Νέα

Η γυνακα μου ισως ειναι bi sexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
την λυπάμαι έχει φάει πολύ ξύλο στην ζωή της

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το αντεχει αλλα φοβαμαι οτι απο το πολυ το ξυλο θελει να τα φτιαξει με γυναικα.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν χανει κιλα καθολου . Περνει μπορω να πω. Η φιλεναδα της ειναι παρα πολυ αδυνατη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
δεν χανει κιλα καθολου . Περνει μπορω να πω. Η φιλεναδα της ειναι παρα πολυ αδυνατη
τυπε μηπως δεν ειναι bi, αλλα απλως θελει να την φαει?????μαλλον παρεξηγησες το ¨φιλι¨....

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειναι ενα το φιλη που δινει η μια στη αλλη. Αγκαλιζονται και την αποκαλει αγαπη μου. Επισης περνουν πολλες ωρες μαζι .
Οταν η μια αποκαλει την αλλη αγαπη μου τι ειναι αυτο ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
δεν ειναι ενα το φιλη που δινει η μια στη αλλη. Αγκαλιζονται και την αποκαλει αγαπη μου. Επισης περνουν πολλες ωρες μαζι .
ερωτηση κρισεως : ενα ταψι μουσακα,πως το αποκαλει τυπε?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τζιβιτζιλουδες ειναι παλικάρι!!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.630
Πόντοι
4.125
Αν η γυναίκα σου φιλάει στο στόμα μια άλλη γυναίκα δεν την λες bi. Αν όμως της βάζει και χέρι τότε αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες. Αν την πιάσεις μάλιστα και στο κρεβάτι με άλλη να κάνουν πισοκολλητό με κανένα δονητή με ζωνάρι τότε πρέπει να είσαι σίγουρος. Πάντως οι περισσότερες bi που ξέρω είναι κακάσχημες!

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν της βαζει ουτε χερι ουτε τις εχω πιασει στο κρεβατι. Μονον φιλια δινουν και ειναι πολυ κολητες. Η αδυνατη ψαχνη να βρει αντρα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αγκαλιαζεται και φιλιεται με την γυναικα μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν της βαζει ουτε χερι ουτε τις εχω πιασει στο κρεβατι. Μονον φιλια δινουν και ειναι πολυ κολητες. Η αδυνατη ψαχνη να βρει αντρα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αγκαλιαζεται και φιλιεται με την γυναικα μου
τυπε κανε μια περιγραφη της αδυνατης
μοιαζει με καμια γνωστη ας πουμε?

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

Φιλαράκι ... τόσο καιρό που το ζαλίζεις το θέμα ... θα είχες πιάσει στο μπλα μπλά την δικιά σου .... θα την είχες πείσει ότι είναι bi (ακόμη και αν δεν είναι) και θα είχες κάνει ένα φοβερό τρίο με τις δυό τους...

Άσε λοιπόν τα λόγια, πιάσε έναν γκασμά... και άρχισε το σκάψιμο ... άντεεεεεεεεεε

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η αδυνατη δεν λεει τιποτα ειναι ξανθια και αδυντατη. αδιαφορη για μενα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Φιλαράκι ... τόσο καιρό που το ζαλίζεις το θέμα ... θα είχες πιάσει στο μπλα μπλά την δικιά σου .... θα την είχες πείσει ότι είναι bi (ακόμη και αν δεν είναι) και θα είχες κάνει ένα φοβερό τρίο με τις δυό τους...

Άσε λοιπόν τα λόγια, πιάσε έναν γκασμά... και άρχισε το σκάψιμο ... άντεεεεεεεεεε
τουσ το ειπα και με εβρισαν .

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
τουσ το ειπα και με εβρισαν .

Ελπίζω να μην το είπες με τον ίδιο τρόπο που είπαν στο ανέκδοτο στον Καραμήτρο στο στρατό .. ότι πέθανε ο πατέρας του !!!!
θέλει τρόπο το πράμα

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Μεγάλη καύλα να ειναι η γυναίκα τζιβιτζιλού και κανονικιά καυλιάρα, παρτούζα τρελή στήνεται!

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
photo δεν ειδαμε οποτε μας δουλευεις .... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom