Εδώ γράφεις ως κοινωνικός σχολιαστής δηλαδή;
καμιά φορά χρειάζεται να δίνεις μια διαφορετική διάσταση στο γραπτό λόγο...απλά επισήμανα την ψυχολογία μου μετά το ''ραντεβού'' με το εργαζόμενο κορίτσι
Εδώ γράφεις ως κοινωνικός σχολιαστής δηλαδή;
μάγκα μην το λες.. έχω τσιμπουκώσει γκόμενα και μετά από 3 μέρες προσπαθούσε να με πείσει πως την γκάστρωσα
η λιοσιων ειναι κυριλε μπροστα στο μεταξιΕ μα κι εσυ απο την Λιοσιων πηγες να ξεκινησεις την μπουρδελοκαριερα σου;;;;;;;;
Δεν ηξερες ,δεν ρωταγες;;;;;;Τα χειροτερα μπουρδελα της Ελλαδος ειναι εκει .Εγω το πολυ 2-3 φορες να εχω παει!!!!!!
τυπε το μεταξι εχει αρχισει να αναβαθμιζεταιη λιοσιων ειναι κυριλε μπροστα στο μεταξι
ετσι ειναι οι ελληνιδες τυπε ειδικα οι νησιοτοπουλες..
κατι να κάνεις , με χειροπέδες και μετα στην εκκλησια σε πανε τα αδερφια της
τυπε το μεταξι εχει αρχισει να αναβαθμιζεται
μαλλον ηρθε η ωρα του μετα απο τοσο χρονια
ΤΖΙΦΟΣ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!
Γεια σου μπιλ!
Σαμπως την θυμαμαι? Στο διδυμοτειχο ηταν οταν ημουν φανταρος,πεντοχιλιαρο ηταν,μιλφ σε καταγωγιο,κρυφο σπιτακι,τοτε προσεχαν,χωρις αυτο να σημαινη οτι δεν ειχα αλλεςΕλα προεδρεεεεεε!!!!!!!!!!Γραψε κι εσυ την πρωτη πορνοεμπειρια σου
Σαμπως την θυμαμαι? Στο διδυμοτειχο ηταν οταν ημουν φανταρος,πεντοχιλιαρο ηταν,μιλφ σε καταγωγιο,κρυφο σπιτακι,τοτε προσεχαν,χωρις αυτο να σημαινη οτι δεν ειχα αλλες
η λιοσιων ειναι κυριλε μπροστα στο μεταξι
τυπε το μεταξι εχει αρχισει να αναβαθμιζεται
μαλλον ηρθε η ωρα του μετα απο τοσο χρονια
Στην Λιοσσίων δεν έχει πουτάνες με @@ ;;;;
Ή έστω πρώην @@ και πούτσο ;;;;
Το καλό είναι ότι αν είσαι
άνω των 30-32
στη Λιοσσίων ,
μπορεί να βρεθείς γνωστός με την τάνα από το Στρατό ...
Πριν λιγες μερες διαβαζα το φορουμ σε καποιο σαϊτ και ετυχε να διαβασω την πρωτη εμπειρια καποιου.Θεωρησα οτι επρεπε να το μεταφερω και εδω.Διαβαστε το εχει ενδιαφερον,ειναι αυτο που λεμε ''να μην σου τυχει'':
Ειμαι ο Ικαρος και οτι θα γραψω παρακατω ειναι η πικρη αλήθεια. Αποφασισα να γραψω αφου διαβασα την ιστορια του Roben αλλιως δεν θα εγραφα. Η ιστορια του με παρακινησε να γραψω τη δικη μου που πιστευω ειναι χειροτερη. Ναι υπάρχουν και χειροτερα φιλε ρομπεν. Ειμαι λιγο μεγαλυτερος από τον ρομπεν και στη ζωη μου δεν εχω κανει ΠΟΤΕ σχεση. Δεν εχω φιλησει ΠΟΤΕ κοπέλα στο στομα δεν ξερω πως ειναι το φιλι. Ερωτα/σεξ οπως θελετε πειτε το εχω κανει... Μια φορα στη ζωη μου. Σε οικο ανοχης πριν 5-6 χρονια. (Το <<αστειο>> ειναι οτι πληρωνεις για να κανεις ερωτα αλλά η κοπέλα δεν σε αφηνει να τη φιλήσεις-το αναφερω γιατι μου φανηκε καπως) Λοιπον αποφασισαμε με δυο κολλητους μου να παμε σε οικο ανοχης διοτι η κατασταση δεν πηγαινε αλλο. Ειχα αγχος αγωνια δεν ειχα ξαναπαει ενω τους φιλους μου τους εβλεπα ανετους και χαλαρους. Φτανουμε στη περιοχη με τους οικους ανοχης και κοντευε να σπάσει η καρδια μου από το άγχος. Σκεφτομαι μα καλα πως θα παω με κοπέλα αν εχω τοσο αγχος - δεν θα μου σηκωθ... Τελικα λεω στα παιδια εγω δεν θα μπω εχω άγχος και δε μου φευγει πατε εσεις. Ενταξει μου λενε τουλαχιστον μπες μεσα να δεις πως ειναι το μερος και για παρεα. Ενταξει λεω θα ερθω. Εχοντας στο μυαλο οτι δεν θα μπω, τελικα το άγχος υποχωρησε αλλά δεν εφυγε τελειως. Και μονο οτι θα μπω σε οικο ανοχης μου εφερνε αγχος.Τελικα μπαινουμε στον πρωτο οικο η κοπελα ηταν μια κολογρια σηκωθηκαμε και φυγαμε. Παμε στον δευτερο μπαινουμε ηταν μια κουκλαρα με τα εσωρουχα (μαυρα κιολας) μαλλον την εκοψα απο το πρωην αν. μπλοκ μιλουσε σπαστα Ελληνικα. Αρεσε και στους τρεις μας αλλα πιο πολύ σε μενα. Και ενω ειχα πει δεν θα μπω ξαφνικα λεω στα παιδια θα μπώ. Με το που την ειδα το άγχος μου εφυγε και ομολογω ερεθιστικα ηταν κουκλα. Μπηκα πρωτος στο δωματιο και μετα από λιγο ηρθε αυτη και ολα πηγαν μια χαρα. Βγηκα εξω ανανεωμενος και ανεβασμενος ψυχολογικα. Μπηκαν μετα και τα παιδια και οταν τελειωσαν και αυτοι φυγαμε. Για καποιες μερες ημουν ανεβασμενος ψυχολογικα και ειχα τα πανω μου. Παρολα αυτα σχεση δεν επιδιωξα να κανω ενω θα μπορουσα οφειλω να πω. Δεν ξερω κολλαγα-παντα κολλαγα με τις κοπέλες... Ε δεν ειμαι και κανας κουκλος ενα συνηθισμενο άτομο ειμαι. Παντα φοβομουνα να το τολμησω να κανω κρουση σε κοπέλα. Παιρασε ο καιρος κανας χρονος από τοτε που πηγαμε και αποφασισαμε με τον εναν από τους φιλους μου να ξαναπαμε... Ηταν βραδυ και πηγαμε πρωτα να φαμε κατι εγω δεν πειναγα εφαγα κατι λιγα. Ειχα και αγχος παλι. Παμε στη γειτονια τελικα με τους οικους ανοχης και μπαινουμε στο πρωτο. Δεν μας αρεσε η κοπέλα (ο Θεος να την κανει) βγήκαμε εξω. Στον δευτερο τα ιδια στον τριτο τα ιδια... Στον τεταρτο ηταν μια Ελληνιδα καλη η μαλλον καλυτερη απο τις αλλες λεμε θα μπουμε. Μπηκα πρωτος, αυτη τη νυχτα θα τη θυμαμαι για το υπόλοιπο της ζωης μου. Μπαινω γδυνομαι περιμενω την κοπέλα ερχεται μετα από λιγο και με ειχε πιασει πολυ αγχος δεν μπορουσα να λειτουργησω. Δεν μου σηκ... Εγινα ρεζιλι των σκυλιων οπως καταλαβαινετε... Της λεω αστο δεν μπορω, μου λεει αν εχεις αγχος θα χανεις τα λεφτα σου τζαμπα. Δεν μενοιαζει για τα 20 ευρω που προπληρωσα καθολου δεν με νοιαζουν τα λεφτα. Εγινα ρεντικολο ηταν τεραστιο χτυπημα για μενα. Στον φιλο μου ειπα ολα καλα-σε κανεναν δε μιλησα ποτε γιαυτο το περιστατικο και εδω μιλαω γιατι με παρακινησε η ιστορια του ρομπεν και θελω να πω οτι υπάρχουν και χειροτερα από τη δικη του ιστορια. Εννοειται οτι κατα προσωπο δεν θα τα ελεγα ποτε αυτα ουτε στον παπα αλλα εδω λογω της ανωνυμιας του ιντερνετ τα γραφω και τα βγαζω από μεσα μου.
Να μην τα πολυλογω εκεινη η νυχτα με σημαδεψε για παντα. Ημουν που ημουν ντροπαλος με τις κοπέλες μετα από αυτο δεν ξανατολμησα να κανω κρουση σε κοπέλα. Εννοειται δεν ξαναπηγα σε οικο ανοχης. Παντα φοβαμαι μη μου συμβει το ιδιο. Σημερα ειμαι ολομοναχος δεν εχω κανει ποτε σχεση με κοπέλα δεν εχω φιλησει ποτε κοπέλα και τη μια φορα που πηγα (επιτυχως) και ολοκληρωσα ε τι μια τι καμια που λεει και το ρητο. θεωρω τον εαυτο μου παρθενο και φοβαμαι οτι λογω αυτου του γεγονοτος που με σημαδεψε θα μεινω μια ζωη παρθενος. Θα τη βγαζω με βιντεακια απο το ιντερνετ και αυτοικανοποιηση αλλα κανονικα με κοπέλα παντα θα με κυνηγαει το φαντασμα εκεινης της νυχτας. Σκεφτομαι ειμαι ποσο χρονων και δεν εχω στην ουσια παει παρα μια φορα με γυναικα και τη δευτερη τα εκανα σκατα-δεν επρεπε να μπω μαλακια σκεφτομαι αν δεν εμπαινα και δεν με σημαδευε αυτο το γεγονος θα ημουν ισως καλύτερα σημερα. Οπως και να χει ειμαι χαλια βαρεθηκα την αυτοικανοπ[οιηση με βιντεακια από το ιντερνετ αλλα απο την αλλη φοβαμαι να προσεγγισω κοπέλα το φασμα με κυνηγαει. Ειμαι σε απόγνωση ωρες ωρες σκεφτομαι να φουνταρω σας παρακαλω πειτε μου κατι βοηθηστε με. Να διευκρινησω οτι δεν ειμαι γκει η ανικανος απλα λογω του αγχους το επαθα αυτο. και με κυνηγαει ποσα χρονια τωρα σας παρακαλω βοηθηστε με...