κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Εδω μενω σχεδον ενα μηνα καθε χρονο. Τα τελευταια τρια χρονια μενω σε ενα απαρτχοτελ, με σερβις ξενοδοχειου και με πεντακαθαρη πισινα, στο κεντρο του ενδιαφεροντος, στο σοι 4 της Σουκχουμβιτ, στη Νανα. Εχει διαμερισματα απο 950 Μπατ. Ολα τα λεφτα για μενα ειναι η πισινα, που δεν παταει ανθρωπος, επειδη δεν την βλεπει ο ηλιος.Χρησιμες πληροφορίες από τον σύντροφο Κω(/α)λογερο.
Φίλε, εάν εχω καταλάβει σωστά, μένεις αρκετό καιρό σε Bangkok. Μένεις σε ξενοδοχείο ή έχεις βρει διαμερισμα/condo?
Κωλογερε εσύ?
Αποκριες εχουμε, ειπα να ντυθω και εγω με το σωμα αλλουνου.Κωλογερε εσύ?
Μπαρ ξεχωρο που να ΜΗΝ καθονται κορασσιδες, και να ΜΗΝ κανουν παιχνιδι ειναι λιγο δυσκολο να βρειςΕπίσης, εκεί η όλη φάση πως παίζει? Βρίσκεις παρέες κορασίδων που κάθονται μόνες τους και μπαίνεις στο παιχνίδι, έχει κάποιο μπαρ ξέχωρο?
συνολικο κοστος ενος ταξιδιου ποσο παει σε ευρω μαζι με τα αεροπορικα εισητηρια?Μπαρ ξεχωρο που να ΜΗΝ καθονται κορασσιδες, και να ΜΗΝ κανουν παιχνιδι ειναι λιγο δυσκολο να βρεις
1380€συνολικο κοστος ενος ταξιδιου ποσο παει σε ευρω μαζι με τα αεροπορικα εισητηρια?
ευχαριστω φιλε1380€
7/10μερες
ζαν κλώντ μου κανειΚωλογερε εσύ?
Nana plaza. Η παιδικη χαρα του ανδρα. Τωρα.
Γιατι με βριζεις; Δεν ειμαι ντιγκινταγκαςζαν κλώντ μου κανει
700 τα αεροπορικα, 30 ευρω την ημερα το ξενοδοχειο και 70-100 την ημερα αξιοπρεπης διαβιωση και στο πρωτο ταξιδι.συνολικο κοστος ενος ταξιδιου ποσο παει σε ευρω μαζι με τα αεροπορικα εισητηρια?
μπορεις σε παρακαλω επειδη ενδιαφερομαι πολυ σοβαρα να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την καλυτερη εποχη να παει εκει κανεις , σχετικα με το πιο βολικο μερος να μεινει εκει κανεις και γενικα καποια τιπς για καλοπεραση και καλο πηδημα ?700 τα αεροπορικα, 30 ευρω την ημερα το ξενοδοχειο και 70-100 την ημερα αξιοπρεπης διαβιωση και στο πρωτο ταξιδι.
Κοιτα στο νημα "χρηστικες πληροφοριες για Ταυλανδη". Ο συναγωνιστης LYST αλλα και αλλα παιδια, εχουν κανει καλη δουλεια. Φθηνοτερη εποχη το δικο μας καλοκαιρι. Με κινδυνο ομως καποιων βροχων. Καλυτερο μερος για εναν πρωταρη, νομιζω, η Παταγια.(Δεν εχω παει ποτε ).μπορεις σε παρακαλω επειδη ενδιαφερομαι πολυ σοβαρα να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την καλυτερη εποχη να παει εκει κανεις , σχετικα με το πιο βολικο μερος να μεινει εκει κανεις και γενικα καποια τιπς για καλοπεραση και καλο πηδημα ?
και ο βανταμ πικςριστης??Γιατι με βριζεις; Δεν ειμαι ντιγκινταγκας
Κοιτα στο νημα "χρηστικες πληροφοριες για Ταυλανδη". Ο συναγωνιστης LYST αλλα και αλλα παιδια, εχουν κανει καλη δουλεια. Φθηνοτερη εποχη το δικο μας καλοκαιρι. Με κινδυνο ομως καποιων βροχων. Καλυτερο μερος για εναν πρωταρη, νομιζω, η Παταγια.(Δεν εχω παει ποτε ).