Νέα

Η πιο μισητή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η χειρότερη σειρά όλων των εποχών...

• "Sex and the City"

Ψήφοι: 15 46,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 7 21,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 10 31,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειχε παει σε ενα νησι διακοπες μαζι με κατι αλλα πουσταρια
και ειχαν παει σε ενα κλαμπ του νησιου
και εκει ηταν μια παρεα απο σερβους
καπως μιλησανε και αυτος νομιζε οτι ψαχνουν κωλο να γαμησουν και τους εκανε χειρονομιες
τις αρπαξε για τα καλα
:2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
θυμασε μια φαση τυπε που τον ειχαν δειρει κατι σερβοι επειδη τους την επεσε σε ενα κλαμπ?
:2funny: :2funny:

τον ειχα πετυχει σε κατι μπουζουκια μια εποχη και οπως εφευγε μαζι με τη παρεα του ντιρλα εντελως φωναζε μεσα στο μαγαζι "εμεις δεν ειμαστε gay ειμαστε by". :uglystupid:
ο τυπος ειναι τελειωμενος. :idiot:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ειχε παει σε ενα νησι διακοπες μαζι με κατι αλλα πουσταρια
και ειχαν παει σε ενα κλαμπ του νησιου
και εκει ηταν μια παρεα απο σερβους
καπως μιλησανε και αυτος νομιζε οτι ψαχνουν κωλο να γαμησουν και τους εκανε χειρονομιες
τις αρπαξε για τα καλα
:2funny:

Για πουτσο και ξυλο πηγαινε ο Χαρουλης αλλα τσιμπησε μονο τις γρηγορες...... :2funny: :2funny: :2funny:

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
θυμασε μια φαση τυπε που τον ειχαν δειρει κατι σερβοι επειδη τους την επεσε σε ενα κλαμπ?
:2funny: :2funny:

ο Ρωμας βγηκε στα παραθυρα κι ελεγε "τυχαια βρεθηκα σε εκεινο το μαγαζι" κι ο Χιος τον ρωτησε: "Πειτε μου κυριε Ρωμα... ξερετε αν σε εκεινο μαγαζι συχναζουν... ΝΟΡΜΑΛ αντρες?"
ετσι στην ΨΥΧΡΑ τον ρωτησε! Κι ο/η συντονιστης των ειδησεων πεταχτηκε: "Ε, καλα αυτο δεν εχει σημασια... ας ρωτησω κατι αλλο"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο Ρωμας βγηκε στα παραθυρα κι ελεγε "τυχαια βρεθηκα σε εκεινο το μαγαζι" κι ο Χιος τον ρωτησε: "Πειτε μου κυριε Ρωμα... ξερετε αν σε εκεινο μαγαζι συχναζουν... ΝΟΡΜΑΛ αντρες?"
ετσι στην ΨΥΧΡΑ τον ρωτησε! Κι ο/η συντονιστης των ειδησεων πεταχτηκε: "Ε, καλα αυτο δεν εχει σημασια... ας ρωτησω κατι αλλο"
τελικα τι συχναζαν εκει τυπε ? :think:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε ο Χαρουλης ειναι αδυνατος....
Φανταζεσαι να ηταν χοντρος..???
Και χοντρος και πουστης.... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι σαν αυτο...........

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
τελικα τι συχναζαν εκει τυπε ? :think:
το μαγαζι ηταν "αφτερ" οπως ειπε ο ιδιος ο Ρωμας...
Αρα καταλαβαινεις ΤΙ "φρουτα" συχναζουν στα... αφτερ
Κι ελεγε: "δεν ειχα ξαναπαει... η παρεα μου με πηγε... δεν το'ξερα το μαγαζι... παρεξηγηση εγινε..." και τετοια

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
τι να πω ρε παιδια, το sex and the city το εβλεπα και γω (αμα επεφτα πανω του) και η γυναικα μου προφανως.... χαβαλεδακο ειχε, δεν ειδα καμια διαφορα... δεν εβγαλε πουλι η γυναικα μου ουτε μου ανεβασε τον προυπολογισμο... τωρα αμα με μια σειρα ή με μια ταινια γινονται στην κακομοιρα την κοινωνια οσα διαβασα στο θεμα... ε τοτε να μας παρει ο διαολος ειμαστε.
Οσο για την Τν... ειναι ακριβως αυτη που μας αξιζει, οπως και η πολιτικη μας και το ποδοσφαιρο μας και η εθνικη οδοποιια μας και η αστυνομια μας και τοσα αλλα εν ελλαδι...
Αν καποιος νιωθει καταπιεση και αποστροφη ας βρει τροπο να το εκφρασει και να το δειξει. ΕΜΠΡΑΚΤΑ... με συνεπεια και συνεπειες.

Αλλα παλι. Αυτα τα λεω εγω.

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
...εγω πάλι θα  προσέθετα εκείνο το υστερικό σόυργελο "σταύλοι της εριέτας ζαίμη"...κατι τετοια  γεμάτα υστερίες και ουρλιαχτά μαλλον απευθύνονται απο πούστηδες σε πούστηδες........

οσο για το sex ad the city ...μη τρελαίνεστε παίδες οτι δημιουργεί πρότυπα κλπ...επίσης αυτες που πρωτοαγωνιστουν δεν είναι ουτε για τα μπάζα  ( οι desperate housewives-ειδικά η μια- είναι πιο όμορφες)

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
....και οσο για το Ρωμα και εγω δεν τον παω τον πούστη ....οπως και την βρωμόπουσάρα τον Λαζόπουλο
...αλλα δεν θα επεκταθω στην κουβέντα για τον τελευταίο επειδή ξερω οτι υπάρχου πολλοί που τον γουστάρουν
και θα gamisoume το thread

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
....και οσο για το Ρωμα και εγω δεν τον παω τον πούστη ....οπως και την βρωμόπουσάρα τον Λαζόπουλο
...αλλα δεν θα επεκταθω στην κουβέντα για τον τελευταίο επειδή ξερω οτι υπάρχου πολλοί που τον γουστάρουν
και θα gamisoume το thread
"αλλιως" τον γουσταρουν... οχι σαν "καλλιτεχνη"

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και ο Φιλιπίδης τί είναι?

εκτός αν θεωρείται αστείο το να περπατάς,να σκοντάφτεις και να πέφτεις στην πισίνα.Αυτά είναι τα "αστεία" που τον καθιέρωσαν

Indeed σχεδόν όλες οι Ελληνικές σειρές δημιουργόυνται λες και απευθύνονται σε ηλιθίους..Σαν κάτι αμερικανίες τύπου "Οικογένεια Γκίλμορ,"

Ο Ρώμας το μόνο πετυχημένο που έκανε ήταν το Λίφτινγκ..

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Indeed σχεδόν όλες οι Ελληνικές σειρές δημιουργόυνται λες και απευθύνονται σε ηλιθίους..Σαν κάτι αμερικανίες τύπου "Οικογένεια Γκίλμορ,"

Ο Ρώμας το μόνο πετυχημένο που έκανε ήταν το Λίφτινγκ..
και ο κακος βεζυρης

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Διδακτορικό στη μαλακία - όχι αστεία.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η πιο ωραια σειρα που εχω δει στην ελληνικη τηλεοραση ειναι μακραν τα εγκληματα...
κ μετα το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη που δυστυχως ποτε δν ολοκληρωθηκε :- :- :-
τωρα ολοι οι υπολοιποι ειναι βαρετοι πλεον...
δλδ ξερεις απο πριν οτι ο ρολος του ρωμα π.χ θα ειναι ο κλασσικος ανυπαντρος 40ρης προσκολημενος στα παλαια ηθη οπου θα γνωρισει καποια,θα την ερωτευθει κ θα κανει γελοιοτητες..
η οι ρολοι του μπεζου,του φιλλιπιδη ειναι παντα στανταρ.!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom