Νέα

Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε παιδια λετε ενα γερο τσατσο που δουλευε πριν καμια 3αρα χρονια διδυμου με πλεχτο μικρο σκουφακι σα του παπα και σηκωμενες καλτσες μεχρι το γονατο?που ειναι αυτη η ψυχη?πανω σε βολτα με τους κολλητους μας ειχε τυχει ενα απο τα πιο αστεια σκηνικα της ζωης μας με αυτον που δε θα το ξεχασουμε ποτε με τους αλλους...αφου καθε μερα πεταμε ατακες απο εκεινο το περιστατικο και αναρρωτιομαστε που να ειναι αυτος και αν ζει ακομα...
Στο μπουρδελακι της Καλυμνου στο πανω οροφο,μεγαλη μορφη ο Αρης  :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ναι αυτόν λέω..Αν δεν έμπαινες σε στόλιζε καλά.Θυμάμαι φόραγε και ένα πλεχτό σκούφο.Το 23 κολλάει γιατί τοτε ήμουν 23 όταν γράφτηκα στο site
το ιδιο φοραει και τωρα!! Μεγαλη μορφη,εχει δουλεψει παλια στα σπιτακια στην διδυμου μετα αγκυρας και πριν 1 μηνα τον πετυχα καλυμνου,απαιχτη μορφη :2funny:πρεπειναειναι μια 70αρα το λιγωτερο

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το ιδιο φοραει και τωρα!! Μεγαλη μορφη,εχει δουλεψει παλια στα σπιτακια στην διδυμου μετα αγκυρας και πριν 1 μηνα τον πετυχα καλυμνου,απαιχτη μορφη :2funny:πρεπειναειναι μια 70αρα το λιγωτερο
είναι παλιάς σχολης πούστης "γιαυτο" είναι τσαμπουκαλεμένος :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:2funny:
είναι παλιάς σχολης πούστης "γιαυτο" είναι τσαμπουκαλεμένος :grin: :grin:
οντως,εγω τα παω καλα μαζι του οποτε τον πετυχαινω,του πιανω αμεσως την κουβεντα και δεν με βριζει αν δεν περασω :2funny:Τον ρωτησα μια φορα ποσα χρονια ειναι στα σπιτια και μου λεει απο το 1973,ξεκινησε απο τα καμπαρε στην τρουμπα και σε λιγο καιρο πηρε μεταγραφη στα μπουρδελα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:2funny:οντως,εγω τα παω καλα μαζι του οποτε τον πετυχαινω,του πιανω αμεσως την κουβεντα και δεν με βριζει αν δεν περασω :2funny:Τον ρωτησα μια φορα ποσα χρονια ειναι στα σπιτια και μου λεει απο το 1973,ξεκινησε απο τα καμπαρε στην τρουμπα και σε λιγο καιρο πηρε μεταγραφη στα μπουρδελα
έτσι είναι οι καλοί παίχτες ...περνούν μεταγραφή :2funny: :2funny: :2funny:

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ο αρης ειναι μεγαλη φιρμα!!!πρωτη φορα γαμησα σε μπουρδελο το 2004 στην φυλης,αριθμο δεν θυμαμαι,μια μαυρη!καλο γαμησι εκανε αλλα μου την εσπασε η βιασυνη της να με ξεπεταξει!στο διαλο καζαμπουμπου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Όντως φίλε η πρώτη φορά σε μπουρδέλο μένει αξέχαστη αν είναι καλή.

Εγώ ήταν στα 17 μου όταν πήρα τη γενναία απόφαση και πήγα τότε το 2001 στην Άντζελα στη Διδύμου 20..Μιλάμε τρελό άγχος όταν έφτασα στη Βικτώρια και κάθε βήμα μου δύσκολα αφού με έφερνε όλο και πιο κοντά στο "μοιραίο".

Τελικά μπήκα και βλέποντας τη γκομενάρα έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Με είδε ο γερο τσάτσος ο Άρης και μου λέει πρώτη σου φορά αγόρι μου;Λέω ναι οπότε ξαναβγήκε η Άντζελα και μου πε "Έλα και θα σε περιποιηθώ σαν πριγκιπόπουλο".Την πίστεψα και μπήκα.

Μπαίνει και η Άντζελα μετά από λίγα λεπτά και μου κανε το κορίτσι το καλύτερο σεξ.Άρχισε να με χαιδεύει παντού αργά και αισθησιακά,με φιλούσε απαλά στο σώμα στο λαιμό δυνατά και πεταχτά στο στόμα.Μου οδηγούσε τα χέρια στο κορμί της και το στήθος της.Ήταν υπέροχο..

Μετά όταν μου κανε φοβερό στοματικό και ήμουν έτοιμος κάναμε σεξ σε διάφορες στάσεις.Μου άρεσε με αυτή από πάνω και εγώ όχι ξαπλωμένος αλλά σε θέση 90 μοίρεςνα έχουμε τα σώματά μας κολλητά.Το πισωκολλητό ήταν επίσης θεικό.Κάτσαμε στο δωμάτιο κοντά στα 25 λεπτά ίσως και λιγάκι παραπάνω.

Μπράβο στον Άρη που αν και αγενής γενικά και σπαζαρχίδης δεν χτύπησε πόρτα και η κοπέλα δεν είχε καμία διάθεση βιασύνης.

Με την Άντζελα έκτοτε γίναμε σαν φίλοι και την επισκεπτόμουν για σχεδόν 2 χρόνια και 3 φορές το μήνα.Της είχα τέτοια εκτίμηση και σεβασμό που της φιλούσα το χέρι.

Κάποια στιγμή το 2004 το σταμάτησε το επάγγελμα.Όμως ήταν για μένα η γυναίκα που μου έμαθε το σεξ σαν η πιο υπομονετική και γλυκειά δασκάλα..
Kαι γω στα 17 μου πηγα για πρωτη φορα με πουτανα το 2002,ειχε πληρωσει ο πατερας μου τοτε(100 ευρω) γιατι ημουν
μαθητης ακομα και δεν ειχα εισοδημα.
Την ειχα παρει απο ενα κολομπαρο και πηγαμε σε ξενοδοχειο με τ αυτοκινητο της
Πολυ αγχος ειχα κ γω τοτε ,οσο πλησιαζαμε στο δωματιο τοσο πηγαινε η καρδια μου να σπασει.
Επειδη ημουν αρχαριος και δεν ηξερα καμια σταση η πουτανα<< εκανε παιχνιδι>> και γω υπακουα.
Η κοπελα ηταν Βουλγαρα αρκετα καλη στο κρεβατη και προθυμη να με ...διδαξει.
Καναμε τα παντα ολες τις στασεις, κ αξιζε τα λεφτα της.
Πραγματικα δεν θα την ξεχασω ποτε.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Είχα πάει κάπου  στα 17 ίσως και λιγότερο. Δεν είχα ιδέα μιλάμε τι "παίζει" σε μπουρδέλο (το πως λειτουργεί η όλη φάση). Πάω μέσα, βλέπω μια ξανθιά milf δεν ήταν πολύ του γούστου μου. Μου λέει:
ΠΟΥΤΑΝΑ:"γειά σου χρυσό μου" και μου χαμογέλασε. Μετά βλέπω την τσατσά και μου λέει
ΤΣΑΤΣΑ: "αυτή είναι η κοπέλα" Λέω εγώ
ΕΓΩ : "Καμιά άλλη δεν έχετε"? Κοιτάζονται η πουτάνα και η τσατσά και μου λένε: α καλάααααα!
Δεν το βαλα κάτω πήγα σε ένα άλλο. Βρήκα μια ψηλή μελαχροινή ψιλοτούμπανο (Νατάσσα ή κάπως έτσι) έδωσα τότε 10 χιλιάρικα σε δρχ και πήγα μαζί της. Τυπικά η γκόμενα ίσως και να ταν κάπως "έπιπλο" αλλά η όλη της εμφάνιση μ άρεσε Κλασικά στα 4 (με βολεύει πιο καλά από όλα ακόμα και τώρα) και τέλος! Βγήκα έζω με ένα στυλάκι: ΜISSION ACCOMPLISHED/χαμόγελο και πήγα έφαγα στα Goody's στην Βικτώρια καθώς ήταν και μεσημέρι! Την είχα πάρει και 2-3φορές ακόμα και μετά...μετά δεν θυμάμαι! :)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είχα πάει κάπου  στα 17 ίσως και λιγότερο. Δεν είχα ιδέα μιλάμε τι "παίζει" σε μπουρδέλο (το πως λειτουργεί η όλη φάση). Πάω μέσα, βλέπω μια ξανθιά milf δεν ήταν πολύ του γούστου μου. Μου λέει:
ΠΟΥΤΑΝΑ:"γειά σου χρυσό μου" και μου χαμογέλασε. Μετά βλέπω την τσατσά και μου λέει
ΕΓΩ : "Καμιά άλλη δεν έχετε"? Κοιτάζονται η πουτάνα και η τσατσά και μου λένε: α καλάααααα!
Δεν το βαλα κάτω πήγα σε ένα άλλο. Βρήκα μια ψηλή μελαχροινή ψιλοτούμπανο (Νατάσσα ή κάπως έτσι) έδωσα τότε 10 χιλιάρικα σε δρχ και πήγα μαζί της. Τυπικά η γκόμενα ίσως και να ταν κάπως "έπιπλο" αλλά η όλη της εμφάνιση μ άρεσε Κλασικά στα 4 (με βολεύει πιο καλά από όλα ακόμα και τώρα) και τέλος! Βγήκα έζω με ένα στυλάκι: ΜISSION ACCOMPLISHED/χαμόγελο και πήγα έφαγα στα Goody's στην Βικτώρια καθώς ήταν και μεσημέρι! Την είχα πάρει και 2-3φορές ακόμα και μετά...μετά δεν θυμάμαι! :)

Μια Νατάσσα στο Φυλής 71 λες;;;

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Οι πιο πολλοι τελειωσατε! Εγω πηγα στα 14! Με 1 κολλητο! Θυμαμαι ακομα οταν βγηκε η κοπελα να την δουμε κοντευε να σπασει το στηθος μας! Θυμαμαι ακομα τα λογια της τσατσας προς την κοπελα!! Τα παιδια το κανουν γ πρωτη φορα! Να τα περιποιηθες! Ηταν κ αλλοι που περιμενανε κ βαλανε τα γελια! Ευχομουν να παει πρωτα στο φιλαρακι κ ετσι εγινε! Μετα ηρθε σε μενα! Με παραγγελματα με ειχε! Γδυσου! Σηκω ! Ελα!  :( :( Απο το αγχος φυσικα δεν τελειωσα! Ουτε κ ο φιλος!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον....

πρωτη κατάθεση στα 17 μου....

αναμνήσεις πολλες, ωραιες εποχες που το χρήμα ετρεχε απο της τσέπες οι γκομενες τοτε και οι γκομενες σημερα..

αναμνήσεις της εφηβικης και της προενηλικης ηλικιας τα χρονια στο λύκειο οι καζούρες μετα τα ντερπι τα ποδοσφαιρικα,

δουλειες οσο θέλεις, και ολα αυτα εμενα μου προκαλουν νοσταλγεία,ηταν τα ομορφότερα χρόνια,

ηταν η πρωτη τσάρκα , οταν είχα το ανχος , οταν εμπενα και εβγενα απο τα σπιτια και δεν ειχα το θάρος να μπω μέσα

οταν εκανα τσάρκα με παρέες και δεν μπορούσαμε να αποφασησουμε ποιος θα εμπει πρωτος διοτη απο ολους υπήρχε το ανχος της πρώτης φορας..

αλλα,μια φόρα το πηρα αποφαση, το ανγχος οπως παντα να ρεει σε ολο μου το κορμι,εφυγα σφινα για την φυλης ενα βραδι με το τρολευ

ειχα βάλει στο ματι ενα ρωσιδακι στο πρωτη σπιτη της φυλής εκεινο το δυοροφο μωρε που ειναι διπλα σε ενα ξενοδοχείο απομακρο απο ολα τα αλλα,

στο δευτερο οροφο συγκεκριμένα την ειχα βάλει στο μάτι την ρωσίδα , η ιωαννα, 30αρα εμπειρη ενημέρωσα κιολας την υπηρεσια οταν ηταν η πρω΄τη μου

φορά σε σπίτη ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα...

μπαμ μπαμ θα εδωσα τα λεφτα χωρις την υπερβολη του ανχους και μπήκα μέσα...

τα καρδιοχτύπια ειχαν φτάσει στο φουλ, δεν έβγαλα καν τα ρουχα , απο την απειρια περιένα μεσα με τα ρούχα  :2funny: :2funny: :2funny:

μπηκε μεσα το ρωσιδι και δεν με παρεξήγησε εφοσον την ειχε ενημερώσει η τσατσα οτι ηταν η πρωτη μου φορα και ετσι μου έβγαλε αυτη τα ρουχα  :grin: :grin:

τελοσπάντων εγεινε οτι εγεινε ,αλλα δεν τελείωσα ομως, το εργαλειο λειτούργησε μια χαρα  :cheesy:

αυτα που λετε και το ρωσίδι η ιωαννα εξαφανιστηκε και δεν την ξαναείδα  :'( :'(

θα γουσταρα αλλη μια φορα να θυμηθω τα παλι να θυμηθω εκεινες της αναμνήσεις..

