Νέα

Η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αγαπητέ Str81977, από τη στιγμή που μέχρι και στο μπουρδέλα και αλλού έχει
γεμίσει το διαδύκτιο με 'πληρωμένα παπαγαλάκια' καλό είναι να πέφτει και
λίγο χέσιμο για να έρχονται στα ίσα τους, και να μην νομίζουν επειδή έχουν
τα ανθελληνικά μέσα μαζικού ελέγχου να λιβανίζουν όλους τους Εθνομηδενιστές
οτι τρώμε κουτόχορτο. Έχει παραβρωμίσει η Χώρα μας στις μέρες μας και το κακό
είναι οτι δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιος που θα την ξεβρωμίσει.

Αυτά, και τα της νοημοσύνης να τα κρατήσεις για τα κομματόσκυλα τις
βδέλες που λιμένονται τον Ελληνικό Λαό.

...χεχεχε

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε εσύ, η γυναίκα τώρα έχει σπάθα.
Της την δώσαν οι Γάλλοι τώρα που την κάναν μέλος της Ακαδημίας:

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/photos/200903/m09-224301bakogianni.jpg[/img[/URL]]

Ξέρεις τι προοπτικές ανοίγει αυτό στη σχέση μας; Τι κινκιές μπορεί να γίνουν;

Εσύ είχες ποτέ σου γυναίκα που να έχει σπάθα;
[/quote]

....χεχεχε, τώρα που είπες για κίνκυ φάσεις με σπάθες, θυμήθηκα τον Κο ELCO
    βαγιονής που 'έπαιζε' με την σπάθα με την γκόμενα και την 'κάρφωσε'...χαχαχα
    φαντάσου αντίστοιχο σκηνικό με ακαταλληλότερο και dora !!! ...χαχαχα
    Να την κάνει 'doner' ο χοντρός την μανδάμ ...χαχαχα

Υ.Γ.Ρε πούστη μου, αυτή η φωτό σαν σκηνικό από 'Τεκτονική Τελετή' μου κάνει ...χαχαχα
    Η μόνη απορία μου είναι σε τί [b]'βαθμό'[/b] προήχθη η 'κόρη του δράκουλα'...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

...χεχεχε

Έχω "πλακωθεί" με ουκ ολίγα διεθνιστήρια τόσο στο σάιτ (με τα οποία ο Ενφο δεν έχει καμία σχέση) όσο και εκτός που το μόνο που ξέρουν είναι να τρολίζουν, να πετάνε εξυπναδούλες του τύπου "είστε όλοι μαλάκες και φασίστες" και να ξαναγυρνάμε στην κόβα ή στον τεκέ τους...

Όπως έχω "πλακωθεί" και με Ι5 που θέλουν να πάρουν την Πόλη με το αίμα άλλων...

Έχω συμπεράνει ότι έχουν την αυτή νοημοσύνη...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Έχω "πλακωθεί" με ουκ ολίγα διεθνιστήρια τόσο στο σάιτ (με τα οποία ο Ενφο δεν έχει καμία σχέση) όσο και εκτός που το μόνο που ξέρουν είναι να τρολίζουν, να πετάνε εξυπναδούλες του τύπου "είστε όλοι μαλάκες και φασίστες" και να ξαναγυρνάμε στην κόβα ή στον τεκέ τους...

Όπως έχω "πλακωθεί" και με Ι5 που θέλουν να πάρουν την Πόλη με το αίμα άλλων...

Έχω συμπεράνει ότι έχουν την αυτή νοημοσύνη...

Τώρα πές μου και πόσους Ι5 Υπουργούς με χαρτί όχι 'στα λόγια' είχαν μαζί
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Α.Ε. και θα σου βγάλω το καπέλο ...χαχαχαχα

Υ.Γ. Για να μην αρχίσουμε να μετράμε και τις 'αδερφές' και δεν μας φτάνουν τα δάχτυλα
    και των δύο χεριών μας ...μουάχαχαχαχα !!!  Για να μην θυμηθούμε τί έλεγε
    ο σεξουάλας ο Ζαχό στην Τσέ όταν τον πίπωνε, για ποιά 'αγόρια' μίλαγε, κάτι
    που οδήγησε 2 συναδέλφους σου σε απόπειρες αυτοκτονίας ....χαχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τώρα πές μου και πόσους Ι5 Υπουργούς με χαρτί όχι 'στα λόγια' είχαν μαζί
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Α.Ε. και θα σου βγάλω το καπέλο ...χαχαχαχα

Μόνο ο Μικρούτσικος μου έρχεται στο μυαλό...
Αλλά δεν ξεχνώ και τον Αίβαλιώτη, το πρώτο βουλευτή - φαντάρο της νεότερης ελληνικής ιστορίας..
Και να ήταν τσύριζα να το καταλάβω...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μόνο ο Μικρούτσικος μου έρχεται στο μυαλό...
Αλλά δεν ξεχνώ και τον Αίβαλιώτη, το πρώτο βουλευτή - φαντάρο της νεότερης ελληνικής ιστορίας..
Και να ήταν τσύριζα να το καταλάβω...

Σου βάζω και το παρακάτω γιατί το συμπλήρωσα εκ των υστέρων:

Υ.Γ. Για να μην αρχίσουμε να μετράμε και τις 'αδερφές' και δεν μας φτάνουν τα δάχτυλα
     και των δύο χεριών μας ...μουάχαχαχαχα !!!  Για να μην θυμηθούμε τί έλεγε
     ο σεξουάλας ο Ζαχό στην Τσέ όταν τον πίπωνε, για ποιά 'αγόρια' μίλαγε, κάτι
     που οδήγησε 2 συναδέλφους σου σε απόπειρες αυτοκτονίας ....χαχαχαχα

Αχ αυτές οι 'Σαλώμες' ...Αχ !!!

Υ.Γ.2. Αγαπητέ Str81977 , τελικά είναι καλύτερα να μην ξαναμιλήσεις για 'νοημοσύνες'
      γιατί άμα ανοίξει ο στόμας μου ....χαχαχα... άστα να πάνε, και 'θυμηθώ' τις
      διάφορες αδερφές του ελέους, που είναι και ανίκανες σε κάθε είδους διαχείριση
      από ...κοινόχρηστα πολυκατοικίας μέχρι διαχείριση Κράτους

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

...χεχεχε

Μισό λεπτό ρε παιδιά διότι θα τρελλαθούμε. ΠΟΥ το είδαμε το "ανθελληνικό"; Κι εμένα θα με έκανε έξω φρενών. Αρκεί να υπήρχε. Κάποια στιγμή HotScorpios είπε γυφτοχώρα την Ελλάδα ο Enforcer (εάν αυτόν εννοείς), με ενόχλησε, διαμαρτυρήθηκα, είπε "λάθος μου" και ΤΕΛΟΣ. Αυτό εννοείς "ανθελληνικό"; Εκτός εάν εννοείς άλλο χρήστη... εκτός εάν εννοείς σε άλλο θέμα... εκτός εάν εννοείς άλλη μέρα... εκτός εάν εννοείς όλα μαζί

Φυλήςυχος Πολίτης

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Υ.Γ.Ρε πούστη μου, αυτή η φωτό σαν σκηνικό από 'Τεκτονική Τελετή' μου κάνει ...χαχαχα
    Η μόνη απορία μου είναι σε τί 'βαθμό' προήχθη η 'κόρη του δράκουλα'...
...παντως φιλε αν ειναι αληθεια οτι η χαζουλα η Ντορουλα ειναι στα τεκτονικα  κολπα και στα κλειστα κλαμπακια τυπου Μιλντερμπεργκ ,  τοτε τι να πω? Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.....εχουν ξεφτιλιστει τα παντα στην εποχη μας.....θα μου πεις εδω στο Μπιλντερμπεργκ πηγε η Αννουλα η  Διαμαντοπουλου :uglystupid: :uglystupid:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...παντως φιλε αν ειναι αληθεια οτι η χαζουλα η Ντορουλα ειναι στα τεκτονικα  κολπα και στα κλειστα κλαμπακια τυπου Μιλντερμπεργκ ,  τοτε τι να πω? Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.....εχουν ξεφτιλιστει τα παντα στην εποχη μας.....θα μου πεις εδω στο Μπιλντερμπεργκ πηγε η Αννουλα η  Διαμαντοπουλου :uglystupid: :uglystupid:

Κάρλος τί κάνει νιάου νιάου, έχουμε μια μανδάμ χωρίς καμμία ιδιαίτερη ικανότητα
η οποία επειδή είναι κόρη του δράκουλα και 'δικτυωμένη' ανεβαίνει μέχρι να φτάσει
στην κατάλληλη θέση κάποια μέρα για να 'δώσει' κάτι από την Ελλαδίτσα μας όταν
προστάξουν τα Αφεντικά ... τί να λέμε τώρα , τα αυτονόητα ?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μισό λεπτό ρε παιδιά διότι θα τρελλαθούμε. ΠΟΥ το είδαμε το "ανθελληνικό";...
Τι εννοεις ρε φιλαρακι??? Αφου οποιος δε γουσταρει να μπει με τα τανκς και να παρει Αλβανια, Σκοπια, Βουλγαρια, Τουρκια, να ξεπαστρεψει τους αντρες και να βιασει μεχρι θανατου τις γυναικες τους ειναι ανθελληνας... Ολοι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, αδερφες, "Αλβανα", προδοτες ειμαστε... Τι δεν καταλαβαινεις??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Πρωτον εμεις ειμαστε στα δυτικα τους συνορα , οχι στα ανατολικα.
Στα ανατολικα της η Τουρκια συνορευει με Αρμενια , Ιραν , Ιρακ και Αζερμπαϊτζαν. Λες για τους Αρμενιους μαλλον να τους πηρε.  :think:
Πως τους βλεπουν οι Αραβες?

Εγω δεν ειπα πουθενα οτι τους πηρε για να επιτεθει στην Ελλαδα , κι'αυτο εσυ το λες.

Και σε παρακαλω τα  :jerking: κρατα τα για τον εαυτο σου.
Πώς του βλέπουν οι άραβες??? Με μισό η τελείως στραβό μάτι τώρα πάνε να κάνουν κάτι με την Συρία αλλά δεν θα γίνουν και οι αγαπημένοι των αραβικών κρατών…
Το ανατολικά που είπα εννοούσα ότι μόνο εκεί έχουν ανοιχτά μέτωπα και ξέρω θα έλεγα καλή γεωγραφία….
Όσο για χειρονομίες μπορώ να κάνω ότι θέλω (το ίδιο και εσύ) γιατί αν δεν απατώμαι καλά σε δημοκρατία ζούμε η μήπως άλλαξε και δεν το πήραμε χαμπάρι

Επισκέπτης
Αντι εσεις οι Ελληνοπατριωτες να δινετε τον υπερ παντων αγωνα μεσω του διαδικτυου,γιατι δεν κλεινετε ενα ραντεβου με τους ομολογους σας της Τουρκιας,των Σκοπιων κλπ. να λυσετε τις διαφορες σας προσωπο με προσωπο?...Προτεινω η αναμετρηση να ειναι ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ,για να ξεμπερδεουμε κιολας με μερικους-μερικους.
Κάποια στιγμή HotScorpios είπε γυφτοχώρα την Ελλάδα ο Enforcer (εάν αυτόν εννοείς), με ενόχλησε, διαμαρτυρήθηκα, είπε "λάθος μου" και ΤΕΛΟΣ.
Εσενα σε ενοχλησε το"γυφτοχωρα"δλδ.?

Eμενα καθολου,μονον οι γυφτοσυμπεριφορες και οι γυφτονοοτροπιες με ενοχλουν:Γιατι οταν ο αλλος λεει"ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ"μιλαει-αυθαιρετα-εξ'ονοματος ΟΛΩΝ ΜΑΣ,αυτο το νοημα βγαινει απο εναν τριτο παρατηρητη.

Θα ηταν πολυ πιο σωστο το νημα να ειχε ονομαστει"ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ",προκειμενου οσοι αλλοι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ επιθυμουν να προσυπογραφουν την συγκεκριμενη εμετιλα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Θα ηταν πολυ πιο σωστο το νημα να ειχε ονομαστει"ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ",προκειμενου αλλοι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ επιθυμουν να προσυπογραφουν την συγκεκριμενη εμετιλαοσοι .

+1000000000000000000000000

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
    Η μόνη απορία μου είναι σε τί 'βαθμό' προήχθη η 'κόρη του δράκουλα'...
   Aρχιδρακουλινα - 

Εσύ είχες ποτέ σου γυναίκα που να έχει σπάθα;

ναι αδελφε εχω , ειναι κακο , ???????

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
η ολοι κατασταση εδω μου θυμιζει με το γνωμικο δυο γαιδαροι μαλοναν σε ξενο αχυρωνα ,
ρε αδελφια δεν φτανει του εισαστε ασχετοι με την αμυνα , αλλα γαματε και την γεωγραφια ,
Δηλαδη για μονομαχια με τους σκοπιανους θα παω Νοτια ? να οργανωθουμε γιατι μας εχουν ριξει τρεις και θα φαμε και αλλες πολλες ( πουτσες )

ditiyohihi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ε Λ Ε Ο Σ

Βρε συμπατριωτες τι φοβος ειναι αυτος!!!

την περασμενη δεκαετια ειχαμε παραμυθιαστει ολοι με το Μουσολμανικο
τοξο στα βορεια μας,ειχαμε φτασει να ειμαστε οι μονοι υποστηρικτες
των Σερβων, οταν αυτοι σφαζανε στην Στρεπνιτσα, σ'ολη την Ευρωπη(οι οποιοι
ειχαν το θαρρος να δειξουν το σχετικο βιντεο στην κρατικη τους τηλεοραση,εμεις να δουμε ποτε...,γιναμε πιο Σερβοι απο τους Σερβους)
Τι σχεσει εχουν οι περσικοι πολεμοι ακομη και το '21 με το σημερα?
Φανταζομαστε παντου εχθρους για νοιωθουμε σπουδαιοι!
Ας σοβαρευτουμε επιτελους.

ditiyohihi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναίπε «ξάδελφε» την Κράινα την ξέχασες ή δεν σε βολεύει να την θυμάσαι, μιας και αναφέρσαι στην πρόσφατη βαλκανική ιστορία

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
οχι καμια σχεση δεν εχουν. Καλα ειναι οι Βορειοηπειρώτες, καλα ειναι οι Ελληνες της Πόλης(οσοι εμειναν απο την εθνοκτονικη πολιτικη της τουρκίας), καλα ειναι οι Ελληνες στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο, δεν ειναι επίκαιρο το 21, το 12 και οι περσικοι πολέμποι. Ξεχάστε τα αυτα, προχωράμε στο νεο αιώνα με γοργά Εβραϊκά βήματα.  Ειμαστε Σουηδία και Ισλανδία, δε χρειαζόμαστε τίποτα, αυτα με την τουρκία ειναι παιχνίδια των Αμερικανων για να μας πουλανε οπλα. Να δώσουμε ολα τα οπλα και να τα κανουμε ατσαλόβεργες να χτίσουμε σχολία. Ποια παιδάκια θα πανε στα σχολία?κανένα, δεν υπάρχουν παιδάκια πια στο ελλάντα. Ζήτω η φιλία των λαων(τι σχέση εχει αυτη με γεωστρατηγικες καταστάσεις????). Δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, τι κι αν οι απέναντι θα μπορουν να μας αφανήσουν σε λιγο με τους βαλιστικους τους? σιγα, δε μασαμε εμεις. Αφου το Αιγαίο ανήκει στους σπάρους του. 

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
οχι καμια σχεση δεν εχουν. Καλα ειναι οι Βορειοηπειρώτες, καλα ειναι οι Ελληνες της Πόλης(οσοι εμειναν απο την εθνοκτονικη πολιτικη της τουρκίας), καλα ειναι οι Ελληνες στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο, δεν ειναι επίκαιρο το 21, το 12 και οι περσικοι πολέμποι. Ξεχάστε τα αυτα, προχωράμε στο νεο αιώνα με γοργά Εβραϊκά βήματα.  Ειμαστε Σουηδία και Ισλανδία, δε χρειαζόμαστε τίποτα, αυτα με την τουρκία ειναι παιχνίδια των Αμερικανων για να μας πουλανε οπλα. Να δώσουμε ολα τα οπλα και να τα κανουμε ατσαλόβεργες να χτίσουμε σχολία. Ποια παιδάκια θα πανε στα σχολία?κανένα, δεν υπάρχουν παιδάκια πια στο ελλάντα. Ζήτω η φιλία των λαων(τι σχέση εχει αυτη με γεωστρατηγικες καταστάσεις????). Δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, τι κι αν οι απέναντι θα μπορουν να μας αφανήσουν σε λιγο με τους βαλιστικους τους? σιγα, δε μασαμε εμεις. Αφου το Αιγαίο ανήκει στους σπάρους του. 
Ο ένας λέει ότι η βαλλιστικοί δεν κάνουν καμία μεγάλη ζημιά και έχουμε αεράμυνα να τους καταρρίψει, ο άλλος λέει ότι θα μας αφανίσουν τι από τα δύο ισχύει???
Ιπτάμενε να ρωτήσω κάτι??? Τα όπλα που έχουμε πάρει τόσα χρόνια δεν κάνουν? Τι γίνετε χρεωνόμαστε να πάρουμε ένα οπλικό σύστημα και μετά από ένα με δύο χρόνια πρέπει να πάρουμε άλλο?
Και αυτό με τα σχολεία δεν λέμε να μην δίνουμε λεφτά στο στρατό αλλά να μην δίνουμε τόσα πολλά,, και να δώσουμε λεφτά για σχολεία για νοσοκομεία και στο κάτω κάτω να δώσουμε λεφτά να φτιαχτεί κανένας δρόμος της προκοπής γιατί κάθε χρόνο πεθαίνει στην άσφαλτο μια κωμόπολη και μην μου πεις φταίει συνέχεια η ταχύτητα όπως λένε οι πολιτικοί και η τροχαία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom