Νέα

Η πιο μισητή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η χειρότερη σειρά όλων των εποχών...

• "Sex and the City"

Ψήφοι: 15 46,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 7 21,9%
  • "Sex and the City"

Ψήφοι: 10 31,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κάτι τέτοιες μαλακίες κάθονται και βλέπουν όλες οι γυναίκες και μετά τη πληρώνουμε εμείς....διότι μετά αισθάνονται δυναμικές,χειραφετημένες,ανεξάρτητες κλπ κλπ και ούτε ξέρουν τι ζητάνε

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
παρα 5...ο,τι χειροτερο

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
πέστα ρε μάγκα...
από τις μεγαλύτερες μαλακίες που βγήκαν ποτέ (ακόμα απορώ πώς έπιασε τόσο πολύ...)
επισης,το"καφε της χαρας"

αν και ο ρωμας εχει κανει καλες δουλειες,το συγκεκριμενο ηταν της πλακας

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω περισσοτερο απο καθε αλλη μισησα αυτη, γιατι την εβλεπε φανατικα η μανα μου ενω εγω ηθελα να δω την ταινια που επαιζε στο αλλο (ειχαμε μονο 2 καναλια τοτε :woldman:)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επισης,το"καφε της χαρας"

αν και ο ρωμας εχει κανει καλες δουλειες,το συγκεκριμενο ηταν της πλακας

το καφέ της Χαράς το θεωρώ επίσης πατάτα, μπορώ όμως να καταλάβω τους λόγους που το παρακολουθούσε το κοινο (έβγαζε μια νοσταλγία για το παρελθόν, θύμιζε -έστω και λίγο- παλιές εποχές και σε κάθε περίπτωση ήταν πιο "πρωτότυπο" από τος κωμωδίες της σύγχρονης τηλεόρασης)

το παρα5, σε ποιό κοινό απευθυνόταν και τι είδους γούστα ικανοποιούσε??? :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω περισσοτερο απο καθε αλλη μισησα αυτη, γιατι την εβλεπε φανατικα η μανα μου ενω εγω ηθελα να δω την ταινια που επαιζε στο αλλο (ειχαμε μονο 2 καναλια τοτε :woldman:)

για τον ίδιο λόγο ακριβώς μίσησα τα σόου της Κορομηλά την δεκαετία του 90  :tickedoff: (μετά από πολύ γκρίνια, πήραμε δεύτερη τηλεόραση  :grin: )

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Λατρεμένη σειρά...
Ουσιαστικά την είδα πρώτη φορά όταν την έδειχνε το αλήστου μνήμης new channel σε επανάληψη κάπου το 1990 καθότι όταν την έδειχνε η ερτ ήμουν δεν ήμουν 7-8 χρονών!

Επισκέπτης
Εμένα με τσάντιζε πολύ μια σειρά που γκαρίζανε συνέχεια "Οι σταύλοι της Εριέττας Ζαιμη" :tickedoff:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
για τον ίδιο λόγο ακριβώς μίσησα τα σόου της Κορομηλά την δεκαετία του 90  :tickedoff: (μετά από πολύ γκρίνια, πήραμε δεύτερη τηλεόραση  :grin: )

Καλά, αυτά δεν βλέπονταν διαχρονικά!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προσωπικά μισούσα και μισώ ό,τιδήποτε παίζει ο παπακαλιάτης και η πέμυ ζούνη.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τοτε δεν υπηρχαν αυτα. Εμεις ειχαμε μια, και ηταν και μια παλια που ειχε βγει Π.Ε. Αυτην την εφτιαξα μονος μου κρυφα (τροπος του λεγειν, αν της εδινες μια σφαλιαρα στο πλαι επαιρνε μπρος) και την ειχα βαλει μεσα στο δωματιο μου και καλα για να μην ειναι μες την μεση μεχρι να την πεταξουμε. Εκει εβλεπα και την αγαπημενη μου σειρα ολων των εποχων το twilight zone, οταν κοιμοντουσαν οι δικοι μου, γιατι το ειχε 12.10 και δεν με αφηνανε  :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λατρεμένη σειρά...
Ουσιαστικά την είδα πρώτη φορά όταν την έδειχνε το αλήστου μνήμης new channel σε επανάληψη κάπου το 1990 καθότι όταν την έδειχνε η ερτ ήμουν δεν ήμουν 7-8 χρονών!
Και εγω καπου τοσο ημουνα  :2funny: Απο τοτε δεν ξαναδοκιμασα ομως...

Επισκέπτης
Αν και έβγαζε κάποιο γέλιο που και που, παραήταν gay σύλληψης και αισθητικής...
Τα ίδια και τα ίδια..η συγκεκριμένη κλίκα αδερφάτου είχε κατακλύσει την τηλεόραση ένα φεγγάρι..οι ίδιοι και οι ίδιοι συνεχώς σε διάφορες σειρές.Μετά την επιτυχία τους "2 ξένοι" ΄χάλασε η συνταγή.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εκει εβλεπα και την αγαπημενη μου σειρα ολων των εποχων το twilight zone, οταν κοιμοντουσαν οι δικοι μου, γιατι το ειχε 12.10 και δεν με αφηνανε  :grin:

αυτή η σειρά είχε φανατικό κοινό (δυστυχώς λόγω της μικρής ηλικίας μου τότε άκουγα "ζώνη του λυκόφωτος" και...  :shit:

Επισκέπτης
Τοτε δεν υπηρχαν αυτα. Εμεις ειχαμε μια, και ηταν και μια παλια που ειχε βγει Π.Ε. Αυτην την εφτιαξα μονος μου κρυφα (τροπος του λεγειν, αν της εδινες μια σφαλιαρα στο πλαι επαιρνε μπρος) και την ειχα βαλει μεσα στο δωματιο μου και καλα για να μην ειναι μες την μεση μεχρι να την πεταξουμε. Εκει εβλεπα και την αγαπημενη μου σειρα ολων των εποχων το twilight zone, οταν κοιμοντουσαν οι δικοι μου, γιατι το ειχε 12.10 και δεν με αφηνανε  :grin:

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρα!!!

την παρακολουθούσα ανελλειπώς ακόμη τα χρόνια που είχε υπάρξει η δωρεαν δορυφορική στην Αθήνα....κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom