Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
@koproni65
μαγκα από πολιτική δεν σκαμπάζεις..
δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το να βγάλεις αχρηστους τους λοιπούς δεξιούς προκειμένου να ψηφίσεις νδ δεν σε κάνει λιγότερο μαλάκα..

Εγώ θα συμφωνήσω πως όλοι οι λοιποί δεξιοί είναι καλύτεροι από τον Αντωνάκη.
Αλλα, δυστυχώς δεν θα μπούνε ούτε στη Βουλή. Το ξέρουν και το ξέρουμε.

Ο Τσώρτσιλ και ο Ρούσβελτ είχαν επιλέξει τον Στάλιν για σύμμαχο, όχι τον πρωθυπουργό της Φιλανδίας, π.χ. που σαφέστατα ήταν προτιμώτερος, αλλά δυστυχώς ανεπαρκής...

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
Φαίνεται παράξενο, αλλά λίγο πολύ στις διαπιστώσεις όλοι δίκιο έχουν!
Κι εγώ συμφωνώ με το Λάκη. Ο Σαμαράς είναι ένας σιχαμερός προδότης της παράταξής του και βλάκας ταυτόχρονα.

Όμως το διακύβευμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο καταποντισμός και εί δυνατόν η εξαφάνιση από τον πολιτικό χάτρη του εξαμβλώματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της νεώτερης Ελληνικής (ίσως και Ευρωπαϊκής) ιστορίας, ΑΓΠ και που ευθύνονται απολειστικά (και ο ΑΓΚ και τα λοιπά λαμόγια του κινήματος) για την σημερινή μας κατάντια (αν αμφιβάλει κανείς να το αναλύσουμε).

Ας σκεφτούμε την περίοδο το Β' Π.Π.
Οι δυτικές Δημοκρατίες (Μεγ. Βραττανία, ΗΠΑ) ήξεραν πολύ καλά τί είδους στυγερός δικτάτορας ήταν στη χώρα του ο Στάλιν. Όμως δεν δίστασαν να συμμαχήσουν μαζί του για να αντιμετωπίσουν τον αμεσώτερο κίνδυκο που λεγόταν Χίτλερ. (Κατά σύμπτωσιν ( ; ) η ίδια χώρα που μας "δυναστεύει" και τώρα)
Όταν τελείωσαν με το Ναζισμό, και μετά από πολλά χρόνια ψυχρού πολέμου, τελείωσαν και με τον "Υπαρκτό" της ΕΣΣΔ. (Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον Ρόναλντ Ρέηγκαν, γι αυτό του το επίτευμα και χωρίς κόστος ανθρωπίνων ζωών)

Αντίστοιχα το σημερινό μας πρόβλημα είναι (είπαμε) ο εξευτελισμός του ΠΑΣΟΚ και η εξαφάνισή του, εί δυνατόν.
Όχι και να ξαναδούμε το χοντρό και τον υπόλοιπο εσμό των Πασοκοαλητών σε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση! :headbang: :headbang:

Ακριβώς γι αυτό και με κρύα καρδιά θα ψηφίσω Ν.Δ. αν και δεν τρέφω καμία εκτίμηση στο πρόσωπο του αρχηγού της και συμφωνώ πως υπέρξε όντως προδότης και δεκανίκι του "κινήματος" (ούτε το όνομα δεν θέλω να λέω!)
Στην παρούσα φάση όμως η μόνη υπαρκτή εναλλακτική λύση είναι. Τί διάολο θα γίνει μετά βλέπουμε.

Ο εκτός σιδηρού παραπετάσματος κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο ο εντός, περίμεναν καμιά 30αριά χρόνια για να απαλλαγούν από τον "υπαρκτό". Είχαν όμως τουλάχιστον γλυτώσει από τον Ναζισμό.
Δεν νομίζω να έχει ο Αντωνάκης χρόνο πολιτικής ζωής 30 χρόνια! Ούτε 2-3 δεν έχει. Το ζήτημα είναι μετά από αυτόν να μην δούμε πρωθυπουργό το σιχαμένο σκατόχοντρο, μαζί με τα άλλα "λουλούδια", Λοβέρδους, Διαμαντοπούλες κλπ που μας δουλεύουν πως θα αλλάξουν κι όλας! Δηλαδή έλεος! Πόση πια κοροϊδία;

Εσείς που θα ψηφίσετε αριστερά κόμματα φροντίστε να υπάρχουν κάποιοι, όσον το δυνατόν ολιγώτερο διεφθαρμένοι αλλά και σοβαροί ταυτόχρονα, ως εναλλακτική λύση για μετά από 2-3 χρόνια.

Αυτή είναι η δική μου, (ψύχραιμη, λέω εγώ) θεώρηση των πολιτικών πραγμάτων την δεδομένη στιγμή...    

Ψηφιζοντας ΝΔ θα εχεις παρεα με τον Αντωνη τον σιχαμένο σκατόχοντρο, μαζί με τα άλλα "λουλούδια", Λοβέρδους, Διαμαντοπούλες κλπ

Το οτι δεχτηκαν το Αγγλοκο δικαιο δεν σου λεει τιποτε ? Εαν κατι παει στραβα (οπως λενε πολλοι θα παει τελικα) τι θα συμβει ? Εχειε - εχετε διαβασει το μνημονιο 2 ?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
γαμω την ανωμαλία που με δερνει, γιατι μιλάω με τυπους σαν εσενα για πολιτική?   :think:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Ψηφιζοντας ΝΔ θα εχεις παρεα με τον Αντωνη τον σιχαμένο σκατόχοντρο, μαζί με τα άλλα "λουλούδια", Λοβέρδους, Διαμαντοπούλες κλπ

Το οτι δεχτηκαν το Αγγλοκο δικαιο δεν σου λεει τιποτε ? Εαν κατι παει στραβα (οπως λενε πολλοι θα παει τελικα) τι θα συμβει ? Εχειε - εχετε διαβασει το μνημονιο 2 ?
ε οχι και να διαβάσουν ρε φίλε, εσυ τώρα το παράκανες..  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ασ μην μετραει δεν πειραζει παντως εσεις φωναζατε το 93

Ξέρεις κομματόσκυλο του κερατά, εγώ (σε αντίθεση μ' εσένα) δεν είμαι γραμμένος σε κανένα κόμμα και έχω ψηφίσει και διάφορα.
Ακόμα και το ακατανόμαστο το ΄81!  :headbang: :headbang:

Οπότε σίγουρα το να ψηφίσω τώρα την Ν.Δ. του βλάκα του Αντωνάκη δεν θα είναι και το μεγαλύτερο μου σφάλμα...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Ξέρεις κομματόσκυλο του κερατά, εγώ (σε αντίθεση μ' εσένα) δεν είμαι γραμμένος σε κανένα κόμμα και έχω ψηφίσει και διάφορα.
Ακόμα και το ακατανόμαστο το ΄81!  :headbang: :headbang:

Οπότε σίγουρα το να ψηφίσω τώρα Ν.Δ. δεν θα είναι και το μεγαλύτερο μου σφάλμα...
ρε μπαρμπα αφου το βλεπεις και το λες απο μονος σου, οτι οι επιλογές σου ειναι αστα βραστα, γιατι επιμένεις?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακόμα και το ακατανόμαστο το ΄81!  :headbang: :headbang:

Οπότε σίγουρα το να ψηφίσω τώρα Ν.Δ. δεν θα είναι και το μεγαλύτερο μου σφάλμα...

και γω δεν ειμαι σε κανενα κομμα γραμμενος αλλα δεν ειμαι περαντζαδας στον ψηφο μου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και γω δεν ειμαι σε κανενα κομμα γραμμενος αλλα δεν ειμαι περαντζαδας στον ψηφο μου
Πασοκάρα κάθε φορά από τα 18 σου ε;;; :grin:

Να μου ζήσεις τζώνυ που δεν είσαι περατζάδας. :2funny: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ρε μπαρμπα αφου το βλεπεις και το λες απο μονος σου, οτι οι επιλογές σου ειναι αστα βραστα, γιατι επιμένεις?

Περιμένω από την πολιτική σου οξυδερκεια να μου υποδείξει κάποιες άλλες επιλογές.

Βιώσιμες όμως. Όχι μόνο για διαμαρτυρία, διότι αυτό είναι εύκολο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όμως το διακύβευμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο καταποντισμός και εί δυνατόν η εξαφάνιση από τον πολιτικό χάτρη του εξαμβλώματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της νεώτερης Ελληνικής (ίσως και Ευρωπαϊκής) ιστορίας, ΑΓΠ και που ευθύνονται απολειστικά (και ο ΑΓΚ και τα λοιπά λαμόγια του κινήματος) για την σημερινή μας κατάντια (αν αμφιβάλει κανείς να το αναλύσουμε).

Το διακύβευμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει 3 συνδεδεμένα, αλληλένδετα και ισοδύναμα σκέλη:

α) Να παραμείνουμε στην ζώνη του Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση
β) Να εφαρμοσθεί πλήρως το Μνημόνιο 2
γ) Να υπάρξει κυβέρνηση με λαϊκή εντολή για να εφαρμόσει τα (α) και (β)

Πιθανόν να χρειάζεται ένα κόμμα κέντρου σύγχρονο και πραγματικά φιλελεύθερο το οποίο θα προκύψει από κομμάτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος αυτή την στιγμή για πειραματισμούς.
Οπότε υπάρχει μέχρι στιγμής μονόδρομος.

Υ.Γ. Μέχρι στιγμής την φθορά του ΠΑΣΟΚ την ειπράττει ο Κουβέλης. Καλός και άγιος ο Φώτης πλην όμως έχει γίνει καταφύγιο διάφορων γελοίων.
Και σε τελική ανάλυση γνωρίζει κανένας τι πραγματικά πιστεύει η ΔΗΜΑΡ για το μνημόνιο, την κρίση και την έξοδο από αυτή;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Περιμένω από την πολιτική σου οξυδερκεια να μου υποδείξει κάποιες άλλες επιλογές.

Ψήφος σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός από τα δύο γνωστά βρώμικα που βασιλεύουν τα τελευταία 30 χρόνια είναι δείγμα ψυχικής υγείας.

Και από που κ ως που όλοι οι άλλοι είναι μόνο για διαμαρτυρία;;;

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
Η δανειακή σύμβαση, σε παράρτημά της αναφέρει ρητά ότι:

«ούτε το Δικαιούχο Κράτος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα  περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσία κατάσχεσης – πριν ή μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης – ή εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία με τη σύμβαση».

(Κατάσχεση κοιτασμάτων, μαχητικών, φρεγατών με συνοπτικές διαδικασίες)

Αλλά και επιπρόσθετα: «η Ελλάδα έχει υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία».

Η μέση διάρκεια του δανείου θα είναι 17,5 χρόνια. Αν η Ελλάδα δεν δίνει εμπρόθεσμα  τις δόσεις θα καταβάλλει  επιπλέον τόκο. Αν δεν ανταποκριθεί στους όρους του δανείου και του Μνημονίου τότε οι δόσεις μπορεί να σταματήσουν και το ποσό που έχει αποδοθεί να είναι άμεσα απαιτητό.

Να σημειωθεί πως ούτε η ιδιωτική περιουσία μπορεί να διαφύγει της κατάσχεσης αφού με μια απλή διοικητική πράξη απαλλοτρίωσης μπορεί να περάσει στο δημόσιο.

Στο κείμενο, ζητούνται γραπτές δεσμεύσεις ότι οι όροι θα κριθούν συνταγματικοί και ότι δεν θα υπάρξει καμία δικαστική προσφυγή εναντίον αυτών.
Στη σύμβαση γίνεται ξεκάθαρο ότι...
πρέπει να δοθούν «ικανοποιητικές νομικές γνωμοδοτήσεις από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στο Υπουργείο Οικονομικών… σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση… Οι εν λόγω νομικές γνωμοδοτήσεις θα συνταχθούν όχι αργότερα από την ημερομηνία της πρώτης Αίτησης Χρηματοδότησης στο πλαίσιο οποιασδήποτε διευκόλυνσης».
Επίσης, «το Δικαιούχο Κράτος Μέλος να έχει βεβαιώσει εγγράφως ότι δεν έχει επέλθει γεγονός, που θα καθιστούσε ανακριβή οποιαδήποτε δήλωση έγινε στις νομικές γνωμοδοτήσεις, που παρελήφθησαν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
Στην ίδια κατεύθυνση, και για να καταστεί απόλυτα σαφές, προβλέπεται ότι πρέπει να έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις πως «δεν έχει εκκινήσει ούτε επαπειλείται εγγράφως οιαδήποτε διαδικασία δικαστηρίου, διαιτησία ή διοικητικές διαδικασίες ή έρευνες από ή ενώπιον οποιουδήποτε δικαστηρίου, διαιτητικού οργάνου ή αρχής που μπορεί να θίξει την εκπλήρωση του Μνημονίου, της παρούσας Σύμβασης ή των συναλλαγών… ή που, εφόσον έχει αρνητική κατάληξη, είναι εύλογο να έχει σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στην ικανότητα συμμόρφωσης του Δικαιούχου Κράτους Μέλους με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο (και) την παρούσα Σύμβαση…»
Ακόμη, «οι Εγγυητές να έχουν ικανοποιηθεί (με ομόφωνο τρόπο) ως προς τη συμμόρφωση του Δικαιούχου Κράτους Μέλος με τους όρους του Μνημονίου, έχοντας λάβει υπόψη τους την τελευταία περιοδική αξιολόγηση από την Επιτροπή…». Δηλαδή, διασφαλίζεται ρητά η συνέπεια της Ελλάδας στην εφαρμογή και υλοποίηση των υποχρεώσεών της, για να εισπράττει τις δόσεις.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Σε περίπτωση, που δεν είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, τότε θα επιβαρυνόμαστε με ετήσιο τόκο υπερημερίας 2%

Επισκέπτης
Ψήφος σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός από τα δύο γνωστά βρώμικα που βασιλεύουν τα τελευταία 30 χρόνια είναι δείγμα ψυχικής υγείας.

Και από που κ ως που όλοι οι άλλοι είναι μόνο για διαμαρτυρία;;;

Διότι στο χαζό μυαλό του Έλληνα το πηλίκο 28/12 (ποσοστό μεγάλου/μικρού κόμματος) ισούται με άπειρο...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

για αρχη ψηφισε κάποιο αντιμνημονιακό γιατί οι κουφάλες του δικομματισμού θα ξεπουλήσουν την χώρα μας κυριολεκτικά.
κανεις δεν μπορεί να βγάλει την χώρα μας από την ευρώπη. έχουν υπογραφεί συγκεκριμένες συνθήκες που το απαγορεύουν.

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
για αρχη ψηφισε κάποιο αντιμνημονιακό γιατί οι κουφάλες του δικομματισμού θα ξεπουλήσουν την χώρα μας κυριολεκτικά.
κανεις δεν μπορεί να βγάλει την χώρα μας από την ευρώπη. έχουν υπογραφεί συγκεκριμένες συνθήκες που το απαγορεύουν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Το διακύβευμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει 3 συνδεδεμένα, αλληλένδετα και ισοδύναμα σκέλη:

α) Να παραμείνουμε στην ζώνη του Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση
β) Να εφαρμοσθεί πλήρως το Μνημόνιο 2
γ) Να υπάρξει κυβέρνηση με λαϊκή εντολή για να εφαρμόσει τα (α) και (β)

Πιθανόν να χρειάζεται ένα κόμμα κέντρου σύγχρονο και πραγματικά φιλελεύθερο το οποίο θα προκύψει από κομμάτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος αυτή την στιγμή για πειραματισμούς.
Οπότε υπάρχει μέχρι στιγμής μονόδρομος.

Υ.Γ. Μέχρι στιγμής την φθορά του ΠΑΣΟΚ την ειπράττει ο Κουβέλης. Καλός και άγιος ο Φώτης πλην όμως έχει γίνει καταφύγιο διάφορων γελοίων.
Και σε τελική ανάλυση γνωρίζει κανένας τι πραγματικά πιστεύει η ΔΗΜΑΡ για το μνημόνιο, την κρίση και την έξοδο από αυτή;

Θα συμφωνήσω σε όλα. Επομένως η πρώτη προταιρεότητα είναι η απαξίωση του ΠΑΣΟΚ.
Η απαξίωση του Αντωνάκη είναι πανεύκολο να επακολλουθήσει. Αφού από το 35% που θα τον ψηφίσει τελικά (πάνω κάτω) πάρα πολλοί (όπως εγώ) τον θεωρούν ήδη άχρηστο ΠΡΙΝ καν δοκιμαστεί!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

οι κουτοφραγκοι εχουν υπογραψει συγκεκριμενες συνθηκες που τους επιβαλλουν να μας δινουν λεφτα για να τα τρωμε εμεις στα μπουζουκια και στις πουτανες

απαγορευεται να σταματησουν να μας δινουν

αν σταματησουν θα πρεπει να αρχισουμε να δουλευουμε

ντροπη  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom