Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ»:

Εφτά χρόνια αρπαχτή

Μια λεπτομέρεια αυτής της τιτανομαχίας, από την εμπιστευτική ενημέρωση Χατζηγιάννη προς τον Παπάγο (25.11.70), παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με βάση τα σημερινά δεδομένα:

«Σε άλλο υπουργικό συμβούλιο, παραβρισκόταν ο Καρδαμάκης, ο οποίος εισηγήθηκε την αγορά μηχανημάτων από τη Siemens και την AEG χωρίς διαγωνισμό, για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ΔΕΗ στο πρόγραμμά της, που καθυστερούσε λόγω των δυσκολιών εκτέλεσης των συμφωνιών Ωνάση. Ο Παπαδόπουλος έλυσε μόνος του το θέμα, αποδεχόμενος την αγορά από τη μια εταιρεία».
φίλε δεν ξέρω που το βρήκες αυτό πάντως έχει αρκετές ανακρίβειες που με κάνουν να το θεωρώ αναξιόπιστο (αν και περιέχει ορισμένα πράγματα πουοντως έχουν γίνει)

για παράδειγμα ο Παπάγος είχε πεθάνει πολύ πρίν την δικτακτορία...

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
είναι αλήθεια

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" και σε οσους τους ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΟΥΝ

[size=20pt]ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.....[/size] ΛΕΜΕ

Κάτω η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΛΑΡΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω ότι δεν τιμά κανέναν μας, να βρίζουμε έναν νεκρό. Οποιος και να είναι αυτός, ότι και να έχει κάνει στον βίο του.

Πιστεύω όμως ότι είναι δίκαιο να ξέρουμε τι έπραξε, για να μπορούμε να έχουμε άποψη.
Να μην πράξουμε τα ίδια δλδ.

H σκύλευσει των νεκρών είναι προνόμοιο των φασιστών
Όταν σήμερα το πρωι ανοιξα το παρόν θρεντ δεν είχα σκοπό να προσβάλω τον νεκρό Ιωαννίδη, αλλά να παραθέσω τον βίο του. Η ιστορία κα η συλλογική μνημη θα τον κρίνει.
Οι νεοτεροι ξερουν μάλλον τον Ιωαννίδη τον προπονητουπουργο και δεν έχουν μάθει τι ήταν η χούντα.
Εγώ κάτι θυμάμε (γεννηθηκα το 1965) αλλά έχει στιγματίση την παιδική μου ηλικία αυτή η περίοδο.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
H σκύλευσει των νεκρών είναι προνόμοιο των φασιστών
Όταν σήμερα το πρωι ανοιξα το παρόν θρεντ δεν είχα σκοπό να προσβάλω τον νεκρό Ιωαννίδη, αλλά να παραθέσω τον βίο του. Η ιστορία κα η συλλογική μνημη θα τον κρίνη.
Οι νεοτεροι ξερουν μάλλον τον Ιωαννίδη τον προπονητουπουργο και δεν έχουν μάθει την ήταν η χούντα.
Εγώ κάτι θυμάμε (γεννηθηκα το 1965) αλλά έχει στιγματίση την παιδική μου ηλικία αυτή η περίοδο.

Καλά ξεκόλα και λιγο :2funny: :2funny: :2funny:

Οι σημερινοί είναι χειρότεροι λέμε

ΔΝΤ λέμε
ΤΡΟΙΚΑ Λέμε

Ξεπούλημα λέμε ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπααα
δε προλαβες στην εχω χιλιογαμησει τη δικια σου προπολου στα υπογεια της ΕΣΑ ρε χιλιοχυμενο ζακι... :2funny:
παίζει να είναι ο πατέρας μου και δικός σου σκατόπουστα.
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα
πίπες όρθιος του κάνανε τα σόγια σας για ολίγη δόξα.
ααααααααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχαααααααα
δε σε παίζουμε άλλο.
έχουμε αγώνα αύριο.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φίλε δεν ξέρω που το βρήκες αυτό πάντως έχει αρκετές ανακρίβειες που με κάνουν να το θεωρώ αναξιόπιστο (αν και περιέχει ορισμένα πράγματα πουοντως έχουν γίνει)

για παράδειγμα ο Παπάγος είχε πεθάνει πολύ πρίν την δικτακτορία...
Πόσταρα κ την πηγή πιο πριν.

Καλά ίσως πάνω στην μανία τους να ξεφύγανε κ μερικά τυπογραφικά λαθάκια,ωστόσο όπως λες υπάρχουνε αλήθειες.

Πράγμα που σημαίνει ότι η Χούντα δεν υπήρξε τίμια,το βασικό επιχείρημα υποστηρικτών της δηλαδή παυεί να ισχύει.

Επισκέπτης
ρουφα αναρχιδο πουστρακι..
catch200.jpg

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μουνοπανα φασιστοειδη δεν πειθετε κανενα οσα σεντονια & αν ποσταρετε..
για να κλεινουμε με τον κωλοπουστα,ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ,ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ & ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ & ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..
ρε αει γαμησου & εσυ & η πατριδα σου & το κωλοπανο σας..
οι ανθρωποι αγαπανε τα παντα..ολα τα ειδη αυτου του πλανητη..δεν περιοριζουν την αγαπη τους ουτε μεσα σε συνορα,ουτε με κριτηριο το χρωμα,την θρησκεια,την κουλτουρα,τον πολιτισμο κλπ..
Υ.Γ συνεχισε να παραληρεις "δημοκρατη" της πουτσας..

μιλαμε για πολυ αγαπη!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Καλά ίσως πάνω στην μανία τους να ξεφύγανε κ μερικά τυπογραφικά λαθάκια,ωστόσο όπως λες υπάρχουνε αλήθειες.

Πράγμα που σημαίνει ότι η Χούντα δεν υπήρξε τίμια,το βασικό επιχείρημα υποστηρικτών της δηλαδή παυεί να ισχύει.

Είστε σίγουροι πως μιλάει για το στρατηγό Παπάγο και δεν είναι συνωνυμία?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

φίλε όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες εξαιρουμένων της μητρός μας και της αδελφής μας...

το θέμα είναι πόσο πουτάνα είναι κάθε γυναίκα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα ρε μαλάκες το συζητάμε κιόλας; πήραν την κυβέρνηση τσαμπουκα και με όπλα αλλά ήταν τίμιοι;

μη μου τ αρχίδια τάτατε με τα λιπάσματα.
είπα δεν ασχολούμαι.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Καλά ξεκόλα και λιγο :2funny: :2funny: :2funny:

Οι σημερινοί είναι χειρότεροι λέμε

ΔΝΤ λέμε
ΤΡΟΙΚΑ Λέμε

Ξεπούλημα λέμε ;)

Καλά εσύ τι παλεύεις ακριβώς ? Γιατί αν παλεύεις τη σημερινή δήθεν δημοκρατία πρέπει να παλεύεις δυο φορές τη χούντα και τον Ιωαννίδη . Αλλιώς είσαι παράλογος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom