Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Απευθύνσου στον γνωστο αναρχικο Δημητρη Πουλικακο, ο οποιος την αλλη μερα ειπε οτι πρεπει ο αναρχικος χωρος να ζητησει συγνωμη για τη δολοφονια αυτη.
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις.

Πριν ειπες αριστεροι, τωρα λες αναρχικοι? αποφασισε ποιοι τελικα εκαψαν τους εργαζομενους....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B1#.CE.9F.CE.B9.CE.BA.CE.BF.CE.BD.CE.BF.CE.BC.CE.AF.CE.B1[/url]

Μέχρι και το 2001 μελέτες έδειχναν ότι το μέσο βιοτικό επίπεδο στην Κούβα ήταν χαμηλότερο από ό,τι ήταν πριν από την πτώση της οικονομίας που επήλθε με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Θεμελιώδες θέμα είναι η αδυναμία των δημόσιων μισθών να καλύψουν τις προσωπικές ανάγκες των πολιτών σε ένα σύστημα απόλυτα ελεγχόμενης κατανομής αγαθών, στο οποίο παρατηρούνται διαχρονικά ελλείψεις. Καθώς η ποικιλία και η ποσότητα των διαθέσιμων αγαθών μειώθηκε, οι Κουβανοί στράφηκαν στη μαύρη αγορά για εξασφάλιση βασικών τροφίμων, ρουχισμού και άλλων προϊόντων. Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να υπάρχει διαφθορά σε χαμηλό επίπεδο, όπως μικροκλοπές αντικειμένων που αποτελούν κρατική περιουσία για πώληση στη μαύρη αγορά.[42]

Η κουβανική κυβέρνηση έχει κατηγορηθεί για πολλές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως βασανιστήρια, αυθαίρετη φυλάκιση, μη δίκαιες δίκες και εξωδικαστικές εκτελέσεις.[17] Οι αντιφρονούντες εκφράζουν παράπονα για παρενοχλήσεις και βασανιστήρια.[18] Παρόλο που η κυβέρνηση της Κούβας έθεσε μορατόριουμ στη θανατική ποινή το 2001, έκανε μια εξαίρεση δύο χρόνια αργότερα για άτομα που συμμετείχαν σε ένοπλη αεροπειρατεία. Οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία και η Human Rights Watch έχουν εκδώσει εκθέσεις για τους Κουβανούς πολιτικούς κρατουμένους.[19] Η κουβανική κυβέρνηση αρνείται στη Διεθνή Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου να έχει πρόσβαση στους φυλακισμένους, ενώ σε διάφορες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένης της Διεθνούς Αμνηστίας, απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα. Στον κόλπο του Γκουαντάναμο οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούνται επίσης για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ναι τί;;;;

Γεγονός είναι ότι μετά την πτώση της σοβιετικής ένωσης η Κούβα σέρνεται....η καπιταλιστικές γείτονες χώρες είναι καλύτερα;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Δεν πάει καλύτερα ή χειρότερα,πάει πως καλύτερα τα βασικά,παρά ούτε τα βασικά.

Για το 60% του κόσμου δηλαδή.
Οι Ουγγροι, οι Τσεχοι, οι Σλοβακοι, οι Πολωνοι, ζούσαν καλυτερα επι κομμουνισμου?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ΕΕΕΕΜΜΜΜΜ, αυτή η ταινία μας κατέστρεψε.

Ιδιαίτερα η σκηνή που ο Ρέντφορντ κάνει το μενάζ-α-τρουά (που λένε και οι Αμερικάνοι) και παρεμβάλλονται πλάνα με τους αλήτες του Μπατίστα να σκοτώνουν τους επαναστάτες υπό τους ήχους μίας πολύ αισθησιακής ρούμπας.

Είναι μετά να μην κολλήσεις με τα ντουετάκια (ναι, και η Ευάρα κάνει από τα καλλίτερα) και να μην γίνεις αριστερός στα νιάτα σου;

Στην ρούμπα μόνον αποτύχαμε (και για να θυμηθούμε την ατάκα του Μαρίνου ότι την ρούμπα την χορεύεις με κλειστά τα πόδια σα να κατουριέσαι).

Εγώ γιατί θυμάμαι μόνο το τριολέ και όχι τους σκοτωμούς; Ειλικρινά όμως καθόλου.
Ότι μου άρεσε περισσότερο θα θυμάμαι μάλλον! Ότι με χάλαγε θα το έχω απωθήσει.

Για να πω την αλήθεια όμως θυμάμαι προς το τέλος της ταινίας πόσο γρήγορα οι "επαναστάτες" έγιναν "καθεστώς" και μάλιστα σκληρό.

Διότι κι εσύ ότι σε βολεύει θυμάσαι μάλλον...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι Ουγγροι, οι Τσεχοι, οι Σλοβακοι, οι Πολωνοι, ζούσαν καλυτερα επι κομμουνισμου?
Έχω κ γι'αυτούς του λαούς σχετικά λινκ αλλά πρώτον: δεν θέλω να σε αναστατώσω κ άλλο βραδιάτικα κ δεύτερον: πρέπει να ψάξω αρκετά γιατί δεν θυμάμαι τα λινκ ακριβώς. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Έχω κ γι'αυτούς του λαούς σχετικά λινκ αλλά πρώτον δεν θέλω να σε αναστατώσω κ άλλο βραδιάτικα κ δεύτερον πρέπει να ψάξω αρκετά γιατί δεν θυμάμαι τα λινκ. :grin:
Ε αρα δεν εχουν παρα να κανουν μια επανασταση, οπως το 1989, και να ξαναφερουν τον κομμουνισμο. Ζητωντας του και συγνωμη που τον εριξαν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε αρα δεν εχουν παρα να κανουν μια επανασταση, οπως το 1989, και να ξαναφερουν τον κομμουνισμο. Ζητωντας του και συγνωμη που τον εριξαν.
Στις αστικές δημοκρατίες οι επαναστάσεις βαφτίζονται πραξικοπήματα κ επιπλέον δεν έχουν μείνει επαναστάτες στις χώρες αυτές,στις περισσότερες απαγορεύεται να υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα.

Για τέτοια δημοκρατία μιλάμε.......

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στις αστικές δημοκρατίες οι επαναστάσεις βαφτίζονται πραξικοπήματα κ επιπλέον δεν έχουν μείνει επαναστάτες στις χώρες αυτές,στις περισσότερες απαγορεύεται να υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα.

Για τέτοια δημοκρατία μιλάμε.......

Αντίστοιχη δημοκρατία είχαν και τα τοτε κομμουνιστικά κράτη. Καμμια απολύτως αντιπολίτευση.

Εν πάσει περιπτώσει, η ιστορία κανει κύκλους. Και επισης, αν κανεις θεωρεί οτι η ελλαδα εχει δημοκρατία κάποιο πρόβλημα θα εχει στο μυαλό.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1

Εν πάσει περιπτώσει, η ιστορία κανει κύκλους. Και επισης, αν κανεις θεωρεί οτι η ελλαδα εχει δημοκρατία κάποιο πρόβλημα θα εχει στο μυαλό.
[/quote]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Αντίστοιχη δημοκρατία είχαν και τα τοτε κομμουνιστικά κράτη. Καμμια απολύτως αντιπολίτευση.

Εχουμε κομμουνιστικό κόμμα ομως.
Αρα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτό ακριβώς έφαγε τα κομμουνιστικά κράτη τότε...η απουσία αντιπολίτευσης στα πλαίσια του κομμουνισμού.

Δηλαδή 4-5,10,15 κόμματα να διεκδικούν την εξουσία με κομμουνιστικές αρχές όμως......

Ώστε να μην μπορεί να σου μπαστακωθεί ένας ''πατερούλης'' 30 χρόνια στην εξουσία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Αυτό ακριβώς έφαγε τα κομμουνιστικά κράτη τότε...η απουσία αντιπολίτευσης στα πλαίσια του κομμουνισμού.

Δηλαδή 4-5,10,15 κόμματα να διεκδικούν την εξουσία με κομμουνιστικές αρχές όμως......

Ώστε να μην μπορεί να σου μπαστακωθεί ένας ''πατερούλης'' 30 χρόνια στην εξουσία.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εχουμε κομμουνιστικό κόμμα ομως.
Αρα?
Χωρίς παρεξήγηση (θα ζητήσω συγγνώμη κ από την ίδια την Αλέκα,Κανέλη ή όποιον εκπρόσωπο έχω την τιμή να βρεθώ στον ίδιο χώρο): αλλά δεν έχουμε κομμουνιστικό κόμμα,έχουμε μουσιακό κόμμα.

Ψηφαλάκια να μαζεύουμε.... :jerking: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Που διαφωνείς ρε αρχηγέ;;;;

Όπως έχεις σήμερα Μπενύ,Σαμαρά,Καμένο,Κουβέλη κτλ που όλοι είναι ίδια όψη του ίδιου νομίσματος...να χες κ τότε πολυκομματισμό.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ γιατί θυμάμαι μόνο το τριολέ και όχι τους σκοτωμούς; Ειλικρινά όμως καθόλου.
Ότι μου άρεσε περισσότερο θα θυμάμαι μάλλον! Ότι με χάλαγε θα το έχω απωθήσει.

Για να πω την αλήθεια όμως θυμάμαι προς το τέλος της ταινίας πόσο γρήγορα οι "επαναστάτες" έγιναν "καθεστώς" και μάλιστα σκληρό.

Διότι κι εσύ ότι σε βολεύει θυμάσαι μάλλον...

ΕΛΑ, όρθιος!!!!

Από το 3:00 και μετά.

Αλλά δες το από την αρχή.

Τώρα θα μου πεις εγώ δεν θυμόμουν την σκηνή στο καμπαρέ......

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Χωρίς παρεξήγηση (θα ζητήσω συγγνώμη κ από την ίδια την Αλέκα,Κανέλη ή όποιον εκπρόσωπο έχω την τιμή να βρεθώ στον ίδιο χώρο): αλλά δεν έχουμε κομμουνιστικό κόμμα,έχουμε μουσιακό κόμμα.

Ψηφαλάκια να μαζεύουμε.... :jerking: :rockon:

Εννοείς μουσΕΙακό ? Από το μουσείο ?

Και γιατί να ζητήσεις συγγνώμη ?

Απαγορεύεται η κριτική ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom