Νέα

Η πιο μισητή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η χειρότερη σειρά όλων των εποχών...

• "Sex and the City"

Ψήφοι: 15 46,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 7 21,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 10 31,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έκανε σε όλους καλό να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη σειρά.. Κατ εμέ είναι πιο κοντά στο πώς είναι οι γυναίκες σήμερα.. Και επειδή καταρρίπτει το μύθο ότι εμείς είμαστε οι κυνηγοί που γαμούνε και δέρνουνε και μας εισάγει σε μια κοινωνία όπου οι γυναίκες έχουν καταλάβει την αγοραία αξία του χρυσωρυχείου που έχουν down below και το εκμεταλλεύονται, δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει τόσο μηδενιστική κριτική...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έκανε σε όλους καλό να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη σειρά.. Κατ εμέ είναι πιο κοντά στο πώς είναι οι γυναίκες σήμερα.. Και επειδή καταρρίπτει το μύθο ότι εμείς είμαστε οι κυνηγοί που γαμούνε και δέρνουνε και μας εισάγει σε μια κοινωνία όπου οι γυναίκες έχουν καταλάβει την αγοραία αξία του χρυσωρυχείου που έχουν down below και το εκμεταλλεύονται, δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει τόσο μηδενιστική κριτική...

Και, συμφωνώντας με το συνάδελφο, ο Sun Tzu στο κλασικό σύγγραμα The Art of War αναφέρει ότι το κλειδί για την επικράτηση σε μια οποιαδήποτε αντιπαράθεση - άρα και στην προσπάθεια να ρίξεις γκόμενα, λέω εγώ... - είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου αλλά και τον αντίπαλο. Συνεπώς, μη βλέπετε το συγκεκριμένο σήριαλ τόσο αρνητικά. Είναι μια ευκαιρία να μάθεις από πού πολλές γυναίκες διαμορφώνουν άποψη, και ποια είναι αυτή.  ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
φιλε fkmenace πιστευω οτι η μηδενιστικη κριτικη γινεται για το γεγονος  που ειπες :

οι γυναίκες έχουν καταλάβει την αγοραία αξία του χρυσωρυχείου που έχουν down below και το εκμεταλλεύονται

και οχι τοσο για την σειρα ως σειρα

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
σιλβερ το ιδιο θα ελεγες και για το κοσμοπολιταν?¨ΠΠ

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Να σου πω κάτι φίλε όμως, καλώς ή κακώς η κατάσταση πλέον είναι έτσι. Και το έχουμε συζητήσει στα πλαίσια αυτού του φόρουμ αρκετές φορές. Δεδομένου ότι βάσει γεννετικού σχεδιασμού ο άντρας είναι ο δυνατός, ο κουβαλητής , το αρνητικό, αλλά πλέον δεν ζούμε σε μία κοινωνία που ξεκινάμε 6 το πρωί για να θερίσουμε τα στάρια, η γυναίκα χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει στην διάθεσή της.. και από τη στιγμή που στο θέμα του σεξ η ζήτηση είναι πάντα σε υψηλότατα επίπεδα, μένει στα χέρια (ή πόδια) των γυναικών να ρυθμίσουν την προσφορά όπως θέλουν ή όπως τις συμφέρει.. Και αυτό απεικονίζει η σειρά, μέσες άκρες..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96
 Η σειρα καθεαυτη δεν με πειραζει την ειχα νοικιασει και στο βιντεο μια φορα. Το κακο ειναι ενω δειχνει ανεξαρτητες  οικονομικα και απελευθρωμενες σεξουαλικα γυναικες δημιουργει κατι μπακουροπαρεες αγαμητων Ελληνιδων που, ψαχνοντας ποιοσ ξερει ποιον, γινονται ντιρλα με κατι κρασια στα μπαρ και με τα χρονια στρογγυλευουν και αντε να τις πηδηξεις μετα. Η μεταφορα του εργου στην Αθηναικη πραγματικοτητα εχει αποτυχει γιατι ουτε καμια μεγαλη πολη ειναι η Αθηνα και απο sex κρατα μικρο καλάθι

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
σιλβερ το ιδιο θα ελεγες και για το κοσμοπολιταν?¨ΠΠ

Διαφορετικό target group. Μάλλον περισσότερες γυναίκες βλέπουν Sex and the City παρά διαβάζουν Cosmopolitan. Είναι πιθανό, ανάμεσα στις πρώτες, να βρίσκονται και εκείνες με το στυλ που με ενδιαφέρει. Οι αναγνώστριες του Cosmopolitan δε με ενδιαφέρουν. Λ.χ. γι αυτό δε διαβάζω και 'Πρωταθλητή' - οι σκύλες που μυρίζουν ψαρίλα με αφήνουν αδιάφορο  ;)

Μη νομίζεις πάντως, δεν τη βλέπω τη σειρά. Πολλές κοπέλες που ξέρω, πάντως, την παρακολουθούν ανελλειπώς.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εχω παντως την εντυπωση πως περισοοτερες διαβαζουν κοσμοπολιταν..και αν βγαζω σωστα συμπερασματα τοτε μαλλον αυτες του κοσμοπολιταν ειναι πιο σκυλες απαυτες του σεξ εντ δε σιτι..αρα καλα κανεις και στοχευεις στις δευτερες΄)

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπειτε στο In.gr και δειτε την διαφημηση:
Ολα τα επεισοδια του Sex and city μονο  129 Ευρω

Οποιος προλαβει τζαμπα πραμα!
:dancing: :dancing: :

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Το sex and the city είναι μία άκρως ψωλίστικη σειρά για αγάμητες νεανίδες με κοριτσίστικη συμπεριφορά (τράβα με και ας κλαίω, κλαις και αδιαφορώ, πως θα φάμε τον γκόμενο της φίλης μας, πάχυνα, πάμε για ψώνια, ψώνια;, πως θα γαμηθούμε σήμερα και με ποιούς. Στο τέλος το μετανιώνουμε γιατί θα μας κακοχαρακτηρίσουν γιατί είμαστε κοπέλες από σπίτι αλλά τελικά γαμιώμαστε με άλλους άσχετους, χάνουμε το μέτρημα και άντε πάλι τα ίδια). Η φάση είναι ότι τέτοιου είδους γυναίκες έχουν και άποψη για την ζωή και τις σχέσεις, έμπειρες και απαιτητικές :headbang:. Οι γελοιότητες! ::) :grouphug: :dancing: :birdman: :thefinge: :jerking: :cussing: :cussing: :cussing:

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ θα διαφωνήσς την θεωρώ μία από τις καλύτερες σειρές τώρα όσοι από εσάς φοβάστε τις γυναίκες που έχουν απαιτήσεις στο σεξ, πάω πάσο και καλά κάνετε και δεν σας αρέσει

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
ʼλλο να έχεις απαιτήσεις στο σεξ και άλλο να γαμιέσαι από συνήθεια (σαν παλιά καλή πουτάνα).

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αν και είναι off θεματολογίας site θα αναπτύξω την προηγούμενη άποψή μου για τη σειρά. Απλά η Αμερικάνικη κουλτούρα προωθεί γυναικείο στυλ που θέλει τη γυναίκα έτσι και γιατί δικαιολογεί τα δικά της πρότυπα/αποτελέσματα αλλά και γιατί θέλει να επηρρεάσει άλλες κουλτούρες άλλων κρατών κυρίως μουσουλμανικού τόξου. Γνωστή τεχνική προπαγάνδας.
Αν αυτό το γυναικείο πρότυπο μπορούσε να κυριαρχήσει είναι άλλο θέμα όπως και το γεγονός ότι η ισότητα δίνει το δικαίωμα αυτοδιάθεσης κάθε ανθρώπου. Πάνω από όλα η ελευθερία σε άντρες ή γυναίκες είναι το απόλυτο δικαίωμα. Πάντως όντως το target group των αναγνωστριών πχ Cosmopolitan δεν είναι το ίδιο με αυτό των τηλεθεατριών της σειράς ούτε πχ της Espresso.
Τέλος η περιγραφή που έχω ακούσει και βλέπω συνεχώς ότι κυκλοφορούν μόνο γυναίκες έξω, ότι γυναίκες κυριαρχούν, ότι γυναίκες κυνηγούν κτλ τελικά πάει να γίνει μύθος και μάλιστα θρύλος που επικίνδυνα υποσκάπτει όχι τον ανδρικό πληθυσμό αλλά τη γενικότερη κοινωνική υπόσταση. Αλλά αναλογιστείτε ότι φταίνει και οι άντρες ειδικά μιας συγκεκριμένης ηλικίας 18-30 ετών που το μυαλό τους τους βασικά το έχουν σε άλλες επιλογές (πχ netcafe, γήπεδα, ανεύρεση δουλειάς, προσκόληση στην οικογένεια, στρατό, σπουδές, κτλ κτλ) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επίσης δεν έχουν δικαίωμα επιλογών αλλά μην στέλνουμε στα τάρταρα το αποτέλεσμα όταν δεν κάνουμε τίποτα εμείς οι άντρες. Μετά τα 30+ όμως αλλάζει και πλέον με τη δύναμη του χρήματος, της εργασίας, της κοινωνικής θέσης και ειδικά όσοι είναι δεσμευμένοι (από παντρεμένοι μέχρι απλά δεσμευμένοι) όταν κυκλοφορούν έξω σας πληροφορώ έχουν περισσότερες επιτυχίες από τους ελεύθερους για πολλούς λόγους πχ την ανταγωνιστικότητα που νιώθουν οι γυναίκες μεταξύ τους για να διεκδικήσουν έναν άντρα...τα λέγόμενα μαδομούνια όσοι τα έχετε ακούσει... :)))

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ προσωπικά την βλέπω όταν πέφτω επάνω της (ειδικά πέρυσιι σε κάτι ξενύχτια σε ένα εργοτάξιο που έιχα και τηλεόραση, φυλάκιο θύμιζε...) και ξεκωλώνομαι στο γέλιο κάθε φορά...

Σιγά τις απελευθερωμένες...

Αυτή η ξανθιά δημοσιογράφος, καψούρα με ένα πλούσιο μουράτο ο οποίος βέβαια διάλεξε μια καθώς πρέπει κυρία για γυναίκα (το πιο ωραίο μουνί της σειράς...) και αραιά και που της πουλαέι το παραμύθι ότι την γουστάρει (την δημοσιογράφο) για να της πετάει ένα στα φιλικά....

Η μελαχροινή παρθένα που δουλεύει σε μία γκαλερί, παντρεύτηκε ένα φλώρο του οποίου δεν του σηκωνότανε, αλλά πήγαινε στην τουαλέτα και μάτωνε το πετσάκι του με πορνοπεριοδικό. (by the way και αυτός πλούσιος)

Η κοκκινομάλλα δικηγόρος, τα φτιάχνει με έναν πληβίο, με τον οποίο κάνει παιδί, αλλά δεν παντρεύεται γιατί μάλλον της πέφτει φτωχός...

Η ξανθιά (catrall...για αυτήν την έβλεπα την σειρά βασικά), η οποία τον τρώει από οποιονδήποτε, πλούσιο, επιτυχημένο, αρκεί να είναι λίγο μούρη και εμφανίσιμος (όχι πάντα γιατί και κάτι παππούδες της τον έχουν ρίξει...).

in short,
α) εάν είσαι πλούσιος κάποια από αυτή την παρέα σίγουρα θα γαμήσεις...
β) καμία από την παρέα δεν προσανατολίζεται σε κανονική οικογένεια...
γ) εάν δεν φοράς manolo blahnik (by the way...κάβλα Shoes) δεν είσαι αρκετά απελευθερωμένη...[edit]
δ) if you are sad...go shopping! (The shopping therapy όχι όμως tzamba man...Στην 5th avenue...) [edit]

Για τέτοια απελευθέρωση μιλάμε....επανάσταση ολόκληρη!

Η έκφραση lim->oo  δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο την βλακεία των γυναικών!

(έχω να φάω ξύλο τώρα....LOL)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ θα διαφωνήσς την θεωρώ μία από τις καλύτερες σειρές τώρα όσοι από εσάς φοβάστε τις γυναίκες που έχουν απαιτήσεις στο σεξ, πάω πάσο και καλά κάνετε και δεν σας αρέσει

Κούκλε, εγώ την μόνη απαίτηση που είδα να έχουν, είναι οι άντρες να έχουν φράγκα ή δύναμη πάντως...για απαιτήσεις σε σεξ δεν είδα τίποτα!

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Διαφωνώ με τις απόψεις σας παίδες. Εντάξει η σειρά δεν βλεπετε καθόλου εύκολα, αλλά οι γυναίκες την βλέπουν. Και τι βλέπουν? Οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις άντρα. Και ναι μεν όλες καταλήγουν με κάποιο πλούσιο αλλά στο μεταξύ έχουν πάει με την μισή νέα υόρκη και όλους (φτωχούς, πλούσιους, μικρούς, μεγάλους) τους βρίσκουν cute (γλυκούλιδες). Έχουν τον κακάσχημο μπροστά τους και τον χαρακτηρίζουν cute και στο τέλος καραγαμιούνται μαζί τους. Και έχεις και την Κim που είναι πουτανιάρα και δίνει ιδέες. Γιατί σου λέει η Ελληνίδα η άβγαλτη, για να το κάνει η Kim ας το δοκιμάσω κι εγώ. Εν ολίγοις, η σειρά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μετατρέπει τις γυναίκες σε απελευθερωμένες πουτάνες που πηδιούνται με τον οποιοδήποτε καθημερινά. Και σας ρωτώ. Αυτό καλό δεν μας κάνει??

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36

Kι' εγώ copy/paste. Αλλά θα δω και το "Λούφα και Παραλλαγή" στη ΝΕΤ.
Τα καλύτερα ντοκυμανταίρ τα βάζει το κανάλι της Βουλής (αν και η εικόνα είναι κάποιες φορές πρόβλημα)

Φίλοι,

η σειρά προφανώς (δεν την έχω δει φυσικά, αλλά έχω ακούσει γι΄αυτήν) είναι κομμένη και ραμμένη για γυναίκες. Τι περιμένετε? Όπως εμείς δεν μπορούμε να διαβάσουμε βίπερ/νόρα και αυτές γουέστερν/αθλητική εφημερίδα, έτσι και η σειρά δεν απευθύνεται σε μας!

Το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα θεατρικά έργα και τα περισσότερα μιθυστορήματα. Όλα γράφονται πλέον για ΠΟΛΥ συγκεκριμμένο target goroup. Δεν πρέπει να υποτιμάμε φυσικά τους συντελεστές της παραγωγής, γιατί πιθανόν με άλλη (θεματικά και ιδεολογικά) παραγωγή μπορεί να είναι άψογοι. Επαγγελματίες είναι και στην ουσία γράφουν κατά παραγγελία.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Sex and the city
και οποιαδήποτε ελεινή σειρά που δείχνει δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες οι οποίες ψάχνουν για τον "Μιστερ τέλειο", ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ!! ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Συναγωνιστές δεν καταλαβαίνω γιατί η συγκεκριμένη σειρά σας έχει πειράξει πιο πολύ από τα πρωϊνάδικα τύπου Αυτιά ή Κουίκ τα οποία εξευτελίζουν την ανθρώπινη προσωπικότητα με κάθε ευκαιρία.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μια ιστορία με τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου - ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται:

Με παίρνει μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει: 'Σα δεν ντρέπονται οι σιχαμένοι την τηλεόραση!!! Χτες το βράδυ γύρω στις 1, γυρίζω την τηλεόραση στην ΕΤ2 και είχε πορνό!!! (σ.σ. προφανώς πειρατικός τηλεοπτικός σταθμός) Και όχι μόνο αυτό: κράτησε μέχρι τις 3 και μισή!!!!!!!' :)))

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους συναδέλφους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom