Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ο Ντερτιλής καταδικάστηκε για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ατόμου. Σωστά, πολύ σωστά  καταδικάστηκε σε ισόβια αλλά παραμένει φυλακισμένος 34 χρόνια τώρα…

Ο Ντερτιλής έμεινε στη φυλακή είκοσι χρόνια όπως όφειλε γιατί δολοφόνησε ένα νέο παιδί. Μέχρι εκεί όλα καλά.

Δεν ξέρω τις ακριβείς ποινικές λεπτομέρειες για την καταδίκη του Ντερτιλή ... Ωστόσο δεν διέπραξε απλώς ένα φόνο . Είχε συμμετοχή και στο πραξικόπημα του 1967 . Η κατάλυση της δημοκρατίας είναι κορυφαίο αδίκημα ...

Βέβαια θα πει κάποιος και ο σημερινός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν έχει ενεργήσει πραξικοπηματικά , καταργώντας ουσιαστικά το πρώτο θεμελιώδες άρθρο του Συντάγματος περί λαικής κυριαρχίας ? Αυτό είναι σωστό , γι' αυτό και πρέπει και ο σημερινός πρωθυπουργός να παραπεμφθεί κι' αυτός με την κατηγορία του πραξικοπήματος και της κατάλυσης της λαικής κυριαρχίας ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τί έγινε δεν θα επέμβετε;

Έγραψε την απαγορευμένη λέξη "ΠΑΤΡΙΔΑ". Ετόλμησε δε να αποκαλέσει τη FYROM, Σκόπια και όχι Μακεδονία.

Εντάξει κωλοτούμπες κάνει συνέχεια  ;)

Εδώ είχε δηλώσει ότι για ΠΑΤΡΑ ΑΓΚΩΝΑ έδωσε για μοτοσακό ΠΑΝΕ ΕΛΑ 160 ΕΥΡΩ (δηλαδή ΦΤΗΝΑ) :cheesy:

και για Κρήτη είναι ποιο ΑΚΡΙΒΑ  που έχει 21 χ 2 Ευρω :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τις ακριβείς ποινικές λεπτομέρειες για την καταδίκη του Ντερτιλή ... Ωστόσο δεν διέπραξε απλώς ένα φόνο . Είχε συμμετοχή και στο πραξικόπημα του 1967 . Η κατάλυση της δημοκρατίας είναι κορυφαίο αδίκημα ...

Βέβαια θα πει κάποιος και ο σημερινός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν έχει ενεργήσει πραξικοπηματικά , καταργώντας ουσιαστικά το πρώτο θεμελιώδες άρθρο του Συντάγματος περί λαικής κυριαρχίας ? Αυτό είναι σωστό , γι' αυτό και πρέπει και ο σημερινός πρωθυπουργός να παραπεμφθεί κι' αυτός με την κατηγορία του πραξικοπήματος και της κατάλυσης της λαικής κυριαρχίας ...

Σωστά

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλά τώρα βλέπεις έχουμε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εντάξει κωλοτούμπες κάνει συνέχεια  ;)

Εδώ είχε δηλώσει ότι για ΠΑΤΡΑ ΑΓΚΩΝΑ έδωσε για μοτοσακό ΠΑΝΕ ΕΛΑ 160 ΕΥΡΩ (δηλαδή ΦΤΗΝΑ) :cheesy:

και για Κρήτη είναι ποιο ΑΚΡΙΒΑ  που έχει 21 χ 2 Ευρω :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε παπαρα,αφου ξερεις οτι δεν ειμαι κωλοτουμπας
 Το λαθος που εκανα με τα εισητηρια,ηταν απο φορα,απο κεκτημενη ταχυτητα
 Και το επεσημανα σε επομενο ποστ μου,παραδεχομενος το λαθος μου..

Και παντελως σιγουρα εγινε απο μενα τον ΙΔΙΟ και οχι απο κλωνο μου
 Εσυ τοτε ελειπες και μου την ειπε καποιο αλλο νικ...ετσι δεν ειναι;

Α ρε πουστη μου,αυτοξεβρακωνοσαστε.....

Ραφι,ειχα καλυτερη εντυπωση για σενα ρε συ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
 Ρε παπαρα,αφου ξερεις οτι δεν ειμαι κωλοτουμπας
 Το λαθος που εκανα με τα εισητηρια,ηταν απο φορα,απο κεκτημενη ταχυτητα
 Και το επεσημανα σε επομενο ποστ μου,παραδεχομενος το λαθος μου..

Και παντελως σιγουρα εγινε απο μενα τον ΙΔΙΟ και οχι απο κλωνο μου
 Εσυ τοτε ελειπες και μου την ειπε καποιο αλλο νικ...ετσι δεν ειναι;

Α ρε πουστη μου,αυτοξεβρακωνοσαστε.....

Ραφι,ειχα καλυτερη εντυπωση για σενα ρε συ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε μην μασάς Άπλα σε χαριεντίζω  :cheesy:

Δεν εχω κάτι με σένα.. Άλλωστε ξέρω και πως σκέφτεσαι  ;)
Και με μερικά που λες ΣΥΜΦΩΝΩ κιόλας...

Αλλά μου αρέσει να σε ΠΕΙΡΑΖΩ....χεχεχε

ΑΠΛΑ τα λάθη τα ΤΟΝΙΖΩ...

Δεν κάνω κάτι κακό και ποτέ δεν λέω ανακρίβειες ;)

Μην με παρεξηγείς..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σωστά

Αλλά τώρα βλέπεις έχουμε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Θέλω να τονίσω ότι , κατά τη γνώμη μου , το πολίτευμα της χώρας δεν είναι πλέον η δημοκρατία . Έχει υπάρξει συστηματική παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος απο τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης , με κορυφαία στιγμή της εκτροπής τη συμπεριφορά της σημερινής κυβέρνησης .

Δεν καταδικάζουμε τον Ιωαννίδη απλώς για απάνθρωπη συμπεριφορά . Η απάνθρωπη συμπεριφορά των πραιτωριανών του έγινε δυνατή γιατί καταλύθηκε η δημοκρατία . Αυτή είναι η βασική πολιτική και ποινική ευθύνη του Ιωαννίδη και πράγματι άξιζε τη βαρύτερη δυνατή ποινή ...

Μην ξεχνάτε όμως ότι σήμερα υπάρχουν συνάνθρωποι μας καρκινοπαθείς ή μεταμοσχευμένοι , για παράδειγμα , που βασανίζονται κυριολεκτικά απο τις τραγικές ελλείψεις του ΕΣΥ . Τι λέει το Άρθρο 21 , παρ. 3 του Συντάγματος : «Το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών» . Υπάρχει λοιπόν σαφής παραβίαση του Συντάγματος , η οποία πρέπει να προστεθεί και στις άλλες παραβιάσεις και τελικά αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα περί εκτροπής απο το δημοκρατικό πολίτευμα .
Επομένως καλώς καταδικάσθηκε ο Ιωαννίδης , αλλά αν θέλουμε να μη θυμόμαστε με ανούσιο τρόπο κορυφαίους παραβάτες σαν αυτόν , την τύχη του πρέπει να ακολουθήσουν και οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες . Αλλιώς κοροιδευόμαστε ...

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πώς να το χαρακτηρίσουμε το σημερινό πολίτευμα άραγε;;;;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Θέλω να τονίσω ότι , κατά τη γνώμη μου , το πολίτευμα της χώρας δεν είναι πλέον η δημοκρατία . Έχει υπάρξει συστηματική παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος απο τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης , με κορυφαία στιγμή της εκτροπής τη συμπεριφορά της σημερινής κυβέρνησης .

Δεν καταδικάζουμε τον Ιωαννίδη απλώς για απάνθρωπη συμπεριφορά . Η απάνθρωπη συμπεριφορά των πραιτωριανών του έγινε δυνατή γιατί καταλύθηκε η δημοκρατία . Αυτή είναι η βασική πολιτική και ποινική ευθύνη του Ιωαννίδη και πράγματι άξιζε τη βαρύτερη δυνατή ποινή ...

Μην ξεχνάτε όμως ότι σήμερα υπάρχουν συνάνθρωποι μας καρκινοπαθείς ή μεταμοσχευμένοι , για παράδειγμα , που βασανίζονται κυριολεκτικά απο τις τραγικές ελλείψεις του ΕΣΥ . Τι λέει το Άρθρο 21 , παρ. 3 του Συντάγματος : «Το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών» . Υπάρχει λοιπόν σαφής παραβίαση του Συντάγματος , η οποία πρέπει να προστεθεί και στις άλλες παραβιάσεις και τελικά αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα περί εκτροπής απο το δημοκρατικό πολίτευμα .
Επομένως καλώς καταδικάσθηκε ο Ιωαννίδης , αλλά αν θέλουμε να μη θυμόμαστε με ανούσιο τρόπο κορυφαίους παραβάτες σαν αυτόν , την τύχη του πρέπει να ακολουθήσουν και οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες . Αλλιώς κοροιδευόμαστε ...

ΘΕΟΣ

RESPECT

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πώς να το χαρακτηρίσουμε το σημερινό πολίτευμα άραγε;;;;

Δεν με ενδιαφέρει να το χαρακτηρίσω , αυτό είναι θέμα της πολιτικής θεωρίας . Λέω ότι σαφώς δεν είναι δημοκρατία . Υπάρχει θέμα ενεργοποίησης του τελευταίου άρθρου του Συντάγματος . Το ξέρει κανείς ?

Επισκέπτης
Καταλαβαίνετε ρε μουνια;
ρε αει γαμησου & εσυ & η πατριδα σου & το κωλοπανο σας..
οι ανθρωποι αγαπανε τα παντα..ολα τα ειδη αυτου του πλανητη..δεν περιοριζουν την αγαπη τους ουτε μεσα σε συνορα,ουτε με κριτηριο το χρωμα,την θρησκεια,την κουλτουρα,τον πολιτισμο κλπ..
Υ.Γ συνεχισε να παραληρεις "δημοκρατη" της πουτσας..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.........
Ενα στερνο αντιο στον ΗΓΕΤΗ που προσπαθησε σκληρα αλλα τελικως τον φαγανε!

:'(

Επισκέπτης
την τύχη του πρέπει να ακολουθήσουν και οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες
επειδη δεν υπαρχει λιγο & πολυ πουστης,θα συμφωνησω μαζι σου & μαλιστα προτεινω να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικασιες στο συνταγμα..
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σεβομαστε αυτον τον κωλοπουστα & μερικοι μαλιστα να του αποδιδουν & τιμες..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρει να το χαρακτηρίσω , αυτό είναι θέμα της πολιτικής θεωρίας . Λέω ότι σαφώς δεν είναι δημοκρατία . Υπάρχει θέμα ενεργοποίησης του τελευταίου άρθρου του Συντάγματος . Το ξέρει κανείς ?

Να θυμίσω το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος .

ΑΡΘΡΟ 12Ο

2.  [b]Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων[/b].

3.  Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4.  Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.

Οι δημοκράτες λοιπόν , αντί απλώς να καταδικάζουν την παρελθούσα χούντα των απριλιανών και τον Ιωαννίδη , οφείλουν , αν είναι συνεπείς με τον εαυτό τους , να αντιταχθούν εναντίον της σημερινής πολιτικής τάξης που έχει οδηγήσει στην εκτροπή απο το δημοκρατικό πολίτευμα . Αν αυτά που ζούμε σήμερα δεν είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας , οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους και απλώς υπάρχει κουβέντα για τη κουβέντα - κοινώς μαλακία ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Τουλάχιστον οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ πήγαν φυλακή.

οι"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" που έκαναν και αυτοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν φυλακίστηκαν

Όποτε

Οι αναγωγές δικές σας

Που λέει και η ΦΙΛΕΝΑΔΑ μου η ΠΕΡΣΟΝΑ :smitten:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μηπως εισαι "παραγωγος" ραδιοφωνου? Εχεις γεμισει το φορουμ με τον υμνο...προσπαθεις να το κανεις σουξε ?

Προπαγανδα!

Να το ακουστετε ολοι εσεις οι ανιδεοι!

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
επειδη δεν υπαρχει λιγο & πολυ πουστης,θα συμφωνησω μαζι σου & μαλιστα προτεινω να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικασιες στο συνταγμα..
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σεβομαστε αυτον τον κωλοπουστα & μερικοι μαλιστα να του αποδιδουν & τιμες..
Στεφάνι κατέθεσες;;; :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Να θυμίσω το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος .

ΑΡΘΡΟ 12Ο

2.  [b]Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων[/b].

3.  Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4.  Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.

Οι δημοκράτες λοιπόν , αντί απλώς να καταδικάζουν την παρελθούσα χούντα των απριλιανών και τον Ιωαννίδη , οφείλουν , αν είναι συνεπείς με τον εαυτό τους , να αντιταχθούν εναντίον της σημερινής πολιτικής τάξης που έχει οδηγήσει στην εκτροπή απο το δημοκρατικό πολίτευμα . Αν αυτά που ζούμε σήμερα δεν είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας , οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους και απλώς υπάρχει κουβέντα για τη κουβέντα - κοινώς μαλακία ...

Βαλτε το στον κωλο σας..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom