yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.014
- Πόντοι
- 3.346
Μενει τωρα να ανοιξετε και ενα θεμα..πρωτη φορα που κατουρησα στο στομα γυναικα :S
Μενει τωρα να ανοιξετε και ενα θεμα..πρωτη φορα που κατουρησα στο στομα γυναικα :S
εγω οταν τελειωνω με το σεξ..μετα παντα κατουραω!Τυπε τι σχεση μπορει να εχει το χυσιμο με το κατουρημα που λες;
Σου εχει συμβει μετα απο πιπα και χυσιμο στο στομα να τρεμουν τα ποδια σου;
Μου τυχαίνει πολύ συχνά όταν μου αρέσει πολύ η γυναικά που μου το κάνει και όταν με κοίτα στα μάτια την στιγμή εκείνη …
Ηταν επι πληρωμη ή γκομενα;
Τα καταπιε ή τα εφτυσε;
Εαν τα καταπιε, σχολιασε κατι περι γευσης;
Μετα απο ποση ωρα χυσατε ξανα μεσα στο στομα της ιδιας γυναικας;
τυπε σε λιγο θα βγει και ο κλωνος ο πιπαλεκος και θα ανοιξει θρεντ με τον τιτλο η πρωτη φορα που ρουφηξα την ψωλη τραβελου :S :S :S
Δικαιωμα του τυπε, ας ανοιξει οτι νημα θελει ο ανθρωπος.
τυπε δεν μπορει να ανοιξει τιποτα ο πιπαλεκος τωρα :S :S :S
εφαγε μπαν κι αυτος
Εγώ που δεν έχω τελειώσει (ακόμα) στο στόμα γυναίκας γιατί δεν το έχω επιδιώξει θεωρούμε ανώμαλος?
Εμενα μου φαινεται οτι το πανε γυρω γυρω για την ερωτηση"ποτε τον εφαγα κι αν οχι γιατι;Ααα πολυ ωραια, βλεπω ξεκινησαμε τα γκαλοπς με αρχη " η πρωτη φορα που...".
Μετα τον κωλο, τωρα εσκασε το στομα.
Η συνεχεια φανταζομαι θα ειναι "η πρωτη φορα που γαμησα μουνι"
Εισαι σιγουρος οτι εχεις χυσει πολλα στοματα καυλεα μου? Γιατι εγω εχω διαπιστωσει οτι καταπινει το 95%.Στο στομα όλες σχεδόν σε αφηνουνε να χυνεις.Καταπινει περίπου το 10%.Εμενα μου έχουν τύχει 5 καταπιωνες.
Στη χεστρα ή πανω στη γκομενα μερακλη μου?εγω οταν τελειωνω με το σεξ..μετα παντα κατουραω!
Συμφωνω! Αλλα το επιδιωκεις συχνα να χυνεις στη μαπα? Εγω οχι τοσο διοτι προτιμω να τα δινω στο στομα κ να τα ΠΙΝΟΥΝ!!Εύκολα χύνεις στο στόμα μιας γυναίκας. Εκεί που δύσκολα σε αφήνουν είναι στο πρόσωπο.
Καυλεα μου αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα που ανοιξες τωρα. Πρεπει να ανοιξουμε αλλο θεμα για τετοια σοβαρη συζητηση.Τυπε σωστα τα λες.
Κανε μας μια αναλυση αυτο περι της ελλειψης σεβασμου.