Νέα

Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cirrus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ας γράψω εδώ το πρώτο μήνυμά μου με την ιστορία μου..

Έχω διαβάσει και ψάξει αρκετά το site. Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με κοπέλα και έχω περάσει αρκετά τα 20. Μετά από αρκετό καιρό που το σκεφτόμουν, κατέληξα η πρώτη εμπειρία μου να είναι επί πληρωμή, δεν αντέχω άλλο να περιμένω, να μάθω τουλάχιστον και τα βασικά, διότι τουλάχιστον εκεί θα έχουν δει τα πάντα και θα αγχωθώ περισσότερο αν βρω κοπέλα και είμαι τελείως άσχετος. Είπα να πάω σε στούντιο για πιο σίγουρα, να αποφύγω να πέσω σε τίπτοα περίεργο. Ψάχνωντας εδώ στο site βρήκα 3 που είναι σχετικά κοντά μου (αν θέλετε λέω ποια), στα 2 πήγα τις προάλλες και τα είδα απ'έξω, αλλά δεν τόλμησα να μπω. Δεν ξέρω.. χτυπάω το κουδούνι και τι λέω; Μόνο ότι θέλω το απλό; Το ότι είμαι άσχετος θα το καταλάβουν ή πρέπει να το πώ; Και από εκεί και πέρα, μου τα δείχνει όλα η κοπέλα; Επίσης, πιστεύω ότι θα αγχωθώ περισσότερο αν γίνεται χαμός από κόσμο, σε ποιά βάρδια θα μου προτείνατε να πάω;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Έχω διαβάσει και ψάξει αρκετά το site. Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με κοπέλα και έχω περάσει αρκετά τα 20. Μετά από αρκετό καιρό που το σκεφτόμουν, κατέληξα η πρώτη εμπειρία μου να είναι επί πληρωμή, δεν αντέχω άλλο να περιμένω, να μάθω τουλάχιστον και τα βασικά, διότι τουλάχιστον εκεί θα έχουν δει τα πάντα και θα αγχωθώ περισσότερο αν βρω κοπέλα και είμαι τελείως άσχετος. Είπα να πάω σε στούντιο για πιο σίγουρα, να αποφύγω να πέσω σε τίπτοα περίεργο. Ψάχνωντας εδώ στο site βρήκα 3 που είναι σχετικά κοντά μου (αν θέλετε λέω ποια), στα 2 πήγα τις προάλλες και τα είδα απ'έξω, αλλά δεν τόλμησα να μπω. Δεν ξέρω.. χτυπάω το κουδούνι και τι λέω; Μόνο ότι θέλω το απλό; Το ότι είμαι άσχετος θα το καταλάβουν ή πρέπει να το πώ; Και από εκεί και πέρα, μου τα δείχνει όλα η κοπέλα; Επίσης, πιστεύω ότι θα αγχωθώ περισσότερο αν γίνεται χαμός από κόσμο, σε ποιά βάρδια θα μου προτείνατε να πάω;
ο νεος της εβδομαδας
τυπε γιατι καμουφλαρεσε και δεν ανοιγεις το παραδοσιακο θεμα? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο νεος της εβδομαδας

τυπε δε λες καλα που δεν ηρθε κανα καινουργιο αρχιδι που πηγε πρωτα γιατρο και μετα εδω να μας χλευασει?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το πρωι λογικα θα εχει λιγο κοσμο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Πήγαινε πρωί καλύτερα...Θα είσαι πιο ξεκούραστος, λιγότερο αγχωμένος και με πιο καθαρό μυαλό.Αν θες, πες ότι είναι η πρώτη σου φορά στην κοπέλα.Δεν είναι κακό.Μην αγχώνεσαι αν είσαι πάνω από 20.Εξάλλου, και κάτι να μην πάει όπως το περιμένεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό.Είναι σαν την οδήγηση.Η πρώτη εβδομάδα είναι λίγο αγχωτική αλλά μετά το απολαμβάνεις.Καλή αρχή!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δε λες καλα που δεν ηρθε κανα καινουργιο αρχιδι που πηγε πρωτα γιατρο και μετα εδω να μας χλευασει?
τυπε τι ηταν εκεινο το σκηνικο
εχεις προβλημα τυπε μου?μπες εδω και ρωτα μας,τι πας πρωτα στον γιατρο
και εμεις τι ρολο βαραμε εδω δηλαδη
απαραδεκτη συμπεριφορα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το 2000 ηταν η πρωτη μου φορα,αλλα δυστυχως δε θυμαμαι σε ποιο σπιτακι :(φυλης παντως

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε τι ηταν εκεινο το σκηνικο
εχεις προβλημα τυπε μου?μπες εδω και ρωτα μας,τι πας πρωτα στον γιατρο
και εμεις τι ρολο βαραμε εδω δηλαδη
απαραδεκτη συμπεριφορα

μη μου το θυμιζεις τυπε. κουναβια.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειχαμε παει μπουρδελοτσαρκα καμποσοι συμμαθητες,αλλοι ειχαν ξαναγαμησει ,αλλοι θα γαμουσαμε για πρωτη φορα

φυλης

θυμαμαι στο πρωτο σπιτακι που μπηκαμε μου χαν κοπει τα ποδια απ το αγχος!δεν το πιστευα οτι θα παρουσιαζοταν μια πουτανα μπροστα μου!οι αλλοι ηταν χαλαροι και με κοροιδευαν...
η τσατσα θυμαμαι που ειπε "η αννουλα μας ειναι παιδια" και παρουσιαστηκε μια τσουπωτουλα καυλιαρα ξανθια με μαυρο κομπινεζον...εγω μονο που δε λιποθυμησα
εντωμεταξει η γκομενα ηταν ακριβως του γουστου μου και ηθελα να μπω σ αυτη,αλλα οι αλλοι μου παν να συνεχισουμε τη βολτα και οτι θα γυρναγαμε μετα

το αγχος μου φυγε τελειως μετα...

τελικα μπηκαμε σχεδον ολοι σε μια καριολα ελληνιδα/αλβανιδα με κοκκινο στριγκ και σουτιεν,δε θυμαμαι πως την ελεγαν

οταν ηρθε στο δωματιο ημουν με το μποξερακι(ενα απλ πρασινο με πορτοκαλι αρκουδακια) ,επειδη ηθελα να μου το βγαλει αυτη

-αυτο δε θα το βγαλεις?
-θα μου το βγαλεις εσυ?

με ψιλοεβρισε...

μετα στο κρεβατι το απολυτο ξενερωμα...επιανα βυζι,κωλο κι ελεγα "αυτο ειναι?(θα πρεπε να τρελαινομαι απ την καυλα τωρα,τι παει στραβα? >:()"

δε θυμαμαι τιποτα απο πιπα,γαμησι...μονο οτι επειδη την αλλαζα πολλες στασεις μου ειπε "δε θα κανω 200 στασεις"
επισης μου ειχε πει(μαλλον οταν της ειπα να μου βγαλει το μποξερακι)"αντε,πρωτη φορα ειναι?"

τελικα δε θυμαμαι αν εχυσα στο γαμησι,ή μου τον επαιξε...παντως οι μισοι απ την παρεα με μαλακια ειχαν τελειωσει

και μετα ειπα το κλασσικο "αυτο ηταν? :huh: :huh:"

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαθητής, επίσκεψη στο Παρίσι... Ήθελα να πάω να δω το εργαστήριο του Λαβουαζιέ... Ήταν κλειστό... Τυχαία βρέθηκα στη Rue Saint Denis με τις πουτάνες να κάνουν πεζοδρόμιο μέρα-μεσημέρι. Είδα μια μικρή μαυρούλα και έπαθα. Έκανα τον γύρο του τετραγώνου καμμιά 10ρια φορές προτού την πλησιάσω και ρωτήσω το "c'est combien?" Θεά! Από το Καμερούν...

Επισκέπτης
Πριν αρκετά χρόνια, ξημερώματα καλοκαιρινής βραδιάς σε απόμερο μπουρδελάκι της επαρχίας.
Καμία σχέση με τα μπουρδέλα που ξέρουμε. Ήταν το σπίτι της εκδιδόμενης. Ζούσε σ' αυτό και δούλευε ταυτόχρονα.
Έξω είχε κότες. Φημολογείτο ότι οι γύφτοι της έδιναν δέκα κοτοπουλάκια για να τη γαμήσουν...
Όταν έφτασα με τρεις φίλους μου που ήταν ήδη πελάτες την ξυπνήσαμε για να μας ανοίξει.
Μόλις την είδα έκανα να φύγω. Γριά, χοντρή και άσχημη που φορούσε νυχτικιά. Οι φίλοι μου με τράβηξαν μέσα.
Αργότερα έμαθα ότι είχαμε 47 χρόνια διαφορά...
Πέντε χιλιάρικα ήταν η τιμή, τα παιδιά κάνανε παζάρια επειδή ήμουν πρωτάρης να μου το αφήσει στα τέσσερα. Έτσι κι έγινε.
Μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο κι ενώ γδυνόμουν έκανε μια και αφαίρεσε τη νυχτικιά της.
Η έκπληξή μου που πρώτη φορά έβλεπα γυμνή γυναίκα, υπερσκέλισε το θέαμα και μου έγινε κάγκελο.
Οι φίλοι μου είχαν πει ότι θα πονούσε όταν μου έβαζε την καπότα και φοβόμουν. Δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Αργότερα κατάλαβα ότι μάλλον δεν τους έβγαινε το κεφάλι έξω.
Βλέποντάς με έτοιμο δεν μου πήρε πίπα, αλλά πήγαμε κατευθείαν σε ιεραποστολικό, ενώ έγλειφα βυζάκια. Έκανα, ας το πούμε σεξ, αρκετή ώρα χωρίς να βιαστεί ενώ μου έλεγε ερωτόλογα. Δεν υπήρχε το θέμα του χρόνου εκείνη την εποχή σ' εκείνου του είδους τα μπουρδελάκια.
Με τράβηξε μια πρωτόγνωρη περιέργεια να το έβαζα από πίσω όπως είχα δει στις τσόντες. Εκείνη απλά γέλασε όταν τη ρώτησα και συνεχίσαμε κανονικά μέχρι που τέλειωσα.
Όταν πήγα στο νιπτήρα έφτυνα επειδή φοβόμουν που είχα γλείψει βυζιά. Οι γνώσεις τις εποχής βλέπετε... και οι κάφροι έξω γελούσανε και λέγανε ότι έφτυσα πάνω της, οι μαλάκες...
Βγαίνοντας αυτή τους έλεγε ότι ήμουν καλός όσο κι εκείνοι για να με βγάλει απ' την αμηχανία κι εγώ καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Μετά κάτσαμε αρκετή ώρα στο σαλόνι και μιλούσαμε. Μας έδινε συμβουλές για τις γκόμενες και ιδιαίτερα για τις ξένες και μας έλεγε να φορούμε πάντα προφυλακτικό.
Καλή γυναίκα! Σε έκανε να νιώθεις άνετα. Σ' έναν φίλο μου, επίσης πρωτάρη, που δεν του σηκωνόταν απ' το άγχος, τον είχε κρατήσει κοντά ώρα στο δωμάτιο και του μιλούσε και του έδινε συμβουλές. Ελληνίδα ήταν και αυθεντική με όλη τη σημασία της λέξεως.
Μετά από λίγο καιρό ένα αρχίδι τη σκότωσε χτυπώντας της το κεφάλι στο πάτωμα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πέντε χιλιάρικα ήταν η τιμή, τα παιδιά κάνανε παζάρια επειδή ήμουν πρωτάρης να μου το αφήσει στα τέσσερα. Έτσι κι έγινε.
Εμ με πεντε χιλιαρικα ταριφα επεζε το κεφαλι της κορονα γραμματα.  :tooth:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ναι  πολυ  αστείο--
και εκείνο με  αυτον που έσφαζε    τις  Τρίτες 
την  θεία Τανια  στο Αλκιβιαδου  16β  και την άλλη  στο Λιοσίων και  Ιουλιανου-- και αυτό  πολυ αστείο.. really ....

Cirrus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο νεος της εβδομαδας

Θεώρησα ότι κολλάει εδώ και για να μην επιβαρύνω το φόρουμ με νέο θέμα..

Πήγαινε πρωί καλύτερα...Θα είσαι πιο ξεκούραστος, λιγότερο αγχωμένος και με πιο καθαρό μυαλό.Αν θες, πες ότι είναι η πρώτη σου φορά στην κοπέλα.Δεν είναι κακό.Μην αγχώνεσαι αν είσαι πάνω από 20.Εξάλλου, και κάτι να μην πάει όπως το περιμένεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό.Είναι σαν την οδήγηση.Η πρώτη εβδομάδα είναι λίγο αγχωτική αλλά μετά το απολαμβάνεις.Καλή αρχή!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Εγώ σχεδόν την έχω ξεχάσει την πρώτη φορά μου σε μπουρδέλο, 19 πρέπει να ήμουν και πως βρέθηκα δεν θυμάμαι αλλά νομίζω είχα πάει με παρέα. Το μόνο που θυμάμαι καλά είναι ότι η κοπελιά ήταν με πιασίματα, εγώ ήμουν αγχωμένος και αν και δεν ήταν άσχημη εμπειρία για πρώτη φορά λόγω άγχους δεν την απόλαυσα ιδιαίτερα και φυσικά δεν τελείωσα στο λίγο χρόνο που είχα.

