Νέα

Η πρώτη φορά που πήδηξα γυναικείο κώλο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Με ερασιτέχνη. Ήταν απίστευτη εμπειρία, εκείνη ποναγε και όσο μπαινόβγαινα τόσο περισσότερο ποναγε αλλα γινόταν ο πόνος ενα με την ηδονή.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Με μια πρωην μου,τοτε αυτη ηταν 21,το ζητησε αυτη καθως ηθελε να δοκιμασει το κατι περισσοτερο αλλα πιο πολυ αυτο που μου ζητουσε ηταν να την χυσω μες στον κωλο της επειδη ηθελε να αισθανθει πως ειναι.Οπως μου εξηγησε, ηθελε να δει την αισθηση, αλλα δεν ηθελε να την χυσω κανονικα απο μπροστα επειδη δεν ηθελε να κανει παιδια ακομα,το θεωρουσε νωρις ηλικιακα για παιδι..χωρισαμε 2 μηνες μετα, αφου βρηκα αλλην :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
Εκτός δηλαδή από τους κίναιδους και τα θήλεα ανέχονται ή επιζητούν πέος εις τον πρωκτόν;;;
O tempora o mores!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καπου στο 2004-2005 σε βιζιτα επι της Τσιμισκη σε ιδιωτικη κατοικια της κυριας,οι τιμες μαζι με αναλ πηγαινανε στο 100 αρι...καλα ηταν αλλα δεν τρελαθηκα ιδιαιτερα...μπορω να πω οτι το κλαψα το 100 αρι μετα ,γτ εκανα τιμολογικη συγκριση με το μπουρδελο...στο Βαρδαρη δυστηχως σχεδον καμμια δεν εκανε πρωκτικο τοτε.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
H πρωτη φορα που πηδηξα γυναικιο κολο?..Τι να πρωτοθυμιθω..Καπου στους Αμπελοκηπους..Μια μουναρα Ελληνιδα χωρισμενη,μεγαλητερη μου..μιλφωνη για μενα..Μεσημερη Κυριακης..Τις αρεσε να βλεπουμε τσοντες..Τι γαμουσα με τις ωρες ,οσπου καποια στιγμη με ρωτησε αν εχω καποια ιδιαιτερη επιθυμια..Και χωρις πολλα πολλα μου περνει τη σκληρη μου ψωλη και τη χωνει στην κωλαρατης η οποια ομολογουμενος ηταν αρκετα ανοικτη...Ουρλιαζα απο καυλα,ενω αυτη ικετευε και τραβαγε τα σεντονια...ωσπου καποια στιγμη μην αντεχοντας αλλο τελιωσα μεσα της..

captain00

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Η ιστορία μας πάει γύρω στο 2000 όπου είχα ανέβει Αθήνα για σπουδές ενώ η μόνιμη κοπέλα μου ήταν Θεσσαλονίκη. Είχα γνωρίσει μέσω chat μια γκομενα η οποία μου είχε δώσει και ψεύτικο όνομα. Πηδηχτήκαμε την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε. Τη δεύτερη μέρα όμως που βρεθήκαμε, και ενώ πηδιόμαστα , μου πιάνει τον πούτσο και τον βάζει στην κωλάρα της. Μοου κάνει και ένα βογκητό (ψεύτικο) και μου λεει : Αχ, είναι η πρώτη φορά που το κάνω έτσι!!!!

Με έπιασαν τα γέλια, μου έπεσε η πουτσα και ψαχνόμασταν να γαμηθούμε. Ε με τούτα και με κείνα, σε 10 λεπτά πάλι πύραυλος και ολοκληρώθηκε κανονικά η πράξη μέσα στην οπή της...η οποία δεν ήταν και ιδιαίτερα σφιχτή...αλλά έμπειρη!

Αχ Άννα Μαρία (που τελικά σε έλεγαν Χριστίνα)

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Πρώτο κωλο γαμήσι σε μπουρδελακι στα 17,με γκόμενά νομίζω στα 19,ακαποτο φυσικά μετά από προθέρμανση και λιπαντικό, τα έχυσα όλα μέσα στο σουφρι, το πουτσοκεφαλο βγήκε πασαλειμενο με χωνεμενη μακαρονάδα με κιμά από κοτοπουλο και σαλάτα εποχης. Πρόσεχε τη διατροφή της το μωράκι μου..

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.418
Πόντοι
4.027
Πρωτη φορα με τη γνωστη Μαριαλενα πριν μερικα χρονια.
Μοναδικη εμπειρια, εγινα φαν του αθληματος!

:erection:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Πρώτο κωλο γαμήσι σε μπουρδελακι στα 17,με γκόμενά νομίζω στα 19,ακαποτο φυσικά μετά από προθέρμανση και λιπαντικό, τα έχυσα όλα μέσα στο σουφρι, το πουτσοκεφαλο βγήκε πασαλειμενο με χωνεμενη μακαρονάδα με κιμά από κοτοπουλο και σαλάτα εποχης. Πρόσεχε τη διατροφή της το μωράκι μου..
Παλι καλα που δεν ειχε φαει καρμποναρα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Φίλε προτού παραθέσω την εμπειρία μου ήθελα να σε ρωτήσω: Τι αντισηπτικό χρησιμοποιείς? Γιατί με αυτό που χρησιμοποιώ εγώ (ένα Lactacyd) δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος...
... άκου αδειάζεις από το μπουκάλι τού λακτασιντ μια μικρή ποσότητα βάζεις μέσα μία κουταλιά τριμμένο πράσινο σαπούνι.. καί μετά προσθέτεις καί τρείς κουταλιές μαύρο ιόδιο... έτοιμο το σκεύασμα.

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
... άκου αδειάζεις από το μπουκάλι τού λακτασιντ μια μικρή ποσότητα βάζεις μέσα μία κουταλιά τριμμένο πράσινο σαπούνι.. καί μετά προσθέτεις καί τρείς κουταλιές μαύρο ιόδιο... έτοιμο το σκεύασμα.

Φίλος ξεχασες πως προσθέτουμε και 30ml Fanta

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Το επόμενο βήμα είναι να συνδυάσουμε τα 2 τελευταια νηματα.
Δηλαδη γαμησι από κωλο και χυσιμο στο στόμα. Το λεγόμενο ass to mouth που λέμε στο χωριό μας. :heavymetalbig:
Προσωπικά μόνο με καποτα το έκανα σε γκόμενές.
Ενα μιλφ που ξεκωλιαζα κάποτε και το γούσταρε, οπότε τον έβγαζα έπαιζε λίγο μερέντα και δεν ήθελα να της τον δώσω στο στόμα..

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
638
Πόντοι
81
Κλεισμενα 20 εγω, 40 (ισως και παραπανω) αυτη. Οχι καποιας ιδιαιτερης ομορφιας milf με ωραια πιασιματα (που ειχαν παρει λιγο την κατηφορα) αλλα πολυ χαλαρη, ευχαριστη και κυριως καβλιαρα τυπισσα. Γνωριμια μεσω γνωστων (σε κοινη παρεα κτλ) και μετα απο μηνυματα και εναν σαββατιατικο καλοκαιρινο καφε βρεθηκαμε να πηδιομαστε στο σπιτι της. Περιπου δυο εβδομαδες μετα την πρωτη φορα και εχοντας μεσολαβησει αλλα 2 γαμησια, ξαναβρισκομαστε και ετοιμαζομασταν για 2ο γυρο στο σαλονι της. Στα 4 αυτη και εγω να περναω πινελο το μουνακι και να γλυφω και διστακτικα κωλοτρυπιδα. Μου πιανει το χερι και βαζει το δαχτυλο μου στον κωλο της. Ο πουτσος μου ειχε γινει νταμαροπετρα, η αδρεναλινη μου ειχε βαρεσει κοκκινο και μετα απο λιγο με ρωτησε αν θελω να της βαλω κατι αλλο. Φοραω καποτα και σιγα σιγα τον σπρωχνω στον κωλο της, η πρωτογνωρη για εμενα (ψυχολογικη και σωματικη) αισθηση να σκιζεις εναν κωλο ηταν απιστευτη, οσοι εχουν παρει κωλο ξερουν ποια αισθηση, που καταλαβαινεις πως τον "ανοιξες". Εκεινη την φορα ως ψαρακλας ημουν ηρεμος και προσεκτικος, αλλα απο την επομενη φορα και περα και με δικες της προστυχες παροτρυνσεις της τον ΞΕΣΚΙΣΑ αγριως

Η συγκεκριμενη ηταν και η πρωτη γυναικα που εχυσα στο προσωπο (και αυτο με δικη της παροτρυνση οπως και με τον κωλο, μεγαλη δασκαλα καλη της ωρα οπου ειναι τωρα!). Με το χυσιμο στο προσωπο ενιωσα μεγαλυτερη ηδονη κι απο το πρωκτικο

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Mάλλον θα'μαι off topic..δε θυμάμαι πότε πήρα κωλαράκι πρώτη φορά..πάντα το επιδίωκα,χωρίς όμως να πιέσω την γκόμενα..όταν το αποζητούσε αυτή-πολλές φορές- ήταν τρελή καύλα και για τους δύο..
Το σίγουρο είναι όμως πως όποια έπαιρνα από κώλο-συντριπτική πλειοψηφία-τι κι αν χωρίζαμε,κάποια στιγμή γυρνούσε..

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Μ εχουν χωρισει 2 γκομενες επειδη αρνιομουν πεισματικα να τις παρω απ το κωλο
Ποτε δε καταλαβα γιατι πρεπει να βαλω τον πουτσο μου εκει που η αλλη χεζει :vomit: οταν υπαρχει το πεντακαθαρο μουνακι της να ξεσκισω
Εν τω μεταξυ ολοι εσεις οι κωλο-γαμιαδες εχετε καταλαβει οτι δεν εχετε και μεγαλη διαφορα απο εναν ενεργητικο γκει ετσι; Και οι 2 κωλους γαματε

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
H πρωτη φορα που πηδηξα γυναικιο κολο?..Τι να πρωτοθυμιθω..Καπου στους Αμπελοκηπους..Μια μουναρα Ελληνιδα χωρισμενη,μεγαλητερη μου..μιλφωνη για μενα..Μεσημερη Κυριακης..Τις αρεσε να βλεπουμε τσοντες..Τι γαμουσα με τις ωρες ,οσπου καποια στιγμη με ρωτησε αν εχω καποια ιδιαιτερη επιθυμια..Και χωρις πολλα πολλα μου περνει τη σκληρη μου ψωλη και τη χωνει στην κωλαρατης η οποια ομολογουμενος ηταν αρκετα ανοικτη...Ουρλιαζα απο καυλα,ενω αυτη ικετευε και τραβαγε τα σεντονια...ωσπου καποια στιγμη μην αντεχοντας αλλο τελιωσα μεσα της..
Το μιλφονι μηπως το ελεγαν ουρανια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom