Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sriaroonmansion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
22
Πόντοι
0
:hi: :hi: :hi: :hi:a και δεν τρωω ψαρι ειμαι του κοτοπουλου.εγω και η δικια.το ιδιο.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
:hi: :hi: :hi: :hi:a και δεν τρωω ψαρι ειμαι του κοτοπουλου.εγω και η δικια.το ιδιο.
τυπε ωραια τα ποσταρισματα,εκατσα και τα διαβασα ολα  :hi:
να ξερεις(αν και τον εδεσες τον γαιδαρο σου) οτι μια καλη εφαρμογη ειναι το badoo για να ψαχνεις ατομα απο αλλες χωρες,οπως ταιλανδη και οπου αλλου γουσταρεις

sriaroonmansion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
22
Πόντοι
0
τυπε ωραια τα ποσταρισματα,εκατσα και τα διαβασα ολα  :hi:
να ξερεις(αν και τον εδεσες τον γαιδαρο σου) οτι μια καλη εφαρμογη ειναι το badoo για να ψαχνεις ατομα απο αλλες χωρες,οπως ταιλανδη και οπου αλλου γουσταρεις
φιλε μου πριν εχω τωρα αυτη που εχω.μιλουσα με πολες ειχα μπει στο ταιφρενλη στο πινα νταιτ .kai εδω ελλαδα που εδω πολυ πολυ δυσκολα να βρεις ασιατισα.στη πολη μου εχει δυο κινεζικα.στη μια το ειναι μια κινεζα.εκανα ενα σκοντο αλλα οχι εχω αντρα.και οντως ελεγα αληθεια τα χει με εναν απο δω και δεν το ξερα εγω.ενα χρονο πριν ξεκινησω κονε με τη δικια.δεν μπορεις να φανταστεις τι γινοταν.μιλουσα μια με βιενταμ οι οποιες μου τη σπαγανε μιλανε δυσκολα.και ειναι περιεργες.φιλιπινεζες ολες ειναι προθημες να μιλησες και το 90% ηθελε δωρακι.απο τα πρωτα μυνηματα.τις σιχαθηκα. δεν ειμε προθυμος να γινω χωρηγος για καμια οσο εβλεπα τετοια συμπεριφορα.βρει μια που δουλευε μοσχα καλη αλλα δεν μου εκανε εντυπωση δε ζητουσε τιποτα αυτη αλλα δεν μου εκανε το κλικ.μια αλλη που δουλευε ντουμπαι με επερνε συνεχεια βιντειοκλησεις μυνηματα.αυτο δεν μου αρεσε.εψαχνε καποιον να φυγει απο κει επαιζε κατι αλλο δε ξερω.απο τη στιγμη που ξεκινησα κονε με τη δικια πρωτοι 2 3 μηνες ψηλωμιλαγα με αλλες.που σιγα σιγα σταματαγα οσο εβλεπα η δικια ειναι πολυ διαφορετικη δεν μου ζηταγε τιποτα ουτε δωρο τιποτα.μονο φοβοταν αν μιλαω με αλλες γιατι ειχα πολες κοπελες στο προφιλ.λεω οχι θελω εσενα.μιλουσα 10μηνες πριν τη πρωτοσυναντησω.δεν μου ειχε ζητησει τιποτα.εχω διαβασει εδω απο καποιους οτι εχουνε βρει καλη κοπελα αλλα κανανε μαλακιες και τους δωσανε δρομο.απο την αρχη που ηρθα τη συναντησα μενω στο δωματιο της ,εχω τσεκαρει οτι οντως δουλευει εκει που μου λεει στο huamum market .οπωτε βγαινουμε εξω πληρωνει και αυτη ,καποιες φορες μου λεει δεν εχω αυτες τις μερες λεφτα.γιατι η κοπελα καθε βραδυ μου φερνει φαγητο ,ξοδευει για μενα.ηταν οι ημερες ετοιμαζαν τη καυση του βασιλια ,για 5μερες απαγορευοταν πωληση αλκοολ και εκει που δουλευει ειναι εστιατορια και μπυραρια.της λεω παμε μια μερα παταγια παμε πανω στο λοφο εκει που εχει τα γραμματα.δεν θυμαμαι το λοφο εχει καφετερια εκει πανω ναο ενα ραδιοφωνικο σταθμο.λεω παμε σινεμα και μετα στο ακροπολης στον μανο.δεν ξερω αν εχει παει κανενας εκει.η δικια μου ηθελε να δοκιμασει ελληνικο στυλ φαγητο.και γω ηθελα για το λογο οτι ο μανος παει απο το 1996 ταιλανδη εχει την επιχειρηση πανω απο 10χρ.οπωτε λεω η γνωμη του για την κοπελα ειχε βαση.μολις πηγαμε καθησαμε απο τα πρωτα λεπτα μου λεει η κοπελα αξιζει ειναι καλη.ενας ανθρωπος που ξερει τη ταιλανδη μια εικοσαετια συν η γνωμη του μετραει.και δεν εχει πεσει εξω.το μαρτη που πηγα και τωρα που ειμουνα δυο μηνες η κοπελα ειναι αστερι.μοιραζετε καποιες φορες πληρωνω εγω σημερα.παμε σουπερ μαρκετ τη μια μοιραζομαστε την αλλη πληρωνει αυτη την αλλη πληρωνω εγω γιατι τοτε πηγαινω μονος εχει κοντα μας μακρο εχει μπιγκ σι εχει τεσκο .μενουμε  nawamin road ειναι ανατολικη πλευρα της μπανγκοκ.και απο αυτο το δρομο περνανε λεωφορια  που πανε στο σιαμ σεντερ η στο μεγαλο παλατι.μονο κανεις 2ωρο τριπ για πλακα.δεν εχω προθεση να βρω αλλη.με αυτη που ειμαι θα πορευτω.ειμαι ευχαρηστημενος παω μενω βγαινω εξω βλεπω αμετρητα κωλαρακια,στα μολλ ,στα λεωφωρια και στα μινι μπας επειδη ειναι παμφηνα ειναι τιγκα γυναικομανη.ποσες φορες στα μινι μπας στα σονκ ταο τα αγροτικα στυλ μπας.ειμαι εγω και ολο γυναικες.παντα ειναι πιο πολες θα ναι δυο αντρες οι τρεις αντρες.και 6 7 γυναικες.εχω τη δικια μου βγαινω εξω κανω οφθαλμοθεραπεια .καποιες παιζουν το ματακι αλλα δεν ρισκαρω .μου φτανει η οφθαλμοθεραπεια.

sriaroonmansion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
22
Πόντοι
0
to αγαπημενο μερος οταν επισκευτομουνα την παταγια.πλεων η δικια μου δεν θελει παταγια.γιατι ξερει τι ειναι.ego ειμαι φαν της μπανγκοκ τη γουσταρω περισοτερο εχει περισοτερα να δεις.δεν μου λυπει η παταγια.στο δευτερο ταξιδι που την περασα εκει ξεδωσα για τα καλα.οταν γυρησα ενα μηνα ποναγαν τα δοντια μου απο τα γλειφωμουνια.αν καποιος θελεις συμβουλες για μπανγκοκ και παταγια και παει πρωτη φορα μπορω να το καθοδηγησω.πανω κατω πως μπορει να κινηθει στη μπανγκοκ.απο αυτα που ξερω να τον βοηθεισω.εχω μηνει σε ενα χρονο 100+ μερες στην μπανγκοκ.

Συνημμένα

• WP_20171025_10_06_33_Pro.jpg
    WP_20171025_10_06_33_Pro.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 89
  • WP_20161010_10_42_36_Pro.jpg
    WP_20161010_10_42_36_Pro.jpg
    982,6 KB · Εμφανίσεις: 98
  • WP_20161010_10_53_52_Pro.jpg
    WP_20161010_10_53_52_Pro.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 83

sriaroonmansion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
22
Πόντοι
0
περίεργα γούστα έχεις φίλε sriaroonmansion  :rolleyes: :tooth:
αλλά αφού περνάς εσύ καλά  :hi:
o καθενας φιλε οπως τη βρισκει.οσοι ειναι εδω ταιλανδοφιλοι κανεις δεν εχει τα ιδια γουστα.εγω κοιταω με λιγοτερα να περναω καλητερα.δε θα πιω 100μπατ καφε.εχει και 60μπατ.η δε θα δωσω 60 και 100μπατ σε ταξι απο τη στιγμη που ξερω να παρω λεωφοριο με 6,5μπατ και να παω εκει που θελω και να γυρησω με αλλα τοσα.στη ταιλανδη και το ενα μπατ εχει αξια.καμια σχεση με το σεντ εδω.τις περισοτερες φορες ειμαι ο μαναδικος φορειγκερ οταν μπαινω σε λεωφοριο.  :happy: :happy: :happy:

sriaroonmansion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
22
Πόντοι
0
απο την πρωτη επισκεψη μου στη πατταγια η πρωτη φωτο και η αλλη η τελευταια νυχτα.ητανε η πρωτη φορα στη ζωη μου στα 32 που μπηκα σε αεροπλανο για να παω ταιλανδη.και πρωτη φορα που εβγαλα διαβατηριο.ποσο δυναμη εχει το μουνι. :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Συνημμένα

• WP_20150116_10_28_50_Pro.jpg
    WP_20150116_10_28_50_Pro.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 96
  • WP_20151010_07_09_39_Pro.jpg
    WP_20151010_07_09_39_Pro.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 94
  • Like
Αντιδράσεις: 968

sriaroonmansion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
22
Πόντοι
0
[ποτε γαμησα πρωτη φορα και το ιστορικο της πουτσας μας μεχρι σημερα] καινουρια ψυφοφορια καινουριο θεμα απο εμενα.θα το βρειτε στη ενοτητα (πιατσες αθηνα)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Το αγαπημενο μου μερος στην Μπανγκοκ. Η Γερμανικη μπυραρια στο Ραμα 3. Για αματουρ καταστασεις. Δεν χρειαζεσαι το ται-φρεντλι. Πας εκει και βλεπεις τι θα διαλεξεις.

Συνημμένα

• IMG_20190222_212446.jpg
    IMG_20190222_212446.jpg
    349,4 KB · Εμφανίσεις: 98

afragosonashs

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Το αγαπημενο μου μερος στην Μπανγκοκ. Η Γερμανικη μπυραρια στο Ραμα 3. Για αματουρ καταστασεις. Δεν χρειαζεσαι το ται-φρεντλι. Πας εκει και βλεπεις τι θα διαλεξεις.
μπορει η μπανγκοκ να μην ειναι παταγια.αλλα υπαρχουν πολλα μπαρακια μπυραριες.οι βετερανοι ξενουν το χοι να ψαρευουν.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
μπορει η μπανγκοκ να μην ειναι παταγια.αλλα υπαρχουν πολλα μπαρακια μπυραριες.οι βετερανοι ξενουν το χοι να ψαρευουν.
τυπε μετα το κοκκινισμα εφτιαξες καινουριο λογαριασμο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αυτη η μπυραρια ειναι για Ταυλανδους. Γιορταζουν εκει κυριως γενεθλεια. Εχθες ητανε εκει πανω απο 1000 ατομα, και μονο 4 τραπεζια ητανε φαρανγκ.

afragosonashs

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η μπυραρια ειναι για Ταυλανδους. Γιορταζουν εκει κυριως γενεθλεια. Εχθες ητανε εκει πανω απο 1000 ατομα, και μονο 4 τραπεζια ητανε φαρανγκ.
rama 3 αυτη την μπυραρια πρεπει να την εχω ξαναδει .εχει εξω τραπεζια σε στυλ βαρελια που τα χουνε κανει τραπεζια

afragosonashs

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το φορουμ το διαβαζω σχεδον απο τοτε που ξεκινησα να πηγαινω ταιλανδη.παρακολουθοντας καθε τι νεο απο κατω.εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που πανε πανω απο μια δεκαετια κατω.οπωτε καθε εμπειρια τους η συμβουλη ειναι σημαντικο για καποιους που ξεκινανε να πηγαινουν κατω.και γω εχω μαθει αλλα οσο παω κατω παντα μαθαινω κατι περισοτερο απο αυτη την χωρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
rama 3 αυτη την μπυραρια πρεπει να την εχω ξαναδει .εχει εξω τραπεζια σε στυλ βαρελια που τα χουνε κανει τραπεζια
Οχι, καμμια σχεση με το στυλ μπυραριας που ξερουμε. Ενα κεντρο διασκεδασης ειναι για Ταυλανδους. Με προγραμμα και χορευτικα σοου. Tawandang λεγεται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Και μια ντισκο λιγα χιλ
μακρια απο το κεντρο της Μπανγκοκ.
Γινοταν της κακομοιρας χθες βραδι, πολλα  ωραια μουνακια, που δυστυχως τα περισσοτερα αν και γουσταρουν δεν μιλανε αγγλικα. Και πολλα κατοις. Ονομα δεν ξερω, η επιγραφη ηταν μονο στα Ταυλανδεζικα.

Συνημμένα

• IMG_20190225_015830.jpg
    IMG_20190225_015830.jpg
    297,3 KB · Εμφανίσεις: 86

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184