Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Στις δικές μας δεν καλύπτεις τα πρόσωπα τύπε?...Νομίζω εκτιμάς τα Thai περισσότερο...Και πίσω στα γνωστά με πολλές υποσχέσεις !!!
Στις δικές μας δεν καλύπτεις τα πρόσωπα τύπε?...Νομίζω εκτιμάς τα Thai περισσότερο...
Πηγα φετοσ Mindreader δεν εχω λογια μπορω να μεινω για παντα εκει ειναι οπωσ το λενε παραδεισοσΔεν είναι ''δική'' μας !! Ταιλανδή είναι με μπαμπά γάλλο !!
Και δεν είναι επαγγελματίας οπότε δεν καλύπτω πρόσωπο !!!
Απο Tinder !!
Οι ''μίξεις'' πάντα με ενέπνεαν λόγω σπανιότητας !!!
Πηγα φετοσ Mindreader δεν εχω λογια μπορω να μεινω για παντα εκει ειναι οπωσ το λενε παραδεισοσ
Κανονικά στις μη επαγγελματίες θα έπρεπε να καλύπτεις πρόσωπο για να μη τις εκθέτεις...τις άλλες τις ξέρουμε...τέσπα πάντως η μικρά δεν έχει Thai ματάκια που αυτά βασικά μας φτιάχνουν...θα πήρε από το Γάλλο μπαμπά της φαίνεταιΔεν είναι ''δική'' μας !! Ταιλανδή είναι με μπαμπά γάλλο !!
Και δεν είναι επαγγελματίας οπότε δεν καλύπτω πρόσωπο !!!
Απο Tinder !!
Οι ''μίξεις'' πάντα με ενέπνεαν λόγω σπανιότητας !!!
Που αν έχεις υπομονή και ψάξεις θα βρείς καλές ασχέτως αν ο μέσος όρος είναι χαμηλός !!
Οχι φίλε στη λαγκούνα στο πούκετ μένει !!Πες μου ρε Mind...
Η κοπελιά "εδρεύει" στην Πατάγια ?
Έχει δικό της μηχανάκι ?
Συχνάζει στο κομάτι Hilton ως Soi10 ?
Θα έβαζα στοίχημα ότι είχα μαζί της μία "σύντομη" γνωριμία...
ΤΗΧ!!!!!
Οχι φίλε στη λαγκούνα στο πούκετ μένει !!
Δουλεύει receptionist σε ένα καλό ξενοδοχείο γιατί μιλάει καλά γαλλικά λόγω μπαμπά.
Απο tinder τη γνώρισα. Και μαζί με την κοπέλα γνώρισα και τη λαγκούνα που είναι απο τα πιο όμορφα μέρη στο πούκετ. Χωρίς ομως "δράση" οπως η πατονγκ.!!
Εκεί είναι αν βρείς κάτι πολύ καλό να αράξεις 5-6 μέρες.
Γι αυτή λέω
Σωστά...Αυτή είναι απο Κράμπι φίλε !!!
Εντάξει 60 εκατομμύρια είναι ζωή να έχουν !!! Κάποιες θα μοιάζουν μεταξύ τους!!
Εχει και το σπόρ που το site υπαινίσεται αλλά όχι στο βαθμό που το βρίσκεις στη Πατάγια η την Πατόνγκ μια και το μέρος είναι μικρό !!
Παιρνας καλα πορνόγερε