You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γυνακα μου ισως ειναι bi sexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 197
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.207
- Πόντοι
- 5.006
βρε δωσε πραμα να μαθει να φερεται..μην ανυσηχεις ειναι σκυλι του πολεμου η δικια σου,το αντεχει το ξυλο....την λυπάμαι έχει φάει πολύ ξύλο στην ζωή της
Τυπε εχει χασει κανενα κιλο η ουτε καν η κριση μπορει να την αγγιξει;το αντεχει αλλα φοβαμαι οτι απο το πολυ το ξυλο θελει να τα φτιαξει με γυναικα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.207
- Πόντοι
- 5.006
τυπε μηπως δεν ειναι bi, αλλα απλως θελει να την φαει?????μαλλον παρεξηγησες το ¨φιλι¨....δεν χανει κιλα καθολου . Περνει μπορω να πω. Η φιλεναδα της ειναι παρα πολυ αδυνατη
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.207
- Πόντοι
- 5.006
ερωτηση κρισεως : ενα ταψι μουσακα,πως το αποκαλει τυπε?δεν ειναι ενα το φιλη που δινει η μια στη αλλη. Αγκαλιζονται και την αποκαλει αγαπη μου. Επισης περνουν πολλες ωρες μαζι .
Οταν η μια αποκαλει την αλλη αγαπη μου τι ειναι αυτο ?
Τζιβιτζιλουδες ειναι παλικάρι!!δεν ειναι ενα το φιλη που δινει η μια στη αλλη. Αγκαλιζονται και την αποκαλει αγαπη μου. Επισης περνουν πολλες ωρες μαζι .
Οταν η μια αποκαλει την αλλη αγαπη μου τι ειναι αυτο ?
masseurathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τζιβιτζιλουδες ειναι παλικάρι!!
Τα μιλάς και συ τα καλιαρντά
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 4.125
Αν η γυναίκα σου φιλάει στο στόμα μια άλλη γυναίκα δεν την λες bi. Αν όμως της βάζει και χέρι τότε αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες. Αν την πιάσεις μάλιστα και στο κρεβάτι με άλλη να κάνουν πισοκολλητό με κανένα δονητή με ζωνάρι τότε πρέπει να είσαι σίγουρος. Πάντως οι περισσότερες bi που ξέρω είναι κακάσχημες!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε κανε μια περιγραφη της αδυνατηςδεν της βαζει ουτε χερι ουτε τις εχω πιασει στο κρεβατι. Μονον φιλια δινουν και ειναι πολυ κολητες. Η αδυνατη ψαχνη να βρει αντρα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αγκαλιαζεται και φιλιεται με την γυναικα μου
μοιαζει με καμια γνωστη ας πουμε?
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
δεν της βαζει ουτε χερι ουτε τις εχω πιασει στο κρεβατι. Μονον φιλια δινουν και ειναι πολυ κολητες. Η αδυνατη ψαχνη να βρει αντρα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αγκαλιαζεται και φιλιεται με την γυναικα μου
Φιλαράκι ... τόσο καιρό που το ζαλίζεις το θέμα ... θα είχες πιάσει στο μπλα μπλά την δικιά σου .... θα την είχες πείσει ότι είναι bi (ακόμη και αν δεν είναι) και θα είχες κάνει ένα φοβερό τρίο με τις δυό τους...
Άσε λοιπόν τα λόγια, πιάσε έναν γκασμά... και άρχισε το σκάψιμο ... άντεεεεεεεεεε
τουσ το ειπα και με εβρισαν .Φιλαράκι ... τόσο καιρό που το ζαλίζεις το θέμα ... θα είχες πιάσει στο μπλα μπλά την δικιά σου .... θα την είχες πείσει ότι είναι bi (ακόμη και αν δεν είναι) και θα είχες κάνει ένα φοβερό τρίο με τις δυό τους...
Άσε λοιπόν τα λόγια, πιάσε έναν γκασμά... και άρχισε το σκάψιμο ... άντεεεεεεεεεε
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
τουσ το ειπα και με εβρισαν .
Ελπίζω να μην το είπες με τον ίδιο τρόπο που είπαν στο ανέκδοτο στον Καραμήτρο στο στρατό .. ότι πέθανε ο πατέρας του !!!!
θέλει τρόπο το πράμα
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
photo δεν ειδαμε οποτε μας δουλευεις ....
θα βαλω ενα λεπτο να την φτιαξωphoto δεν ειδαμε οποτε μας δουλευεις ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις