εκ του αποτελέσματος και βάσει της αντιμετώπισης της ελλάδας απ τους εταίρους μάλλον ενταύθα προσπαθούν να κρατήσουν την κοπριά για να μη βρωμίσει και η λοιπή ευρώπη....
και απο ότι φαίνεται μέχρι τώρα τα καταφέρνουν μια χαρά.
Δε βλέπω πουθενά έκπληξη..Στις δημοσκοπήσεις και στα σάιτ ο κόσμος κάνει χαβαλέ..Να σου θυμίσω ότι μέχρι πριν από 1 μήνα ο Κουβέλης έβγαινε δεύτερο κόμμα! Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα μεγαλώνουν τα ποσοστά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ..
Δε βλέπω πουθενά έκπληξη..Στις δημοσκοπήσεις και στα σάιτ ο κόσμος κάνει χαβαλέ..Να σου θυμίσω ότι μέχρι πριν από 1 μήνα ο Κουβέλης έβγαινε δεύτερο κόμμα! Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα μεγαλώνουν τα ποσοστά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ..
Δε θα κάνει..γιατί φοβάται..καλύτερα έστω και ένας μισθός/σύνταξη του δημοσιου πετσοκομμένος, παρά στο άγνωστο..ο έλληνας δεν είναι επαναστάτης..σιγουριά πάνω από όλα!
Δε θα κάνει..γιατί φοβάται..καλύτερα έστω και ένας μισθός/σύνταξη του δημοσιου πετσοκομμένος, παρά στο άγνωστο..ο έλληνας δεν είναι επαναστάτης..σιγουριά πάνω από όλα!
Μου αρέσεις και η χρηματοδοτηση η εξωτερική διδεται για καμφθει η επανάσταση,η χώρα μας δεν λειτουργεί αυτοβούλος ούτε οι πολιτικοί μας οποιος βγει ακολουθεί διαταγές και καταβολές οπότε τι να κάνω και τι να κάνεις.
Μου αρέσεις και η χρηματοδοτηση η εξωτερική διδεται για καμφθει η επανάσταση,η χώρα μας δεν λειτουργεί αυτοβούλος ούτε οι πολιτικοί μας οποιος βγει ακολουθεί διαταγές και καταβολές οπότε τι να κάνω και τι να κάνεις.
Παντού τα ίδια γίνονται..Θα υπήρχε οκτωβριανή επανάσταση χωρίς τα λεφτά που έστάλησαν στους επαναστάτες? και από την άλλη πλευρά θα είχε επικρατήσει ο Χίτλερ χωρίς την αμέριστη οικονομική/πολιτική στήριξη των ΗΠΑ?
Παντού τα ίδια γίνονται..Θα υπήρχε οκτωβριανή επανάσταση χωρίς τα λεφτά που έστάλησαν στους επαναστάτες? και από την άλλη πλευρά θα είχε επικρατήσει ο Χίτλερ χωρίς την αμέριστη οικονομική/πολιτική στήριξη των ΗΠΑ?
Μην τα ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ,ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΠΙΣΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΣΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,έκανα μια ερώτηση εχτές και δεν μου απήντησε ΚΑΝΕΙΣ.Ο ΜΕΝΕΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ?
Μας τα γράφεις για να τα δούμε; Ο Χίτλερ επικράτησε με την υποστήριξη του στρατιωτικού και οικονομικού χώρου εντός Γερμανίας.
Για την Οκτ. Επανάσταση πρώτη φορά το ακούω. Βάλε και για αυτά πηγές. Αν θες.
φαυλος κυκλος που δημιουργηθηκε απο αυτους που ζητανε την ψηφο μας στις επομενες εκλογες ενω δεν επρεπε να υπαρχουν καν στον πολιτικο χαρτη.Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να τους τιμωρησεις με οποιον τροπο μπορεις