osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
θα βαλω ενα λεπτο να την φτιαξω
να παρακαλέσω γιατί είναι μεσημέρι και ώρα φαγητού να καθυστερήσεις.
θα βαλω ενα λεπτο να την φτιαξω
στον τόρνο θα την φτιάξεις?θα βαλω ενα λεπτο να την φτιαξω
Περιμένουμε...............θα βαλω ενα λεπτο να την φτιαξω
Η στάση που κάνουν είναι η λεγόμενη "69 σε ξαπλώστρα"θελω να μου πειτε αν ετσι οπως αγκαλιζονται κανουν λεσβιακο. Την γνωμη σας θελω
τυπε βλεπω να σε σουταρει η αννουλα και να συζει με την γκομενα :Sδεν το δεχονται το τριο. παρεξηγηθηκε η γυναικα μου που της το ειπα
θα την ξεσκιζει η αδυνατη ρε τυπεδεν νομιζω . Χωρις ξεσκισμα δεν αντεχει η γυναικα μου.
μηπως επειδη εισαι ανεργος σε βαρεθηκε η αννουλα τυπε?αυτο που εχει τωρα ειναι ερωτικος συναισθηματισμος και τιποτα περισσοτερο
τυπε εγω προσπαθω να λυσω το προβλημα του και να μην χασει την αννουλα :-Απόλυτε ,κυκλοφορουν φήμες ότι έχεις πάρει
κιλάκια και είσαι παχουλός !
Γι' αυτό τη λες στον bbwlover που είναι πιο αδύνατος ;
γιατρε πιστευεις οτι του τι φυλαγε απο τα περσινα γεγονοτα με τον ταξιτζη?τυπε εγω προσπαθω να λυσω το προβλημα του και να μην χασει την αννουλα :-
τυπε πιστευω οτι εχει ξενερωσει η αννουλα επειδη ο τυπος bbwlover δεν εχει δουλειαγιατρε πιστευεις οτι του τι φυλαγε απο τα περσινα γεγονοτα με τον ταξιτζη?
τυπε εγω προσπαθω να λυσω το προβλημα του και να μην χασει την αννουλα :-
γιατρε μηπως εχει λεφτα η αδυνατη και μας τι φαει την αννουλα δια τις πλαγιας οδου? :Sτυπε πιστευω οτι εχει ξενερωσει η αννουλα επειδη ο τυπος bbwlover δεν εχει δουλεια
και επειδη νομιζει οτι εχει λεφτα και της τα κρυβει :S