λοιπον....
πρωτη κατάθεση στα 17 μου....
αναμνήσεις πολλες, ωραιες εποχες που το χρήμα ετρεχε απο της τσέπες οι γκομενες τοτε και οι γκομενες σημερα..
αναμνήσεις της εφηβικης και της προενηλικης ηλικιας τα χρονια στο λύκειο οι καζούρες μετα τα ντερπι τα ποδοσφαιρικα,
δουλειες οσο θέλεις, και ολα αυτα εμενα μου προκαλουν νοσταλγεία,ηταν τα ομορφότερα χρόνια,
ηταν η πρωτη τσάρκα , οταν είχα το ανχος , οταν εμπενα και εβγενα απο τα σπιτια και δεν ειχα το θάρος να μπω μέσα
οταν εκανα τσάρκα με παρέες και δεν μπορούσαμε να αποφασησουμε ποιος θα εμπει πρωτος διοτη απο ολους υπήρχε το ανχος της πρώτης φορας..
αλλα,μια φόρα το πηρα αποφαση, το ανγχος οπως παντα να ρεει σε ολο μου το κορμι,εφυγα σφινα για την φυλης ενα βραδι με το τρολευ
ειχα βάλει στο ματι ενα ρωσιδακι στο πρωτη σπιτη της φυλής εκεινο το δυοροφο μωρε που ειναι διπλα σε ενα ξενοδοχείο απομακρο απο ολα τα αλλα,
στο δευτερο οροφο συγκεκριμένα την ειχα βάλει στο μάτι την ρωσίδα , η ιωαννα, 30αρα εμπειρη ενημέρωσα κιολας την υπηρεσια οταν ηταν η πρω΄τη μου
φορά σε σπίτη ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα...
μπαμ μπαμ θα εδωσα τα λεφτα χωρις την υπερβολη του ανχους και μπήκα μέσα...
τα καρδιοχτύπια ειχαν φτάσει στο φουλ, δεν έβγαλα καν τα ρουχα , απο την απειρια περιένα μεσα με τα ρούχα
μπηκε μεσα το ρωσιδι και δεν με παρεξήγησε εφοσον την ειχε ενημερώσει η τσατσα οτι ηταν η πρωτη μου φορα και ετσι μου έβγαλε αυτη τα ρουχα
τελοσπάντων εγεινε οτι εγεινε ,αλλα δεν τελείωσα ομως, το εργαλειο λειτούργησε μια χαρα
αυτα που λετε και το ρωσίδι η ιωαννα εξαφανιστηκε και δεν την ξαναείδα :'( :'(
θα γουσταρα αλλη μια φορα να θυμηθω τα παλι να θυμηθω εκεινες της αναμνήσεις..
και ξαναλέω της θεωρω αναμνήσεις οχι για την πρωτη φορα με τανα, αλλα για ολα τα γεγονότα στο τσουβάλι οπως ειπα...
αλλη ποιότητα ζωης τοτε,λεφτα υπήρχαν,πολλα μαλιστα, κοπάνες απο το σχολειο για τσάρκα,δουλευαμε ο ενας τον αλλον που φοβοταν να μπει μεσα
,σχολικα χρονια, ελεινιδες σε μικρη ηλικια
, αυτα και αλλα...
περασε ο καιρος,απο τον συγκεκριμένο χωρο ειμαι απολυτα ικανοποιημένος αν εξερέσεις μερικες φολες που εχω φαει , δεν ειχα ποτε παράπονο,
τωρα πλεον ενα στουντιο μια με δυο φορες το μην ειναι οτι πρέπει οριμάσαμε πλεον και δεν παμε ανεξελγκτα οπως παλια
που καθε χαρτζιλικη τα ετρωγα εκει περα ;)...
θα γούσταρα παντως να ξαναγυρνούσα πισω το χρονο, διοτη οποτε μπαίνω σε αυτο το σπίτη ,ανατριχιάζω και ολες οι αναμνήσεις ερχονται στο μυαλο μου,
και νοσταλγω της όμορφες εποχες ξαναλεω απο ολλες της αποψεις,
κριμα που καταντήσαμε ετσι σαν χώρα, σαν λαος, σαν ποιοτητα ζωης ...
γιαυτο γαματε οσο μπορείτε τωρα που ειναι ευκαιρεια ,διοτη μετα θα ειναι δύσκολο ετσι οπως παμε