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Φιλε μου καλο ειναι να μην πας σε ωρα αιχμης,αλλα καποια ωρα που θα ειναι ηρεμα τα πραγματα.Σου συνιστω να πεις οτι ειναι πρωτη φορα,θα σε προσεξουν.Οι τανες πεθαινουν γιασ κατι τετοια,θα σου μεινει αξεχαστο!!!!!!!

OP
OP
Billy7

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
ειχαμε παει μπουρδελοτσαρκα καμποσοι συμμαθητες,αλλοι ειχαν ξαναγαμησει ,αλλοι θα γαμουσαμε για πρωτη φορα

φυλης

θυμαμαι στο πρωτο σπιτακι που μπηκαμε μου χαν κοπει τα ποδια απ το αγχος!δεν το πιστευα οτι θα παρουσιαζοταν μια πουτανα μπροστα μου!οι αλλοι ηταν χαλαροι και με κοροιδευαν...
η τσατσα θυμαμαι που ειπε "η αννουλα μας ειναι παιδια" και παρουσιαστηκε μια τσουπωτουλα καυλιαρα ξανθια με μαυρο κομπινεζον...εγω μονο που δε λιποθυμησα
εντωμεταξει η γκομενα ηταν ακριβως του γουστου μου και ηθελα να μπω σ αυτη,αλλα οι αλλοι μου παν να συνεχισουμε τη βολτα και οτι θα γυρναγαμε μετα

το αγχος μου φυγε τελειως μετα...

τελικα μπηκαμε σχεδον ολοι σε μια καριολα ελληνιδα/αλβανιδα με κοκκινο στριγκ και σουτιεν,δε θυμαμαι πως την ελεγαν

οταν ηρθε στο δωματιο ημουν με το μποξερακι(ενα απλ πρασινο με πορτοκαλι αρκουδακια) ,επειδη ηθελα να μου το βγαλει αυτη

-αυτο δε θα το βγαλεις?
-θα μου το βγαλεις εσυ?

με ψιλοεβρισε...

μετα στο κρεβατι το απολυτο ξενερωμα...επιανα βυζι,κωλο κι ελεγα "αυτο ειναι?(θα πρεπε να τρελαινομαι απ την καυλα τωρα,τι παει στραβα? >:()"

δε θυμαμαι τιποτα απο πιπα,γαμησι...μονο οτι επειδη την αλλαζα πολλες στασεις μου ειπε "δε θα κανω 200 στασεις"
επισης μου ειχε πει(μαλλον οταν της ειπα να μου βγαλει το μποξερακι)"αντε,πρωτη φορα ειναι?"

τελικα δε θυμαμαι αν εχυσα στο γαμησι,ή μου τον επαιξε...παντως οι μισοι απ την παρεα με μαλακια ειχαν τελειωσει

και μετα ειπα το κλασσικο "αυτο ηταν? :huh: :huh:"

Φιλε συναγωνιστη οι περισοι την πρωτη φορα δεν καταλαβαμε τιποτα,αργοτερα αρχισε να ρολαρει η ομαδα :grin:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Δεν χρειάστηκε να μου πάρει πίπα και τέλειωσα σε χρόνο dt αμέσως μετά τη διείσδυση.
Θυμάμαι πάνω στο άγχος της ζήτησα και συγγνώμη που καθυστέρησα, :tooth:  με κοιτούσε και γελούσε.
Πήγα στην ίδια τρεις φορές ακόμα, τις επόμενες  τρεις μέρες. Μετά ξεθάρρεψα και γαμούσα  όσο πιο πολλές μπορούσα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θεσσαλονικιός ων, κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης στο ΚΕΔΒ, φθινόπωρο του 1995.

Επίσκεψη στην οδό Φυλής.

Περιέργως ήταν η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο αλλά όχι η πρώτη γενικώς.

Δεν θυμάμαι και πολλά από την συνεύρεση πέραν του οτι η κοπελα ήταν γενικά ευγενική χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς υπηρεσιών.

Επίσης επειδή δεν ένιωθα και πολύ άνετα στον χώρο είχα μείνει με το μπουφάν φορεμένο, βγάζοντας μόνο το παντελόνι. Το εννοώ, δηλαδή έκανα σεξ με το μπουφάν.

Το όλον διήρκησε περί τα 10 λεπτά, μηδέν προκαταρκτικά απ΄οτι θυμάμαι, σήμερα θα ήταν αδύνατον να επιτύχω καν στύση έτσι.

Μάλιστα επειδή ήμουν και λίγο πιομένος ζήτησα από το κορίτσι σε κάποια στιγμή ανασφάλειας να μου πει αν ήμουν "μέσα". Και εκείνη πολύ συγκαταβατικά με διαβεβαίωσε οτι ήμουν.

Όταν τα θυμάμαι αυτά σήμερα, πολύ πιο έμπειρος σε θέματα σχέσεων και σεξ, ακόμη και αγοραίου, μου φαίνεται απίστευτο οτι κάποτε στην ζωή μου έκανα σεξ με μία γυναίκα υπό τέτοιες συνθήκες.

Παρόλα αυτά είναι γενικά μια γλυκούτσικη ανάμνηση, ίσως γιατί όπως είπα η κοπελιά ήταν αξιοπρεπής.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πριν αρκετά χρόνια, ξημερώματα καλοκαιρινής βραδιάς σε απόμερο μπουρδελάκι της επαρχίας.
Καμία σχέση με τα μπουρδέλα που ξέρουμε. Ήταν το σπίτι της εκδιδόμενης. Ζούσε σ' αυτό και δούλευε ταυτόχρονα.
Έξω είχε κότες. Φημολογείτο ότι οι γύφτοι της έδιναν δέκα κοτοπουλάκια για να τη γαμήσουν...
Όταν έφτασα με τρεις φίλους μου που ήταν ήδη πελάτες την ξυπνήσαμε για να μας ανοίξει.
Μόλις την είδα έκανα να φύγω. Γριά, χοντρή και άσχημη που φορούσε νυχτικιά. Οι φίλοι μου με τράβηξαν μέσα.
Αργότερα έμαθα ότι είχαμε 47 χρόνια διαφορά...
Μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο κι ενώ γδυνόμουν έκανε μια και αφαίρεσε τη νυχτικιά της.
Η έκπληξή μου που πρώτη φορά έβλεπα γυμνή γυναίκα, υπερσκέλισε το θέαμα και μου έγινε κάγκελο.
Οι φίλοι μου είχαν πει ότι θα πονούσε όταν μου έβαζε την καπότα και φοβόμουν. Δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Αργότερα κατάλαβα ότι μάλλον δεν τους έβγαινε το κεφάλι έξω.
Βλέποντάς με έτοιμο δεν μου πήρε πίπα, αλλά πήγαμε κατευθείαν σε ιεραποστολικό, ενώ έγλειφα βυζάκια. Έκανα, ας το πούμε σεξ, αρκετή ώρα χωρίς να βιαστεί ενώ μου έλεγε ερωτόλογα. Δεν υπήρχε το θέμα του χρόνου εκείνη την εποχή σ' εκείνου του είδους τα μπουρδελάκια.
Με τράβηξε μια πρωτόγνωρη περιέργεια να το έβαζα από πίσω όπως είχα δει στις τσόντες. Εκείνη απλά γέλασε όταν τη ρώτησα και συνεχίσαμε κανονικά μέχρι που τέλειωσα.
Όταν πήγα στο νιπτήρα έφτυνα επειδή φοβόμουν που είχα γλείψει βυζιά. Οι γνώσεις τις εποχής βλέπετε... και οι κάφροι έξω γελούσανε και λέγανε ότι έφτυσα πάνω της, οι μαλάκες...
Βγαίνοντας αυτή τους έλεγε ότι ήμουν καλός όσο κι εκείνοι για να με βγάλει απ' την αμηχανία κι εγώ καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Μετά κάτσαμε αρκετή ώρα στο σαλόνι και μιλούσαμε. Μας έδινε συμβουλές για τις γκόμενες και ιδιαίτερα για τις ξένες και μας έλεγε να φορούμε πάντα προφυλακτικό.
Καλή γυναίκα! Σε έκανε να νιώθεις άνετα. Σ' έναν φίλο μου, επίσης πρωτάρη, που δεν του σηκωνόταν απ' το άγχος, τον είχε κρατήσει κοντά ώρα στο δωμάτιο και του μιλούσε και του έδινε συμβουλές. Ελληνίδα ήταν και αυθεντική με όλη τη σημασία της λέξεως.
στην αρχη με καυλωσες και στο τελος μ τον εριξες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom