Φαίνεται παράξενο, αλλά λίγο πολύ στις διαπιστώσεις όλοι δίκιο έχουν!
Κι εγώ συμφωνώ με το Λάκη. Ο Σαμαράς είναι ένας σιχαμερός προδότης της παράταξής του και βλάκας ταυτόχρονα.
Όμως το διακύβευμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο καταποντισμός και εί δυνατόν η εξαφάνιση από τον πολιτικό χάτρη του εξαμβλώματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της νεώτερης Ελληνικής (ίσως και Ευρωπαϊκής) ιστορίας, ΑΓΠ και που ευθύνονται απολειστικά (και ο ΑΓΚ και τα λοιπά λαμόγια του κινήματος) για την σημερινή μας κατάντια (αν αμφιβάλει κανείς να το αναλύσουμε).
Ας σκεφτούμε την περίοδο το Β' Π.Π.
Οι δυτικές Δημοκρατίες (Μεγ. Βραττανία, ΗΠΑ) ήξεραν πολύ καλά τί είδους στυγερός δικτάτορας ήταν στη χώρα του ο Στάλιν. Όμως δεν δίστασαν να συμμαχήσουν μαζί του για να αντιμετωπίσουν τον αμεσώτερο κίνδυκο που λεγόταν Χίτλερ. (Κατά σύμπτωσιν ( ; ) η ίδια χώρα που μας "δυναστεύει" και τώρα)
Όταν τελείωσαν με το Ναζισμό, και μετά από πολλά χρόνια ψυχρού πολέμου, τελείωσαν και με τον "Υπαρκτό" της ΕΣΣΔ. (Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον Ρόναλντ Ρέηγκαν, γι αυτό του το επίτευμα και χωρίς κόστος ανθρωπίνων ζωών)
Αντίστοιχα το σημερινό μας πρόβλημα είναι (είπαμε) ο εξευτελισμός του ΠΑΣΟΚ και η εξαφάνισή του, εί δυνατόν.
Όχι και να ξαναδούμε το χοντρό και τον υπόλοιπο εσμό των Πασοκοαλητών σε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση!
Ακριβώς γι αυτό και με κρύα καρδιά θα ψηφίσω Ν.Δ. αν και δεν τρέφω καμία εκτίμηση στο πρόσωπο του αρχηγού της και συμφωνώ πως υπέρξε όντως προδότης και δεκανίκι του "κινήματος" (ούτε το όνομα δεν θέλω να λέω!)
Στην παρούσα φάση όμως η μόνη υπαρκτή εναλλακτική λύση είναι. Τί διάολο θα γίνει μετά βλέπουμε.
Ο εκτός σιδηρού παραπετάσματος κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο ο εντός, περίμεναν καμιά 30αριά χρόνια για να απαλλαγούν από τον "υπαρκτό". Είχαν όμως τουλάχιστον γλυτώσει από τον Ναζισμό.
Δεν νομίζω να έχει ο Αντωνάκης χρόνο πολιτικής ζωής 30 χρόνια! Ούτε 2-3 δεν έχει. Το ζήτημα είναι μετά από αυτόν να μην δούμε πρωθυπουργό το σιχαμένο σκατόχοντρο, μαζί με τα άλλα "λουλούδια", Λοβέρδους, Διαμαντοπούλες κλπ που μας δουλεύουν πως θα αλλάξουν κι όλας! Δηλαδή έλεος! Πόση πια κοροϊδία;
Εσείς που θα ψηφίσετε αριστερά κόμματα φροντίστε να υπάρχουν κάποιοι, όσον το δυνατόν ολιγώτερο διεφθαρμένοι αλλά και σοβαροί ταυτόχρονα, ως εναλλακτική λύση για μετά από 2-3 χρόνια.
Αυτή είναι η δική μου, (ψύχραιμη, λέω εγώ) θεώρηση των πολιτικών πραγμάτων την δεδομένη στιγμή...