str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τώρα γιατί εμένα μου μυρίζει ότι διάφοροι τσατσο-κλικαδόροι εδώ μέσα θίχτηκαν και κάνοντας αλλαξο-κωλιές θα αρχίσουν να εμφανίζουν δεκάδες "αυθόρμητες" δημοσιεύσεις εναντίον των όσων έγραψα;
1) Γιατί μπορεί να θίγονται άμεσα από αυτά (να είναι όντως φουλ τσατσο-κλικαδόροι - και εδώ μέσα το είδος ακμάζει)!
2) Υπάρχει μία κατηγορία πιτσιρικάδων και αντρών που δεν φοράνε παντελόνια και που όπου δουν μπούγιο να επιτίθεται σε κάποιον μπαίνουν και αυτοί και ρίχνουν μερικές στον ανυπεράσπιστο, γιατί έτσι νοιώθουν "δυνατοί" και "άντρες"!
1) Δημοκρατία δεν έχουμε ή κάνω λάθος; Δεν γράφουμε ελεύθερα όποιο θέμα πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό εδώ; Αν δεν είναι σημαντικό δεν θα έχει ούτε αναγνώσεις ούτε σχόλια.
2) Εγώ προσωπικά την έχω πει σε όλα τα μέλη; Με είδες να μπαίνω άσχετα σε όλες τις δημοσιεύσεις για να την πω σε κάποιον; Και έχω τελικά τέτοια δύναμη χωρίς να είμαι ο "ΓΑΜΑΩ" εδώ μέσα, χωρίς να ανήκω στην κυρίαρχη κλίκα και ενώ στην πραγματικότητα είμαι ένα απλό μέλος που άπειρες φορές κάποιοι που είναι δικτυωμένοι εδώ έχουν επιχειρήσει να βγάλουν γραφικό, απλά και μόνο επειδή δεν ανήκω στη δική τους κλίκα; Δεν έχω ούτε τη δύναμη και πάνω απ' όλα τη διάθεση να "την πω" σε κανένα μέλος. Απλά υπερασπίζομαι τις απόψεις μου, όπως κάνουμε όλοι μας.
3) Πιστεύω αρκετά στον εαυτό ώστε να μη χρειάζομαι να μπω σε καμία κλίκα - ακόμη και αν ζω στην τσατσο-κλικαδορο-μάνα Ελλάδα!
4) Σιγά ρε Anal-hunter που δεν θα επιχειρούσες να "μου την πεις" εσύ επί καθαρά προσωπικού, μετά από τόσες φορές που έχεις επιχειρήσει να κάνεις το ίδιο στο παρελθόν. Το θέμα δημοσίευσης μου για άλλη μία φορά συμβαίνει να είναι δευτερεύον για σένα και ουδόλως σε απασχολεί - όσο σε απασχολώ εγώ....
Υ.Γ. Το θέμα αυτό που έγραψα φαίνεται ενόχλησε πάρα πολλούς εδώ μέσα...
Α ώστε μόνο με το str8 είσαι τσατσο-κλικαδούρα
Ευθυμήσαμε πάλι...
Και αν δεν γουστάρεις τα post μου απλά μην τα διαβάζεις, δεν είναι τόσο δύσκολο...
Γιατί μόνο η Bite και η Μουνίτσα αποτελούν την κεντρική τσατσο-κλικαδούρα εδώ μέσα;
Εσύ π.χ. είσαι ορφανό τσάμενο μου;
Επειδή δεν είσαι ούτε ο Θεός ούτε ο Πάπας το "κλαψομουνιάζω" είναι δική σου προσωπική κρίση που δεν έχει σχέση απαραίτητα με την πραγματικότητα.
Το να μην σε ενδιαφέρει όμως ούτε και σένα το θέμα αλλά να σε καίει πάνω απ' όλα να μου επιτεθείς εμένα προσωπικά, αυτό δεν βρωμάει ότι είσαι άλλος ένας τσατσο-κλικαδόρος (ή κλώνος) που βγήκε να υποστηρίξει τη γενιά του;
Άστο ρε Johny.... σ' έχει φάει η αθωότητα εσένα (κατά 99% κλώνε, με τόσες λίγες δημοσιεύσεις και τέτοια "γλωσσούλα"....)
Γιατί ρε "Τζονάκι" που πας να με βγάλεις ("καλοπροαίρετα" εννοείται ) και με άρρωστο μυαλό και μου βάζεις λόγια στο στόμα μου προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που εκφράζουν αντίθετες απόψεις αλλά με όσους (σαν την αφεντιά σου) μπαίνουν εδώ μέσα με αποκλειστικό σκοπό να με "χτυπήσουν" σε προσωπικό επίπεδο.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι αυτοί που αδιαφορούν παντελώς για τη συζήτηση και επιδιώκουν αποκλειστικά να με "χτυπήσουν", να με προσβάλλουν, να με βγάλουν γραφικό κ.λ.π. είναι:
1)οι διάφοροι τσατσο-κλικαδόροι ( + κλώνοι αυτών) εδώ μέσα που θίγονται άμεσα από αυτά που γράφω.
2) Διάφοροι γλύφτες wannabe κλικαδόροι, που σου λένε "άμα του επιτεθούμε του Παλιού και γλύψουμε την κεντρική τσατσο-κλικαδούρα μπορεί αύριο - μεθαύριο να γλείψουμε και κάνα από τα μουνάκια της κλικαδούρας εδώ μέσα (με αυτό το πλευρό να κοιμάστε....)
3) Οι γνωστοί πιτσιρίκοι - ή άντρες που φοράνε φουστάνια - που όπου δουν "μπουγιο-ξύλο" (πολλούς να χτυπάνε ένα) τρέχουν κι αυτοί να ρίξουν μία στον ανυπεράσπιστο για να νοιώσουν άντρες.
Εγώ είμαι ο ορίτζιναλ πόστερ. Και δεν μου αρέσει να μου βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν μου ταιριάζουν. Ποτέ δεν είπα ότι όλοι εδώ μέσα είναι εχθροί μου και προσπαθούν να μου κάνουν κακό. Ούτε ποτέ είπα ότι για όλα μου φταίνε οι άλλοι. Είμαι αρκετά ώριμος και από ηλικία και από χαρακτήρα για να παίρνω τις ευθύνες μου. Όλα αυτά είναι δικά σου λόγια που επιχειρείς με το ζόρι να μου βάλεις στο στόμα.
Και το άλλο που λες "οι χειρότεροι κλικαδόροι είναι αυτοί που μια ζωή κλαίγονταν ότι είναι στην απ' έξω ώσπου κάποτε έτυχε να βρεθούν με λίγη έστω εξουσία στα χέρια τους..." δεν με αφορά προσωπικά- ίσως κρίνεις εξ ιδίων... Έχω βρεθεί με εξουσία στη ζωή μου που ποτέ δεν καταχράστηκα. Είχα 10 υπαλλήλους (γυναίκες οι περισσότερες) που τουλάχιστον οι 2 μου κωλοτρίβονταν συνέχεια, έτσι ώστε να τις κρατήσω στη δουλειά και να πάρουν καμιά αυξησούλα. Και παρ' όλο που μου κάνανε το λούτσο κατάρτι ολη μέρα ποτέ δεν τις πείραξα ποτέ γιατί μούκανε πολύ μίζερο και αναξιοπρεπές το όλο σκηνικό...
Φαίνεται όμως καθαρά ότι κινείσαι από προσωπικό μένος εναντίον μου. Δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις διάλογο αλλά να βγάλεις εμένα άκυρο και γραφικό. Όχι επειδή έχεις εσύ κάτι προσωπικό μαζί μου, αλλά επειδή συνδέεσαι με μία παρέα κλίκα εδώ μέσα που θίχτηκε από αυτή τη δημοσίευση. Και επειδή νοιώθεις εξουσία και δυνατός συνδεόμενος με αυτή την παρέα - κλίκα θέλεις με το ζόρι να σιγήσεις τη φωνή μου. Αυτή ειναι δημοκρατική, ελεύθερη, κοινωνική και φιλική συμπεριφορά ενός ολοκληρωμένου ανθρώπου;
Παρέθεσα τις χαρακτηριστικότερες ατάκες που πέταξες σε αυτό το θρεντ...
Είναι προφανές ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα με τη διαφωνία...
Είναι προφανές ότι βλέπεις παντού εχθρούς και κλίκες οι οποίες θέλουν το κακό σου...
Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ του να σε θεωρεί κάποιος επικίνδυνο και να σε θεωρεί απλά γραφικό ή αστείο...
Και όχι παλιέ...ΔΕΝ είσαι επικίνδυνος..Κάθε άλλο...Ούτε και σημαντικός...Απλά τα 2-3 άτομα που έχασαν το χρόνο τους να σου απαντούν, είναι αλλεργικά με την ανοησία και τη μανία καταδίωξης από την οποία προφανώς πάσχεις...
Συνέχισε να φαντασιώνεσαι εχθρούς, συνομωσίες, ανεμόμυλους και δράκους...Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, χαλάλι...