Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Οσο αντέχει ακόμα το σαρκίο μας !!!
Ωραίος !
Οσο αντέχει ακόμα το σαρκίο μας !!!
Ε, οχι και πορνογερος εσυ. Παιδι πραμμα. Τι να μας πουν και κατι ξεμωραμενοι Κωλο-γεροι.Οσο αντέχει ακόμα το σαρκίο μας !!!
Ε, οχι και πορνογερος εσυ. Παιδι πραμμα. Τι να μας πουν και κατι ξεμωραμενοι Κωλο-γεροι.
Τωρα το ειδα αυτο με τα γυαλακια γαματο!
Ευγε mind
Ισχυει ομως και το αντιθετο:Ασήμαντες λεπτομέρειες φίλε !!
Και μια και σου σρέσει η ποίηση ...
Μαλλί μπαμπάκι, ψωλή φαρμάκι !!!
Μαλλί καθόλου, ψωλή διαόλου !!!
Τύπε έχεις κλασσική φάτσα εμπορικάτζα,μου θυμίζεις κι έναν γνωστό μου α'μηχανικό με καράφλα .Ωραίες οι ταυλανδές,αν και οι περισσότερες δεν είναι κάτι τρομερό :-( :-(.Από τρίχα πως πάτε εκεί ρε τύπε :S :S
Αφού δεν είμαι καραφλός ρε φίλε. Για ποια φωτογραφία λες ??
Και τι εννοείς με τις τρίχες ??
Για την μάπα σου λέω ρε τύπε,εσύ δεν είσαι καράφλας αλλά είναι ο γνωστός μου που σου είπα.Για τς τρίχες των ταυλανδέζων ρωτάω,πως πάνε οι γκόμενες από τρίχα???
Και με φανελα Αντεντοκουμπο. Καπου στο Σιλομ. Τελικα οπου και να πας, κατι θα σου θυμιζει Ελλαδα.Εντάξει κατάλαβα.
Απο μαλλί οι ταιλανδές ίσιο μαύρο και μακρύ.
Στα σημεία "ειδικού ενδιαφέροντος" η πλειοψηφία ξυρισμένες καλά.
Και με φανελα Αντεντοκουμπο. Καπου στο Σιλομ. Τελικα οπου και να πας, κατι θα σου θυμιζει Ελλαδα.
Ειναι απο την περιοδο του Φλεβαρη. Δυστυχως.Τι εγινε κωλο γερε ..πιασαμε δουλεια στην απω ανατολη ?
για πες ποσο ειναι το σκορ ?
Aκριβως το ιδιο και εγω φιλε. Πηγαινω εδω και δεκα χρονια, και εχω παει 3 φορες με την οικογενεια.Πολύ ενδιαφέρον θέμα.
Την Ταιλάνδη την αγαπάω, έχω πάει 6 φορές.
Κάθε τόσο επιλέγω άλλους προορισμούς, όπως Μαλαισία, Μπάλι κλπ, αλλά πάντα γυρνάω στην Ταϊλάνδη.
Προσοχή, δεν αναφέρομαι στο πληρωμένο σεξ, αλλά στην γενικότερη απίθανη αίσθηση που μου βγάζει αυτή η χώρα.
Έχω πάει με πρώην μου, με την γυναίκα μου και με τους φίλους μου. Και σχεδιάζω να ξαναπάω με την γυναίκα και την κόρη μου.
Όσο αφορά τις γυναίκες, οι ασιάτισες γενικά είναι του γούστου μου, ιδιαίτερα δε οι Ταϊλανδές. Βρίσκεις απίθανα κορίτσια και κατά βάση είναι όπως τα λένε οι συναγωνιστές από πάνω.
Δεν θα πήγαινα κάπου μόνο για το σεξ, ειδικά τόσο μακρυά, αλλά σαν παρεπίμπτων το σεξ στην Ταϊλάνδη δίνει σίγουρα πολλούς πόντους.
Aκριβως το ιδιο και εγω φιλε. Πηγαινω εδω και δεκα χρονια, και εχω παει 3 φορες με την οικογενεια.
Μονο για δεκατιανο. Κυριως γευμα κανω μονος στο εστιατοριο. (Οταν τελειωσουν οι οικογενειακες διακοπες η οικογενεια φευγει και καθομαι για να κανουμε και καμμια δουλεια- ειμαστε σοβαροι επαγγελματιες κυριε, δεν παμε για πορνοτουρισμο στη Ταυλανδη )Δηλαδη εσυ οταν πας σε ταβερνα περνεις μαζι σου φαγητο απ το σπιτι σε ταπερ ? με μπερδεψες τωρα
Εντάξει κατάλαβα.
Απο μαλλί οι ταιλανδές ίσιο μαύρο και μακρύ.
Στα σημεία "ειδικού ενδιαφέροντος" η πλειοψηφία ξυρισμένες καλά.