Νέα

Η μυστική Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rtsth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.935
Πόντοι
3.506
Γραφε μηνυματα σχετικά με το θέμα - αν έχεις κάτι να πεις για τα μυστήρια της Θεσσαλονίκης, μπορείς να γράψεις..τα πρώτα 5-10 μηνύματα θα καθυστερούν να εμφανιστούν - περνάνε από έγκριση..
Αν έχεις κάτι να φανερώσεις , είναι ώρα να μιλήσεις
Η Θεσσαλονίκη μαν δεν τραβάει :(- μία ζωή δευτεραντζα ήμασταν και θα ήμαστε - δεν το κλείνεις το νήμα :tooth:να πάμε για να καφέ η για κανά τσίπουρο σαν γνήσιοι βόρειοι λέω εγώ ας πούμε :tooth:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Rtsth
OP
OP
R

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
847
Πόντοι
81
Η Θεσσαλονίκη μαν δεν τραβάει :(- μία ζωή δευτεραντζα ήμασταν και θα ήμαστε - δεν το κλείνεις το νήμα :tooth:να πάμε για να καφέ η για κανά τσίπουρο σαν γνήσιοι βόρειοι λέω εγώ ας πούμε :tooth:
Η Σαλόνικα είναι η πρωτεύουσα των μυστηρίων

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.935
Πόντοι
3.506
Η Σαλόνικα είναι η πρωτεύουσα των μυστηρίων
Για πες ένα μυστήριο :think: και άμα βγάλεις την παραλία και τα κάστρα - άνθρωπος δεν θα πατούσε για τουρισμό - και με το δίκιο τούς δηλαδή δεν έχει και κάτι να δεις:rolleyes:

• Like
OP
OP
R

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
847
Πόντοι
81
Για πες ένα μυστήριο :think: και άμα βγάλεις την παραλία και τα κάστρα - άνθρωπος δεν θα πατούσε για τουρισμό - και με το δίκιο τούς δηλαδή δεν έχει και κάτι να δεις:rolleyes:
Είναι καλό παιδί μου , ότι έχεις απορίες. Σιγά σιγά θα ξετυλιχτεί όλο το κουβάρι του παρόντος νήματος και θα καταλάβεις
Υπομονή

OP
OP
R

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
847
Πόντοι
81
Η στοά της Θεσσαλονίκης γειτνιάζει με κινηματογράφο..πολλά λέγονται για μυστικές εισόδους από το σινεμά προς το κτίριο της στοάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.935
Πόντοι
3.506
Είναι καλό παιδί μου , ότι έχεις απορίες. Σιγά σιγά θα ξετυλιχτεί όλο το κουβάρι του παρόντος νήματος και θα καταλάβεις
Υπομονή
Οκ θα περιμένω :cheesy: για να δούμε για να δούμε :cheesy:

• Αγάπη
OP
OP
R

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
847
Πόντοι
81
Το βίντεο κλιπ έχει πολλούς τεκτονικους - μυστικιστικους συμβολισμούς - για αυτό το αναρτώ

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.908
Πόντοι
746
Η στοά της Θεσσαλονίκης γειτνιάζει με κινηματογράφο..πολλά λέγονται για μυστικές εισόδους από το σινεμά προς το κτίριο της στοάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το αποκλειω,σε τι θα εξυπηρετουσε αυτο;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.802
Πόντοι
746
Φιξ το παλιο εργοστασιο, εχει πολλες ιστοριες με εργατικα ατυχηματα οπως και στα π. σφαγεια! :embarrased:

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
44
Πόντοι
1
Πολλοί Έλληνες θέλουν να ανακαλύψουν τη μυστική Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχουν διαβατήριο για να εισέλθουν σε αυτή.
Καλό , σου έμαθε ο γκόμενος σου πακιστανικά ή όχι ακόμα ;

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
556
Πόντοι
21
Ζήλεψα από το θέμα που έχουν οι φίλοι από την Αθήνα . Νομίζω κι η Θεσσαλονίκη προσφέρεται ως θέμα για νεοκλασικά, urban myths, Θεσσαλονίκη των 90s και του σήμερα ή οτιδήποτε άλλο παράξενο από τα πολλά που υπάρχουν στην πόλη
Κροκόδειλοι στο Θερμαϊκό τρέφονται με γαλοτσες και άδεια κουπακια από γιαούρτι
Είμαι σίγουρος πως δεν το ξέρατε αυτό

• Χαχα
OP
OP
R

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like