Νέα

Η πιο μισητή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η χειρότερη σειρά όλων των εποχών...

• "Sex and the City"

Ψήφοι: 15 46,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 7 21,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 10 31,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγώ θα διαφωνήσς την θεωρώ μία από τις καλύτερες σειρές τώρα όσοι από εσάς φοβάστε τις γυναίκες που έχουν απαιτήσεις στο σεξ, πάω πάσο και καλά κάνετε και δεν σας αρέσει

κοπελιά, αν απαιτηση στο σεξ ειναι να γαμιεσαι με πανω απο εναν αντρα την ιδια χρονικη περιοδο παιζοντας το ανεξαρτητη με ρουχα, αυτοκινητα και γενικως ολα τα υπαρχοντα σου να τα χρωστας στην τραπεζα και να ψαχνεις μοσχαρι να σου αποπληρωνει τις δοσεις, τοτε παω εγω πασο και καλα κανεις και σου αρεσει.. :headbang: :headbang:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είναι κατι σαν το Cosmopolitan  :jerking: σε σήριαλ  :jerking: :jerking:
Απελευθερωμένα και  μοντέρνα θηλυκά :blowup:

Ωπ, αυτό το θέμα τώρα το είδα!!! (γράψτε και τίποτα καλό να μη σκαλίζουμε τα παλιά ρεεεεεεεεεε :2funny: )

η δική μου γνώμη είναι ότι οι τύπισσες της σειράς γαμιώνται με όλη τη Νέα Υόρκη, ενώ οι δικές μας που τις ... μιμούνται, δε γαμιώνται με κανέναν...(λες επειδή δεν είμαστε Νεοϋορκέζοι;  :dancing: )

Προσωπικά, θα προτιμούσα να ζω στη Νέα Υόρκη... :boobies:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολα  του λουλη του παπακαλιατη :headbang:

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια ιστορία με τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου - ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται:

Με παίρνει μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει: 'Σα δεν ντρέπονται οι σιχαμένοι την τηλεόραση!!! Χτες το βράδυ γύρω στις 1, γυρίζω την τηλεόραση στην ΕΤ2 και είχε πορνό!!! (σ.σ. προφανώς πειρατικός τηλεοπτικός σταθμός) Και όχι μόνο αυτό: κράτησε μέχρι τις 3 και μισή!!!!!!!' :)))

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους συναδέλφους...

καλός  :rockon:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Eγω λεω να βαλουμε στην λιστα και ολα τα reality shows τυπου "Χ factor"...το "Λιτσα.com.."Eισαι πιο εξυπνος απο ενα 10χρονο",την πουτανα την "Λολα" και φυσικα ολα τα πρωιναδικα..!!

Εμετο προκαλουν..!

Αυτα..

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
εμένα με αηδιάζουν κάποιες σειρές που ποτέ δεν κατάλαβα πως έγιναν τεράστιες επιτυχίες

τραγικό χιούμορ,ουρλιαχτά και κακογουστιά

Κωνσταντίνου Ελένης
Χάι Ροκ
Καφέ Χαράς

και φυσικά Λάκης Γλυκούλης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμένα με αηδιάζουν κάποιες σειρές που ποτέ δεν κατάλαβα πως έγιναν τεράστιες επιτυχίες

τραγικό χιούμορ,ουρλιαχτά και κακογουστιά

Κωνσταντίνου Ελένης
Χάι Ροκ
Καφέ Χαράς

και φυσικά Λάκης Γλυκούλης
εχεις κατι με τον χαρη ρωμα ρε τυπε? :2funny:

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
τραγωδία είναι ο τύπος,δεν γελάς ούτε αν σε γαργαλάνε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
και ο Φιλιπίδης τί είναι?

εκτός αν θεωρείται αστείο το να περπατάς,να σκοντάφτεις και να πέφτεις στην πισίνα.Αυτά είναι τα "αστεία" που τον καθιέρωσαν

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Eγω λεω να βαλουμε στην λιστα και ολα τα reality shows τυπου "Χ factor"...το "Λιτσα.com.."Eισαι πιο εξυπνος απο ενα 10χρονο",την πουτανα την "Λολα" και φυσικα ολα τα πρωιναδικα..!!

Εμετο προκαλουν..!

Αυτα..

:rockon: :rockon: :rockon:

Το Χ-Factor δεν το θεωρώ τόσο τραγικό επειδή κάποιες φορές πάνε άτομα με πρωτότυπα γελοίο στυλ οπότε ίσως και να βγάζει γέλιο.
Άμα ήταν να κάνω μία λίστα από το χειρότερο πρόγραμμα που έδειξε φέτος η ελληνική τηλεόραση μέχρι το καλύτερο, θα πήγαινε κάπως έτσι (όποιος/α θέλει τροποποιεί/συμπληρώνει):

Λίτσα.com
Λόλα
Πολυκατοικία

Πρωινάδικα (γενικά)

Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο
Καληνύχτα Ελλάδα

X-Factor

Δελτία ειδήσεων (γενικά)
Πρωτάθλημα Superleague

Δελτίο ειδήσεων STAR
Όλα 9

Λίστα

Τελικοί Α1 μπάσκετ

Champions League

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
 Η σειρα καθεαυτη δεν με πειραζει την ειχα νοικιασει και στο βιντεο μια φορα. Το κακο ειναι ενω δειχνει ανεξαρτητες  οικονομικα και απελευθρωμενες σεξουαλικα γυναικες δημιουργει κατι μπακουροπαρεες αγαμητων Ελληνιδων που, ψαχνοντας ποιοσ ξερει ποιον, γινονται ντιρλα με κατι κρασια στα μπαρ και με τα χρονια στρογγυλευουν και αντε να τις πηδηξεις μετα. Η μεταφορα του εργου στην Αθηναικη πραγματικοτητα εχει αποτυχει γιατι ουτε καμια μεγαλη πολη ειναι η Αθηνα και απο sex κρατα μικρο καλάθι
Ωραιος ο μαγκας σωστος...τετοια προτυπα και γενικα η τηλεοραση εχει κανει τεραστιο κακο στην κοινωνια και στους ανθρωπους...ειδικοτερα στις γυναικες το κακο ειναι ανυπολογιστο...βλεποντας τα μοντελα και τις καθε ξεκολιαρες που βγαινουν στην τηλεοραση και αποκτουν φημη και δοξα μονο και μονο επειδη ειναι ωραιες, ξεκολλα κ.α. παει η καθεμια να μιμιθει αυτα τα προτυπα και σου βγαινει μετα η κορη πουτανακι και η γκομενα ντιβα...γιαυτο εχουν διαστρεβλωθει οι ανθρωπινες σχεσεις και οι ρολοι στην κοινωνια δεν υπαρχουν προτυπα και ο ρολος της οικογενειας εχει ξεφτυσει...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Και οσο για τις χειροτερες σειρες θα ελεγα κατι ανυπαρκτες σειρες -αρπαχτες- με το Μιχαλοπουλο και καλα πατερα και ολοι να τον ταλαιπωρουν... υπαρχουν και αλλες αλλα δε θυμαμαι τωρα...απο εκπομπες το ποτηρι ξεχειλισε φετος με τη στιγμη της αληθειας που πραγματικα ειναι ενας τηλεοπτικος εμετος (και ειμαι πολυ επεεικης στον χαρακτηρισμο μου...)!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom