Νέα

Η Ουκρανία και τα μυστικά της!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ μια κοπέλα από το ανατολικό Μπλοκ?

• Ναι

Ψήφοι: 37 37,8%
  • Μάλλον ναι

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 18 18,4%
  • Μαλλον οχι

Ψήφοι: 8 8,2%
  • Είμαι είδη παντρεμένος με μια κοπέλα από εκεί

Ψήφοι: 12 12,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για τα διαμερισματα που νοικιαζουν στην επαρχια ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ!ακομα και για τα Ρωσσικα δεδομενα της Αγιας Πετρουπολες!Δεν μιλαω για Ελληνικα δεδομενα :2funny:

Συνημμένα

• OLYMPUS 364.jpg
    OLYMPUS 364.jpg
    163 KB · Εμφανίσεις: 86
  • OLYMPUS 365.jpg
    OLYMPUS 365.jpg
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 79

Επισκέπτης
δεν το συζηταμε
με τα ξενοδοχεια ειναι αβολα ακριβα κ δυσκολα τα πραγματα
μονο απαρταμεντ κ μονο
δωσε ανοιχτα εδω τα στοιχεια που εχεις,σιγουρα ενδιαγερουν αρκετους

λετε να το κανω ετσι ? επιτρεπετε κατι τετοιο ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι πιο παλιοι θα θυμουνται οτι ειχα ξαναβαλει αυτες της φωτο απο το ενοικιαζομενο διαμερισμα στο Νοβγκοροντ.Τα ενοικιαζομενα διαμερισματα στην επαρχια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!Μην περιμενεται οτι πατε στο HILTON  :2funny: Τωρα γκομενα στις μικρες πολεις (μεχρι 500.000 κατοικους) ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!Αν καποιος παει σε μικρη πολη εως 250.000-300.000 κατοικους ακομα και Ρωσσικα να μιλαει ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ διοτι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια για της πολεις Νοβγκοροντ,Πσκοφ και Βολογκντα!Στο Νοβγκοροντ το διαμερισμα αυτο το βρηκα μεσω ενος γνωστου που ηξερε την καθαρηστρια και με 500 ρουβλια τη μερα (12 Ευρω περιπου) μου δινει τα κλειδια.Για πιο μεγαλες πολεις στεκονται γριες στο σταθμο του τρενου με ταμπελιτσες που γραφουν СДАЮ КВАРТИРУ χωρις Ρωσσικα εννοειται οτι δεν μπορεις να συνενοηθεις!

Συνημμένα

• OLYMPUS 366.jpg
    OLYMPUS 366.jpg
    153,8 KB · Εμφανίσεις: 84

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν δεν θελεται να ΔΑΓΚΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΑς ΑΠ'ΤΟ ΚΡΥΟ :2funny:παρτε μαζι σας ΑΥΤΟ! :2funny:

Συνημμένα

• OLYMPUS 367.jpg
    OLYMPUS 367.jpg
    162,1 KB · Εμφανίσεις: 83

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Βλέπω το αερόθερμο είναι στο στανταρ εξοπλισμό!!!
Ουτε καλοριφέρ δεν έχουν;

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για τα διαμερισματα που νοικιαζουν στην επαρχια ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ!ακομα και για τα Ρωσσικα δεδομενα της Αγιας Πετρουπολες!Δεν μιλαω για Ελληνικα δεδομενα :2funny:

Ρε παιδία πόσα χρόνια έχετε να πάτε επαρχεία στην Ουκρανία? Εγώ πραγματικά δεν ξέρω για την Ρωσία τι γίνετε τώρα γιατί έχω πάει μόνο μια φορά, πήγα στο Νοβόροσισκ το 2006 και νόμιζα ότι γύρισα στην Ουκρανία του 1996, σοβαρά σας μιλάω, ούτε λεφτά μπορείς να αλλάξεις από της 22:00 και μετά, στο ξενοδοχείο δεν έπαιρναν Ευρώ (μιλάμε για το κεντρικό Ξενοδοχείο του Νοβόροσισκ που έχει και το όνομα της πόλης και από κάτω το Ελληνικό προξενείο) δεν μας έδιναν δωμάτια επειδή δεν είχαμε Ρούβλια και άλλα τέτοια κουφά!!!
Όχι ρε παιδία ακόμα και στις ποιο μικρές Ουκρανικές πόλεις υπάρχουν Καινούργιες πανσιόν που είναι πάνω από μεγάλα εστιατόρια η έχουν γίνει για παράνομα ζευγαράκια και είναι ΤΖΙ-ΤΖΙ.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι πιο παλιοι θα θυμουνται οτι ειχα ξαναβαλει αυτες της φωτο απο το ενοικιαζομενο διαμερισμα στο Νοβγκοροντ.Τα ενοικιαζομενα διαμερισματα στην επαρχια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!Μην περιμενεται οτι πατε στο HILTON  :2funny: Τωρα γκομενα στις μικρες πολεις (μεχρι 500.000 κατοικους) ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!Αν καποιος παει σε μικρη πολη εως 250.000-300.000 κατοικους ακομα και Ρωσσικα να μιλαει ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ διοτι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια για της πολεις Νοβγκοροντ,Πσκοφ και Βολογκντα!Στο Νοβγκοροντ το διαμερισμα αυτο το βρηκα μεσω ενος γνωστου που ηξερε την καθαρηστρια και με 500 ρουβλια τη μερα (12 Ευρω περιπου) μου δινει τα κλειδια.Για πιο μεγαλες πολεις στεκονται γριες στο σταθμο του τρενου με ταμπελιτσες που γραφουν СДАЮ КВАРТИРУ χωρις Ρωσσικα εννοειται οτι δεν μπορεις να συνενοηθεις!

Εγώ ρε παιδία φιλοξένησα 3 παλικάρια στον γάμο μου το καλοκαίρι σε μια πόλη με 40.000 κατοίκων και έπαθαν πλάκα οι άνθρωποι, καινούργια πανσιόν με όλα τα κομφόρ (δορυφορική τηλεόραση, όλα τα έπιπλα από δρυ, τζάκι, υπέρδιπλα κρεβάτια, αιρ κοντίσιον) και κάτω είχε καφέ και σάουνα και τζακούζι με πρωινό μέσα στην τιμή του δίκλινου 20 Ευρώ την ημέρα για δύο άτομα!

Επισκέπτης
δεν το συζηταμε
με τα ξενοδοχεια ειναι αβολα ακριβα κ δυσκολα τα πραγματα
μονο απαρταμεντ κ μονο
δωσε ανοιχτα εδω τα στοιχεια που εχεις,σιγουρα ενδιαγερουν αρκετους

οκ μονο μην με εκεθεσεται να ειστε σοβαροι με την κυρια ! ξερει απτεστα αγγλικα και την λενε σβετλανα και ειναι σωστη μπισενςςγουμαν !!! το τηλ ειναι 00380673411515 αν σας πει απο που το βρηκατε πειτε της απο καποιον πελατη σας ελληνα ... λολ ! εχει πολλα διαμερισματα  σε κεντρικα σημεια και καλεσ περιοχες !! οποιος παρει και παει να μας γραψει λεπτομερειες !!

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οκ μονο μην με εκεθεσεται να ειστε σοβαροι με την κυρια ! ξερει απτεστα αγγλικα και την λενε σβετλανα και ειναι σωστη μπισενςςγουμαν !!! το τηλ ειναι 00380673411515 αν σας πει απο που το βρηκατε πειτε της απο καποιον πελατη σας ελληνα ... λολ ! εχει πολλα διαμερισματα  σε κεντρικα σημεια και καλεσ περιοχες !! οποιος παρει και παει να μας γραψει λεπτομερειες !!

Ευχαριστούμε για την πληροφορία ......καταχωρήθηκε!!!!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ti "εκθεση/΄" δηλ να παθεις?μην παει καποιος πουτανες κ ξεκωλα  εκει?? :grin: :grin:
:grin:χι προς θεου,δεν ειμαστε τετοιοι τυποι φιλε μου,σε παρακαλω πολυ :( :( :( :(
α :(ου εκανες τον κοπο ωσε κ μια εικονα για τις τιμες που εχει η κυρια σβετλανα,βασικα ξερεις αν εινε δικα της,η εινε αγκεντσια?ενδιαμεση δηλ
στη δευτερη περιπτωση δεν θαναι καλες οι τιμες,αλλα ας υπαρχουν για ωρα αναγκης
ετσι κι αλλιως εγω το κιεβο τοχω αποριψει κ λογω ακριβειας κ λογω σχετικης χαμηλης ποιοτητας γυναικων..

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδία πόσα χρόνια έχετε να πάτε επαρχεία στην Ουκρανία? Εγώ πραγματικά δεν ξέρω για την Ρωσία τι γίνετε τώρα γιατί έχω πάει μόνο μια φορά, πήγα στο Νοβόροσισκ το 2006 και νόμιζα ότι γύρισα στην Ουκρανία του 1996, σοβαρά σας μιλάω, ούτε λεφτά μπορείς να αλλάξεις από της 22:00 και μετά, στο ξενοδοχείο δεν έπαιρναν Ευρώ (μιλάμε για το κεντρικό Ξενοδοχείο του Νοβόροσισκ που έχει και το όνομα της πόλης και από κάτω το Ελληνικό προξενείο) δεν μας έδιναν δωμάτια επειδή δεν είχαμε Ρούβλια και άλλα τέτοια κουφά!!!
Όχι ρε παιδία ακόμα και στις ποιο μικρές Ουκρανικές πόλεις υπάρχουν Καινούργιες πανσιόν που είναι πάνω από μεγάλα εστιατόρια η έχουν γίνει για παράνομα ζευγαράκια και είναι ΤΖΙ-ΤΖΙ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ
ΙΒΑΝΦΡΑΝΚΟΦΣΚ μενω σ ενα χοτελ,οπως φευγεις για χαλετς με 300χριβνια,σαν αυτο που γυρισε την τσοντα η τζουλια εινε,χωρις την τζουλια βεβεα.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ti "εκθεση/΄" δηλ να παθεις?μην παει καποιος πουτανες κ ξεκωλα  εκει?? :grin: :grin:
:grin:χι προς θεου,δεν ειμαστε τετοιοι τυποι φιλε μου,σε παρακαλω πολυ :( :( :( :(
α :(ου εκανες τον κοπο ωσε κ μια εικονα για τις τιμες που εχει η κυρια σβετλανα,βασικα ξερεις αν εινε δικα της,η εινε αγκεντσια?ενδιαμεση δηλ
στη δευτερη περιπτωση δεν θαναι καλες οι τιμες,αλλα ας υπαρχουν για ωρα αναγκης
ετσι κι αλλιως εγω το κιεβο τοχω αποριψει κ λογω ακριβειας κ λογω σχετικης χαμηλης ποιοτητας γυναικων..

Φιλε σου ευχομαι να το γεμισεις ξεκολα γκομενακκια οταν πας και να ποσταρεις φωτο στο αλλο θρεντ με της γυναικες μας και γκομενες στα τζακουζια και τους δερμΑτινους καναπεδες! Το λεω αυτο γιατι ειδα απο το δικο μου διαμερισμα οτι ειναι ολα στην εντελεια και απο οτι καταλαβα ολα που διαχειρηζεται ετσι πρεπει να ειναι ! Εμεις διναμε  70$ αλλα ερχοταν καθαρηστρια μερα παρα μερα ,που ηταν μεσα στην τιμη  προσυμφωνημενο! Οι τιμεσ πεζουνε ειχε και 2αρη με 45$, 3αρη με 70 και 90 Ειχα κανει περιγραφη στις σελιδες 3 και 5 του θρεντ! Πεζει μαλλον ρολο και η περιοχη!

Τελος παντων ειναι αμρτια να στηλουμε τιποτα καφρους λολ!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
κατι ακουσα οτι ο κυριος λαζαρου μενει σε κατι τρωγλες στην ουκρανια.
ειναι αληθεια?

η επομενη ερωτηση σε λιγο.
θα ακολουθησουν και φωτο.

σας ειχα πει απο την αρχη οτι ο τυπος ψαχνει ατομα να παει στην ουκρανια τζαμπα γιατι ειναι αφραγκος.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τι εγινε ρε τσακαλια?
γιατι το βουλωσατε ολοι? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατι ακουσα οτι ο κυριος λαζαρου μενει σε κατι τρωγλες στην ουκρανια.
ειναι αληθεια?

η επομενη ερωτηση σε λιγο.
θα ακολουθησουν και φωτο.

σας ειχα πει απο την αρχη οτι ο τυπος ψαχνει ατομα να παει στην ουκρανια τζαμπα γιατι ειναι αφραγκος.

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει ότι θέλει εδώ μέσα, μαζί με αυτούς και εσύ φίλε μου!!!! Απλά δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα? Η ουσία είναι ότι τα γενικότερα σχόλια εδώ μέσα για το άτομο σου είναι από άσχημα έως πολύ κακά, αυτό είναι που μετράει. Προτιμώ να είμαι πτωχός όπως λες παρά πτωχός το πνεύματι. Με αρκετά παιδία εδώ μέσα έχω γνωριστεί και έχουμε ανταλλάξει επαφές και γνωρίζουν καλά ποιος είμαι, οπότε αφήνω αυτούς να κρίνουν αυτά που γράφεις.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει ότι θέλει εδώ μέσα, μαζί με αυτούς και εσύ φίλε μου!!!! Απλά δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα? Η ουσία είναι ότι τα γενικότερα σχόλια εδώ μέσα για το άτομο σου είναι από άσχημα έως πολύ κακά, αυτό είναι που μετράει. Προτιμώ να είμαι πτωχός όπως λες παρά πτωχός το πνεύματι. Με αρκετά παιδία εδώ μέσα έχω γνωριστεί και έχουμε ανταλλάξει επαφές και γνωρίζουν καλά ποιος είμαι, οπότε αφήνω αυτούς να κρίνουν αυτά που γράφεις.
εισαι ξεληγωμενος και μπατιρης ρε μαλακα να ξερεις.εγω τις πληροφοριες μου για εσενα τις πηρα να ξερεις.΄
καλα θα κανεις να το βουλωσεις γιατι 8α γινεις ρομπα εντελως.
και αν εχεις αρχιδια συνεχισε.εδω ειμαι.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αυτα που γραφις φιλε μου δν εχουν καμια σχεση με τη πραματικοτητα. ειμαι φίλος με τον χρηστο εδω και 15 χρονια μαθε λοιπον οτι ο χρηστος σε αντιθεση με σενα γαμα τα καλυτερα μουνια στη ουκρανια σα τα κρυα τα νερα που συ ουτε στον υπνο σου δε μπορεισ να φανταστις . κι επειδη καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται οπως λενε στο χωριο μου μια φωτογραφια εινε χιλιεσ λεξις εδω ο χρηστος στην  αυλη τησ βιλασ του στην ουκρανια

εμαθες να κανεις και κλονους?τελος παντων ας απαντησω.
εγω αυτα που γραφω δεν τα λεω τυχαια να ξερεις.
οσο για τον φιλο σου,σε λιγες μερες θα γελανε ολοι μαζι του.

Επισκέπτης
Εγώ ρε παιδία φιλοξένησα 3 παλικάρια στον γάμο μου το καλοκαίρι σε μια πόλη με 40.000 κατοίκων και έπαθαν πλάκα οι άνθρωποι, καινούργια πανσιόν με όλα τα κομφόρ (δορυφορική τηλεόραση, όλα τα έπιπλα από δρυ, τζάκι, υπέρδιπλα κρεβάτια, αιρ κοντίσιον) και κάτω είχε καφέ και σάουνα και τζακούζι με πρωινό μέσα στην τιμή του δίκλινου 20 Ευρώ την ημέρα για δύο άτομα!

πες τα χρισοστομε καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται εδο μιλαμαι με ντοκουμεντα οχι αερολογιες μια φωτό από το μπανιο με τζακούζι του χρηστου (πρικα απο τη γυναικα του)

Συνημμένα

• Hristos Lazarou1.jpgToualeta.jpg
    Hristos Lazarou1.jpgToualeta.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 50

Επισκέπτης
εσυ που τα σβηνεις που ξερεις οτι ειναι ψευτικα κ εξυπνακια???

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εσυ που τα σβηνεις που ξερεις οτι ειναι ψευτικα κ εξυπνακια???
γιατι κατεβασες τις φωτο ρε μαλακα?
φοβηθηκες ρε μαλακα?
μας εβαλες μια φωτο με 5 σαπια ξυλα και μας την παρουσιαζεις για τζακουζι?
γαμω το εργοστασιο με την ξυλεια που εχετε.
αντε ρε μαλακες παλιορομπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom