Παττακός ελεύθερος; Έχω φάει ξύλο εγώ...
Παττακός: Και μυαλό δεν έβαλες!
Όλοι οι πελάτες τον υποστήριξαν και η γυναίκα εξαφανίστηκε ντροπιασμένη.
Από το '90 είναι έξω. Γιατί δεν αποτέλεσε στόχο τρομοκρατικό; Γιατί όλος ο λαός τον αγαπά.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και λέω για την ώρα , γιατί έτσι που έχει δυσφημιστεί το δημοκρατικό πολίτευμα , θα κυλήσουμε σε ακόμη σκληρότερες καταστάσεις και σε ανοικτά αντιδημοκρατικά καθεστώτα και κανένας δεν θα έχει όρεξη να υπερασπιστεί τη δημοκρατία . Όπως ακριβώς έγινε με τη κατάρρευση της δυσφημισμένης Δημοκρατίας της Βαιμάρης . Θυμάστε ποιός την διαδέχθηκε ? Το ναζιστικό καθεστώς ...
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απλά για να μην υπάρχει ο μύθος της τίμιας Χούντας!!!Βάλε και τα Δημοκρατικά όμως ετσι..
και σύγκρινε την ΧΟΥΝΤΑ με την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
Ότι οι σημερινοί δημοκράτες Πασόκ/Νδ δεν είναι τίμιοι το ξέρουνε κ οι πέτρες!!!
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σε ενοχλεί το φουστανάκι εεε;;;ΧΟΥΝΤΑ
----------------------------- = 1
(ΧΟΥΝΤΑ με φουστανακι)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Kαταρχήν ο έντιμος αξιωματικός που επικαλείσαι ονομάζεται Χατζηζήσης και όχι Χατζησάββας. Αν βρισκόντουσαν στη θέση που λες θα την αντιμετώπιζαν αντρίκεια και όχι σαν κοριτσάκια όπως ο Μουστακλής και ο Μίνης που με την απειλή μιας φάπας κλαψούριζαν και τα ξερνούσαν όλα... Ο Παττακός από το 90 κυκλοφορεί στην Αθήνα και κάθε δυο μέτρα που κάνει τον σταματάν και του σφίγγουν το χέρι. Τα τελευταία 20 χρόνια που είναι ελεύθερος μόνο ένα περιστατικό συνέβη στο σούπερμαρκετ που ψωνίζει:
Γυναίκα ψευτοανατιστασιακή: -Ο Παττακός; Ο Παττακός ελεύθερος; Έχω φάει ξύλο εγώ...
Όλοι οι πελάτες τον υποστήριξαν και η γυναίκα εξαφανίστηκε ντροπιασμένη.
Από το '90 είναι έξω. Γιατί δεν αποτέλεσε στόχο τρομοκρατικό; Γιατί όλος ο λαός τον αγαπά.
Γιατί είναι ΘΕΟΣ ;)
Συνημμένα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Τα τελευταία 20 χρόνια που είναι ελεύθερος μόνο ένα περιστατικό συνέβη στο σούπερμαρκετ που ψωνίζει:
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Απλά για να μην υπάρχει ο μύθος της τίμιας Χούντας!!!
Ότι οι σημερινοί δημοκράτες Πασόκ/Νδ δεν είναι τίμιοι το ξέρουνε κ οι πέτρες!!!
Καλά παίξε το πουλάκι σου
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ;;;
Αν όχι Είναι χειρότερο από τη χούντα το πολίτευμα σας.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή..?
Τι προτείνεις?
Προτείνω εγκαθίδρυση πραγματικού δημοκρατικού πολιτεύματος με ριζικές συνταγματικές μεταρρυθμίσεις ...
Τέτοιες έχω βρει εδώ
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θα δείξει,οι επιτροπές ερευνούνε τις υποθέσεις!!!Καλά παίξε το πουλάκι σου
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ;;;
Αν όχι Είναι χειρότερο από τη χούντα το πολίτευμα σας.
Δεν έχει λογική αυτό σου το επιχείρημα πάντως,ούτε επί Χούντας τιμωρούντανε όσοι ήτανε υπέρ του καθεστώτος κ παρανομούσανε,άλλαξε το καθεστώς για να τιμωρηθούνε!!!
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σε ενοχλεί το φουστανάκι εεε;;;
Πάντα με ενοχλεί
και σε όποια το βλεπω το ΣΚΙΖΩ
Παρόμοια θέματα