Νέα

Η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ΩΩΩΩ ....αχαχαχαχαχα !!! Καλώστηνε την Πέρδικα την Ιερόδουλη/call girl (όπως γράφεις στο προφίλ σου...χαχαχα)
Μωρή ιερόδουλη της παγκοσμιοποίησης, ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΦΡΙΔΙΑ ΑΦΙΛΤΡΑ ...χαχαχα
Τί έγινε ? 'δουλεύεις' μωρή και σήμερα δεν σου δίνει ρεπό η κυρά Dora και ο μπαρμπα Soros να ξεκουράσεις
την ανοιγμένη σούφρα σου από το ανθελληνικό παραλήρημα ούτε μια μέρα στην εβδομάδα ??? ....χαχαχα

Δεν θα πάρουμε αμερικάνικα όπλα του κόλου μωρή πούστρα, εκεί να λοιώσεις από το κακό σου,
Ρώσικα και καλά και φτηνά, εδώ τότε με τους S-300 έπαθαν εγκεφαλικά τα αμερικανοβρετανοτουρκάκια.

ΟΙ ΣΟΥΦΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΑΣ ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ !!!

όταν λες "θα σας σκίσουμε", καταλαβαίνω ότι εννοείς "εμείς οι κομπλεξικοί και αποτυχημένοι της ζωής"

Προσπαθώ να διαβάσω τα κείμενα που ποστάρεις (όσα δεν είναι copy paste τέλος πάντων) και θέλω να σε ρωτήσω κάτι

Eχεις πάει σχολειo?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
......ρε παιδια να κανω μια ισως αφελη ερωτηση ?........τα αμυντικα θεματα δεν τα ξερω καλα.....πριν λιγους μηνες  δημοσιευτηκε μια λιστα με τις χωρες που ειναι πρωτες σε παραγγελιες οπλων παγκοσμιως..........πρωτη ηταν η Κινα , δευτερη η Ινδια......[size=10pt][size=10pt]τεταρτη ηταν η Ελλαδα !!!!!!!![/size][/size]....εκτη ηταν η Τουρκια......μολις βρω αυτουσιο το αρθρο θα το κανω upload να το δειτε κι εσεις...........συμφωνα με  ολα αυτα η χωρα μας πρεπει λογικα να ηταν το φοβητρο της Μεσογειου , να γαμαμε και να δερνουμε.......κι ομως αν ρωτησετε τον  μεσο Ελληνα θα σας πει οτι δεν νιωθει ασφαλης και σιγουρος για το Αιγαιο , διακρινεις μια ηττοπαθεια......επειδη εχω ταξιδεψει στην Τουρκια ( η αδερφη μου μιλαει αψογα τουρκικα) και εχω μπει μεσα σε οικογενειες τουρκικες , εχω διαπιστωσει οτι ο μεσος Τουρκος νιωθει ασφαλεια κι αυτοπεποιθηση....γενικα εκει δεν υπαρχει το "καραβανας" , οι στρατιωτικοι εχουν στατους.......θελω να ρωτησω , γιατι πιστευετε οτι γινεται αυτο ?   

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εχω διαπιστωσει οτι ο μεσος Τουρκος νιωθει ασφαλεια κι αυτοπεποιθηση....γενικα εκει δεν υπαρχει το "καραβανας" , οι στρατιωτικοι εχουν στατους.......θελω να ρωτησω , γιατι πιστευετε οτι γινεται αυτο ?   

Επειδή ο Κεμάλισμος δεν άφησε περιθώρια για εμφυλίους.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]SPY GAMES[/size]

Με κίνδυνο της ίδιας μου της ζωής, κατάφερα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα να εξασφαλίσω φωτογραφίες από τα τουρκικά παιχνίδια στο Αιγάιο, τα οποία διενεργούνται υπό την σκεπή της πολεμικής επιχείρησης εν ονόματι "Uzun Essek" (Μακριά Γαιδούρα)

Εδώ βλέπουμε πολεμικές ασκήσεις του Ναυτικού

essek1.jpg

Εδώ παρατηρούμε την επιτυχημένη εκτόξευση της ρουκέτας Karpuz-8A έξω από το Φαρμακονήσι

abazagencler.jpg

Εδώ βρισκόμαστε έξω από το cock-pit ενός Döner 16, την ώρα που παραβιάζει την εθνική εναέρια κυριαρχί(δι)α μας

turkish.jpg

Κι εδώ το καμάρι της αποκλειστικότητας μου, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωτογραφία της στιγμής της εγκατάστασης των απειλητικών Τουρκικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς...

hotmuslim.jpg

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φυλήσυχη μαιμουδίτσα, το οτι η μυαλουδάκι σου κρίνει την εφοσερίτσα ως σοβαρό άτομο, μας δίνει να καταλάβουμε
οτι κι εσύ είσαι αντίστοιχης σοβαρότητας με τον συγκεκριμένο....μουάχαχαχαχα

Εγώ σου έδωσα 'χάρη' μέχρι τώρα λόγω του διασκεδαστικού σου ψευδωνύμου, αλλά η 'χάρη' τελειώνει σήμερα
πράγμα που σημαίνει οτι αν το στοματάκι σου λέει χαζομαρούλες, θα σου το βουλώνω πάραυτα με αυστηρότητα,
κανόνισε λοιπόν εάν θέλεις να σου κάνω τα νευράκια κρόσια, εσ.υ αποφασίζεις ...χεχεχεχε

HotScorpios εννοούσα ότι ο Enforcer έχει τους διδύμους γεννητικούς αδένες να λέει "ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ". Εσύ αντιθέτως επιμένεις στο ότι το θέμα: "Η Ουκρανία χρεωκόπησε κορίτσια σας περιμένουμε" είναι περί ουκρανικής ομορφιάς. Δεν βλάπτει να πεις: "Λάθος μου". Τι θα γίνει; Θα σε κατηγορήσουμε για αναξιοπιστία και κωλοτουμπακισμό;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
HotScorpios εννοούσα ότι ο Enforcer έχει τους διδύμους γεννητικούς αδένες να λέει "ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ". Εσύ αντιθέτως επιμένεις στο ότι το θέμα: "Η Ουκρανία χρεωκόπησε κορίτσια σας περιμένουμε" είναι περί ουκρανικής ομορφιάς. Δεν βλάπτει να πεις: "Λάθος μου". Τι θα γίνει; Θα σε κατηγορήσουμε για αναξιοπιστία και κωλοτουμπακισμό;

βρέ ντάρθ βέιντερ της κακιάς ώρας, αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, εδώ δεν είναι
το site της Αποστολικής Διακονείας της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά το Μπουρδέλα...χεχεχε

Τί έχεις κολλήσει με τις Ουκρανέζες ? έχεις καμμιά και sponsor-άρεις και λυπήθηκες που
θέλω να έρθουν εδώ κι άλλες για να τις πηδάμε ? ...χαχαχα

Επισκέπτης
Τί έχεις κολλήσει με τις Ουκρανέζες ? έχεις καμμιά και sponsor-άρεις και λυπήθηκες που
θέλω να έρθουν εδώ κι άλλες για να τις πηδάμε ? ...χαχαχα
Skorpios,εχεις ΓΑΜΗΣΕΙ ποτε?
Δεν λεω πηδησει,λεω ΓΑΜΗΣΕΙ...notice the difference...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Skorpios,εχεις ΓΑΜΗΣΕΙ ποτε?
Δεν λεω πηδησει,λεω ΓΑΜΗΣΕΙ...notice the difference...

...Έχουμε τόσους νεοταξίτες αμπελοφιλόσοφους της παπάρας εδώ μέσα,
που πλέον είμαι πεπεισμένος οτι εκτός από τους τούρκους και εμείς
είμαστε 'εξοπλισμένοι' με πάμπολλα...ΒΛΗΜΑΤΑ μεγάλου βεληνεκούς (τάκα-τάκα) ...μουάχαχαχα !!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
...Έχουμε τόσους νεοταξίτες αμπελοφιλόσοφους της παπάρας εδώ μέσα,
που πλέον είμαι πεπεισμένος οτι εκτός από τους τούρκους και εμείς
είμαστε 'εξοπλισμένοι' με πάμπολλα...ΒΛΗΜΑΤΑ μεγάλου βεληνεκούς (τάκα-τάκα) ...μουάχαχαχα !!!
Το λεξιλογιο και η λογικη σου μου θυμιζει οτι χειροτερο εβγαλε η Ελλαδα
τα τελευταια χρονια τον Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Δ Ο Υ Λ Ο  :headbang: 

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Ένα πράγμα είναι σίγουρο.
Αυτοί οι προδότες που κυβερνάνε είναι της εποχής που οι νέοι προσπάθησαν να αλλάξουν τον κόσμο και το μόνο που κατάφεραν είναι η κατάντια μας να αλλάζουμε μόνο κανάλια στην τηλεόραση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το λεξιλογιο και η λογικη σου μου θυμιζει οτι χειροτερο εβγαλε η Ελλαδα
τα τελευταια χρονια τον Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Δ Ο Υ Λ Ο  :headbang:  

Δεν τον πήγαινα ιδίαιτερα τον μακαρίτη...

Όπως και γενικά τον κλήρο.

Διαφωνούσα σε πολλά ζητήματα και μου την έσπαγε που έχωνε τη μύτη του παντού...

Αλλά μόνο και μόνο για την υστερική παράκρουση που προκαλούσε στην εγχώρια θολοκουλτούρα - ψευδοδιανόση επιπέδου Ιού και προηγούμενης διοίκησης ΠΟΣΔΕΠ και το σπάσιμο του μονοπωλίου της αριστεράς από το 1981 να λες ό,τι σου κατέβει δίκην αυθεντίας, θα τον θυμάμαι για πάντα! Ή όπως λένε οι αγγλοσάξωνες, the enemy of my enemy is my friend...

Συν τοις άλλοις, ήταν κάτι σε Ιουλιανός της εποχής μας...Και έχει την αξία του να αντιστέκεσαι σε ένα ρεύμα που τα ισοπεδώνει όλα...

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ανησυχητική εξέλιξη, το θεμα είναι πότε οι Τούρκοι θα επιτεθούν, όταν το κάνουν θα ξέρουν ότι θα νικήσουν
έχουν ηγέτες που εμείς δεν βλάπουμε ούτε στον ύπνο μας. Εδώ συναγωνιστές οι λέξη πατρίδα θεωρείται «φασισμός», τώρα έχουμε «πολυπολιτισμική κοινωνία» και τέτοιες αηδίες...
Θα είναι ένα ακόμη μέσο πίεσης της Τουρκίας προς την Ελλάδα, που ξέρει πάνα να παίνρει αποτέλεσμα στα παιχνίδια που «χτυπάει». Κι εδώ οι πολιτικοί μας κοιτάνε πώς θα κλέψουν τα περισσότερα...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456

Διαφωνούσα σε πολλά ζητήματα και μου την έσπαγε που έχωνε τη μύτη του παντού...

Αλλά μόνο και μόνο για την υστερική παράκρουση που προκαλούσε στην εγχώρια θολοκουλτούρα - ψευδοδιανόση επιπέδου Ιού και προηγούμενης διοίκησης ΠΟΣΔΕΠ και το σπάσιμο του μονοπωλίου της αριστεράς από το 1981 να λες ό,τι σου κατέβει δίκην αυθεντίας, θα τον θυμάμαι για πάντα! Ή όπως λένε οι αγγλοσάξωνες, the enemy of my enemy is my friend...

Συν τοις άλλοις, ήταν κάτι σε Ιουλιανός της εποχής μας...Και έχει την αξία του να αντιστέκεσαι σε ένα ρεύμα που τα ισοπεδώνει όλα...
Xριστοδουλος.....η μαστιγα του Θεου
Σοβαρα τωρα ποιο το προβλημα να εχεις δυο ανοικτα μετωπα?

Αλλα να συγκρινεις τον μακαριτη με τον Ιουλιανου παει πολυ ,ασχετα μεγεθη
Το προβλημα ειναι να αντικαταστησεις την μια θρησκεια με την αλλη?
η να παρεις τα καλυτερα απο τα πιο ανοικτα μυαλα?
Δυστυχως δεν εφθασε στην χωρα μας η γαλικη επανασταση!!!
Δεν ωριμασαμε σαν λαος,μας αρεσουν οι μυθοι :headbang:   
Δεν θυμαμαι ποιος, αριστερος ομως ,εγραφε στην Ελευθεροτυπια(Τριαντης,υποβρυχιο?) διαφωνοντας με το βιβλιο της Ρεπουση
"Ενταξει την αληθεια γραφει αλλα γιατι δεν μας αφηνει να ζουμε με τους μυθους που μαθαμε απο μικροι"
Αλλα να συγκρινεις τον μακαριτη με τον Ιουλιανο παει πολυ ο ενας ηταν με το σκοταδι
ο αλλος με το φως,ασχετα μεγεθη!!!

Επισκέπτης

Ουδεν κακον αμιγες καλου,αν και δεν εκπλησσομαι.
Αντιστρεφεις την πραγματικοτητα,ως συνηθως:Υστερικη παρακρουση με τους ιδεολογικους του αντιπαλους ειχε ο μακαριτης και οχι το αντιθετο,υπαρχουν αφθονα παραδειγματα για αυτο.

Οσο για το σπασιμο του μονοπωλιου της ψευδοδιανοησης...η κλασσικη δεξια θεση παντου ανα τον κοσμο:μονο που στην Ελληνικη περιπτωση ηχει κατι παραπανω απο γελοια...
Ε,οχι και Ιουλιανος ο επιδοξος Χομεινι.
Δυστυχως δεν εφθασε στην χωρα μας η γαλικη επανασταση!!!
Σωστα,το κοντινοτερο σε κατι τετοιο ειναι το κινημα του Στρατου το 1909 κατι που απεχει ετη φωτος απο την πλησιεστερη Αστικη επανασταση.
Η Ελλαδα σαν χωρα ειναι ενα περιεργο μιγμα Λατινικης Αμερικης και Μεσης Ανατολης(βλεπε παπαδαριο και ο ρολος του).

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ασε ρε που σας πειραζει το παπαδαριο και πατε να βγαλετε την Ελλαδα περου και ιρακ γωνια. Εδω δε σας πειραζουν οι σπαλιορες που τρωμε απο τα μόγγολα και τα αλβανα και τα σκοπιανα, εκει κολάτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom