Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 440
- Πόντοι
- 166
Ενώ αυτοί που θα ψηφίσουν Καμμένο...
Αυτο που το πας? Ωρε.. (και με τα δυο - αριστερο και δεξι)
Ενώ αυτοί που θα ψηφίσουν Καμμένο...
Γι'αυτούς που θα ψηφίσουν Μπενύ τί γνώμη έχεις;;;Ενώ αυτοί που θα ψηφίσουν Καμμένο...
πάντα έτσι βγαίνει, αλλά μετά πάνε όλοι και ψηφίζουν πασοκονεοδημοκρατία.Χαιρομαι που εχουμε τοσο δημοκρατικες αντιληψεις εδω μεσα
ΧΑ και Καμμενος μαζι αυτοδυναμοι
Και εις ανωτερα!
Μονο αυτοι νομιζεις θαναι φιλε μου? Απο ολους που ψηφισαν αλλο κομμα εκτοσ απο αυτα τα δυο εδω εχεις να δεις εκπληξουλες στις εκλογες...εγνοια σου!! Στην Ελλαδα εισαι μην ξεχνας... ;)ΝΔ 9 (5.3%)
ΠΑΣΟΚ 7 (4.1%)
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 16 ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ
Απλα να επισημανω πως, αν δεν μαζεψουμε ενα δειγμα 1000+ ατομα, η δημοσκοπηση δεν θα εχει καμια αξια (σε μικρα δειγματα, τα ακραια στοιχεια μεγενθυνονται καμια φορα)
Προτεινω οι υπευθυνοι να την "προωθησουν" λιγο, βαζοντάς την ως κεντρικο θεμα πανω- πανω (εκει που μπαινουν οι ειδησεις)
Ή, αν ειναι τεχνικα εφικτο, να μενει παντοτε πανω- πανω στην δεξια στηλη με τα θεματα του Forum
Θα ηταν μεγαλη επιτυχια του σαιτ να μαζεψει ενα δειγμα πχ 1500 ατομων, τωρα που οι εταιρειες δημοσκοπησεων ζουν την απολυτη οικονομική εξαθλιωση και κανουν ερευνες της πουτσας
δε κσερο τι να πσιφισομην ακούσω κανένα πούστη να λέει "δεν ξε΄ρω τι να ψηφίσω"....
ενα σκασμό κόμματα κατεβαίνουνε...
Εγω θελω Τζουλια
κοίτα να δεις...
τόσα χρόνια με πούστηδες πάνω...η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να δοκιμάσω και πουτάνες τώρα
τραμουντάνα δεν μας είπες τι θα ψηφίσεις
εγο ιμε φτοχο εσι πλουσιονα σε πώ πασάκα μ.... τόσοι και τόσοι κατεβαίνουνε τσι εκλογές... όλο και κάτι θα βρεθεί και για μας τους πτωχούς....
εγο ιμε φτοχο εσι πλουσιο
κερδισε τι βασιλια το ουρανονεγο ιμε φτοχω το πναιβμα....
κερδισε τι βασιλια το ουρανον
κε αφτο το θεοο το φτιακσε απλα εγο δε το χο χαρι ποτεαιμενα με ενδιαφαίροι το βασοίλοιο τον εδιον....