Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
α ρε Billy7 με τα θρεντ που ανοίγεις
ας καταθέσω και εγώ την δική μου μηδαμινή εμπειρία στον χώρο των μπουρδέλων...καλοκαίρι πριν κάμποσα χρόνια με φίλο στους αμαρτωλούς δρόμους του κέντρου με περασμένη την ώρα, μην έχοντας τι άλλο να κάνουμε ο φίλος μου δίνει την ιδέα να γαμήσουμε σε μπουρδέλο.
Πρωτάρης εγώ, αποδέχθηκα την προτασή του και τον ρωτάω σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε μιας και δεν γνώριζα τους αμαρτωλούς ακόμα δρόμους(Φυλής,Λιοσίων κλπ).Αποφασίσαμε να πάρουμε ταξί από την πλατεία και ξεκινήσαμε χωρίς να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε
Ο ταρίφας ρωτάει που πάμε παιδιά,ενώ ο φίλος μου προσπαθεί να του πει με πλάγιο τρόπο να μας πάει σε κάποιο από τους παραπάνω δρόμους...ο ταρίφας δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πεί ο φίλος μου...αναλμβάνω εγώ τότε δράση και του λέω μάστορα θέλω εγώ και ο φίλος μου να γαμήσουμε ξέρεις κάποιος μέρος να μας πας? Ο ταρίφας μας πήγε Λιοσίων και από εκεί ξεκινάει η δράση μας στα γύρω στενά της Λιοσίων!!!
Ξεκινώντας, μπήκαμε σε κάποια σπίτια όπου είδαμε μια ψηλή ξανθιά Ουκρανέζα με ωραίο βυζί,κοντό ξανθό μαλλί η οποία βγήκε χωρίς σουτιέν στο σαλόνι και έκανε πλάκα με άλλους συναγωνιστές που περιμένανε....Πήγαμε και σε άλλα σπιτάκια αλλά τίποτα το αξιόλογο πολλά μπάζα και αρκετός κόσμος να περιμένει στο σαλόνι.
Το μωρό μου έκανε τρομερή εντύπωση και λέω του φίλου μου μαλάκα εδώ να μπούμε καλό το μωρό γαμεύσιμο μου λέει κάτσε να κάνουμε βόλτα και στα άλλα σπιτάκια να δούμε τι παίζει...Κατεβήκαμε στην Λιοσίων όπου μπήκαμε σε 2-3 σπίτια και καταλήξαμε στο σπίτι που είναι στην αρχή της Λιοσίων με μεγάλη ξύλινη πόρτα και σκοτεινό σαλόνι (θυμάσαι Billy7 είχαμε δει εκείνο απόγευμα ένα Κινεζάκι να μπαίνει όταν κάναμε τσάρκα )
Με το που μπήκαμε έρχεται η κοπέλα....για κακή μου τύχη ήτανε μαυρούλα με πολύ άσχημα Ελληνικά ενώ δεν μιλήσουσε καθόλου Αγγλικά για καλύτερη συννενόηση.Η τσατσά μας αναφέρει τα προγράμματα και το αντίτιμο τους.Ο φίλος μου με ρωτάει θα μπούμε εγώ αγχωμένος του απαντάω με ερώτηση λες να μπούμε???Τελικά μπήκαμε με πρωτοβουλία του φίλου μου όπου πληρώσαμε το αντίτιμο και περιμένουμε στο δωμάτιο να έρθει η κοπέλα.
Η κοπέλα πήγε πρώτα στον φίλο μου ενώ περίμενα στο άλλο δωμάτιο...Η όλη πράξη μέτρια προς κακή θα έλεγα γιατί πρώτον δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε γιατί μιλήσουμε μια παράξενη γλώσσα δεύτερον μέτρια η πίπα της και η συμπεριφορά της στο σεξ.Κάναμε 2 στάσεις ιεραποστολικό και στα τέσσερα αλλά είχε την τάση της ξεπέτας ενώ από το άγχος μου δεν κατάφερα να τελειώσω
Ντύθηκα, βγήκα από το δωμάτιο όπου με περίμενε ο φίλος μου και φύγαμε για το σπίτι...σε όλη την διαδρομή δεν μιλήσαμε καθόλου για το τι έγινε στο δωμάτιο.Φυσικά, δεν είχα περάσει καλά με την μαύρη και από τότε δεν ξαναπάτησα σε μπουρδέλο .
Ε μα κι εσυ απο την Λιοσιων πηγες να ξεκινησεις την μπουρδελοκαριερα σου;;;;;;;;
Δεν ηξερες ,δεν ρωταγες;;;;;;Τα χειροτερα μπουρδελα της Ελλαδος ειναι εκει .Εγω το πολυ 2-3 φορες να εχω παει!!!!!!