moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
εσυ δεν χρειαζεσε χειρουργο , ψυχιατρο χρειαζεσεΗ χώρα ασθενεί. Χρειάζεται επειγόντως Χειρούργο.
εσυ δεν χρειαζεσε χειρουργο , ψυχιατρο χρειαζεσεΗ χώρα ασθενεί. Χρειάζεται επειγόντως Χειρούργο.
τι κανεις...καβοντοριτη?Αριστερά και Δεξιά ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Βασανίζομαι αδερφέ εσυ τι κάνεις?τι κανεις...καβοντοριτη?
μια απτα ιδια,στο ψαξιμο για κανα μεροκαματο,πτωχευση κ εγω σαν την ομαδαΒασανίζομαι αδερφέ εσυ τι κάνεις?
Πρόταση της Χρυσής Αυγής για ναρκοθέτηση των συνόρων
νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο αντί για κέντρα υποδοχής, με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, προτείνει η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση προτείνεται η «καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού», όπως επίσης και «άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή», ως λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Ζητεί επίσης την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, καθώς, όπως ισχυρίζεται, «κανένα κέντρο υποδοχής δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα».
Από την πλευρά της Χρυσής Αυγής ζητούνται «άμεσες και ριζικές ενέργειες», όπως να χαρακτηρίζεται «ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός και οι ποινές να μην εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου» και να υπάρξει «ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα».
Καλός ο χαβαλές αλλά εγώ δεν γελώ όταν μου γράφουν τετοια θα μου στείλεις με πμ το τηλ του καφενέ το έχω χάσει θέλω να πάρω τηλ να μάθω τα νέα ΤΟΥ Α,εχω να του μιλήσω πολύ καιρό,απο τότε που γεννησε η γυναίκα του.μια απτα ιδια,στο ψαξιμο για κανα μεροκαματο,πτωχευση κ εγω σαν την ομαδα
τι να κανω καλυτερα γελιο παρα..αλλα ναι στο στελνω τωραΚαλός ο χαβαλές αλλά εγώ δεν γελώ όταν μου γράφουν τετοια θα μου στείλεις με πμ το τηλ του καφενέ το έχω χάσει θέλω να πάρω τηλ να μάθω τα νέα ΤΟΥ Α,εχω να του μιλήσω πολύ καιρό,απο τότε που γεννησε η γυναίκα του.
ξεκαρδίστηκε ο αβανταδόρος του προπαγανδιστή
Σου θίξαμε τον ηγέτη φασιστάκο;;;ξεκαρδίστηκε ο αβανταδόρος του προπαγανδιστή
σου βρισαμε τον πακιστανο σου στρακι?ξεκαρδίστηκε ο αβανταδόρος του προπαγανδιστή
Σου θίξαμε τον ηγέτη φασιστάκο;;;
σου βρισαμε τον πακιστανο σου στρακι?
Γάμα πουλάκι μου,γάμα ό,τι μπορείς κ όσο μπορείς...πόσο θα ζεις ακόμα νομίζεις για να γαμάς....παπαζόλη σου γαμώ το κόμμα
Μπαίνει κ βουλή όπου να'ναι ο ηγέτης σου ε;;; Μεγαλεία ε;;;του κλάσατε τ'αρχίδια της πλάκας συμπαιγνία
θα την παιζει αγρια μπροστα στο χαζοκουτι οταν θα ειναι στα εδρανα ;) ;)Μπαίνει κ βουλή όπου να'ναι ο ηγέτης σου ε;;; Μεγαλεία ε;;;
μαν ο άνθρωπος είναι επιεικώς ηλίθιος και επικίνδυνος όσο και οι υπόλοιποι ας βάλουμε ένα μπουρλότο στην βουλή μπας και γίνει κανά μπαμΜπαίνει κ βουλή όπου να'ναι ο ηγέτης σου ε;;; Μεγαλεία ε;;;
Γάμα πουλάκι μου,γάμα ό,τι μπορείς κ όσο μπορείς...πόσο θα ζεις ακόμα νομίζεις για να γαμάς....