και ξαναλέω της θεωρω αναμνήσεις οχι για την πρωτη φορα με τανα, αλλα για ολα τα γεγονότα στο τσουβάλι οπως ειπα...

αλλη ποιότητα ζωης τοτε,λεφτα υπήρχαν,πολλα μαλιστα, κοπάνες απο το σχολειο για τσάρκα,δουλευαμε ο ενας τον αλλον που φοβοταν να μπει μεσα  :2funny: ,σχολικα χρονια, ελεινιδες σε μικρη ηλικια  :2funny:, αυτα και αλλα...

περασε ο καιρος,απο τον συγκεκριμένο χωρο ειμαι απολυτα ικανοποιημένος αν εξερέσεις μερικες φολες που εχω φαει , δεν ειχα ποτε παράπονο,

τωρα πλεον ενα στουντιο μια με δυο φορες το μην ειναι οτι πρέπει οριμάσαμε πλεον και δεν παμε ανεξελγκτα οπως παλια :grin: :grin: :grin: που καθε χαρτζιλικη τα ετρωγα εκει περα ;)...

θα γούσταρα παντως να ξαναγυρνούσα πισω το χρονο, διοτη οποτε μπαίνω σε αυτο το σπίτη ,ανατριχιάζω και ολες οι αναμνήσεις ερχονται στο μυαλο μου,

και νοσταλγω της όμορφες εποχες ξαναλεω απο ολλες της αποψεις,

κριμα που καταντήσαμε ετσι σαν χώρα, σαν λαος, σαν ποιοτητα ζωης ...

γιαυτο γαματε οσο μπορείτε τωρα που ειναι ευκαιρεια ,διοτη μετα θα ειναι δύσκολο ετσι οπως παμε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
έδωσα τότε 10 χιλιάρικα σε δρχ και πήγα μαζί της.
Ηταν καπου το 1974 με 75 Θεσ/νικη, εγω ειμουν 17-18 χρονων, ο συγκατοικος μεγαλυτερος κατα 6-7 χρονια, μπουρδελιαρης μεγαλος πηγαινε σε μια Μαρια η πρωτη μουναρα ηταν τοτε στην θεσ/νικη που ηταν κατω απο την καμαρα και προς ιπποδρομιου (γι'αυτους που ξερουν) πηγα και εγω μαζι του 2-3 φορες για να παρω το <<βαπτισμα του πυρος>> αλλα κόλονα μιας και ειχε συνεχεια πολυ κοσμο 8-10 ατομα να περιμενουν και ετσι δεν αποφασιζα να περασω, αλλα πηγα την 2η φορα μου και επερνε τοτε 70 δραχμες

ετσι αποφασισα να παω πρωινη ωρα να μην εχει κοσμο αλλα την βρηκα κλειστη , παω στα λαδαδικα μετα εκει η μονη που ηταν ανοιχτη πρωι ηταν η ξακουστη Αμαλια (Θεος σχωρεστην μιας και εχει αρκετα χρονια που πεθανε και μεχρι ολα τα καναλια ειχαν αναφερη τον θανατο της) μπαινω μεσα δεν θυμαμαι αν υπηρχε τσατσα και μου λεει η ιδια θα περασεις,ντροπαλος τοτε και η καρδια να χτυπα με 1000 χτυπους,αντε ελα λεει σε καταλαβενω οτι εισαι πρωταρης θα σε περιποιηθω καλα,καταφερα να την ρωτησω ποσο παει και μου λεει 50 δραχμες ,δινω το πενηνταρικο και μου δειχνη το δωματιο ξεντυσου λεει και ερχομαι,μεχρι να ξεντυθω εφτασε θυμαμαι ξεκινησε με πιπα μετα τι στασεις ακολουθησαν δεν μπορω να θυμηθω τωρα,παντως εφυγα με ενα χαμογελο νααααααα      
την επομενη μερα στην Μαρια μετα

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
λοιπον....

πρωτη κατάθεση στα 17 μου....

αναμνήσεις πολλες, ωραιες εποχες που το χρήμα ετρεχε απο της τσέπες οι γκομενες τοτε και οι γκομενες σημερα..

αναμνήσεις της εφηβικης και της προενηλικης ηλικιας τα χρονια στο λύκειο οι καζούρες μετα τα ντερπι τα ποδοσφαιρικα,

δουλειες οσο θέλεις, και ολα αυτα εμενα μου προκαλουν νοσταλγεία,ηταν τα ομορφότερα χρόνια,

ηταν η πρωτη τσάρκα , οταν είχα το ανχος , οταν εμπενα και εβγενα απο τα σπιτια και δεν ειχα το θάρος να μπω μέσα

οταν εκανα τσάρκα με παρέες και δεν μπορούσαμε να αποφασησουμε ποιος θα εμπει πρωτος διοτη απο ολους υπήρχε το ανχος της πρώτης φορας..

αλλα,μια φόρα το πηρα αποφαση, το ανγχος οπως παντα να ρεει σε ολο μου το κορμι,εφυγα σφινα για την φυλης ενα βραδι με το τρολευ

ειχα βάλει στο ματι ενα ρωσιδακι στο πρωτη σπιτη της φυλής εκεινο το δυοροφο μωρε που ειναι διπλα σε ενα ξενοδοχείο απομακρο απο ολα τα αλλα,

στο δευτερο οροφο συγκεκριμένα την ειχα βάλει στο μάτι την ρωσίδα , η ιωαννα, 30αρα εμπειρη ενημέρωσα κιολας την υπηρεσια οταν ηταν η πρω΄τη μου

φορά σε σπίτη ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα...

μπαμ μπαμ θα εδωσα τα λεφτα χωρις την υπερβολη του ανχους και μπήκα μέσα...

τα καρδιοχτύπια ειχαν φτάσει στο φουλ, δεν έβγαλα καν τα ρουχα , απο την απειρια περιένα μεσα με τα ρούχα  :2funny: :2funny: :2funny:

μπηκε μεσα το ρωσιδι και δεν με παρεξήγησε εφοσον την ειχε ενημερώσει η τσατσα οτι ηταν η πρωτη μου φορα και ετσι μου έβγαλε αυτη τα ρουχα  :grin: :grin:

τελοσπάντων εγεινε οτι εγεινε ,αλλα δεν τελείωσα ομως, το εργαλειο λειτούργησε μια χαρα  :cheesy:

αυτα που λετε και το ρωσίδι η ιωαννα εξαφανιστηκε και δεν την ξαναείδα  :'( :'(

θα γουσταρα αλλη μια φορα να θυμηθω τα παλι να θυμηθω εκεινες της αναμνήσεις..

και ξαναλέω της θεωρω αναμνήσεις οχι για την πρωτη φορα με τανα, αλλα για ολα τα γεγονότα στο τσουβάλι οπως ειπα...

αλλη ποιότητα ζωης τοτε,λεφτα υπήρχαν,πολλα μαλιστα, κοπάνες απο το σχολειο για τσάρκα,δουλευαμε ο ενας τον αλλον που φοβοταν να μπει μεσα  :2funny: ,σχολικα χρονια, ελεινιδες σε μικρη ηλικια  :2funny:, αυτα και αλλα...

περασε ο καιρος,απο τον συγκεκριμένο χωρο ειμαι απολυτα ικανοποιημένος αν εξερέσεις μερικες φολες που εχω φαει , δεν ειχα ποτε παράπονο,

τωρα πλεον ενα στουντιο μια με δυο φορες το μην ειναι οτι πρέπει οριμάσαμε πλεον και δεν παμε ανεξελγκτα οπως παλια :grin: :grin: :grin: που καθε χαρτζιλικη τα ετρωγα εκει περα ;)...

θα γούσταρα παντως να ξαναγυρνούσα πισω το χρονο, διοτη οποτε μπαίνω σε αυτο το σπίτη ,ανατριχιάζω και ολες οι αναμνήσεις ερχονται στο μυαλο μου,

και νοσταλγω της όμορφες εποχες ξαναλεω απο ολλες της αποψεις,

κριμα που καταντήσαμε ετσι σαν χώρα, σαν λαος, σαν ποιοτητα ζωης ...

γιαυτο γαματε οσο μπορείτε τωρα που ειναι ευκαιρεια ,διοτη μετα θα ειναι δύσκολο ετσι οπως παμε

Oντως φιλε Σταμ ετσι γινεται παντα :dancing:
Πολλες φορες σε τσαρκες μου μεταμεσονυχτιες στο μεταξι,βλεπω παρεες πιτσιρικαδων που ειναι πρωτη τους φορα και τους εχει κυριευσει το αγχος.Θυμαμαι κι εγω εκεινες τις εποχες νοσταλγικα!!!!!!

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ηταν καπου το 1974 με 75 Θεσ/νικη, εγω ειμουν 17-18 χρονων, ο συγκατοικος μεγαλυτερος κατα 6-7 χρονια, μπουρδελιαρης μεγαλος πηγαινε σε μια Μαρια η πρωτη μουναρα ηταν τοτε στην θεσ/νικη που ηταν κατω απο την καμαρα και προς ιπποδρομιου (γι'αυτους που ξερουν) πηγα και εγω μαζι του 2-3 φορες για να παρω το <<βαπτισμα του πυρος>> αλλα κόλονα μιας και ειχε συνεχεια πολυ κοσμο 8-10 ατομα να περιμενουν και ετσι δεν αποφασιζα να περασω, αλλα πηγα την 2η φορα μου και επερνε τοτε 70 δραχμες

ετσι αποφασισα να παω πρωινη ωρα να μην εχει κοσμο αλλα την βρηκα κλειστη , παω στα λαδαδικα μετα εκει η μονη που ηταν ανοιχτη πρωι ηταν η ξακουστη Αμαλια (Θεος σχωρεστην μιας και εχει αρκετα χρονια που πεθανε και μεχρι ολα τα καναλια ειχαν αναφερη τον θανατο της) μπαινω μεσα δεν θυμαμαι αν υπηρχε τσατσα και μου λεει η ιδια θα περασεις,ντροπαλος τοτε και η καρδια να χτυπα με 1000 χτυπους,αντε ελα λεει σε καταλαβενω οτι εισαι πρωταρης θα σε περιποιηθω καλα,καταφερα να την ρωτησω ποσο παει και μου λεει 50 δραχμες ,δινω το πενηνταρικο και μου δειχνη το δωματιο ξεντυσου λεει και ερχομαι,μεχρι να ξεντυθω εφτασε θυμαμαι ξεκινησε με πιπα μετα τι στασεις ακολουθησαν δεν μπορω να θυμηθω τωρα,παντως εφυγα με ενα χαμογελο νααααααα      

50 δραχμες...........υπηρχαν τετοιες τιμες στα μαγαζια;;;;;;;; :think:
Σημερα φανταζουν εξωπραγματικες!!!!!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.381
Πόντοι
266

ρε συ εχεις πηδηξει την αμαλια;
:rockon: :rockon: :rockon:
τι εχεις ακουσει για αυτην;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
50 δραχμες...........υπηρχαν τετοιες τιμες στα μαγαζια;;;;;;;; :think:
Σημερα φανταζουν εξωπραγματικες!!!!!!!!
Μπορη να μιαζουν εξωπραγματικες σημερα αλλα τοτε τοσο ηταν το μεροκαματο και οι δημοσιοι υπαληλοι περναν γυρω στις 3000 δρχ

ρε συ εχεις πηδηξει την αμαλια;
:rockon: :rockon: :rockon:
τι εχεις ακουσει για αυτην;
Αυτη ηταν η πρωτη και η τελαιυταια απλα εκανα την αρχη εκει
ειχα ακουση οτι εκανε μεγαλη περιουσια ,ολοκληρες πολυκατοικιες ειχε, πανεξυπνη ηταν δεν της τα τρωγανε η νταβατζηδες

alex1963

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
1
πρωτη εμπειρια στα 17 στα Χανιά.....ετρεμε ολόκληρος......η κοπέλλα λεγόταν Τζένη και πρέπει να ηταν κοντα στα 30.....δεν είχε σωμα φοβερό....αλλα ηταν πολυ γλυκια όμορφη θα την έλεγες και μετά έμαθα οτι την προτιμούσαν και κάποιοι "ματσό" της πόλης που φυσικά την έπειρναν σε ξενοδοεχεία.......και θυμάμαι δεν βιαζόταν......λεπτομέρειες δεν θυμάμαι......

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
α ρε Billy7 με τα θρεντ που ανοίγεις :grin: :grin:

ας καταθέσω και εγώ την δική μου μηδαμινή εμπειρία στον χώρο των μπουρδέλων...καλοκαίρι πριν κάμποσα χρόνια με φίλο στους αμαρτωλούς δρόμους του κέντρου με περασμένη την ώρα, μην έχοντας τι άλλο να κάνουμε ο φίλος μου δίνει την ιδέα να γαμήσουμε σε μπουρδέλο.

Πρωτάρης εγώ, αποδέχθηκα την προτασή του και τον ρωτάω σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε μιας και δεν γνώριζα τους αμαρτωλούς ακόμα δρόμους(Φυλής,Λιοσίων κλπ).Αποφασίσαμε να πάρουμε ταξί από την πλατεία και ξεκινήσαμε χωρίς να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ταρίφας ρωτάει που πάμε παιδιά,ενώ ο φίλος μου προσπαθεί να του πει με πλάγιο τρόπο να μας πάει σε κάποιο από τους παραπάνω δρόμους...ο ταρίφας δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πεί ο φίλος μου...αναλμβάνω εγώ τότε δράση και του λέω μάστορα θέλω εγώ και ο φίλος μου να γαμήσουμε ξέρεις κάποιος μέρος να μας πας? :2funny: :2funny: Ο ταρίφας μας πήγε Λιοσίων και από εκεί ξεκινάει η δράση μας στα γύρω στενά της Λιοσίων!!!

Ξεκινώντας, μπήκαμε σε κάποια σπίτια όπου είδαμε μια ψηλή ξανθιά Ουκρανέζα με ωραίο βυζί,κοντό ξανθό μαλλί η οποία βγήκε χωρίς σουτιέν στο σαλόνι :tits2:  :cum: και έκανε πλάκα με άλλους συναγωνιστές που περιμένανε....Πήγαμε και σε άλλα σπιτάκια αλλά τίποτα το αξιόλογο πολλά μπάζα και αρκετός κόσμος να περιμένει στο σαλόνι.

Το μωρό μου έκανε τρομερή εντύπωση και λέω του φίλου μου μαλάκα εδώ να μπούμε καλό το μωρό γαμεύσιμο :knockinb: :knockinb: μου λέει κάτσε να κάνουμε βόλτα και στα άλλα σπιτάκια να δούμε τι παίζει...Κατεβήκαμε στην Λιοσίων όπου μπήκαμε σε 2-3 σπίτια και καταλήξαμε στο σπίτι που είναι στην αρχή της Λιοσίων με μεγάλη ξύλινη πόρτα και σκοτεινό σαλόνι :grin: (θυμάσαι Billy7 είχαμε δει εκείνο απόγευμα ένα Κινεζάκι να μπαίνει όταν κάναμε τσάρκα :2funny: :2funny:)

Με το που μπήκαμε έρχεται η κοπέλα....για κακή μου τύχη ήτανε μαυρούλα με πολύ άσχημα Ελληνικά ενώ δεν μιλήσουσε καθόλου Αγγλικά για καλύτερη συννενόηση.Η τσατσά μας αναφέρει τα προγράμματα και το αντίτιμο τους.Ο φίλος μου με ρωτάει θα μπούμε εγώ αγχωμένος του απαντάω με ερώτηση λες να μπούμε???Τελικά μπήκαμε με πρωτοβουλία του φίλου μου όπου πληρώσαμε το αντίτιμο και περιμένουμε στο δωμάτιο να έρθει η κοπέλα.

Η κοπέλα πήγε πρώτα στον φίλο μου ενώ περίμενα στο άλλο δωμάτιο...Η όλη πράξη μέτρια προς κακή θα έλεγα γιατί πρώτον δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε γιατί μιλήσουμε μια παράξενη γλώσσα :dunno: δεύτερον μέτρια η πίπα της και η συμπεριφορά της στο σεξ.Κάναμε 2 στάσεις ιεραποστολικό και στα τέσσερα αλλά είχε την τάση της ξεπέτας ενώ από το άγχος μου δεν κατάφερα να τελειώσω :( :(

Ντύθηκα, βγήκα από το δωμάτιο όπου με περίμενε ο φίλος μου και φύγαμε για το σπίτι...σε όλη την διαδρομή δεν μιλήσαμε καθόλου για το τι έγινε στο δωμάτιο.Φυσικά, δεν είχα περάσει καλά με την μαύρη και από τότε δεν ξαναπάτησα σε μπουρδέλο :grin:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom