Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καταλαβα.
Ούτε φετος δηλωση.
Δικηγορε δε πα να δεις αν ερχομαι?
Και αν δεν ερχομαι περιμενε με μεχΡι να ερθω.
Καταλαβα.
Ούτε φετος δηλωση.
Κεφτέ δεν έχω πρόχειρο...καφέ κ γιαούρτι μόνο:Από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια.
Πέτα μου έναν κεφτέ.
Ωχ, το μάτι μου!
Ζήτω η Κύπρος!
Εσένα γιατί δεν σου χουν περάσει;;;Βάλτο στον πάτο σου να σου περάσουν οι αιμορροΐδες.
Επαναλαμβάνω:Εσύ είσαι που κάθεσαι όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή βλάκα.
τι σχεση εχει ρε παπαζολη τα λεγομενα του παγκαλου με τους με την σωματικη επιθεση και βια και τα γιαουρτωματα?συμφωνω με οσα γραφεις αλλα μην βαζεις στην ιδια ζυγαρια αυτα.αλλο το ενα αλλο το αλλο.Έτσι είναι η δημοκρατία σου αρέσει ή όχι,έχουν δικαιώματα όλοι.
Ακόμα κ ο Πάγκαλος να πουλάει πνεύμα κ να λέει 10εκ έλληνες/ίδες καθίκια σαν την πάρτυ του(''μαζί τα φάγαμε'').
Καθόλου...λεγόμενα σαν του Πάγκαλου αξίζουν γιαούρτωματα το λιγότερο...επίσης τα μέτρα πασόκ αξίζουν μπουνίδια...τι σχεση εχει ρε παπαζολη τα λεγομενα του παγκαλου με τους με την σωματικη επιθεση και βια και τα γιαουρτωματα?συμφωνω με οσα γραφεις αλλα μην βαζεις στην ιδια ζυγαρια αυτα.αλλο το ενα αλλο το αλλο.
καλα.Καθόλου...λεγόμενα σαν του Πάγκαλου αξίζουν γιαούρτωματα το λιγότερο...επίσης τα μέτρα πασόκ αξίζουν μπουνίδια...
Όσο παύουν να'ναι αυτοί δημοκράτες...θα παύει κ ο λαός.
Πηγούλα γι'αυτή την μαλακία;;;Πάλι καλά να λες που δεν ζητά την εκτέλεση τους όπως έκανε με όσους δε γούσταρε ο πατερούλης.
Γιαούρτωμα ειχε φαει και η Κανελλη εξω απο τη Βουλη.Καθόλου...λεγόμενα σαν του Πάγκαλου αξίζουν γιαούρτωματα το λιγότερο...επίσης τα μέτρα πασόκ αξίζουν μπουνίδια...
Όσο παύουν να'ναι αυτοί δημοκράτες...θα παύει κ ο λαός.
Γιατί όχι;;;Γιαούρτωμα ειχε φαει και η Κανελλη εξω απο τη Βουλη.
Καλως κατα τη γνωμη σου?
Ντάξει κατάλαβα...συνηθισμένη αντικομμουνιστική παπαριά.
ε τωρα ο δικηγορος μολις εριξε μια ξυλια στο πωπουδακι του παπαζουλινο...Γιαούρτωμα ειχε φαει και η Κανελλη εξω απο τη Βουλη.
Καλως κατα τη γνωμη σου?
α εσυ εισαι πιο σβελτος απο τον καρατζαφερη.Γιατί όχι;;;
Και η Κανέλλη δεν είναι 100% αθώα,δεκσιά δεν ήτανε;;;
Ε καλά της κάνανε.....
Λάθος κάνεις...και σε Κανέλλη κ σε Αλαβάνο καλό τους κάνανε τα γιαούρτια.ε τωρα ο δικηγορος μολις εριξε μια ξυλια στο πωπουδακι του παπαζουλινο...
ΚΑΙ ΤΟ CAPITAL FAKE ????
Tα πιστεύουν επειδή λέει το 1929 ειχε ανεβει η ακροδεξιαMΟΥΦΑ, ΜΟΥΦΑ, ΜΟΥΦΑ
Ελεος ρε παιδια.
Ποιος τα πιστευει αυτα????
Υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι ο χοντροναζι θα ξεπερασει το 3,5%, κι οτι ο Καμμενος θα ξεπερασει το 7-8% ?
Αμα γινει αυτο, θα παρω το δισακι μου να φυγω απο αυτη την κωλοχωρα!