Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Περίπου ένα μήνα πριν ανοίξει η κάλπη των εκλογών, ξεκινάει η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com.
Αναμένω τις απόψεις σας...
Επισημη ημερομηνια εχει βγει?
Περίπου ένα μήνα πριν ανοίξει η κάλπη των εκλογών, ξεκινάει η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com.
Αναμένω τις απόψεις σας...
6 μαιου δεν ειπαν τυπε?Επισημη ημερομηνια εχει βγει?
Δεν καταλαβα
Αν ΔΕΝ σε ενδιαφερει να κανεις σταθμιση των αναποφασιστων (που εκει οντως χρειαζεσαι παλια δεδομενα), τι να την κανεις την επιστημονικη επεξεργασια?
Αφου ο καθενας μπορει να παει απευθυειας τη γνωμη του
Και μαλιστα, χωρις να κωλωνει να πει πχ Χρυση Αυγη
Εδω μεσα υπαρχουν ολες οι κοινωνικες και οικονομικες ομαδες, ισως μαλιστα το επιπεδο να ειναι και υψηλοτερο απο το μεσο ορο της κοινωνιας (εχουν ιντερνετ, λεφτα για μπουρδελα, διαθεση να γραφουν σε Φορουμ για διαφορα ζητηματα... κλπ κλπ)
Αναγνωριζω ως αντικειμενικο ψεγαδι την ελλειψη γυναικων. Αν καποιος εχει προσβαση σε δεδομενα εταιριων δημοσκοπησεων, ας μας αναφερει τις γυναικειες προτιμησεις για να τις λαβουμε υποψιν (πχ εγω πιστευω οτι η Χρυση Αυγη θα πεσει σχεδον στο μισο αν ο πληθυσμος ειναι μοιρασμενος, οι Οικολογοι ισως ανεβουν, ο ΣΥΡΙΖΑ ισως ανεβει, επισης. Και φυσικα η Ντορα. Κατα τα αλλα, μην περιμενετε και κοσμογονικες αλλαγες)
6 μαιου δεν ειπαν τυπε?
6 μαιου δεν ειπαν τυπε?
σ'έφαγε ο βερμπαλισμός άκου "επισφάλεια"για να μη μπερδεύουμε τη βούρτσα με τα ομοιοκατάληκτα....
αυτό που γίνεται εδώ είναι μια ιντερνετική ψηφοφορία, που καμιά σχέση δεν έχει με επιστημονική δημοσκόπηση...
και έχει και την επισφάλεια της κλωνοποίησης...
κατά τα λοιπά, χαβαλές να γίνεται..
για να μη μπερδεύουμε τη βούρτσα με τα ομοιοκατάληκτα....
αυτό που γίνεται εδώ είναι μια ιντερνετική ψηφοφορία, που καμιά σχέση δεν έχει με επιστημονική δημοσκόπηση...
και έχει και την επισφάλεια της κλωνοποίησης...
κατά τα λοιπά, χαβαλές να γίνεται..
Επισήμως δεν υπαρχει τιποτα ακομη.Δεν ξερω , δεν ακουσα...
για αυτο ρωταω να δω αν τελικα το
επισημοποίησαν... ξερει κανεις?
Πες μου οτι παιρνεις στα σοβαρα αυτη τη "δημοσκοπηση", να αυτοπυρποληθω.ρε παιδιά λετε να είναι πολλοι οι καμένοι που κάθοντε και φτιαχνουν φέικ προφιλ για να ψηφίζουν?
αλλες πουστιες παιζουν?
ρε παιδιά λετε να είναι πολλοι οι καμένοι που κάθοντε και φτιαχνουν φέικ προφιλ για να ψηφίζουν?
αλλες πουστιες παιζουν?
σ'έφαγε ο βερμπαλισμός άκου "επισφάλεια"
υπάρχει μόνο ως επίθετο η λέξη ο "κίνδυνος" δεν σου έκανε όμωςδώσε μια καταλληλότερη λέξη στη θέση της "επισφάλειας" αν μπορείς...
Αυτοπυρπολήσου στα σοβαρά την παίρνει,μισό στέλνω πμ ονομα/επώνυμο να μου γράψεις την περιουσία σου.Πες μου οτι παιρνεις στα σοβαρα αυτη τη "δημοσκοπηση", να αυτοπυρποληθω.
Ξέχασες το σημαντικότερο: ξεπερνάει τον επάρατο Κουβέλη.
οχι μωρε, απλως κάτι κλωνοι ΧΑ κοβουν βόλτες