Κλεισμενα 20 εγω, 40 (ισως και παραπανω) αυτη. Οχι καποιας ιδιαιτερης ομορφιας milf με ωραια πιασιματα (που ειχαν παρει λιγο την κατηφορα) αλλα πολυ χαλαρη, ευχαριστη και κυριως καβλιαρα τυπισσα. Γνωριμια μεσω γνωστων (σε κοινη παρεα κτλ) και μετα απο μηνυματα και εναν σαββατιατικο καλοκαιρινο καφε βρεθηκαμε να πηδιομαστε στο σπιτι της. Περιπου δυο εβδομαδες μετα την πρωτη φορα και εχοντας μεσολαβησει αλλα 2 γαμησια, ξαναβρισκομαστε και ετοιμαζομασταν για 2ο γυρο στο σαλονι της. Στα 4 αυτη και εγω να περναω πινελο το μουνακι και να γλυφω και διστακτικα κωλοτρυπιδα. Μου πιανει το χερι και βαζει το δαχτυλο μου στον κωλο της. Ο πουτσος μου ειχε γινει νταμαροπετρα, η αδρεναλινη μου ειχε βαρεσει κοκκινο και μετα απο λιγο με ρωτησε αν θελω να της βαλω κατι αλλο. Φοραω καποτα και σιγα σιγα τον σπρωχνω στον κωλο της, η πρωτογνωρη για εμενα (ψυχολογικη και σωματικη) αισθηση να σκιζεις εναν κωλο ηταν απιστευτη, οσοι εχουν παρει κωλο ξερουν ποια αισθηση, που καταλαβαινεις πως τον "ανοιξες". Εκεινη την φορα ως ψαρακλας ημουν ηρεμος και προσεκτικος, αλλα απο την επομενη φορα και περα και με δικες της προστυχες παροτρυνσεις της τον ΞΕΣΚΙΣΑ αγριως
Η συγκεκριμενη ηταν και η πρωτη γυναικα που εχυσα στο προσωπο (και αυτο με δικη της παροτρυνση οπως και με τον κωλο, μεγαλη δασκαλα καλη της ωρα οπου ειναι τωρα!). Με το χυσιμο στο προσωπο ενιωσα μεγαλυτερη ηδονη κι απο το πρωκτικο