Έχω να θυμάμαι μια ωραία ιστορία για τον πρώτο κώλο που πήρα... ήμουν δευτεροετής 19 χρόνων και επειδή η σχολή μου δεν είχε υποχρεωτικά μαθήματα, εργαζόμουν σε βοηθητική γραμματειακή θέση σε μια μεγάλη εταιρία ... ήταν μια 45άρα, αρκούντως λιμπιστερή, που το πήγαινε το γράμμα ... χουφτωθήκαμε μερικές φορές σε κάποιους σχετικά έρημους χώρους κάποιων ορόφων και ανυπομονούσα να έρθει η στιγμή να την πηδήξω ... για έξω δεν έπαιζε καθώς ήταν παντρεμένη και όπως καταλάβαινα υπό παρακολούθηση ...
Είχαν έρθει τα Χριστούγεννα, παραμονή, όλα τα στελέχη θα συγκεντρωνόντουσταν σε μια αίθουσα εκδηλώσεων για ευχές στη διοίκηση, γλυκά, κλπ. πριν την αποχώρηση ... ήταν καλή ευκαιρία, η τύπισσα με έβαλε στο γραφείο της κλείδωσε και άρχισα να την γαμάω σαν τρελλός ... αυτή πάνω σε ένα γραφείο , ανάσκελα, εγώ όρθιος και μανιασμένος ... ξάφνου, είδα την ευκαιρία, σήκωσα λίγο ακόμη τα πόδια της και την τον έβαλα σιγά σιγά στον κώλο ... ακόμη θυμάμαι την αίσθηση του μέσα δακτυλίου να υποχωρεί μαλακά με ένα σαν γλυκό τρίξιμο... έριξα μερικές πυρετώδεις πουτσιές και μην αντέχοντας άλλο έβγαλα το προφυλακτικό, την κατέβασα και της έλουσα την μάπα ...
Ακολούθησε μια πρόχειρη αποκατάσταση με κάποια χαρτομάντηλα, κάποιο σουλούπωμα στα ρούχα και έξοδος από το γραφείο ώστε να πάει στην τουαλέτα να σενιαρισθεί ... έλα που στον διάδρομο γύριζαν ήδη διάφοροι συνάδελφοι της, διευθυντές, κλπ ... χαιρετούρες, χρόνια πολλά, καλά χριστούγεννα, και να τα φιλιά στα μάγουλα ... δεν ξέρω αν κατάλαβαν την χυσίλα, ξέρω ότι για μήνες γέλαγα να σκέπτομαι διάφορους αντιπαθητικούς να φιλάνε τα χύσια μου ...