Νέα

Η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επομένως στην παραπάνω παράγραφο η εβδομη λέξη της πρώτης πρότασης δεν θα πρέπει να είναι "αλλα". Θα πρέπει να είναι "και"

Προτίμησα το "αλλά...και"- μου έκανε πιο καλόηχο και πιο κοντά σε αυτό που ήθελα να πω...

Οι επισκέψεις αρχηγών κρατών έχουν πάντα συμβολική σημασία αλλά όχι μόνο, όταν συμπίπτουν με ακανθώδη διμερή θέματα, όπως οι σχέσεις ΗΠΑ- Ιραν..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα του Antenna αλλα σίγουρα η πρώην δήμαρχος είναι αποτυχημένη και αν δεν αντικατασταθεί είναι επικίνδυνη

Ρε βράσε στο ζουμί σου με την Ντορούλα μας.
Ζηλεύεις ρεεεεεε!

Αλλά κάποιος πρέπει να σου το πεί:
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_09/03/2009_270442]Ισόβιο μέλος στην γαλλική Ακαδημία Ανθρωπιστικών Επιστημών η Ντόρα Μπακογιάννη[/url]

993827_b.jpg

Ξέρνα την χολή σου εσύ αλλά:

"Ανάμεσα στις Ευρωπαίες με την μεγαλύτερη επιρροή,είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη, γι αυτό που υπήρξε σαν δήμαρχος της Αθήνας, γι αυτό που είναι σαν υπουργός εξωτερικών και γι αυτό που πρόκειται να γίνει", γράφει ο αρθρογράφος.

Χθες, προσθέτει, "η κομψή αυτή κυρία,η οποία προορίζεται γιά ένα ευρωπαϊκό μέλλον, ήταν η πρώτη αλλοδαπή γυναίκα, που έγινε δεκτή ως συνδεδεμένο μέλος της Ακαδημίας Ανθρωπιστικών και Πολιτικών Επιστημών".

Ο δημοσιογράφος αναφέρεται στη συνέχεια στην πρόταση του Γάλλου πρώην υπουργού ευρωπαϊκών υποθέσεων Ζαν Πιέρ Ζουγιέ, ο οποίος στο πρόσφατο βιβλίο του "Μία προεδρία σε περίδοδο κρίσης" [size=18pt]προτείνει την Ελληνίδα πολιτικό στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης[/size].

Γιά τον Ζαν Πιέρ Ζουγιέ, η κα Μπακογιάννη "είναι η μόνη γυναίκα που έχει πραγματικές ελπίδες", απολαμβάνει του σεβασμού όλων των ηγετών των ευρωπαϊκών κρατών και έχει καλές σχέσεις με την Αγγελα Μέρκελ".

Ο αρθρογράφος της "Φιγκαρό" Πιέρ Ρουσλέν, θεωρεί οτι μετά την εκλογή του Ομπάμα και την τοποθέτηση της Χίλαρυ Κλίντον στη διπλωματία, "ήλθε ίσως η ώρα να εμπιστευθούμε σε μία γυναίκα την Προεδρία της ΕΕ ή την Ευρωπαϊκή διπλωματία".

Σε σχετικό ερώτημα του δημοσιογράφου, η υπουργός απάντησε:

"[size=18pt]Πρόκειται γιά μία πολύ τιμητική ιδέα[/size]", όμως, πρόσθεσε οτι "το σημαντικότερο γιά την ίδια αυτήν την εποχή είναι να μπορέσει το δημοψήφισμα στην Ιρλανδία να εγκαθιδρύσει μια ευρωπαϊκή ηγεσία επιθυμητή από όλους και της οποίας η χρησιμότητα αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Προεδρίας".

http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/1/6/4/132164/dora_fr.JPG[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/news/greece/132164]http://www.sigmalive.com/news/greece/132164[/url[/URL]]

Εεεεεε, τι λες τώρα;
Πες άμα τολμάς.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κι γο θελο να γινο μελοσ τισ γαλικισ ακαδιμαικισ κουζινασ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εεεεεε, τι λες τώρα;
Πες άμα τολμάς.

Κατάλαβα την πληρωμένη καταχώρηση όταν το θέμα ήταν στο in.gr όλο σχεδόν το πρωί

Οι προτάσεις τσάμπα είναι, αν και οι "αυθόρμητες" προτάσεις του αρθρογράφου της "Φιγκαρό" Πιέρ Ρουσλέν, μάλλον κόστισαν κάτι παραπάνω

Δυστυχώς η πρώην δήμαρχος χρησιμοποιεί το μηχανισμό και τα κονδύλια του σημαντικότερου ίσως υπουργείου στη χωρα για προσωπική της προβολή και εσωτερική κομματική κατανάλωση

Είναι ντροπή

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
συγχέεις πολλές έννοιες οι οποιες είναι πολλές φορες αντιφατικές

ο εθνικισμός δεν έχει γραμμική σχέση με το να είσαι ισχυρός.

Η ισχύς δεν είναι μονο όπλα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο και πολύ πιο έξυπνο

Συμφωνώ με τον hunter1000, όλοι οι πολεμικοί αναλυτές του κώλου μαζεύτηκαν εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομενου και εμού)

εσύ παλουκάρι μου εισαι εκτός τόπου και χρόνου γενικώς απότι βλέπω. . . .  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εσύ παλουκάρι μου εισαι εκτός τόπου και χρόνου γενικώς απότι βλέπω. . . .  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

σε ευχαριστώ για την άποψη σου νεαρέ. Η οποια πρέπει να σου πω ότι δε με πολυενδιαφέρει:

Αλλα τέλος πάντων - γιατί το λες αυτό που λες? Μπορείς να το στηρίξεις η απλά είδες φως και μπήκες?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Βολταιράκοοο !!! ...Πές μου οτι είσαι και fun της Κόρης του Δράκουλα
να μου πέσουν οι τρίχες της κεφαλής μου ...μουάχαχαχα !!!

Εάν δεν την έλεγαν Μπακογιάννη-Κούβελου κάλλιστα θα μπορούσε να ονομάζεται
Dora Bilderberg-Mason (από τη λέσχη και τους ...'τέκτονες'...χαχαχα)

Και τελειώνοντας να πώ: Φωτιά & Τσεκούρι στους Προσκυνημένους,
Θάνατος στα Παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, Θάνατος στον Εσωτερικό Εχθρό,
Την Προδοσία σας Κατά της Ελλάδος θα την πληρώσετε με τις ζωές σας

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
μου εμελλε να το δω, ορισμενοι ημιμαθεις, μεταξυ αυτων και εγω, να κανουν στρατηγικη αναλυση για την αμυντικη επαρκεια ενος κρατους. μηπως πλην των γνωσεων που δεν εχουμε για την αναπτυξη τετοιου θεματος, της ελλειψης πληροφοριων, λεω, μηπως δεν ειναι σωστο site για τετοια συζητηση, το να μιλας για μουνια και αμυνα μου φαινεται καπως παραδοξο. ειπαμε να εχουμε γνωμη για τα παντα, αλλα μηπως πρεπει να υπαρχουν ορια;

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
καλα παμε μη στεναχοριεσε και η αμυνα ειναι μουνι , αρα ειμαστε μεσα .....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Και τελειώνοντας να πώ: Φωτιά & Τσεκούρι στους Προσκυνημένους,
Θάνατος στα Παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, Θάνατος στον Εσωτερικό Εχθρό,
Την Προδοσία σας Κατά της Ελλάδος θα την πληρώσετε με τις ζωές σας

στη θέση σου θα πρόσεχα πολύ τι γράφω και σε ποιον

Ειδικά όταν είναι απειλές και μάλιστα κατά τις ζωής

Έχω κρατήσει μια κόπια των όσων είχες την έμπνευση να ΓΡAΨΕΙΣ για οποια νόμιμη χρήση.

Απειλές τέτοιου τύπου δεν πρέπει να επιτρέπονται από το site ενώ τα άτομα που τις εκστομίζουν θα πρέπει να διαγράφονται.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έχω κρατήσει μια κόπια των όσων είχες την έμπνευση να ΓΡAΨΕΙΣ για οποια νόμιμη χρήση.

Απειλές τέτοιου τύπου δεν πρέπει να επιτρέπονται από το site ενώ τα άτομα που τις εκστομίζουν θα πρέπει να διαγράφονται.

Αν δεν κατανομάζουν κάποιον συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι λόγια του αέρα και ποινικά μη αξιολογίσιμα...
Εκτός αυτού η απειλή είναι πλημμέλημα και δεν αίρεται κατά κανόνα το απόρρητο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν δεν κατανομάζουν κάποιον συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι λόγια του αέρα και ποινικά μη αξιολογίσιμα...
Εκτός αυτού η απειλή είναι πλημμέλημα και δεν αίρεται κατά κανόνα το απόρρητο.

όσον αφορά στην απειλή, υπάρχουν 2 περιβάλλοντα

1. Εσωτερικό περιβάλλον - αυτό του site. Κακώς επιτρέπεται να εκτοξεύονται τέτοιες απειλές. Αν οι κανόνες γράφτηκαν για να ισχύσουν, ο χρηστης θα πρέπει να πάρει πούλο έστω και προσωρινά

2. Εξωτερικό περιβάλλον. Μένω στο "κατά κανόνα"

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κατάλαβα την πληρωμένη καταχώρηση όταν το θέμα ήταν στο in.gr όλο σχεδόν το πρωί

Οι προτάσεις τσάμπα είναι, αν και οι "αυθόρμητες" προτάσεις του αρθρογράφου της "Φιγκαρό" Πιέρ Ρουσλέν, μάλλον κόστισαν κάτι παραπάνω

Δυστυχώς η πρώην δήμαρχος χρησιμοποιεί το μηχανισμό και τα κονδύλια του σημαντικότερου ίσως υπουργείου στη χωρα για προσωπική της προβολή και εσωτερική κομματική κατανάλωση

Είναι ντροπή

Αν αυτό γινόταν επώνυμα, θα ήταν σκαστή συκοφαντική δυσφήμηση και της ντόρας και του δημοσιογράφου του φιγκαρό και της ιδιοκτησίας του in.gr....
Ευτυχώς και η συκοφαντική δυσφήμηση είναι πλημμέλημα και μάλιστα διωκόμενο μόνο καθ' έγκληση του παθόντος όποτε ούτε σε αυτήν την περίπτωση αίρεται το απόρρητο...

Υ/γραφο: Το λέω όχι επειδή υποστηρίζω τη Ντόρα αλλά αν αρχίσουμε να πιάνουμε κάθε τί που γράφεται εδώ, δεν θα βγάλουμε άκρη...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν αυτό γινόταν επώνυμα, θα ήταν σκαστή συκοφαντική δυσφήμηση και της ντόρας και του δημοσιογράφου του φιγκαρό και της ιδιοκτησίας του in.gr....
Ευτυχώς και η συκοφαντική δυσφήμηση είναι πλημμέλημα και μάλιστα διωκόμενο μόνο καθ' έγκληση του παθόντος όποτε ούτε σε αυτήν την περίπτωση αίρεται το απόρρητο...

Υ/γραφο: Το λέω όχι επειδή υποστηρίζω τη Ντόρα αλλά αν αρχίσουμε να πιάνουμε κάθε τί που γράφεται εδώ, δεν θα βγάλουμε άκρη...

Ξέρω ότι ενεργείς από καλή πρόθεση - Όμως κάποια ακραία στοιχεια θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπα με τις συνέπειες των λόγων τους

Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, το θέμα θα έχει συνεχεια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μου φαίνεται θα αρχίσουν να πέφτουν οι δικές μου. FAN της κόρης του Δράκουλα. FAN, όχι FUN.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

εφορρσεράκο... , χωρίς να έχω σχέση με τα Νομικά από όσο νομίζω τουλάχιστον
ο Ελληνικός Νόμος προβλέπει για τους Προδότες την Ποινή του Θανάτου.
Και εγώ απλά υπενθυμίζω την μέριμνα του Ελληνικού Νόμου και Συντάγματος
έτσι ώστε άτομα με ασθενική μνήμη να 'βοηθηθούν' και να μην υποπέσουν
σε 'ατοπήματα' κατά της ίδιας τους της ζωής ... μουάχαχαχαχα !!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

[/b]

......τα ειπες ολα ρε μαγκα.....η κοπελιτσα  εινα φυτεμενη απο ψηλα.....αλεξιπτωτιστρια.......ο πατερας της εχει αναλαβει την αντιπροσωπεια των  Αμερικανων τα τελευταια  50 χρονια κλεινοντας τα μεγαλα  deal στην Ελλαδα και τωρα πηρε αυτη σειρα.......αν αναλαβεi αυτη την πρωθυπουργια , απλα την γαμησαμε στα εθνικα θεματα.....το  καλο ειναι οτι την εχουν παρει γραμμη και μεσα στη ΝΔ και για αυτο αντιδρουν παρα πολλοι εκει μεσα......και μην μασας απο τον τρομπα που σε απειλει επειδη λες αληθειες....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξέρω ότι ενεργείς από καλή πρόθεση - Όμως κάποια ακραία στοιχεια θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπα με τις συνέπειες των λόγων τους

Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, το θέμα θα έχει συνεχεια.

Δεν διαφωνώ μαζί σου...

Απεχθάνομαι τους λεκτικούς λεονταρισμούς και τους μάγκες του πληκτρολογίου όσο και εσύ...

Ουκ ολίγοι συναγωνιστές έχουν πέσει θύματα λεκτικού τραμπουκισμού.

Αλλά τέτοιες ενέργειες είναι περισσότερο ενδεικτικές του ήθους και της νοημοσύνης αυτών που τις κάνουν παρά ποινικά κολάσιμες πράξεις...

Γνώμη μου και πάντα με σεβασμό στις ευαισθησίες σου...

εφορρσεράκο... , χωρίς να έχω σχέση με τα Νομικά από όσο νομίζω τουλάχιστον
ο Ελληνικός Νόμος προβλέπει για τους Προδότες την Ποινή του Θανάτου.
Και εγώ απλά υπενθυμίζω την μέριμνα του Ελληνικού Νόμου και Συντάγματος
έτσι ώστε άτομα με ασθενική μνήμη να 'βοηθηθούν' και να μην υποπέσουν
σε 'ατοπήματα' κατά της ίδιας τους της ζωής ... μουάχαχαχαχα !!!

Το κούρασες...
Μπορείς να πεις αυτά που θέλεις χωρίς να στήνεις Γουδιά στο μυαλό σου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ρε εσύ, η γυναίκα τώρα έχει σπάθα.
Της την δώσαν οι Γάλλοι τώρα που την κάναν μέλος της Ακαδημίας:

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/photos/200903/m09-224301bakogianni.jpg[/img[/URL]]

Ξέρεις τι προοπτικές ανοίγει αυτό στη σχέση μας; Τι κινκιές μπορεί να γίνουν;

Εσύ είχες ποτέ σου γυναίκα που να έχει σπάθα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom