Νέα

Η ρουφιανο-τσατσο-κλικαδούρα στην Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Η ρουφιανο-τσατσο-κλικαδούρα ταιριάζει απόλυτα με τα σφυροδρέπανα, θα μπορούσατε να τα υιοθετήσετε ως σύμβολα.... τον ύμνο ήδη τον έχετε... με την άδεια της Παπαρήγα φυσικά......

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Με συγχωρεείς φίλε αλλά πιστεύω ότι γράφεται με ω και όχι ο. Δηλαδή ΚΩΛΕΓΙΟ. Ψάχνω να βρώ και την ετυμολογία της λέξης. :huh: :think: :think: :helpplea:

ορθογραφικα ειναι σωστο, εκτος και αν εννοεις ΚΩΛΕ-ΓΙΟ οποτε παω πασο. :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η ρουφιανο-τσατσο-κλικαδούρα ταιριάζει απόλυτα με τα σφυροδρέπανα, θα μπορούσατε να τα υιοθετήσετε ως σύμβολα.... τον ύμνο ήδη τον έχετε... με την άδεια της Παπαρήγα φυσικά......

καλα τα λες
τι εγινε με τις εισαγωγες εξαγωγες στεκα ΑΕ? προχωρανε?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η μαλακία είναι ότι απάντησαν πάλι όλοι για τις ίδιες παπαριές που περιφέρεις γενικώς, ενώ το μόνο που σου αξίζει είναι η αδιαφορία.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
ορθογραφικα ειναι σωστο, εκτος και αν εννοεις ΚΩΛΕ-ΓΙΟ οποτε παω πασο. :grin:
Δεν το είχα σκεφτεί. Αλήθεια έχεις δίκαιο γιατί εμένα του βλάκα το μυαλό είχε καρφωθεί σε κακιά λέξη που στη δημοτική εκφράζει τον πισινό. Εκτός αν το νόημα βγαίνει από το περιεχόμενο πχ αμερικάνικο κλπ. ΟΛΕ. :jerking: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η μαλακία είναι ότι απάντησαν πάλι όλοι για τις ίδιες παπαριές που περιφέρεις γενικώς, ενώ το μόνο που σου αξίζει είναι η αδιαφορία.
δυο εκδοχες!
1.(οχι δικη μου) ενα μελος εχει καποια παραπονα και τα εκφραζει..το λογικο θα ειναι να το κουβεντιασουμε...
2.(εκδοχη δικη μου)μα δεν εχει πλακα??????????????μονο εγω διασκεδαζω;;;; ;) ;) ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
καλα τα λες
τι εγινε με τις εισαγωγες εξαγωγες στεκα ΑΕ? προχωρανε?

...οι εισαγωγές πάνε μια χαρά.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

...οι εξαγωγές χάλια...οι Ελλεηνίδες δεν πιάνουν μία....με παίρνουν για σκάρτο πράμα και απειλούν να το στείλουν πίσω  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Θα δοκιμάσω το εξής...στη μια που θα εξάγω θα δίνω άλλες δέκα δώρο... :rockon: :rockon:    

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δυο εκδοχες!
1.(οχι δικη μου) ενα μελος εχει καποια παραπονα και τα εκφραζει..το λογικο θα ειναι να το κουβεντιασουμε...
2.(εκδοχη δικη μου)μα δεν εχει πλακα??????????????μονο εγω διασκεδαζω;;;; ;) ;) ;)

1.Να συζητησουμε? Χαχα!!! Καλο καλο! Εχεις κι αλλα τετοια? Οταν υπαρχουν κολλημενα μυαλα μην περιμενεις Gespräch!
2.Μα κι εγω διασκεδαζω!!! Δεν εισαι η μονη!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.Να συζητησουμε? Χαχα!!! Καλο καλο! Εχεις κι αλλα τετοια? Οταν υπαρχουν κολλημενα μυαλα μην περιμενεις Gespräch!
2.Μα κι εγω διασκεδαζω!!! Δεν εισαι η μονη!
1.ναι ...γτ το θεμα ειναι εξαιρετικα ελαφρυ..δε συζηταμε πχ γ θρησκεια...καταλαβες;!

2.ελα κ συ!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.ναι ...γτ το θεμα ειναι εξαιρετικα ελαφρυ..δε συζηταμε πχ γ θρησκεια...καταλαβες;!

2.ελα κ συ!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

1.Οποιοδηποτε θεμα: Θρησκευτικα, πολιτικα, επιστιμονικα, αθλιτικα, αυτοκινητα, γκομενες, ελλεινηδες. Αν εισαι νορμαλ τυπος συζητας. Αν Εισαι ........ (συμπληρωστε εσεις) κανεις φασαρια και κλαιγεσαι!

2.  :happy: :happy: :happy: :grouphug:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.Οποιοδηποτε θεμα: Θρησκευτικα, πολιτικα, επιστιμονικα, αθλιτικα, αυτοκινητα, γκομενες, ελλεινηδες. Αν εισαι νορμαλ τυπος συζητας. Αν Εισαι ........ (συμπληρωστε εσεις) κανεις φασαρια και κλαιγεσαι!

2.  :happy: :happy: :happy: :grouphug:

πφφφ...ειναι συμπαθεστατη η ταξη των:"ατιμη κοινωνια!!!αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα.."!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Λες? Δεν το ειχα φιλοσοφισει ετσι!
Εγω συνηθως γελαω μαζι τους!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ταινιαρα :cheesy:

υπαρχει αραγε θρεντ αντιστοιχο με αυτο του "ραδιο μπουρδελα" να βαζουμε αποσπασματα απο αγαπημενες μας ταινιες? αν οχι να το ανοιξουμε????? ε? ε? ε?

"σινε μπουρδελα" :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
To site αυτό είναι κυριολεκτικά θησαυρός για όποιον θέλει να μελετήσει ψυχολογικά/κοινωνιολογικά τη σημερινή Ελληνική κοινωνία.

Αποδείχθηκε εξαιρετικά κατάλληλο για τη μελέτη ενός εντυπωσιακού καινούργιου φαινομένου που έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα: της "ρουφιανο-τσατσο-κλικαδουριάς" για να το πω με έναν αδόκιμο όρο.

Άνθρωποι με ελλειματικές και συμπλεγματικές προσωπικότητες, που για διάφορους λόγους αισθάνονται διαρκώς ήττημένοι στην κανονική τους ζωή (βιώνουν δυσάρεστες εμπειρίες στο οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό τους περιβάλλον) αποκτούν μία "δεύτερη ζωή" εδώ (και διάφορα κλωνο-νικ) και επιχειρούν να αναδομήσουν απελπισμένα το συντριμμένο τους "Εγώ".

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ο τρόπος που το κάνουν: επιχειρώντας να ενταχτούν στις "παρέες" των ισχυρών του site, ώστε να νοιώθουν ότι είναι έτσι με το μέρος των "νικητών". Και προκειμένου να μένουν στις παρέες των ισχυρών "πολτοποιούνται" οι ίδιοι, δεν εκφράζουν ελεύθερα τις ιδέες και τις απόψεις τους, αλλά ακολουθούν δουλικά τις τάσεις του σωρού.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον έχει η μελέτη του τρόπου που προσπαθούν να ισχυροποιήσουν το "Εγώ" τους οι διάφοροι αυτοί ελλειματικοί άνθρωποι που μπαίνουν στην εκάστοτε κυριαρχούσα "ρουφιανο-τσατσο-κλικαδούρα"! Στοχοποιούν όλοι μαζί ένα συγκεκριμένο άνθρωπο - ο οποίος εκφράζει αξιόλογες και ξεχωριστές απόψεις, αρνούμενος έτσι να "πολτοποιηθεί" και να υποταχθεί στην επικρατούσα "τσατσο-κλικαδούρα". Αφού στοχοποιήσουν το συγκεκριμένο άνθρωπο αρχίζουν όλοι μαζί να του επιτίθενται άμεσα ή έμμεσα, επιχειρώντας διαρκώς να τον μειώσουν, να "γελάσουν" μαζί του, να τον χλευάσουν! Το ανησυχητικό δε - από ψυχολογικής άποψης - είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι επιτιθέμενοι από κοινού με άλλους 10 - 20 - 30 σε έναν μόνο του, αισθάνονται "ισχυροί", το "Εγώ" τους τροφοδοτείται που κατάφεραν και μείωσαν έναν αξιόλογο και ξεχωριστό συνάνθρωπο τους! Δεν έχει σημασία αν δεν το κατάφεραν αυτό από μόνοι τους αλλά μέσα στο "μπούγιο", μαζί με πολλούς άλλους, με ένα ολόκληρο "τσούρμο" που επιτέθηκε σε έναν μόνο του. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν ότι κατάφεραν και μείωσαν αυτοί οι ίδιοι τον ανυπεράσπιστο και μόνο, με τον ίδιο τρόπο που στο δρόμο δέκα 15χρονα χτυπάνε όλα μαζί έναν ανυπεράσπιστο άλλο 15χρονο, και ο πιο δειλός 15χρονος στο τσούρμο αισθάνεται δυνατός επειδή κατάφερε και έριξε και αυτός μία μπουνιά στο ανυπεράσπιστο παιδί, που το χτύπαγαν όλοι μαζί!

Αυτό είναι ένα καινούργιο ανησυχητικό φαινόμενο που χρήζει ιδιαίτερης μελέτης ψυχολογικά και κοινωνιολογικά. Και δεν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο μόνο σε αυτό το site αλλά και σε άλλα. Επιπλέον, συμβαίνει ζωντανά έξω στην κοινωνία, στις διάφορες δουλειές όπου τσατσο-κλικαδούρες μετρίων απομονώνουν και επιχειρούν να εξουδετερώσουν τον πιο άξιο κ.λ.π. στις τσιφλικαδορο-παρέες στις καφετέριες κ.λ.π.

Η ρουφιανο-τσατσο-κλικαδούρα χαίρει ιδιαίτερης άνθισης τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Και αυτό λέει πολλά για την κοινωνία που ζούμε και για το διαρκώς αυξανόμενο αίσθημα "ήττας" που νοιώθουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom