Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε γλ ησουν απο τις συμπαθειες του σουζουκι τζιμινυ?

χχαχαχαχαχχαχα

απο τοτε αρχισες να παιρνεις την κατω βολτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

χχαχαχαχαχχαχα

δεν ξερω φιλε....εγω τον συμπαθω τον τσακ νορις παντως του μπου..... :grin:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

χχαχαχαχαχχαχα

Ε κι εσύ την κατηφόρα έπιασες πάλι. Πάει ο παλιός καλός ζεν μπολδεμόρτης

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Που είναι η αγγελικούλα, να ποστάρει τον μαύρο της, όταν την χρειάζεσαι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε κι εσύ την κατηφόρα έπιασες πάλι. Πάει ο παλιός καλός ζεν μπολδεμόρτης

χαχαχα που εμπαινα κοσμο και ταραζα τα πιτσιρικια
στα βιντεακια μαυρου θανατου?  :grin:

φοβερες εποχες. Αυτα τα χρονια δεν θα ξαναρθουν ποτε  :grin:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ελα αντισθενη.....στον κουβα με τα σκουπιδια το θεματακι......ερχονται και εκλογες μην βγαλει ο καθενας και απο ενα θεμα εμπαθειας......

Κάνεις λάθος.
Εκλογές έρχονται και συζητήσεις για πολιτικά είναι ευπρόσδεκτες.
Αρκεί να τηρούνται οι κανόνες και η δεοντολογία.
Έχει μια καούρα ο συνάδελφος και θέλει να εκδικηθεί, πολιτικά μιλάει, ας μιλάει.
Τα υπόλοιπα σκουπίδια που γράφτηκαν τα καθάρισα.
Ελπίζω να μη συνεχιστεί η παραγωγή τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη ομως ειμαι κι εγω δεξιος και ανω των 35, εχω να παρατηρησω τα εξης.
Ολη αυτη η επιθεση στον Αντωνη Σαμαρα, για ποιον λογο γινεται?
Καλώς ή κακώς, ειναι ο αρχηγος της Δεξιας αυτη τη στιγμη.
Και φυσικα, εξ ορισμού η μονΗ εναλλακτικη λυση εναντι του ΠΑΣΟΚ.
Ειναι αστειο να λεμε οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι καταστροφη, αλλά να καταγγελουμε τον αρχηγο της δεξιάς. Τέλος παντων τι ακριβως θελουμε?
Περαιτέρω. Εχω ξαναπει, οτι ειναι αστειο να λεμε οτι η ΝΔ το 1993 εχασε τις εκλογες λογω Σαμαρα. Εγω θυμαμαι τοτε, οτι η ΝΔ ηταν 15-20 μοναδες πισω απο το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπησεις και φυσικα δεν ειχε καμια ελπιδα επανεκλογης, αφου ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΨΟΦΟΔΕΗΣ ελληνικος λαος, ηθελε πισω τον Ανδρεα επειδη ο Μητσοτακης εδωσε αυξησεις 0% (σας θυμιζει κατι?). Το οτι βεβαια ο Μητσοτακης ειχε φτιαξει ενα υποδειγματικο φορολογικο και ασφαλιστικο συστημα, με πλεονασματικους προυπολογισμους, αφηνε αδιάφορους τους ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ελληνες ψηφοφορους, που θελανε ΑΥΞΗΣΟΥΛΕΣ. Οπως θελανε και το 2009 που φερανε τον ΓΑΠ.
Η πτώση της κυβερνησης τοτε, δεν ηταν απαραιτητη. Ειχε 150 εδρες ακομη η ΝΔ, και ειχε προηγηθει προταση μομφης του ΠΑΣΟΚ, που ειχε απορριφθεί. Αρα κανενας δεν μπορουσε να κουνησει τον Μητσοτακη απο την πρωθυπουργια, αν δεν το ηθελε. Αλλά ο ιδιος το ειδε σαν ευκαιρια να γυρισει το κλιμα ως "κυνηγημενος".
Ως ενα βαθμο το καταφερε, μειωνοντας τις 15 μοναδες της ηττας σε μολις 7.
Αυτα τα ολιγα. Και οσοι δεν θελουν τον Σαμαρα, ας ψηφισουν ΠΑΣΟΚ ή Αριστερα. Αλλη λυση δεν υπαρχει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάνεις λάθος.
Εκλογές έρχονται και συζητήσεις για πολιτικά είναι ευπρόσδεκτες.
Αρκεί να τηρούνται οι κανόνες και η δεοντολογία.
Έχει μια καούρα ο συνάδελφος και θέλει να εκδικηθεί, πολιτικά μιλάει, ας μιλάει.
Τα υπόλοιπα σκουπίδια που γράφτηκαν τα καθάρισα.
Ελπίζω να μη συνεχιστεί η παραγωγή τους.

Ναι καλα εκανες.
Ειναι πολυ σημαντικα αλλωστε
αυτα που γραφει ο λακης. -.-

Ο ανθρωπος ειναι προτυπο ψυχραιμιας και αντικειμενικοτητας.
Ως εκ τουτου ο λογος του εχει υπόσταση

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ειναι αστειο να λεμε οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι καταστροφη, αλλά να καταγγελουμε τον αρχηγο της δεξιάς. Τέλος παντων τι ακριβως θελουμε?
Περαιτέρω. Εχω ξαναπει, οτι ειναι αστειο να λεμε οτι η ΝΔ το 1993 εχασε τις εκλογες λογω Σαμαρα. Εγω θυμαμαι τοτε, οτι η ΝΔ ηταν 15-20 μοναδες πισω απο το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπησεις και φυσικα δεν ειχε καμια ελπιδα επανεκλογης, αφου ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΨΟΦΟΔΕΗΣ ελληνικος λαος, ηθελε πισω τον Ανδρεα επειδη ο Μητσοτακης εδωσε αυξησεις 0% (σας θυμιζει κατι?). Το οτι βεβαια ο Μητσοτακης ειχε φτιαξει ενα υποδειγματικο φορολογικο και ασφαλιστικο συστημα, με πλεονασματικους προυπολογισμους, αφηνε αδιάφορους τους ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ελληνες ψηφοφορους, που θελανε ΑΥΞΗΣΟΥΛΕΣ. Οπως θελανε και το 2009 που φερανε τον ΓΑΠ.
Η πτώση της κυβερνησης τοτε, δεν ηταν απαραιτητη. Ειχε 150 εδρες ακομη η ΝΔ, και ειχε προηγηθει προταση μομφης του ΠΑΣΟΚ, που ειχε απορριφθεί. Αρα κανενας δεν μπορουσε να κουνησει τον Μητσοτακη απο την πρωθυπουργια, αν δεν το ηθελε. Αλλά ο ιδιος το ειδε σαν ευκαιρια να γυρισει το κλιμα ως "κυνηγημενος".
Αυτα τα ολιγα. Και οσοι δεν θελουν τον Σαμαρα, ας ψηφισουν ΠΑΣΟΚ ή Αριστερα. Αλλη λυση δεν υπαρχει.

+1

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μπαρμπουτσαλα

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ζουμε στον 21ο αιωνα, τερμα πια δυχασμοι, κεντρωοι, λαικοι, αριστεροι και αλλων καταλοιπων προηγουμενων αιωνων.

Οσο κατατασουμε τους εαυτους μας σε δεξιους και αριστερους σε προοδευτικους συντηριτηκους και λειπες

αμπελοκατηγοριες θα τρωμε τα σωθηκα μας, με αποτελεσμα η εκφραση "διαιρει και βασιλευε" να πιανει τοπο!

Ξυπνηστε λιγο, τα συμφεροντα μας δεν εχουν καμια σχεση με ολους αυτους που βολοδερνουν στα ΜΜΕ και ακουσων

ακουσων ξαναζητουν την ψηφο μας !!!!

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φθάνει ...
...... να παραιτηθεί όχι από αρχηγός της ΝΔ
αλλά και από βουλευτής !!!!!!!
Και να πάει εκεί που ανήκει ....

οπότε στην περίπτωσή σου εκδίκηση στον προδότη θα ήταν να ψηφίσεις Δημοκρατική Συμαχία = Ντόρα .... έτσι παραμένεις δεξιός και εκδικείσαι και τον Τόνυ....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ναι καλα εκανες.
Ειναι πολυ σημαντικα αλλωστε
αυτα που γραφει ο λακης. -.-

Ο ανθρωπος ειναι προτυπο ψυχραιμιας και αντικειμενικοτητας.
Ως εκ τουτου ο λογος του εχει υπόσταση

Εγώ φίλε δεν κρίνω τις απόψεις κάποιου που τις λέει σε ένα καφενείο ή καθεται και τις γράφει εδώ.
Κρίνω μόνο αν τηρεί τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν στο καφενείο. Π.χ. το "Μη φτύνετε στο πάτωμα".

Αν λοιπόν κάποιον τον ενοχλεί που είναι 35+, δεξιός, και ζει σε μια χώρα που η ΝΔ έχει αρχηγό κάποιο Σαμαρά, μπορεί να το λέει.
Κι αν το θέμα που λέει είναι ενδιαφέρον, θα κάτσουν πολλοί να τον ακούνε και να του απαντάνε.
Δε θα αφήνω όμως κάποιους να λένε στον ομιλητή ότι "Το πουλί σου είναι μικρό". Αυτό είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, έστω κι αν είναι αλήθεια.

Για το συγκεκριμένο θέμα η άποψη μου συμβαδίζει με του jhonny64:

Αυτά.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240

να τα παλι τα ψευτοδιλληματα ... ΝΔ η ΠΑΣΟΚ...... και ο δικομματισμος...... ρε ακομα δεν μαθατε?

τα πραγματα ειναι απλα ... ο ενας εκλεβε και τρωγανε λιγοι και εκλεκτοι δελφινοι, ο αλλος ταχαμου εκλεβε και ταιζε και βολευε τους βολεμενους και παρατρεχαμενους.... ( εξ ου και το μαζι τα φαγαμε ) , τα τελευταια χρονια δε ..... τρωγανε ολοι μαζι με χρυσα κουταλια.....
οξω λοιπον ολοι να τελειωνουμε.

οσο για τον κολλητο του ΓΑΠ , Αντωνακη , μην ξεχναμε το μεγαλυτερο κακο που εκανε σε αυτη εδω την χωρα με το ανοιγμα των συνορων......
η αρχη του τελους ... μην μου πειτε λοιπον οτι τα 2 μεγαλα αυτα κομματα δεν τα ειχαν συννενοημενα ?? σχεδιο ηταν απο κοινου, ο ενας εκοβε ο αλλος εραβε

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
Δυστηχώς τα τελευταία 35-40, μετά την μεταπολίτευση έχουμε προσωποποιήσει την πολιτική κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την οπαδοποίηση των ψηφοφόρων.  Οι περισσότεροι από μας λέμε ότι ανήκουμε σ' ένα κόμμα κι όχι σε μια πολιτική ιδεολογία που μπορεί να εκφράζεται κατά καιρούς από περισσότερα από ένα πολιτικά κόμματα.  Είμαι η ίδια λογική με τους οπαδούς ομάδων, εγώ βάζελος, εσύ γαύρος κοκ με αποτέλεσμα η ψήφος να πηγαίνει μονοκόμματη χωρίς να μπούμε στην ουσία της πολιτικής που θα ακολουθήσει το κάθε κόμμα αν εκλεγεί σύμφωνα με την προεκλογική του εξαγγελία. 
Στην παρούσα φάση, με τη λογική ότι η οικονομική πολιτική δεν πρόκειται να επηρεαστεί και να παρεκλίνει από την προδιαγεγραμμένη πορεία της τρόκιας τι μας μένει????
Άποψή μου είναι ότι αφού ακούσουμε τι έχει να πει ο καθένας για το πρόγραμμά του να πάμε και να ψηφίσουμε αυτόν που πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει καλύτερα της επιταγές της τρόικας?  Μάλλον όχι.  Να ψηφίσουμε έτσι ώστε να μην υπάρξει αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα αλλά να αναγκαστούν επιτέλους οι εκπρόσωποι του λαού να συνεργάζονται μεταξύ τους, άσχετα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, για το καλό επιτέλους αυτού του πολύπαθου ελληνικού λαού.  Να μάθουν να ελέγχουν ουσιαστικά ο ένας τον άλλον κι όχι να συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον, με τη λογική του κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει ή σήμερα εγώ κι αύριο εσύ.  Και πιστεύω ότι όσο περισσότεροι είναι στην μεθαυριανή κυβέρνηση τόσο καλύτερα θα είναι. 
Το πρόβλημα της εξουσίας γενικά στην χώρα μας δεν είναι ένα ή πέντε ή εκατό πρόσωπα.  Είναι ότι όλοι αυτοί ποτέ δεν έμαθαν να συνεργάζονται με ανθρώπους που καθημερινά θα τους κρίνουν ώστε να δουλεύουν σκληρά και αποτελεσματικά κι επίσης να είναι και οι ίδιοι κριτές στο έργο των συναδέλφων τους επί της ουσίας του έργου που παράγουν κι όχι στη συγκάλυψη της όποιας μαλακίας ένθεν και ένθεν

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Eγω ειμαι αριστερος
Δεν θα μπω σφηνα στα εσωτερικα σας
Απλα θα τολμησω ενα σχολιο πανω στο τελευταιο διλλημα (τριλλημα) που εθεσες
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ? (Και στελεχη τυπου Γιαννιτση, Φλωριδη, Μανου, Ανδριανοπουλου... δηλαδη ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ). Αφου ιδια πολιτικη θα ασκησει- αλλα με αποδοτικοτερο τροπο!
Ειλικρινα, ανεξαρτητως ιδεολογιας, δεν μπορω να αντιληφθω πώς ειναι αδυνατον καποιος να εμπιστευτει τη χωρα του στο Σαμαρα, τον Φαηλο, τον Λυκουρετζο και τον Χαρακοπουλο! Δεν το χωραει ο νους μου ρε πουστη!!!

Παρτε το χαμπαρι, δεν υπαρχει λαϊκη δεξια και μαλακειες. Υπαρχει μονο νεοφιλελευθερισμος. Αν δεν σας αρεσει, ψηφιστε ΠΑΣΟΚ ή Κουβελη. Δεν ειστε δεξιοι εσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom