καλημερα στους Ταιλανδοφιλους που βρισκονται κατω και απολαμβανους τη ζεστασια μακρια απο το κρυο.πριν 3 βδομαδες ολοκληρωσα το ταξιδι μου νουμερο 5 μετα απο δυο μηνες διαμονης με το τιλακ μου.ξεκινησα το πρωτο μου ταξιδι το 2015.απο χρονια πριν μου αρεσαν οι σχιστοματες.φτιαχνω ενα προφιλ στο φβ και βαζω καταγωγη ταιβαν και διαμονη βιετναμ.και το φβ μετα μου εβγαζε προτασεις για φιλους απο τις γυρω περιοχες.βλεπω μια που μου αρεσε πολυ .βλεπω κατι περιεργα γραμματα που δεν ητανε ταιβανεζινα η βιενταμεζικα.την ρωταω μου λεει Ταιλανδη.και εδω παιδια Αρχισαν ολα.40αρα αυτη εγω 32.μου αρεσε τρελλα.αρχες 14 Ιουνιου του 2015.εκεινη την καλοκαιρινη σεζον επερνα καλα λεφτα και της λεω θα ερθω.εν το μεταξυ μπηκα να δω χαρτη να δω που ακριβως ειναι Ταιλανδη δεν ηξερα που ειναι.βγαζω πρωτη φορα διαβατηριο κλεινω εισητηριο με ukranian airlines 624ε. 4οκτωμβριου πετουσα .αυτη ειχε ενα καραοκε μπαρ και ακομα εχει. south pradit 38 ramma 3 street .εχω καυλωμενος δουλευω και εβλεπα τη φωτο της και λεω καυλα μου σου ρχομαι.δεν ειχα ιδεα απο νομους εκει.απο την πολη μου εχουν παει πολοι ταξιδι εκει καποιοι εχουνε παντρευτει εχουν χωρησει.ο κολητος μου ελεγε συνεχεια προσεχε ειναι πονηρες να μη με κοροιδευει .εγω ειμουνα τυφλος.ενω εβλεπα σημαδια αυτη μπεκρουλιαζε της εστελνα μυνημα απαντουσε μετα απο ωρα και ενω εβλεπα στο φβ της να κανει ποστ αν απανταει σε σχολια.μου λεει θα μεινεις στο δωματιο μου.λεω ωρα θα παω θα μεινω εκει δε θα ξαναγυρησω.φτανει η μερα φευγω παω κατω.η πρωτη φορα που μπηκα σε αεροπλανο μεγαλη η χαρη η δυναμη του αιδιου.φτανω στο αεροδρομιο.αυτη ειχε ερθει εγω την περιμενα στο 4οροφο αυτη ητανε στο 2.εγω περιμενα κοιτουσα ειχα χαζεψει λιγο με τις σχιστοματες.εγω δεν καταφερνα να συνδεθω στο ιντερνετ για να της στειλω μυνημα.ειχα τη διευθυνση βγαινω εξω παιρνω ταξι μου λεει 500μπατ.λεω οκ.με πηγε .μετα απο λιγη ωρα εφοσον την πειρε τηλ ενας διπλα απο το κλαμπ της και ηταν στο αεροδρομιο .ερχετε αγκαλιες φιλια στα μαγουλα οχι γλωσσοφιλα.αυτη ηταν με ανιψια και το αγορι της.καθομασταν στελνει την ανηψια της μου περνει ταιλανδεζικη σιμ.της λεω ποτε θα παμε στο δωματιο σου ν αφησω τα πραμματα μου.μου λεει το δωματιο ειναι μικρο δε χοραμε για μεγαλητερο θελω 10.000 μπατ για να νοικιασουμε μεγαλητερο δωματιο.εγω αρχισα να σκεφτομαι και τα λογια του κολλητου μου.λεω δεν μου αρεσει η δουλεια.μετα περνουμε ταξι ψαχνουμε δωματιο με ιντερνετ για να μεινω.οπου πηγαιναμε πληρωνα το ταξι 100μπατ 120 130.τπαντως βρισκουμε ενα με 950βατη εγω πληρωνω για μια εδβομαδα.καθομασταν εγω αρχισα να τα παιρνω μου λεει δεν μπορουμε να μεινουμε μαζι πρεπει να παντρευτουμε πρωτα.αυτη ητανε σε στυλ ποναει το κεφαλι μου και το κεφαλι μου παμε στο δωματιο εν το μεταξυ ανηψια και ο μαλακας ο φιλος απο πισω.σε εγω προσπαθουσα να τη φιλησω δεν..σηκωνεται φευγει λεει ποναει κεφαλι παω για υπνο.εγω απο τα νευρα μου σηκωνομαι παω στη ρεσεψιον της λεω θελω να φυγω,ευτηχως μου εδωσε πισω τα λεφτα πισω κρατησε μονο για την βραδια.βγαινω εξω σταματω ταξι λεω παταγια.ειχα δει στο χαρτη μια κουκιδα διπλα στη Μπανγκοκ λεω κοντα ειναι.ρωταω τον ταξιτζη μου 120χλ και 1500μπατ.ηταν και 10το βραδυ.τπαντως βροχερο βραδυ κανω την παρθενικη μου εισοδο στην παταγια.με αφηνει σε ενα ξενοδοχειο στη σεκοντ ροουντ 950μπατ .αλλα χλιδα μεσα επαθα πλακα απο τα ξενοδοχεια που πηγαινα στο
μεταξουργειο το ασπρο ε το μαυρο.παω απεναντι εχει κατι μπαρακια πριν το παταγια ναιτ μπαζαρ.καθομαι ερχετε ενα καυλακι πινουμε δυο ποτακια μου λεει θελεις μποομ μποομ εγω αρχικα δεν καταλαβα τι λεει μολις μου κανει κινηση .λεω ολο το βραδυ σε θελω μου λεει 2000μπατ και 300 μπαρ φιν λεω οκ.παμε δωματιο κανουμε μπανακι παμε κρεβατι βλεπω το μαυιδερο μουνακι της ατριχο βαζω τη γλωσσα μου αγιασμα την εγλειφα δεν ξερω ποση ωρα αυτη εχεινε μου λεει thank you thank ανεβαινει μετα πανω μου με κανει μουσκεμα.το καλητερο γαμησι που ειχα κανει στη ζωη μου μεχρι τοτε.το πρωι εγω ξαναφευγω και παω μπανγκοκ δε λεω λεπτομερεις γιατι θα ειναι σαν να γραφω ιστορια.παω στην αλλη πισω ητανε μερα περιμενα ωρες μεχρι ν ανοιξει.ηθελα να ξεκαθαρισουμε το θεμα.εγω οσο τη περιμενα κοιτουσα γυρω και λεω εδω θα βρω γυναικα καλη γυναικα μπορει αυτη να βγηκε μουφα αλλα λεω εγω θα βρω.ερχετε αυτη με τη συνοδεια της.καθοταν μια σε μενα μετα πηγαινε στους δικους της σε πελατες.η επικοινωνια με τα μυνηματα δεν ηξερε αγγλικα ουτε λεξη.μου λεει θελω 200.000μπατ για αμαξι μου χαλασε το δικο μου οσο καταλαβαινε οτι δεν ειχα λεφτα εν το μεταξυ μου εφερε φαγητο .οσο περνουσε η ωρα και καταβαινε οτι δεν εχω τοσα λεφτα.εν το μεταξυ σηκωνομαι να κανω κινηση να φυγω με ακολουθαει βλεπω εξω απο το μπαρ το δηθεν χαλασμενο αμαξι .λεω εγω ηρθα απο πολυ μακρια και και.μου λεει πιστευω οτι πρεπει να γυρησετε στο σπιτι σας.μπαινουμε καθομαστε παλι μεσα αυτη καθησε λιγο διπλα μου μετα πηγε μεσα στη κουζινα καποια στιγμη δεν την εβλεπα,ρωταω μου λενε εφυγε.δεν θα ρθει ξανα σημερα.λεω στον εαυτο τελος απο αυτην παιρνω ταξι ητανε 02.30 γυρναω παταγια στο ιδιο ξενοδοχειο ητανε 5η ωρα.και ο μαλακας με χρεωσε μια μερα δηλαδη σαν να ειχα μεινει απο το βραδυ εκει .δε μιλαω λεω εισαι σε ξενη χωρα .πληρωνω για δυο μερες .το πρωι βγαινω παω πρωτη φορα στη παραλια μιλανε σαν πρωτη εικονα μαγεια.σαν μπειγουιτσ μαιμι σκηνικο φοινικες μουνακια καργα τουριστες.βρισκω μια που μου αρεσε λεω ολη μερα ποσο μου λεει 1000μπατ λεω οκ.καλη καλη πηγαμε πρωτα φαγαμε να τη περιποιηθω,μετα πηγαμε ξενοδοχειο λιγο ψυχρη στο κρεβατι αλλα οκ.τη χυνω στα κωλομερια ειχε πολυ καυλωτικα κωλομερια.τριγηριζανε στο μαυλο εικονες απο τα μωρα που εβλεπα εξω.μετα πηγαμε σεντραλ ειδαμε σινεμα.εγω την επομενη ξαναγυρναω μπανγκοκ να αλαξω ημερομηνια επιστροφης.το χα κλησει μ ενα μηνα επιστροφη.ητανε 4νοεμβριου και το αλλαξα 11οκτωβριου.επιστρεφω παταγια ητανε πεμπτη 9οκτωβριου λεω μεχρι την κυριακη θα το γλεντησω.πεμπτη πηρα αλλη παρασκευη αλλη σαββατο αλλη.αρχισαν να μου κανουν κλικ οι μεγαλητερες μου βγαζανε περισοτερη καυλα.παω αεροδρομιο περιμενω να περασω ελεγχο διαβατηριων και λεω μετα απο 7ημερες που παω λεω εχτες ηρθα.επεστρεψα και λεω θα ξαναπαω και αυτη τη φορα δεν την παθω οπως τη πρωτη.αρχιζα να κανω απειρες φιλες στο φβ ταιλανδεζες περιστασιακα μιλουσα με καποια και οι περισοτερες ειχανε παιδι.μολις καταλαβαινανε οτι δεν μπορω να παω συντομα να της δω,το σταματουσανε.αλλη μου λεει θελω 4500μπατ μου περνει το σπιτι η τραπεζα,αλλη μου λεει θελω καινουριο κινητο 4000μπατ.αλλα μιλαγαμε ενα μηνα περιπου καποια στιγμη μου λεει για σιν σον .λεει 500.000 μπατ λεω ναι ναι.τρωει ενα μπλοκ μετα αντε γεια.εγω εβλεπα με το καιρο της μαθαινα περισοτερο τι φαρα ειναι.εβλεπα να εχουνε 1000φιλους συν οι περισοτερες και αντρες οι περισοτεροι φιλοι.που αυτο δεν μου αρεσε γιατι λεω δεν θα μιλαει μονο με εναν.ξανακλεινω εισητηριο αυτη τη φορα ΑΕGEAN KAI LUHTANSA με τη πρωτη πηγα γερμανια και απο κει με λουφχανσα ταιλανδη.523ευρο πιο φτηνα απο την πρωτη φορα,το εψαξα εμαθα να ψαχνω.αρχες αυγουστου κανω μια φιλη πολη διαφορετικη απ ολες τις αλλες.ειχε 40φιλους μονο ελαχιστες δημοσηευσεις.οσο μιλουσαμε δεν με ρωτησε για λεφτα τιποτα .μου εκανε εντυπωση.δεν της αρεσε που ειχα πολες γυναικες στο προφιλ.η κοπελα 11χρ μεγαλητερη μου λεει βρες μικροτερη εγω ειμαι μεγαλη.οχι λεω θελω εσενα.εγω δεν ειμουνα ετοιμος να παω να σηναντησω μονο μια ηθελα να παω αλλη μια φορα παταγια .να το ευχαριστηθω.λιγες μερες πριν παω τις λεω ενα βραδυ μολις γυρησε απο τη δουλεια της ταμιας σε εστιατοριο σε μια αγορα την hua mum αν τη ξερει κανενας.εχει ενα εστιατοριο με κατι αντρες που ντηνονται με γυναικεια εσωρουχα.εχει και στο youtube βιντεο.τις λεω για βιντεοκληση μου λεει οχι μιλησε με τις αλλες .επειδη ειχα πολες γυναικες στο προφιλ .την κανω μπλοκ και δεν ξαναμιλαω.οταν πηγα παταγια τη σκεφτομουνα.εμεινα 3βδομαδες βρηκα ενα ξενοδοχειο με 380μπατ στο τριτο δρομο κοντα σε ενα γωνιακο ανοιχτο γυμναστηριο.το ξενοδοχειο λεγοταν κριν χοτελ.μιλουσα με μια πριν παω παταγια 43χρ αυτη μασερ δουλευε και δουλευει ακομα σε ενα μασατζιδικο πριν την εισοδο στην walking street αριστερα εχει το μπαμπου κλαμπ και μασαζ και διπλα εχει νταιμοντ μασαζ φορανε πορτοκαλι αυτες.αυτη την ειχα μια βδομαδα .μου την εσπαγε με καθε αγγιγμα λεφτα λεφτα δωσε.λεω τι θα γινει πρεπει να σου δινω λεφτα καθε φορα που θελω να σε αγγιξω.βαρετη στο κρεβατι αλλα με γευστικοτατο μουνακι τυφλα να χει το 20χρονο μουνακι. το πρωτο βραδυ πριν τη συναντησω μπηκα στο μπαμπου μασαζ αρχιζει μια μου κανει μασαζ στα ποδια.εγω ειμουνα αποφασισμενος αυτη τη φορα να δοκιμασω μιλφαρες.μου κανει μασαζ λεω ποσο εισαι 48μου λεει.ψηλη καυλιαρα.λεω πως σε λενε πονκ μου λεει.λεω σου αρεσει το πινκ πονκ .το εποιασε το νοημα.παμε δηθεν για ται μασαζ.μου λεει 2000μπατ λεω 1500.δεχτηκε.αχχ τι γλυκομουνα σα μπαμπαλου καραμελα.οι ελληνηδες ειναι ξινομουνες δεν ξαναβαζω γλωσσα σε ελληνιδα.τη προσεχω τη γλωσσα μου.τελειωνω με αυτη παω διπλα βρισκω την αλλη ευτηχως δε με ειχε δει εκανε μασαζ.καθομαι περιμενω παμε ξενοδοχειο.οσο αυτη τη μερα δουλευε εγω ψωνιζα απο παραλια πηγαινα ξενοδοχειο δυο τρεις ωρες αντε γεια μετα.εμπαινα σε μασατζιδικα και διαλεγα ται μασαζ.μολις ξεκινουσε το μασαζ μου λεει 500μπατ να στο παιξω λεω αλλα 500 να σε γλειψω.δεν ηθελα σεξ ηθελα να γλειψω τα πεντανοστιμα μουνακια τους.καποια στιγμη η αλλη που ειχα λεει θα φυγω μπανγκοκ λιγες μερες παει να δει τα παιδια της τα εγγονια της ε 43χρ γυναικα.εγω δεν αργησα να βρω αλλη.μασερ παλι γιατι εκοψα οτι τα μασατζιδικα ειναι φτηνες και καλες.ειναι στη μεση της walking street φορανε ροζ αυτες.μεσα ειναι μακροστενο.μου κανει εντυπωση μια στη walking street αρχιζουμε το ται μασαζ εγω της εβαζα χερι.εβλεπα οτι θελει.αυτη 40αρα πιο κοντη πιο βυζαρου και πιο καυλιαρα στο κρεβατι.συμφωνουμε 2000μπατ για το πρωτο βραδυ μετα λεω σε θελω παλι το βραδυ εδω.τις τελευταιες βραδιες την εβγαλα με αυτη.το μωρο ητανε χαρα θεου στο κρεβατι.40αρα και ξερο ψωμι.εν το μεταξη τη μερα ψωνια απο παραλια μετα γλειφωμουνι σε μασατζιδικο.εφυγα χορτατος.οταν γυρησα σκεφτομουνα τη κοπελα που ειχα μπλοκαρει .τη ξεμπλοκαρα και αρχισαμε να μιλαμε και απο τοτε ειμαστε μαζι.εχω παει τρεις φορες.η κοπελα ειναι πολυ καλη.δεν μιλαει με αλλους και τισ τρεις φορες που πηγα μενουμε μαζι στο δωματιο της ,καθε φορα το βραδυ φερνει φσγητο.εχω στεκαρει το μερος που δουλευει ειναι οκ.δεν εχει παντρευτει ποτε ειχε μια σχεση και καποια στιγμη της λεει εισαι μεγαλη και εφυγε με αλλη.δεν εχω λογια για αυτη την κοπελα.μοιραζετε οταν παμε εξω καποιες φορες πληρωνει αυτη.καμια σχεση με αλλες που κοιτανε να σου φανε λεφτα.εχουμε μια διαφορα 11ετων.βλεπω καποια σημαδακια της ηληκιας αλλα δεν με πειραζει.και εγω μεγαλωνω.δεν ειναι η τοπ ομορφη.ειναι μια απλη κοπελα συμπαθητικη γλυκια πολυ καλος ανθρωπος.το τελευταιο ταξιδι που πηγα γνωρισα τους γονεις της.ειχα παει 23νοεμβρη κατω.στις 25 παντρευοταν ο μικρος της αδερφος.πηγαμε 180χιλιομετρα βορεια απο που ηταν η νυφη.εγω ειδα το σιν σον ,δεν ηταν πολα ρωτησα τη δικια μου ,μου λεει 70.000μπατ.μιλαω με την αδερφη της μαμας της γιατι το ποσο το κανονιζει η μεγαλητερη σε ηληκια .λεω και γω 70.000 ιδιο ιδιο ποσο λεω.που πιστευω οτι ειναι ενα καλο ποσο.σε σχεση με αλλα που εχω δει απο προφιλ 300.000μπατ 500.000 και βαλε.τωρα στο επομενο ταξιδι μετα το καλοκαιρι θα παω να κανω το γαμο.το θελω και εγω με αυτη τη γυναικα.ευχαριστω τη πρωτη γυναικα που ηταν η αφορμη να παω ταιλανδη.τωρα κουραστηκα γραφω 2ωρες.α οσο για gaysorn που λετε σε μια δημοσιευση εκει στα σιαμ σεντερ.δεν σημαινει αυτο που διαβαζετε.ειχα παει 3ιανουαριου εκει.σημαινει το σπερμα του αντρα που μπαινει στη γυναικα και γονημοποιει.αυτα ειχα να πω για τωρα.και θα τα λεμε απο και περα.