Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΨΟΦΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ....

χασικλοανάρχας στο athens.undymedia
γράφει ότι ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΣ !!!!!!!
και μετά σου λένε ότι το χασίσι δεν καίει φλάτζα ...
Μιλάνει για ποιο θέμα;;;

Πολύ indymedia διαβάζεις,κοίτα μην το γυρίσεις σε ανάρχας... :2funny:

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Αφού πάντα συμφωνούμε, γιατί αντιπαρατιθέμεθα; :think: :think:

Κουραστικό κατάντησε! :grin: :grin:

Για να βοηθήσουμε όμως τη συζήτηση να θυμήσουμε πως ξεκίνησε από την αποστροφή του βλάκα πως η δεξιά δεν έχει βγάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πνευματικό άνθρωπο! :jerking: :jerking:

:birdman:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως με όσους Αλβανούς έχω μιλήσει, περιγράφουν λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην κομμουνιστική Αλβανία από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Όπως και όσοι γνωστοί μου είχαν επισκεφτεί χώρες της πρώην ΕΣΔΔ.

Κάτι Σαλονικιοί μπουρδελιάρηδες που πήγαιναν όμως επί κουμμουνισμού στη Βουλγαρία,
με βαλίτσες γεμάτες οδοντόκρεμες κολυνός και καλσόν μπικ
και γύριζαν όταν τις ... .άδειαζαν (τις βαλίτσες, εκεί έπλεναν πολύ τα δόντια τους και φορούσαν τα καλσόν επειδή δεν άντεχαν το κρύο)
ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ .... ΓΑΜΩ !!!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η αληθεια ειναι οτι την δεξια την σιχαίνομαι λιγο παραπανω απο τους υπολοιπους αλλα σε παρακαλω να μεινει μεταξυ μας, μην μαθευτει και ερθουν τιποτα οννεδιτες και μου ανοιξουν το κεφαλι οπως του δυστηχου Τεμπονερα.

Σε καληνυχτω!!!
Παλι καλα που δεν ειπες οτι σιχαινεσαι λιγο παραπανω την αριστερα, γιατι τοτε μπορει να ερχονταν καποιοι να σε καιγανε με μολοτωφ οπως την εγκυο στην τραπεζα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έχεις μιλήσει με πολλούς πρώην πολίτες της ΕΣΔΔ;  :think:

Εγώ πάντως με όσους Αλβανούς έχω μιλήσει, περιγράφουν λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην κομμουνιστική Αλβανία από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Όπως και όσοι γνωστοί μου είχαν επισκεφτεί χώρες της πρώην ΕΣΔΔ.
Δουλεύει μια γεωργιανή οικιακά σε μια θεία μου 2 ΣΚ τον μήνα.

Κουράστηκα με αυτό το λινκ:

Αναβίωση του ονόματος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
α)Μα όλα είναι τζάμπε λέμε...το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάνει την διαχείριση το κόμμα κ δεν ξέρει κανείς πόσο αξιότιμα.

β)Καλά σόρρυ,μπορεί κ να κάνω λάθος. :grin:

α) Αυτό το όλα προσδιόρισε λίγο. Περί αξιότιμης διαχείρισης άστο. Ποιος το κρίνει άλλωστε;

β) Μην τρολλάρεις άλλο.  :grin:

Επισκέπτης
Κάτι Σαλονικιοί μπουρδελιάρηδες που πήγαιναν όμως επί κουμμουνισμού στη Βουλγαρία,
και γύριζαν όταν τις ... .άδειαζαν (τις βαλίτσες, εκεί έπλεναν πολύ τα δόντια τους και φορούσαν τα καλσόν επειδή δεν άντεχαν το κρύο)
:2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ε ναι γάμισε τα, τρελλή φτώχεια. Παρόμοιες περιγραφές έχω ακούσει και εγώ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτό το όλα προσδιόρισε λίγο. Περί αξιότιμης διαχείρισης άστο. Ποιος το κρίνει άλλωστε;
Ένδυση,στέγαση,σίτιση,φως,νέρο,παιδεία,υγεία.

(για τηλέφωνο δεν παίρνω αν έχουνε όλοι στα σπίτια και δεν μιλάω για κινητά).

Άντε πες μου εσύ σε τί χρειάζεται ένας πλουσιοπάροχος μισθός...

Τώρα κατά πόσο είναι ισότιμοι η εξουσία κ ο λαός είναι συζητήσιμο...
Πάντως ο Κάστρω δεν έχει εκ. e σε καταθέσεις στην τράπεζα της Ελβετίας.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παλι καλα που δεν ειπες οτι σιχαινεσαι λιγο παραπανω την αριστερα, γιατι τοτε μπορει να ερχονταν καποιοι να σε καιγανε με μολοτωφ οπως την εγκυο στην τραπεζα.

Γνωριζεις οτι ηταν αριστεροι??? τοτε καλο θα ηταν να πας να τους καταγγειλεις. (παλια σου τεχνη κοσκινο)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δουλεύει μια γεωργιανή οικιακά σε μια θεία μου 2 ΣΚ τον μήνα.

Και πώς και αποφάσισε να έρθει σε μια καπιταλιστική χώρα να εργαστεί αφού όλα δούλευαν ρολόι εκεί;

το 60% πιστεύουν ότι ζούσαν καλύτερα κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού.

Εντάξει ας ξαναβάλουν έναν Τσαουσέσκου στην εξουσία αφού τους άρεσε τόσο πολύ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και πώς και αποφάσισε να έρθει σε μια καπιταλιστική χώρα να εργαστεί αφού όλα δούλευαν ρολόι εκεί;
Μετά την πτώση ήρθε αναγκαστικά,εφόσον σκορπίσανε τα πάντα στην χώρα της(και ήταν τυχερή μάλλον που δεν κατέληξε σε κάποιο καπιταλιστικό μπουρδέλο),όπως οι περισσότεροι,για να μην πω όλοι κ πικράνω τους αντικομμουνιστές.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πολυτελείας ήταν λεβέντη μου. Δες το "Αβάνα" με το Ρόμπερτ Ρέντοφορντ. Δεν είναι πολιτική ταινία, μάλλον αισθηματική είναι, απλά περιγράφει την χώρα την προ Κάστρο εποχή.

ΕΕΕΕΜΜΜΜΜ, αυτή η ταινία μας κατέστρεψε.

Ιδιαίτερα η σκηνή που ο Ρέντφορντ κάνει το μενάζ-α-τρουά (που λένε και οι Αμερικάνοι) και παρεμβάλλονται πλάνα με τους αλήτες του Μπατίστα να σκοτώνουν τους επαναστάτες υπό τους ήχους μίας πολύ αισθησιακής ρούμπας.

Είναι μετά να μην κολλήσεις με τα ντουετάκια (ναι, και η Ευάρα κάνει από τα καλλίτερα) και να μην γίνεις αριστερός στα νιάτα σου;

Στην ρούμπα μόνον αποτύχαμε (και για να θυμηθούμε την ατάκα του Μαρίνου ότι την ρούμπα την χορεύεις με κλειστά τα πόδια σα να κατουριέσαι).

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Που το ξέρεις; Έχεις πρόσβαση σε όλες τις Ελβετικές τράπεζες;

Διότι εμένα το αυτί μου έχει πάρει πως μετά τον Αραφάτ (αυτόν που ήταν προσωπικός φίλος του Παπαντρίκουλα και όταν ψόφησε πήρε μαζί του τους μυστικούς κωδικούς και τώρα τα λεφτά θα μείνουν πάντα δεσμευμένα και άχρηστα, σαν τους θησαυρούς των πειρατών!) είναι ο δεύτερος σε καταθέσεις!

Δεν βαριέσαι! Όταν με το καλό ψοφήσει κι αυτός κι αυτά χαμένα θα πάνε...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ένδυση,στέγαση,σίτιση,φως,νέρο,παιδεία,υγεία.

(για τηλέφωνο δεν παίρνω αν έχουνε όλοι στα σπίτια και δεν μιλάω για κινητά).

Άντε πες μου εσύ σε τί χρειάζεται ένας πλουσιοπάροχος μισθός...

Τώρα κατά πόσο είναι ισότιμοι η εξουσία κ ο λαός είναι συζητήσιμο...

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B1#.CE.9F.CE.B9.CE.BA.CE.BF.CE.BD.CE.BF.CE.BC.CE.AF.CE.B1[/url]

Μέχρι και το 2001 μελέτες έδειχναν ότι το μέσο βιοτικό επίπεδο στην Κούβα ήταν χαμηλότερο από ό,τι ήταν πριν από την πτώση της οικονομίας που επήλθε με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Θεμελιώδες θέμα είναι η αδυναμία των δημόσιων μισθών να καλύψουν τις προσωπικές ανάγκες των πολιτών σε ένα σύστημα απόλυτα ελεγχόμενης κατανομής αγαθών, στο οποίο παρατηρούνται διαχρονικά ελλείψεις. Καθώς η ποικιλία και η ποσότητα των διαθέσιμων αγαθών μειώθηκε, οι Κουβανοί στράφηκαν στη μαύρη αγορά για εξασφάλιση βασικών τροφίμων, ρουχισμού και άλλων προϊόντων. Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να υπάρχει διαφθορά σε χαμηλό επίπεδο, όπως μικροκλοπές αντικειμένων που αποτελούν κρατική περιουσία για πώληση στη μαύρη αγορά.[42]

Η κουβανική κυβέρνηση έχει κατηγορηθεί για πολλές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως βασανιστήρια, αυθαίρετη φυλάκιση, μη δίκαιες δίκες και εξωδικαστικές εκτελέσεις.[17] Οι αντιφρονούντες εκφράζουν παράπονα για παρενοχλήσεις και βασανιστήρια.[18] Παρόλο που η κυβέρνηση της Κούβας έθεσε μορατόριουμ στη θανατική ποινή το 2001, έκανε μια εξαίρεση δύο χρόνια αργότερα για άτομα που συμμετείχαν σε ένοπλη αεροπειρατεία. Οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία και η Human Rights Watch έχουν εκδώσει εκθέσεις για τους Κουβανούς πολιτικούς κρατουμένους.[19] Η κουβανική κυβέρνηση αρνείται στη Διεθνή Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου να έχει πρόσβαση στους φυλακισμένους, ενώ σε διάφορες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένης της Διεθνούς Αμνηστίας, απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα. Στον κόλπο του Γκουαντάναμο οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούνται επίσης για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γνωριζεις οτι ηταν αριστεροι??? τοτε καλο θα ηταν να πας να τους καταγγειλεις. (παλια σου τεχνη κοσκινο)
Απευθύνσου στον γνωστο αναρχικο Δημητρη Πουλικακο, ο οποιος την αλλη μερα ειπε οτι πρεπει ο αναρχικος χωρος να ζητησει συγνωμη για τη δολοφονια αυτη.
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις.

Υ.Γ. Και φυσικα αν ηξερα τα ονοματα τους, θα τους ειχα καταγγειλει. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

το 60% πιστεύουν ότι ζούσαν καλύτερα κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού.

Εντάξει ας ξαναβάλουν έναν Τσαουσέσκου στην εξουσία αφού τους άρεσε τόσο πολύ.

Νομιζω οτι δεν ειναι παράλογο να υποστηριξει κανεις οτι οι ρουμάνοι ζουσαν καλύτερα επι τσαουσέσκου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Νομιζω οτι δεν ειναι παράλογο να υποστηριξει κανεις οτι οι ρουμάνοι ζουσαν καλύτερα επι τσαουσέσκου
Δεν πάει καλύτερα ή χειρότερα,πάει πως καλύτερα τα βασικά,παρά ούτε τα βασικά.

Για το 60% του κόσμου δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom