NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ακόμη δεν έτυχε αλλά σε 2 χρόνια που θα κλείσω τα 90 σκέφτομαι να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για πρώτη φορα
marie clair ιουνίου?
Τη δεκαετία του 70, στα μπουρδελα η εκδιδόμενη συνήθως έδινε κώλο ακάποτο και μουνί με καπότα. Ο κώλος ήταν μονόδρομος για τους μεγαλύτερους για να αποφύγουν το πλαστικό! Οι καπότες δεν ήταν βελτιωμένες σαν τις σημερινές και στους παπούδες που η κάβλα δεν ήταν δυνατή, η πούτσα έπεφτε με τη διαδικασία να βάλουν την καπότα! Από την άλλη οι πιτσιρικαρία γαμαγε κώλο σε πούστηδες και στο μπουρδέλο πήγαινε για να γαμησει επιτέλους μουνι!
Σε αυτό το περιβάλλον στα πρώτα μου γαμησια στο Μεταξι πηγαινα σταθερα για μουνί με καπότα! Ημουν 13-14 χρονών όταν ένα βραδυ σε μπουρδελοτσαρκα «κόλλησα» σε μια παρέα με χαμάληδες και όλοι μαζί μπηκαμε να παρουμε νουμεράδα μια πουτάνα σε μπουρδέλο της Κεραμικού. Η χαμαλίκα της εποχής ήταν εργάτες που φορτωναν-ξεφόρτωναν φορτηγά στην αγορά και ήταν διαφορων ηλικιών, 15 έως 30 χρονών συνήθως.
Τότε, υπήρχε μια σειρά από ισόγεια/ημιυπόγεια μπουρδέλα επί της Κεραμικου, προς τη συμβολή της με Ζήνωνος. Σε ένα από αυτά μπήκαμε, μετα-μεσονυκτίως. Θυμάμαι η εκδιδόμενη μου φάνηκε μεγάλης ηλικίας, δεν έχω καμια εικόνα στο μυαλό για το πώς ήταν, εκτός ότι είδα τα πεσμένα της μαστάρια που κατέβαιναν κάτω από τον αφαλό και ότι ήταν αυτό που λέγαμε κωλού. Σαλοναριστηκε με ένα σεντονι τυλιγμενο γυρω από τη μεση της και έξω τα βυζια. Με το που συμφωνησε να περασουμε νουμεραδα, πηγε σε ένα δωματιο, στηθηκε ακουμπώντας τους αγκώνες στο κρεβάτι και ένας-ένας τη γαμαγανε πισωκολητό ακουμπώντας μονο την τεράστια περιφέρεια της με τα ψωμάκια και τα τροφαντά της ολόλευκα κωλομέρια.
Αν και έβλεπα ότι δε βαζανε καπότα, στην αρχή δεν είχα συνηδητοποιησει ότι τη γαμαγανε από τον κώλο. Σκεφτείτε ότι ο φωτισμός ήταν ανυπαρκτος, κάθε φορά μεσα στο δωματιο ήταν αυτός που γαμαγε και ο επόμενος ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω του. Οι υπόλοιποι 4-5 ήμασταν στο διάδρομο σε σειρά, με μισοανοιχτή την πόρτα του δωματίου! Όλοι ήμασταν με τα ρούχα μας, ανοιχτό το φερμουαρ του παντελονιου και έξω η πουτσα, την οποια πέζαμε ενώ περιμέναμε τη σειρά μας! Ημουν προς το τέλος, ίσως προτελευταίος.
Όταν έφτασε η σειρά μου, κάποιος μου φωναξε «χώστης τον στο τριαντάφυλλο!». Τότε κατάλαβα. Η φόδρα του κολλάντερού της είχε βγει και ο λεγόμενος κώλος-τριαντάφυλλο ήταν μπροστά μου! Είχα ξαναδει σε πούστηδες να ανοίγει η ροδέλα αλλά να βγαίνει το κωλάντερο έτσι δεν μου’χε ξανατύχει.
Όπως πλησίασα, στο κεντρο της ροζέτας είδα να ξερνάνε αφρισμένα ζουμια και ψωλοχύματα. Εκεί έσπρωξα το καβλί μου. Καμία αντίσταση! Μπήκα όλος μέσα και έριχνα καρφώματα ενώ σχεδόν δεν τραβιομουνα έξω, καθόλου. Αυτό που με έφτιαχνε ήταν η φαση της συμμετοχής, οι χυδαιολογίες των χαμάληδων και το βελούδινο δέρμα της κωλάρα της που χούφτωνα μανιωδώς! Η όλη φάση ολοκληρώθηκε σε κανα λεπτό ολο κι'όλο, και εννοείτε της τ’άδειασα μέσα, όπως είχα δει να κανουν και οι προηγούμενοι!
Εκτός από απόλυτα αηδιαστικό είναι και ανατριχιαστικά αληθινό
Ακόμη δεν έτυχε αλλά σε 2 χρόνια που θα κλείσω τα 90 σκέφτομαι να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για πρώτη φορα
Το διευκρινίζω διότι οι πιπαλέκοι κάτι τέτοιες αφορμές ψάχνουν για να ποστάρουν τις εμπειρίες τους με τις "προβοσκίδες". :S
η πρώτη φορά που γαμησα γυναικείο κωλο ήταν το 2010 με ένα πουτανακι που είχα κάνει σχέση .. το έκανα πάνω στην καβλα χωρίς σάλιο καν !!! Αλλά δεν άντεξε πολύ η κοπέλα εσπρωξα 20 φορές αργά και μετά τραβήχτηκε δυστηχος ( έχω ποκυ χοντρό κεφάλι )!! Η αίσθηση όσο γαμαγα ήταν απίστευτη σφιχτή ένιωθα το βάθος καθώς έμπαινε το καβλι μου .. φοβερή αίσθηση όλο το θέμα είναι μέχρι να μπει και να σε αφηση η γυναίκα να πράξεις πρώτα με την κολοτρυπηδα της ..... τέλειος ξερά να μπει είναι επικυνδινο και για σένα και για εκείνη !!!!Η πρώτη φορά που πηδήξατε γυναικείο κώλο.
Το κάνατε με επαγγελματία ή ερασιτέχνισσα;
Συναισθήματα κι εντυπώσεις...
ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.... Καποιος να ειδοποιήση άπό δίπλα τόν φίλο μου τόνΤη δεκαετία του 70, στα μπουρδελα η εκδιδόμενη συνήθως έδινε κώλο ακάποτο και μουνί με καπότα. Ο κώλος ήταν μονόδρομος για τους μεγαλύτερους για να αποφύγουν το πλαστικό! Οι καπότες δεν ήταν βελτιωμένες σαν τις σημερινές και στους παπούδες που η κάβλα δεν ήταν δυνατή, η πούτσα έπεφτε με τη διαδικασία να βάλουν την καπότα! Από την άλλη οι πιτσιρικαρία γαμαγε κώλο σε πούστηδες και στο μπουρδέλο πήγαινε για να γαμησει επιτέλους μουνι!
Σε αυτό το περιβάλλον στα πρώτα μου γαμησια στο Μεταξι πηγαινα σταθερα για μουνί με καπότα! Ημουν 13-14 χρονών όταν ένα βραδυ σε μπουρδελοτσαρκα «κόλλησα» σε μια παρέα με χαμάληδες και όλοι μαζί μπηκαμε να παρουμε νουμεράδα μια πουτάνα σε μπουρδέλο της Κεραμικού. Η χαμαλίκα της εποχής ήταν εργάτες που φορτωναν-ξεφόρτωναν φορτηγά στην αγορά και ήταν διαφορων ηλικιών, 15 έως 30 χρονών συνήθως.
Τότε, υπήρχε μια σειρά από ισόγεια/ημιυπόγεια μπουρδέλα επί της Κεραμικου, προς τη συμβολή της με Ζήνωνος. Σε ένα από αυτά μπήκαμε, μετα-μεσονυκτίως. Θυμάμαι η εκδιδόμενη μου φάνηκε μεγάλης ηλικίας, δεν έχω καμια εικόνα στο μυαλό για το πώς ήταν, εκτός ότι είδα τα πεσμένα της μαστάρια που κατέβαιναν κάτω από τον αφαλό και ότι ήταν αυτό που λέγαμε κωλού. Σαλοναριστηκε με ένα σεντονι τυλιγμενο γυρω από τη μεση της και έξω τα βυζια. Με το που συμφωνησε να περασουμε νουμεραδα, πηγε σε ένα δωματιο, στηθηκε ακουμπώντας τους αγκώνες στο κρεβάτι και ένας-ένας τη γαμαγανε πισωκολητό ακουμπώντας μονο την τεράστια περιφέρεια της με τα ψωμάκια και τα τροφαντά της ολόλευκα κωλομέρια.
Αν και έβλεπα ότι δε βαζανε καπότα, στην αρχή δεν είχα συνηδητοποιησει ότι τη γαμαγανε από τον κώλο. Σκεφτείτε ότι ο φωτισμός ήταν ανυπαρκτος, κάθε φορά μεσα στο δωματιο ήταν αυτός που γαμαγε και ο επόμενος ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω του. Οι υπόλοιποι 4-5 ήμασταν στο διάδρομο σε σειρά, με μισοανοιχτή την πόρτα του δωματίου! Όλοι ήμασταν με τα ρούχα μας, ανοιχτό το φερμουαρ του παντελονιου και έξω η πουτσα, την οποια πέζαμε ενώ περιμέναμε τη σειρά μας! Ημουν προς το τέλος, ίσως προτελευταίος.
Όταν έφτασε η σειρά μου, κάποιος μου φωναξε «χώστης τον στο τριαντάφυλλο!». Τότε κατάλαβα. Η φόδρα του κολλάντερού της είχε βγει και ο λεγόμενος κώλος-τριαντάφυλλο ήταν μπροστά μου! Είχα ξαναδει σε πούστηδες να ανοίγει η ροδέλα αλλά να βγαίνει το κωλάντερο έτσι δεν μου’χε ξανατύχει.
Όπως πλησίασα, στο κεντρο της ροζέτας είδα να ξερνάνε αφρισμένα ζουμια και ψωλοχύματα. Εκεί έσπρωξα το καβλί μου. Καμία αντίσταση! Μπήκα όλος μέσα και έριχνα καρφώματα ενώ σχεδόν δεν τραβιομουνα έξω, καθόλου. Αυτό που με έφτιαχνε ήταν η φαση της συμμετοχής, οι χυδαιολογίες των χαμάληδων και το βελούδινο δέρμα της κωλάρα της που χούφτωνα μανιωδώς! Η όλη φάση ολοκληρώθηκε σε κανα λεπτό ολο κι'όλο, και εννοείτε της τ’άδειασα μέσα, όπως είχα δει να κανουν και οι προηγούμενοι!
Ήταν έμπειρη Χοανίτα η κυρία και τον δούλευε απο πριν κανονικά, τώρα μετά τις διακοπές κάτι άλλο θα βρήκε και έπαιξε τον ρόλο της..σιγά σιγά λοιπόν τον έτριβα εκεί κοντά και σε κάποια φάση που είχε γίνει πάλι κάγκελο μου λέει βάλε προφυλακτικό....στην αρχή δεν κατάλαβα ότι μπήκα κώλο....είχαμε κλειστά τα φώτα...δεν είπε όμως κάτι και το δέχτηκε....για την ακριβεια είχα αμφιβολίες και μου το επιβεβαίωσε εκείνη μετά που τη ρώτησα και καλά αν την πόνεσα....μετά εν τω μεταξύ ενώ έδειχνε να γουστάρει τη φάση έφυγε για διακοπές και όταν γύρισε ήταν άλλος άνθρωπος....λες και της είχα κάνει κάτι κακό και δεν συνεχίσαμε....μου έμεινε όμως η εμπειρία να πάρω κώλο με την πρώτη....
τσιμακο,
δεν του αρεσει ιδιαιτερα :-τσιμακο,
πολλοι εγκριτοι αναλ-υτες υποστηριζουν οτι "ο κωλος θα ειναι το μουνι του μελλοντος"...
συμφωνεις μ αυτο;