Νέα

Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Billy7

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Θεσσαλονικιός ων, κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης στο ΚΕΔΒ, φθινόπωρο του 1995.

Επίσκεψη στην οδό Φυλής.

Περιέργως ήταν η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο αλλά όχι η πρώτη γενικώς.

Δεν θυμάμαι και πολλά από την συνεύρεση πέραν του οτι η κοπελα ήταν γενικά ευγενική χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς υπηρεσιών.

Επίσης επειδή δεν ένιωθα και πολύ άνετα στον χώρο είχα μείνει με το μπουφάν φορεμένο, βγάζοντας μόνο το παντελόνι. Το εννοώ, δηλαδή έκανα σεξ με το μπουφάν.

Το όλον διήρκησε περί τα 10 λεπτά, μηδέν προκαταρκτικά απ΄οτι θυμάμαι, σήμερα θα ήταν αδύνατον να επιτύχω καν στύση έτσι.

Μάλιστα επειδή ήμουν και λίγο πιομένος ζήτησα από το κορίτσι σε κάποια στιγμή ανασφάλειας να μου πει αν ήμουν "μέσα". Και εκείνη πολύ συγκαταβατικά με διαβεβαίωσε οτι ήμουν.

Όταν τα θυμάμαι αυτά σήμερα, πολύ πιο έμπειρος σε θέματα σχέσεων και σεξ, ακόμη και αγοραίου, μου φαίνεται απίστευτο οτι κάποτε στην ζωή μου έκανα σεξ με μία γυναίκα υπό τέτοιες συνθήκες.

Παρόλα αυτά είναι γενικά μια γλυκούτσικη ανάμνηση, ίσως γιατί όπως είπα η κοπελιά ήταν αξιοπρεπής.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραίος ο χρηστης με το μπουφάν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
1 μου φορα ηταν θυμαμε στο φυλησ 84 πανω...ειμουν 14 ετων,ειχα παει με αλλουσ 2 φιλουσ τισ ιδιασ ιλικιασ...δεν ειπαμε οτι ειναι η πρωτη μασ φορα...ο ενασ φιλοσ δεν καταφερε να χυση...εγω και εο τριτοσ φιλοσ μια χαρα πηγαν ολα ηταν μια πολονεζα θυμαμε..βασικα μετα ειπαμε στηντσα οτι ηταν η πρωτη μασ φορα για να δικαιολογισουμε και την μη εξπερματισι ...του ενοσ φιλου που δεν τα καταφερε...και μασ ειπε εκπληκτη η τσα...η κοπελα νομιζε οτι εχετε πηδηξη πολεσ φορεσ περιεργο..κιομοσ ηταν η 1 μου φορα ηταν λεσ και ειχα γαμηση πολλεσ φορα πριν....αυτα μαγγεσ  ;)

Αντώνης 2025

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
1
Πόντοι
0
Όντως φίλε η πρώτη φορά σε μπουρδέλο μένει αξέχαστη αν είναι καλή.

Εγώ ήταν στα 17 μου όταν πήρα τη γενναία απόφαση και πήγα τότε το 2001 στην Άντζελα στη Διδύμου 20..Μιλάμε τρελό άγχος όταν έφτασα στη Βικτώρια και κάθε βήμα μου δύσκολα αφού με έφερνε όλο και πιο κοντά στο "μοιραίο".

Τελικά μπήκα και βλέποντας τη γκομενάρα έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Με είδε ο γερο τσάτσος ο Άρης και μου λέει πρώτη σου φορά αγόρι μου;Λέω ναι οπότε ξαναβγήκε η Άντζελα και μου πε "Έλα και θα σε περιποιηθώ σαν πριγκιπόπουλο".Την πίστεψα και μπήκα.

Μπαίνει και η Άντζελα μετά από λίγα λεπτά και μου κανε το κορίτσι το καλύτερο σεξ.Άρχισε να με χαιδεύει παντού αργά και αισθησιακά,με φιλούσε απαλά στο σώμα στο λαιμό δυνατά και πεταχτά στο στόμα.Μου οδηγούσε τα χέρια στο κορμί της και το στήθος της.Ήταν υπέροχο..

Μετά όταν μου κανε φοβερό στοματικό και ήμουν έτοιμος κάναμε σεξ σε διάφορες στάσεις.Μου άρεσε με αυτή από πάνω και εγώ όχι ξαπλωμένος αλλά σε θέση 90 μοίρεςνα έχουμε τα σώματά μας κολλητά.Το πισωκολλητό ήταν επίσης θεικό.Κάτσαμε στο δωμάτιο κοντά στα 25 λεπτά ίσως και λιγάκι παραπάνω.

Μπράβο στον Άρη που αν και αγενής γενικά και σπαζαρχίδης δεν χτύπησε πόρτα και η κοπέλα δεν είχε καμία διάθεση βιασύνης.

Με την Άντζελα έκτοτε γίναμε σαν φίλοι και την επισκεπτόμουν για σχεδόν 2 χρόνια και 3 φορές το μήνα.Της είχα τέτοια εκτίμηση και σεβασμό που της φιλούσα το χέρι.

Κάποια στιγμή το 2004 το σταμάτησε το επάγγελμα.Όμως ήταν για μένα η γυναίκα που μου έμαθε το σεξ σαν η πιο υπομονετική και γλυκειά δασκάλα..Έχδις το δικαίωμα να την κάνεις στοματικό?
Όντως φίλε η πρώτη φορά σε μπουρδέλο μένει αξέχαστη αν είναι καλή.

Εγώ ήταν στα 17 μου όταν πήρα τη γενναία απόφαση και πήγα τότε το 2001 στην Άντζελα στη Διδύμου 20..Μιλάμε τρελό άγχος όταν έφτασα στη Βικτώρια και κάθε βήμα μου δύσκολα αφού με έφερνε όλο και πιο κοντά στο "μοιραίο".

Τελικά μπήκα και βλέποντας τη γκομενάρα έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Με είδε ο γερο τσάτσος ο Άρης και μου λέει πρώτη σου φορά αγόρι μου;Λέω ναι οπότε ξαναβγήκε η Άντζελα και μου πε "Έλα και θα σε περιποιηθώ σαν πριγκιπόπουλο".Την πίστεψα και μπήκα.

Μπαίνει και η Άντζελα μετά από λίγα λεπτά και μου κανε το κορίτσι το καλύτερο σεξ.Άρχισε να με χαιδεύει παντού αργά και αισθησιακά,με φιλούσε απαλά στο σώμα στο λαιμό δυνατά και πεταχτά στο στόμα.Μου οδηγούσε τα χέρια στο κορμί της και το στήθος της.Ήταν υπέροχο..

Μετά όταν μου κανε φοβερό στοματικό και ήμουν έτοιμος κάναμε σεξ σε διάφορες στάσεις.Μου άρεσε με αυτή από πάνω και εγώ όχι ξαπλωμένος αλλά σε θέση 90 μοίρεςνα έχουμε τα σώματά μας κολλητά.Το πισωκολλητό ήταν επίσης θεικό.Κάτσαμε στο δωμάτιο κοντά στα 25 λεπτά ίσως και λιγάκι παραπάνω.

Μπράβο στον Άρη που αν και αγενής γενικά και σπαζαρχίδης δεν χτύπησε πόρτα και η κοπέλα δεν είχε καμία διάθεση βιασύνης.

Με την Άντζελα έκτοτε γίναμε σαν φίλοι και την επισκεπτόμουν για σχεδόν 2 χρόνια και 3 φορές το μήνα.Της είχα τέτοια εκτίμηση και σεβασμό που της φιλούσα το χέρι.

Κάποια στιγμή το 2004 το σταμάτησε το επάγγελμα.Όμως ήταν για μένα η γυναίκα που μου έμαθε το σεξ σαν η πιο υπομονετική και γλυκειά δασκάλα..
Έχω το δικαίωμα να την κάνω στοματικό ή δεν επιτρέπεται?.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Έχω το δικαίωμα να την κάνω στοματικό ή δεν επιτρέπεται?.

Τύπε θέλουν προσοχή αυτά, εαν δεν το κάνεις καλά, μπορει να μπει μεσα ο νταβατζης-μπραβος και να σε κανει τουλουμι στο ξυλο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.322
Πόντοι
6.946

Member20

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
7
Πόντοι
0
Τύπε θέλουν προσοχή αυτά, εαν δεν το κάνεις καλά, μπορει να μπει μεσα ο νταβατζης-μπραβος και να σε κανει τουλουμι στο ξυλο
Εγώ την πρώτη μου φορά το είχα κάνει χωρίς να μου περάσει από το μυαλό ότι ίσως δεν επιτρέπεται. Δεν ξέρω αν προσποιούνταν αλλά έχω την εντύπωση ότι της άρεσε. Ένιωσα πώς ήταν υποχρέωση μου από την στιγμή που με περιποιήθηκε και αυτή και βέβαια από τότε εκτίμησα ιδιαίτερα το γλυψιμο. Πάνε 25 χρόνια από τότε αλλά ακόμα θυμάμαι ότι την επόμενη μέρα με έφαγε το άγχος μήπως έχω κολλήσει κάτι και έψαχνα δικαιολογίες για να πάω να κάνω εξετάσεις. Έγινα εθελοντής αιμοδότης με συναίνεση γονέα (αυτό βγήκε σε καλό γιατί είμαι ακόμα) και κάθε εβδομάδα προσποιούμενος ότι με πονάει κάτι ζητούσα εξετάσεις από τους δικούς μου . Μετά από κάνα τρίμηνο ησύχασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom