Νέα

Η γνώμη των αντρών του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
mpotofile,δεν πας καλα
τώρα τοντοκ,ο λόγος που επέλεξα να γράψω εδώ είναι ότι κατά καιρούς παρακολουθώ το σάιτ,γιατι μου αρέσει η θεματολίγα πολλών άρθρων κ πολλων thread.από τα διαφορα που διάβασα πίστευα ότι θα δω τι λενε επί του θέματος άντρες πιο μεγάλοι σε ηλικία,πιο μάγκες και πιο προχωρημένοι,έχοντας βαρεθεί τις ανοησίες που μου λένε οι συνομίλικοί μου,που είναι εκτός τόπου και χρόνου οι περισσότεροι.
τι να πω,μάλλον έπεσα έξω
Μάλλον που θα σου έλεγαν, ξέρεις αυτοί οι "άντρες πιο μεγάλοι σε ηλικία,πιο μάγκες και πιο προχωρημένοι", sorry αλλά που να ασχολούμαστε με την πάρτη σου.
Όντως το site έχει ωραία θέματα γενικού ενδιαφέροντος, τα οποία όμως θα συζητηθούν αφού πρώτα ασχοληθούμε με αυτά του πληρωμένου έρωτα. Δεν είμαστε εντέλλει οι κατάλληλοι να πούμε πως θα λύσεις τα όποια γυναικουλίστικα θεμάτα σου.
Όπως, ίσως, καταλαβαίνεις να είναι καλύτερα να παραμείνεις στις ανοήσιες των συνομήλικων σου.
Todok, τελικά έχει τίποτα καλό το άλλο......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συνεχισε να μας επιβεβαιωνεις.

Πες μας τωρα οτι οι περισσοτερες απαντησεις πριν αλλαξει τροπη το θεμα δεν ηταν αξιες αναφορας.

Εσυ και τους δυο παρτουζα να παρεις θα ερθεις εδω να μας ρωτησεις ποιον να κρατησεις.

Τσαμπα ο χρονος μας, βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος για τα καλα.

Εγω ενα θα σου πω : Μην αναρωτιεσαι πως πρεπει να αποκαλεις τον εαυτο σου εαν γυρισει ο πρωτος και πας μαζι του και αν κανεις καμια στραβη στον δευτερο που απο οτι μας λες ειναι σωστο τυπακι. Την απαντηση θα την βρεις σε μια προηγουμενη σελιδα, στον ορο που δεν ηθελες να σε αποκαλουν.

Ο,τι ναναι ρε πουστη μου, ο,τι ναναι.

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια κλαψομουνίαση? ποιος σου είπε ότι θεωρώ τον εαυτο μου ριγμένο?
το είπα απο την αρχή του ποστ,ότι όλα αυτα περί κοσμοπολιταν κτλ κτλ τα περιμενα,καμία εντύπωση δε μου έκαναν.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
απλώς αναρωτιέμαι αν το ίδιο πράγμα το ρωτούσε ένας άντρας εδώ,ποιες θα ήταν οι απαντήσεις."γάμα και τις δύο καλά τις κάνεις,όλες πουτάνες είναι" ή "γίνε μάγκας και σκίσε κ τις δύο",και μπράβο φίλε είσαι και ο πρώτος,"βρες και τρίτη κ τέταρτη και πέμπτη,μπράβοπ μεγάλε
τελοσπάντων,δεν έχουν και πολυ σημασία όλα αυτά.

Αφου ελυσες τις αποριες σου, ηρθε η ωρα να τα πρηξεις στους υπολοιπους για το τι "υποθετικα" θα λεγανε σε αντρες... :jerking: :jerking:
Αν δεν ειναι αυτο κλαψομουνιαση τοτε τι ειναι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τα κλαψομουνιασματα στον ύπνο σου τα είδες μάλλον.
όσο για το τι θέλουν να πουν αυτοί που μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν το κατάλαβα πολύ καλά.
απλώς αναρωτιέμαι αν το ίδιο πράγμα το ρωτούσε ένας άντρας εδώ,ποιες θα ήταν οι απαντήσεις."γάμα και τις δύο καλά τις κάνεις,όλες πουτάνες είναι" ή "γίνε μάγκας και σκίσε κ τις δύο",και μπράβο φίλε είσαι και ο πρώτος,"βρες και τρίτη κ τέταρτη και πέμπτη,μπράβοπ μεγάλε
τελοσπάντων,δεν έχουν και πολυ σημασία όλα αυτά.

εχεις δικιο κοπελα μου η γη δεν ειναι στρογγυλη τελικα :headbang: :uglystupid:

προς πληροφορηση σου αν ησουν αντρας 8α σου ελεγα να κανεις σχεση με την λιγοτερο πουτανα στη ψυχη :birdman:

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πες μας τωρα οτι οι περισσοτερες απαντησεις πριν αλλαξει τροπη το θεμα δεν ηταν αξιες αναφορας

πότε άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο?
πρώτα απο όλα εσένα αναλ, στο πρώτο σου οργισμένο μηνυμα,που τα έλεγεσ χύμα και τσοθβαλάτα,σου είπα να είσαι πιο ευγενικός αλλά οτι λεχεισ απόλυτο δίκιο.λάθος κάνω?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ποια κλαψομουνίαση? ποιος σου είπε ότι θεωρώ τον εαυτο μου ριγμένο?
το είπα απο την αρχή του ποστ,ότι όλα αυτα περί κοσμοπολιταν κτλ κτλ τα περιμενα,καμία εντύπωση δε μου έκαναν.

Το οτι μετα απο ΠΟΛΛΕΣ σοβαρες απαντησεις, ερχεσαι εδω και λες "επεσα εξω" οσον αφορα τις απαντησεις που θα επαιρνες. Εστιαζοντας στην πλακα που ετσι κι αλλιως θα καναμε, γιατι βλεπεις, site με πληρωμενο ερωτα ειναι, αν ειχαμε καποια εστω προθεση να σας παρουμε στα σοβαρα δεν θα ασχολουμασταν με τα μπουρδελα. ( τις ελληνιδες, ΟΧΙ τις γυναικες γενικα )

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πες μας τωρα οτι οι περισσοτερες απαντησεις πριν αλλαξει τροπη το θεμα δεν ηταν αξιες αναφορας

πότε άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο?
πρώτα απο όλα εσένα αναλ, στο πρώτο σου οργισμένο μηνυμα,που τα έλεγεσ χύμα και τσοθβαλάτα,σου είπα να είσαι πιο ευγενικός αλλά οτι λεχεισ απόλυτο δίκιο.λάθος κάνω?

Οχι δεν κανεις λαθος.

Απλα μετα απο αυτην την επισημανση, αρχισες να κανεις ο,τι κανουν ολες οι ελληνιδες :

Να κλαιτε και να σπατε μπαλες. Γιατι αυτο κανεις.

Ειναι σαν να παει μια γατα μεσα σε ενα στρατο σκυλων να βρει το δικιο της. Τι το ψαχνεις?

Υ.Γ. Δες και την απαντηση του mpotofilos και του Kinsey. Απο το στομα μου τα πηραν. ( τα ειχα αφησει στον κωλο του avatar μου αλλα χαθηκαν μεσα στο χαος )

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Χ ελπίζω μετά από όλα αυτά να κατάλαβες το λάθος σου να ποστάρεις εδώ για το πρόβλημά σου.Όπως σου είπα το site δεν λέγεται katoixitiko.com και η θεματολογία του διαφαίνεται ξεκάθαρα από τον τίτλο του.Το ότι εδώ οι άντρες είναι έμπειροι κτλ και θα σου δώσουν λύση
ήταν δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.Πιστεύω πήρες πολλές απαντήσεις που ήταν άξιες αναφοράς.Από εκεί και πέρα το τι θα κάνεις στο μεγάλο αυτό δίλημμα είναι δικό σου θέμα και δεν πρέπει να ζητάς και ρέστα από όσους προσπάθησαν να σε βοηθήσουν.Και δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες ότι τα άτομα της ηλικίας σου δν μπορούν να σε βοηθήσουν.25 χρονών είσαι έλεος δηλαδή.Εδώ τι περίμενες να βρεις το συμβούλιο των γερόντων να συνεδριάζει για να δώσει λύση?

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ένας ένας ρε παιδιά,να προλαβαίνω να απαντώ!!!
λάθος μαγάλο αναλ,το θέμα παρεκτράπηκε όταν άρχισαν τα όχι είσαι ξέκωλο κτλ κτλ
ούτε εκλαψα ούτε έπασα μπάλες,κ όταν με είπαν πουτάνα οι άλλοι ,τους είπαν να μου τα πουν με πμ,όχι να σταματήσουν.αυτό είναι κλάψα?
κινσευ:κανένα πιο σοβαρό επιχείρημα?αυτό ήταν απλά ο λόγος που δεν με πολυαγγίζουν τα περι ξέκωλο.ότι και να έλεγα,τα ίδια θα άκουγα,μόνο και μόνο επειδή είμαι γυναίκα.
τελοσπαντων,το θέμα ξέφυγε για τα καλά

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
προτεινω να μετονομαστουμε σε spaompales.com  :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Προς τα εκεί το πάμε

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ήταν δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα φυσικά και ήταν δικό μου συμπέρασμα,απλώς ήθελα μια άλλη γνώμη,διαφορετική από αυτές που 'εχω ακούσει ως τώρα,παρε τους μαζι κτλ κτλ
το αν ήταν λάθος ή όχι που ποσταρα εδω,αυτό είναιάλλο θέμα,εγω θα διαφωνη΄σω μαζί σου

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
x

κάνεις το λάθος που κάνουν οι περισσότερες. Όταν είναι με έναν καλό ψάχνουν για έναν καλύτερο με αποτέλεσμα να βρίσκουν έναν μέτριο και να μένουν μαζί του μην πάνε και σε χειρότερο. Τι γουστάρεις στον πρώτο αλήθεια

Μήπως δεν νιώθεις τίποτα για το παλικάρι που είσαι τώρα και σκέφτεσαι πρώην κλπ;
Είσαι ερωτευμένη με τον πρώην σου;
Τον αγαπάς;
Ικανοποιεί την ματαιοδοξία σου;
Τον γουστάρεις που σε φτύνει;
Θεωρείς ότι το παλικάρι που είσαι τώρα είναι πολύ καλός μαζί σου και νιώθεις αιχμάλωτη σε μία αποπνικτική τελειότητα και γι αυτό πρέπει να αυτοτιμωρηθείς μπλέκοντας με έναν άντρα που θα σε κερατώνει, θα σε παρατάει κάθε τρεις και λίγο  και θα σε φτύνει κανονικά; :o :P
Μήπως πιστεύεις ότι θα τον αλλάξεις γιατί νιώθεις διαφορετική από τις άλλες;(τόσες προσπάθησαν κοπέλα μου γιατί εσύ να είσαι διαφορετική...μια εμπειρία ακόμη λοιπόν είσαι, δεν το κατάλαβες ακόμη;)

Ξέρω σε τέτοια θέματα λογική δεν χωράει...επιθυμείς ότι δεν έχεις...Την κατάληξη την ξέρω...Εύχομαι να μάθεις από την εμπειρία σου...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είσαι ανώριμη και δε μπορείς να κουμαντάρεις τη ζωή σου, να πάρεις (σωστές) αποφάσεις και να κρίνεις τους ανθρώπους με κριτήρια πλην των σεξουαλικών. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχεις να λύσεις. Και ακριβώς επειδή είσαι ανώριμη αυτό που θέλεις δεν είναι να σου δώσουμε τη λύση (που είναι να ωριμάσεις, και όχι, αυτό δε γίνεται με γκόμενους και  :knockinb: ) αλλά να σε νταντέψουν και να σου πουν αρλούμπες που χαιδεύουν τα αυτιά.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ήταν αυθαίρετο από την στιγμή που εσύ νόμιζες ότι δεν θα αντιμετωπίζεις ειρωνείες η μάλλον δεν θα αντιμετώπιζες ειρωνείες στον βαθμό που περίμενες.Και επίσης αυθαίρετος ήταν
ο συσχετισμός ηλικίας-εμπειρίας. Όσο για τις διαφορετικές γνώμες που λες θα με τρελάνεις.Και εδώ σου είπαν έστω και για πλάκα πάρτους μαζί και εδώ είμαι σίγουρος ότι σου έδωσαν συμβουλές που ήταν παρόμοιες με αυτές που σου είχαν δώσει άτομα του "κύκλου"σου(φίλοι,φίλες κτλ).Τι περίμενες να ανακαλύψουμε τον τροχό και να σου δώσουμε μια λύση άνευ προηγουμένου?Τέλος για το πόσο λάθος ήταν το κατάλαβα από τις απαντήσεις που έδωσες μια σελίδα πριν.Αν πήρες κάτι χρήσιμο ή κάτι που σε βοήθησε από όλες αυτές τις απαντήσεις χαίρομαι πιο πολύ από ότι φαντάζεσαι.

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
vanzel:Θεωρείς ότι το παλικάρι που είσαι τώρα είναι πολύ καλός μαζί σου και νιώθεις αιχμάλωτη σε μία αποπνικτική τελειότητα και γι αυτό πρέπει να αυτοτιμωρηθείς μπλέκοντας με έναν άντρα που θα σε κερατώνει, θα σε παρατάει κάθε τρεις και λίγο  και θα σε φτύνει κανονικά;
αυτό δεν το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια

Είσαι ανώριμη και δε μπορείς να κουμαντάρεις τη ζωή σου, να πάρεις (σωστές) αποφάσεις και να κρίνεις τους ανθρώπους με κριτήρια πλην των σεξουαλικών. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχεις να λύσεις. Και ακριβώς επειδή είσαι ανώριμη αυτό που θέλεις δεν είναι να σου δώσουμε τη λύση (που είναι να ωριμάσεις, και όχι, αυτό δε γίνεται με γκόμενους και  Knockin' Boots ) αλλά να σε νταντέψουν και να σου πουν αρλούμπες που χαιδεύουν τα αυτιά.

ορίστε,μια χαρά απάντηση είναι αυτή!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom