Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ενα χρησιμο τιπ για οσους πανε οδικα ειδικα ζαπατνα-δυτ.ουκρανια
τωρα με ομιχλες χιονια κλπ που τα χιλιομετρα δεν βγαινουν
διανυκτερευση suceava,ρουμανιας χοτελ ALBERT ακριβως αριστερα οπως μπαινεις στην πολη
καλα δωματια με ιντερνετ 20ε κ με παρκινγκ φυλασομενο
μολις 40χλμ πριν τα ουκρανικα συνορα!!BEST VALUE FOR MONEY
η αλλιως τσερναουτσι,χοτελ ΒUCOVINA στο κεντρο CERNAVTSI,40χλμ,μετα απο συνορα,πας ευθεια σε βγαζει μποστα του ο δρομος, με απο 30ε δικλινο με παρκινγ κ ιντερνετ επισης
toλεω γιατι τα χλμ το χειμωνα δεν βγαινουν οπως το καλοκαιρι κ χρειαζετε ενδιαμεση σταση,ασε που εχουν κι ιντερνετ στα δωματια,οποτε "δουλευεις" κ για την επομενη μερα :boobies: :boobies: :boobies:
κ τα δυο εχουν,ειδικα το ουκρανικο καλο κ φτηνο φαγητο επισης.μπορς,τσιορμπες κλπ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αποκλείεται.Μόνο για τη δισμονή πληρώνεις τουλάχιστον 30 ευρώ την ημέρα σε ξενοδοχεία σοβιετικού τύπου.(που συνήθως οι γκόμενες απαξιούν να μπουν).Δηλαδή αν κάτσεις 15 ημέρες φεύγουν 500 ευρώ στη διαμονή.Με 600 ευρώ για 15 ημέρες ίσα ίσα που μπορείς να τρως όχι να βγάζεις γούστα και να κερνάς γκόμενες.
Μία μόνο φτηνή λύση υπάρχει για Ουκρανία.Να μένεις στο (άθλιο) σπίτι της γκόμενας στην επαρχία και να της δίνεις το σπόνσορινγκ εν είδει ενοικίου.
η λυση ειναι μια αγαπητοι
εαν πας καπου πανω απο δυο μερες,παιρνεις τοπικη εφημεριδα κ βρισκεις απαρταμεντ καλο κ ρεμοντ με 30ε την μερα
καμμια γκομενα δεν μπαινει σε ξενοδοχειο,ντρεπετε,εκτος αν εινε τελειως μεθυσμενη,η συνηθως τελειως ΦΟΛΑ :2funny: :2funny:
ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΤΑΜΕ
τα χρηματα εχεις δικιο κμαν δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ  με λιγοτερα ΑΠΟ 1000-1200Ε,εκτος εισητηριων..
απο αυτα που λες,ουτε με σφαιρες ,εκτος αν ασχοληθεις μονο με μια γκομενα,κ τη βγαζεις ολο στο απαρταμεντ :jerking: :jerking: :jerking:
αλλα κι ετσι συνηθως αυτη θα σου ζητησει χρηματα για καποιες "εκτακτες" αναγκες κ προβληματα που παρουσιαστηκαν ξαφνικα :grin: :grin: :grin: και,η θα τσακωθεις,η θα σου βγει κ παραπανω απο το να γαμαγες καθε μερα κι αλλη :lheel: :lheel:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αρκανς 8000,πουσαι ρε?
τοπες  κ τοκανες?
μας αφησες να κανουμε παρεα... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ? :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
. Το θέμα είναι ότι φτωχύναμε εμείς και δεν έχουμε πλέον τις δυνατότητες να βγάλουμε τα γούστα που βγάζαμε σαν λαός όπως την δεκαετία του 90.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
κι απορω εδω με μερικους που απ οτι καταλαβα.δεν εχουν οικονπμοκη ανεση κι ευελπιστουν σε αλλοδαπες συντροφους :grin: :grin: :grin:
ρε παιδια,αν δεν εχετε πολλα πανω απο το μεσο ορο,μην ψαχνετε απο δω μερια..δεστε καμμια αμερικανα κλπ
αποδω,οκ καμμια πουτανα θα βρεις,θα σου κοστισει βεβεα,αλλα για μια δυο φορες συν την εμπειρια οκ..ας φατε κ 2 μηνιατικο κ το δωρο... :grin: :grin:
αλλα για γυναικα?? :helpplea: :helpplea:
μολις θα την παρετε αρχιζετε κ πληρωνετε χωρις σταματημο για ολα κ για ολους. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
για σκεφτειτε το πριν,αν αντεχετε :lheel: :lheel: :lheel: κι αν αξιζει :think: :think: :think:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αποκλείεται.Μόνο για τη δισμονή πληρώνεις τουλάχιστον 30 ευρώ την ημέρα σε ξενοδοχεία σοβιετικού τύπου.(που συνήθως οι γκόμενες απαξιούν να μπουν).Δηλαδή αν κάτσεις 15 ημέρες φεύγουν 500 ευρώ στη διαμονή.Με 600 ευρώ για 15 ημέρες ίσα ίσα που μπορείς να τρως όχι να βγάζεις γούστα και να κερνάς γκόμενες.
Μία μόνο φτηνή λύση υπάρχει για Ουκρανία.Να μένεις στο (άθλιο) σπίτι της γκόμενας στην επαρχία και να της δίνεις το σπόνσορινγκ εν είδει ενοικίου.

Αγαπητέ μου φίλε,
Έχουμε αναφερθεί στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε προηγούμενα ποστ όσων αφορά όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας τα οποία στοιχίζουν από 25-60 Ευρώ η βραδιά και μπορούν να μείνουν εκεί άνετα 2 έως 4 άτομα δηλαδή πέφτει στον κάθε ένα από 12,5-15 Ευρώ η Βραδιά.
Τα διαμερίσματα αυτά είναι σε άριστη κατάσταση με όλα τα κομφόρ.
Τώρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία εγώ το 2000 όταν η ισοτιμία Γρίβνα - Δολαρίου ήταν 1-4,5 πλήρωνα στο Ξενοδοχείο Σπορτ του Κιέβου, το οποίο είναι και κέντρο Αθλητισμού και κουλτούρας του Κιέβου 380 Γρίβνα δηλαδή περίπου 95 $ την βραδιά για ένα δίκλινο. Σήμερα στο ίδιο ξενοδοχείο το οποίο λόγω του Ευρω 2012 έχει υποστεί μια ανακαίνιση πολύ καλή το μονόκλινο κάνει 560 Γρίβνα και το δίκλινο 780 Γρίβνα δηλαδή κάτι περισσότερο από 100 $, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά? Τότε δεν υπήρχαν ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τώρα υπάρχουν και άφθονα μάλιστα οπότε για μένα η διαμονή στο Κίεβο είναι φθηνότερη τώρα!
Δηλαδή εάν πάνε 2 άτομα για τα έξοδα διαμονής θα πληρώσουν για 15 ημέρες από 180 βία 200 Ευρώ. Όλα αυτά εάν θέλετε με στοιχεία τηλέφωνα και διευθύνσεις.
Για την μεταφορά εάν έχεις πάει με αυτοκίνητο στο Κίεβο θέλεις για 15 ημέρες το άτομο 100 ευρώ ο κάθε ένας.
Σύνολο στον κάθε ένα 300 Ευρώ.
Για το πήγαινε έλα στο Κίεβο με το Αμάξι στον κάθε ένα 250 Ευρώ.
Σύνολο στον κάθε ένα 550 Ευρώ.
Εάν τώρα σου μείνουν και 550-600 Ευρώ καθαρά για την βγάλεις μπορείς να βγάλεις γούστα άνετα εάν έχεις κάποιον γνωστό εκεί.
Όσον αφορά τις μικρότερες πόλεις και λόγω του ότι οι αποστάσεις είναι μικρές δεν θα πάς να μείνεις στα ξενοδοχεία όπως λες τα βρωμιάρικα επί Σοβιετικής Ένωσης αλλά θα ψάξεις καλές και καινούργιες πανσιόν στα περίχωρα που έχουν από 5-15 δωμάτια και που έχουν και άλλα γούστα όπως τζακούζι και σάουνες και οι τιμές εκεί κυμαίνονται από 20 έως 30 Ευρώ το δωμάτιο με 2 κρεβάτια!

Όποιος χρείαζεται αναλυτικότερα στοιχεία είμαι στην διάθεση του.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενα χρησιμο τιπ για οσους πανε οδικα ειδικα ζαπατνα-δυτ.ουκρανια
τωρα με ομιχλες χιονια κλπ που τα χιλιομετρα δεν βγαινουν
διανυκτερευση suceava,ρουμανιας χοτελ ALBERT ακριβως αριστερα οπως μπαινεις στην πολη
καλα δωματια με ιντερνετ 20ε κ με παρκινγκ φυλασομενο
μολις 40χλμ πριν τα ουκρανικα συνορα!!BEST VALUE FOR MONEY
η αλλιως τσερναουτσι,χοτελ ΒUCOVINA στο κεντρο CERNAVTSI,40χλμ,μετα απο συνορα,πας ευθεια σε βγαζει μποστα του ο δρομος, με απο 30ε δικλινο με παρκινγ κ ιντερνετ επισης
toλεω γιατι τα χλμ το χειμωνα δεν βγαινουν οπως το καλοκαιρι κ χρειαζετε ενδιαμεση σταση,ασε που εχουν κι ιντερνετ στα δωματια,οποτε "δουλευεις" κ για την επομενη μερα :boobies: :boobies: :boobies:
κ τα δυο εχουν,ειδικα το ουκρανικο καλο κ φτηνο φαγητο επισης.μπορς,τσιορμπες κλπ

Σωστός!!!!!!!!!και προσθέτω και το ξενοδοχείο BUKOVINA στην Suceava το οποίο είναι επίσης πολύ καλό.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η λυση ειναι μια αγαπητοι
εαν πας καπου πανω απο δυο μερες,παιρνεις τοπικη εφημεριδα κ βρισκεις απαρταμεντ καλο κ ρεμοντ με 30ε την μερα
καμμια γκομενα δεν μπαινει σε ξενοδοχειο,ντρεπετε,εκτος αν εινε τελειως μεθυσμενη,η συνηθως τελειως ΦΟΛΑ :2funny: :2funny:
ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΤΑΜΕ
τα χρηματα εχεις δικιο κμαν δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ  με λιγοτερα ΑΠΟ 1000-1200Ε,εκτος εισητηριων..
απο αυτα που λες,ουτε με σφαιρες ,εκτος αν ασχοληθεις μονο με μια γκομενα,κ τη βγαζεις ολο στο απαρταμεντ :jerking: :jerking: :jerking:
αλλα κι ετσι συνηθως αυτη θα σου ζητησει χρηματα για καποιες "εκτακτες" αναγκες κ προβληματα που παρουσιαστηκαν ξαφνικα :grin: :grin: :grin: και,η θα τσακωθεις,η θα σου βγει κ παραπανω απο το να γαμαγες καθε μερα κι αλλη :lheel: :lheel:

Τεράστιο Ρόλο παίζει το τι θέλεις εσύ να κάνεις και που στοχεύεις και ακόμα και η εποχή! Εάν θέλεις κάθε μέρα να πηγαίνεις Ντισκοτέκ στο Κίεβο τότε συμφωνώ ότι δεν φτάνουν αλλά εάν έχεις κανένα αλάνι και μπορείς να κάνεις και παρτάκια στο Διαμέρισμα και να πας Ντίσκο 2-3 φορές μόνο τότε φτάνουν και περισσεύουν! Εγώ είχα και έχω έναν καλό φίλο και αλάνι ο οποίος κάθε φορά μου μαζεύει κόσμο και κοσμάκη όταν πηγαίνω εκεί και καλά ότι έχω γενέθλεια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
κι απορω εδω με μερικους που απ οτι καταλαβα.δεν εχουν οικονπμοκη ανεση κι ευελπιστουν σε αλλοδαπες συντροφους :grin: :grin: :grin:
ρε παιδια,αν δεν εχετε πολλα πανω απο το μεσο ορο,μην ψαχνετε απο δω μερια..δεστε καμμια αμερικανα κλπ
αποδω,οκ καμμια πουτανα θα βρεις,θα σου κοστισει βεβεα,αλλα για μια δυο φορες συν την εμπειρια οκ..ας φατε κ 2 μηνιατικο κ το δωρο... :grin: :grin:
αλλα για γυναικα?? :helpplea: :helpplea:
μολις θα την παρετε αρχιζετε κ πληρωνετε χωρις σταματημο για ολα κ για ολους. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
για σκεφτειτε το πριν,αν αντεχετε :lheel: :lheel: :lheel: κι αν αξιζει :think: :think: :think:

Η αλήθεια να λέγετε, ότι όταν κάνεις την Κίνηση να βρεις γυναίκα από εδω μπαίνεις στα έξοδα και άμα είσαι και καλός άνθρωπος καλύπτεις και άλλα. Αλλά το θέμα είναι αν το θέλεις και μπορείς να μπεις σε αυτήν την περιπέτεια η οποία όλη μαζί θα σου κοστίσει λιγότερο από έναν γάμο στην Ελλάδα τότε γιατί να μην το κάνεις? Αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν το καταλαβαίνω!

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 002.jpg
    002.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι λέτε τώρα;Τα ενοικιαζόμενα στις μικρές πόλεις δεν έχουν καμιά ασφάλεια.Συνήθως είναι μακριά από το κέντρο,δεν έχουν κανένα κομφόρ και μπορεί και να ξεπαγιάζεις επειδή ο τσιγκούνης σπιτονοικοκύρης δεν ανάβει το καλοριφέρ.Επαρχία μόνο τα σοβιετικού τύπου ξενοδοχεία αξίζουν(όχι εσωτερικά γιατί είναι στην καλύτερη περίπτωση ανακαινισμένα και στη χειρότερη εντελώς για τον πούτσο).Αξίζουν μόνο γιατί είναι πάντα στο κέντρο στην καλύτερη θέση(γούσταραν και τα έφτιαχναν εκεί οι αξιωματούχοι) και λόγω ανταγωνιστικής τιμής.(τι να χρεώσεις;).Για Κίεβο φυσικά είναι καλύτερα τα διαμερίσματα γιατί η ταρίφα που ζητούν οι πορτιέρηδες για να περάσεις γκόμενα είναι υπέρογκη.(ενώ στην επαρχία ζητάνε 5-10 ευρώ).

Επισκέπτης
Για Κίεβο φυσικά είναι καλύτερα τα διαμερίσματα γιατί η ταρίφα που ζητούν οι πορτιέρηδες για να περάσεις γκόμενα είναι υπέρογκη.(ενώ στην επαρχία ζητάνε 5-10 ευρώ).
απο μια και μοναδικη εμπειρια που ειχα στο κιεβο στο τελος σκεφτηκα οτι αν πηγενα σε χοτελ  και ζηταγα τετοιο δωματιο σαν το σπιτι που εμεναμ, με τετοιες ανεσεις και επιπλωση σιγουρα θα το χρεωναν 450$++++. επισης οτι παραγηλεις απο ποτα κλτπ στο χρεωνουν πολυ πιο ακριβα απο οτι θα το πληρωνες εσυ απο το μινι μαρκετ της περιοχης ...οποτε συμφερει και με το παραπανω !!! 

οποιος ψαχνει διαμερισμα-τα να νοικιασσει στο κιεβο σε πολυ κεντρικο σημειο 2αρια 3αρια να μου πει ! εχω κατι πολυ καλο να προτεινω ...

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι λέτε τώρα;Τα ενοικιαζόμενα στις μικρές πόλεις δεν έχουν καμιά ασφάλεια.Συνήθως είναι μακριά από το κέντρο,δεν έχουν κανένα κομφόρ και μπορεί και να ξεπαγιάζεις επειδή ο τσιγκούνης σπιτονοικοκύρης δεν ανάβει το καλοριφέρ.Επαρχία μόνο τα σοβιετικού τύπου ξενοδοχεία αξίζουν(όχι εσωτερικά γιατί είναι στην καλύτερη περίπτωση ανακαινισμένα και στη χειρότερη εντελώς για τον πούτσο).Αξίζουν μόνο γιατί είναι πάντα στο κέντρο στην καλύτερη θέση(γούσταραν και τα έφτιαχναν εκεί οι αξιωματούχοι) και λόγω ανταγωνιστικής τιμής.(τι να χρεώσεις;).Για Κίεβο φυσικά είναι καλύτερα τα διαμερίσματα γιατί η ταρίφα που ζητούν οι πορτιέρηδες για να περάσεις γκόμενα είναι υπέρογκη.(ενώ στην επαρχία ζητάνε 5-10 ευρώ).

Εάν διαβάσεις στο ποστ μου θα καταλάβεις ότι εγώ συμβουλεύω τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μόνο στις μεγάλες πόλεις και για να τις αναφέρω και ονομαστικά είναι Κίεβο-Ντονέτσκ-Χάρκοβο-Ντιεπροπετρόβσκ-Ζπαρόζια-Λβοβ-Νικολάεβ-Οντέσα δηλαδή αυτές που φτάνουν η ξεπερνούν το 1.000.000 πληθυσμό γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες! Για όλες τις υπόλοιπες συμβουλεύω τις καινούργιες πανσιόν που έχουν ανοίξει σαν τα μανιτάρια και κεντρικά και κέντρο απόκεντρο αλλά και γυρω από όλες τις πόλεις! Θέμα ασφάλειας υπάρχει παντού και είναι να μην σου τύχη να βρεθείς στο ακατάλληλο σημείο την ακατάλληλη στιγμή, εγώ στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη δεν αισθάνεται κανείς ασφαλής.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απο μια και μοναδικη εμπειρια που ειχα στο κιεβο στο τελος σκεφτηκα οτι αν πηγενα σε χοτελ  και ζηταγα τετοιο δωματιο σαν το σπιτι που εμεναμ, με τετοιες ανεσεις και επιπλωση σιγουρα θα το χρεωναν 450$++++. επισης οτι παραγηλεις απο ποτα κλτπ στο χρεωνουν πολυ πιο ακριβα απο οτι θα το πληρωνες εσυ απο το μινι μαρκετ της περιοχης ...οποτε συμφερει και με το παραπανω !!!   

οποιος ψαχνει διαμερισμα-τα να νοικιασσει στο κιεβο σε πολυ κεντρικο σημειο 2αρια 3αρια να μου πει ! εχω κατι πολυ καλο να προτεινω ...

Για λέγε - Για λέγε!!!!!!!!!!

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λόγω του ότι εγώ έκανα αυτήν την ψηφοφορία την σταματώ εδώ που με συμφέρει κιόλας

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΘΟΥΣ!!!!!!!!!

Ερώτηση: Ποιές Γυναίκες προτιμάτε στο κρεβάτι?
Ελληνίδες - 6 (15.8%)
Ρωσίδες - 10 (26.3%)
Ουκρανές - 11 (28.9%)
Ευρωπαίες - 4 (10.5%)
Ασιάτισσες - 6 (15.8%)
Μαύρες - 1 (2.6%)
Άλλες - 0 (0%)
Αλλαγή ψηφοφορίας
Σύνολο ψηφοφόρων: 38

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα διαμερίσματα στις μικρές πόλεις δεν είναι ασφαλή γιατί οι πολυκατοικίες δεν έχουν θυρωρό.Στο Κίεβο υπάρχει θυρωρός(που συνήθως κοιμάται αλλά τουλάχιστον κρατάει μια αρμαθιά κλειδιά).

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

δεν το συζηταμε
με τα ξενοδοχεια ειναι αβολα ακριβα κ δυσκολα τα πραγματα
μονο απαρταμεντ κ μονο
δωσε ανοιχτα εδω τα στοιχεια που εχεις,σιγουρα ενδιαγερουν αρκετους

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
κμαν μεχρι τωρα καλα κ σωστα ολα οσα ελεγες
ομως βλεπω οτι σε ενα βασικο θεμα εισαι οφ..
ολα τα ρεμοντ κι εβρορεμοντ ειναι παρα πολυ καλες οι συνθηκες
επισης συνηθως τα διαμερισματα εινε στα κεντρικα σημεια...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κεντρικά αλλά όχι τόσο κεντρικά όσο τα ξενοδοχεία σοβιετικού τύπου.Δηλαδή πρέπει να περπατήσεις κάπου 10-20 λεπτά από την κεντρική πλατεία και αυτό είναι σημαντικό.
Γιατί να μείνει κανείς σε διαμέρισμα 20 ευρώ την ημέρα στην επαρχία όταν βρίσκει δωμάτιο σε σοβιετικού τύπου ξενοδοχείο με 30 ευρώ;Και έχει και ασφάλεια σίγουρη θέρμανση,δε χρειάζεται να τρέχει στα σούπερ μάρκετ για κωλόχαρτο κτλ.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τα διαμερίσματα στις μικρές πόλεις δεν είναι ασφαλή γιατί οι πολυκατοικίες δεν έχουν θυρωρό.Στο Κίεβο υπάρχει θυρωρός(που συνήθως κοιμάται αλλά τουλάχιστον κρατάει μια αρμαθιά κλειδιά).

Εγώ στο Κίεβο που έμεινα το καλοκαίρι η πολυκατοικία στο κέντρο δεν είχε θυρωρό αλλά είχε μια πολύ καλή κεντρική πόρτα ασφαλείας με συνδυασμό και το διαμέρισμα είχε μια πολύ καλή πόρτα ασφαλείας. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ
μπραβο ρε κμαν
τωρα ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙς ΕΚΕΙ
μεσα μπαινεις
γιατι ΠΑς ΕΣΥ θα με ρωησει καποιος...
κ τωρα ακομα,μονο ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ,οποιος παει κ το παιξει 30-35,Κ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,οχι νανε καμμια 50αρια κα να γελενε μαζι του,
κι ειναι μεσογειακος τυπος,κινειτε με κανα καλουτσικο αμαξι,κ συνενοειτε τα βασικα στα ρωσσικα,ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ,αλλα με πολυ τρεξιμο παντα,κ πολυ ψαξιμο,κ με κνα 2-3000 τη φορα-15νθημερα-
οι λοιποι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο πουτανες,μετριες,η κ καλυτερες-σπανια- εαν κ εφοσον βρεθουν
κι αυτο εινε δυσκολο αν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ καποιον εκει,πχ σαν το μιτσο στην πετρουπολη,μες στα πραγματα,ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Κ να ασχοληθει μαζι σας γι αυτο το θεμα
ενω πχ ο μολντος στο κισινιοφ,δεν θελει ,κ καλα κανει τις πιο πολλες φορες
υγ.εισης ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ το θεμα κι οι προστριβες΅εδω μεσα<,ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩς
επειδη καποιοι λενε ευφανταστα ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ειτε για πουτανες ειτε για απλες γκομενες
<που κατα 90%,δεν ισχυουν ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς...
Εγω αν ερθει κανας παιδι απο το σα'ι'τ και ειναι στο προγραμμα μου να παω σαλον τον καλω και παμε μαζι.Στις εκδρομες που παω συνηθως πηγαινω μονος μου διοτι αν παρω μαζι κανεναν (απο γνωστους απο Αγια Πετρουπολη) με ζαλιζει!Σιγουρα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑς ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗς ΓΛΩΣΣΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom